خبر های داغ باشگاه شاهین بوشهر را در اینجا بگذارید
خبر های داغ باشگاه شاهین بوشهر را در اینجا بگذارید
الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
توهم پری از این همه حفره های مادی
خیابونا پر از مشتی کاسب پست
پر از ادمای محتاج کاسه به دست
پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده
فايل تصويري گل دقيقه 93 عباس پورخسرواني به نفت ابادان
![]()
فايل تصويري
![]()
رقابت هاي ليگ برتر / هفته دهم
![]()
شاهين بوشهر 1 - 1 صنعت نفت آبادان
![]()
فرمت AVI
![]()
ضبط از شبكه استاني خوزستان
![]()
اختصاصي فوتبال بوشهر
دانلود گل : عباس پورخسرواني فرمت AVI
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانلود گل : عباس پورخسرواني فرمت 3GP موبايل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کریمی: می خواستم شاهین ببازد و آن را به گردن درخشان بیندازم!
به گزارش خبرگزاری فارس فیروز کریمی پس از تساوی یک بر یک برابر نفت آبادان در جمع خبرنگاران گفت: گل دقیقه ۹۳ ما میتواند شانسی باشد اما به هر حال باید تیم طرح و برنامهای داشته باشد که توپ به منطقه جریمه برسد و شانس به تیم رو کند.
وی ادامه داد: در نیمه اول شاهد یک بازی تاکتیکی بودیم به همین دلیل مسابقه جذابی نبود اما هر دو تیم خوب بازی کردند. نفت تیم خوبی است و فصل گذشته نیز بهتر از شاهین کار کرد و بالاتر از این تیم ایستاد.
سرمربی تیم فوتبال شاهین بوشهر با اشاره به حضور خود در این تیم گفت: فقط ۶ جلسه است که با شاهین بوشهر کار کردهام و این خیلی کم است سعی میکنم در ۲۰ روز آینده تیم را جمع و جور کنم و قول میدهم شاهین فوتبال زیبایی بازی کند.
وی به شوخی گفت: دوست داشتم امروز تیم نتیجه نگیرد و باخت را به گردن حمید درخشان بیندازم اما حال که تیم مساوی کرده باید بگویم همه کارها را خودم انجام دادم اما این مسئله شوخی بود و واقعیت آن است که درخشان نیز در این نتیجه سهیم است.
وی در مورد بازی نفت آبادان گفت: این تیم خوب کار کرد اما بعد از گل عقب کشید و به دفاع روی آورد.
گزارش تصويري
گزارش تصويري - شاهين بوشهر ، نفت آبادان
با خوردن طالبی شاهین را شناختم!
کریمی : قول می دهم تیم شاهین بازیهای زیبا همراه با کسب نتیجه را انجام دهد
سرمربی تیم فوتبال شاهین بوشهر ضمن تشکر از زحمات درخشان برای این تیم گفت: اگر بازی را می باختیم آن را به گردن درخشان می انداختم اما حالا که در آبادان توانستیم مساوی کنیم آن را به حساب مربیگری و هدایت خودم می گذارم!
به گزارش خبرنگار مهر، فیروز کریمی در نشست خبری پس از دیدار تیمهای فوتبال صنعت نفت آبادان و شاهین بوشهر ضمن بیان مطلب فوق افزود: برخلاف آنچه که گفته می شود در نیمه اول هر دو تیم یک بازی سرد و بی روح را انجام دادند، من اعتقاد دارم که هر دو تیم یک بازی تاکتیکی را انجام داده و به شناخت از یکدیگر روی آورده بودند .
وی افزود: در نیمه دوم بازیکنان دو تیم شناخت خوبی از یکدیگر پیدا کرده بودند که این موضوع باعث شد هر دو تیم فوتبال زیبایی را به نمایش بگذارند. من فکر نمی کردم که تیم صنعت نفت چنین بازی زیبایی را به نمایش بگذارد .
سرمربی تیم فوتبال شاهین بوشهر با حالت طنز خاطر نشان کرد: اگر بازی را می باختیم آن را به گردن درخشان می انداختم اما حالا که در آبادان توانستیم مساوی کنیم آن را به حساب مربیگری و هدایت خودم می گذارم! در مجموع از درخشان تشکر می کنم که چنین تیم خوبی را آماده کرده است .
وی همچنین ادامه داد: من تا به امروز تنها 6 جلسه تیم را تمرین دادهام و کل شناخت من از تیم شاهین بوشهربه یک ظهر گرم تابستانی باز می گردد که ضمن خوردن طالبی بازی تیم شاهین را از تلویزیون نگاه می کردم !
کریمی در خاتمه تاکید کرد: قول می دهم که بعد از تعطیلات رقابتهای لیگ برتر به دلیل دیدارهای تیم ملی، تیم
شاهین بازیهای زیبا همراه با کسب نتیجه را انجام دهد. مطمئن باشید تیم صنعت نفت نیز با این کادر فنی و
بازیکنی که دارد در پایان رقابتهای لیگ برتر جایگاه خوبی را در جدول رده بندی به دست خواهد آورد
کمک وزارت نفت به شاهین.
با توجه به اعطای یک میلیارد قبلی تنها یک و نیم میلیارد دیگر از این محل به باشگاه بوشهری می رسد. این تیم اوضاع مالی خوبی ندارد.
با توجه به اعطای یک میلیارد قبلی تنها یک و نیم میلیارد دیگر از این محل به باشگاه بوشهری می رسد. این تیم اوضاع مالی خوبی ندارد.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، رستم قاسمی وزیر نفت در نشست با استاندار بوشهر اظهار داشت: براساس مصوبه هیئت دولت در دور سوم سفرهای استانی به استان بوشهر این وزارتخانه پنجاه میلیارد ریال به ورزش این استان پرداخت می کند. در پی تلاش های مجید حسینی کنگانی مدیر عامل وقت شاهین بوشهر هیئت دولت در سفر دور سوم استانی به بوشهر مصوب کرد که مبلغ ده میلیارد تومان از محل اعتبارات شرکت نفت به ورزش استان پرداخت گردد. از این این مبلغ شش میلیارد سهم شاهین بوشهر بود که فصل قبل یک میلیارد آن به باشگاه داده شد. این موضوع در ادامه دچار تغییراتی شد. بعد از رفتن مجید حسینی کنگانی از شاهین بوشهر تلاش های مکرر مسئولین باشگاه عاقبت بدانجا ختم گردید که جمع کل مبلغ از ده میلیارد به پنج میلیارد تقلیل یافته و نصف آن به شاهین بوشهر و مابقی به سایر تیم ها و رشته ها پرداخت گردد./گل
حکم بازیکنان شاهین اعلام شد.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دو بازیکن تیم فوتبال شاهین بوشهر را به دلیل انجام اعمال غیرورزشی در ورزشگاه هفت جلسه محروم کرد.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دو بازیکن تیم فوتبال شاهین بوشهر را به دلیل انجام اعمال غیرورزشی در ورزشگاه هفت جلسه محروم کرد.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، بر اساس حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال محمدصادق کرمی به چهار جلسه محرومیت و ده میلیون تومان جریمه نقدی و میثم منیعی به سه جلسه محرومیت و هفت میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شدند. ضمن اینکه محرومیت موقت آنها که قبل از این از سوی کمیته انضباطی اعلام شده بود و چند جلسه آن سپری شده است جزو محرومیت در نظر گرفته شده لحاظ خواهد شد. احکام کمیته انضباطی قابل اعتراض و رسیدگی در شورای عالی استیناف خواهد بود./مهر
همه را دعوت کردند، جز من!
طالب لو : با كمك مدافعان بهترين خط دفاعي ليگ برتر را صاحب شده ايم / فيروز خان بعد از پايان بازي نفت به من ، محسن و مسعود پاداش داد/ هيچ اختلافي با فيروز كريمي ندارم
دروازه بان تيم فوتبال شاهين بوشهر با ابراز تعجب از اينکه چرا همه دروازه بانها به اردوي تيم ملي دعوت شدند، جز او گفت: شايد "کارلوس کيروش" و دستيارانش را از رزومه و عملکرد من در گذشته مطلع نکردهاند.
وحيد طالب لو در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بيان اين مطلب در خصوص ديدار صنعت نفت آبادان - شاهين بوشهر گفت: بازي بدي نبود. به هرحال چون يکسري تغييرات در کادر فني تيم ما به وجود آمده بود و تاکتيک و روش بازي متفاوتي از گذشته داشتيم، قدري کارمان دشوار شده بود.
وي افزود: بچهها هنوز در تاکتيک و شيوه بازي جديد جا نيفتادهاند اما با اين حال توانستيم در مصاف با تيم خوب نفت آبادان که در خانه از همه تواناييهاي خود براي پيروزي به نحواحسن استفاده مي کند و از مربي توانمندي چون غلام پيرواني بهره مي برد، به يک امتياز دست يابيم. ما در اين بازي براي سه امتياز بازي مي کرديم اما اگر بازي مساوي هم تمام مي شد، براي ما امتياز خوبي بود که خوشبختانه با تغيير نتيجه در دقايق آخر تساوي شيريني را بدست آورديم.
دروازه بان تيم فوتبال شاهين بوشهر که همراه با اين تيم در حال حاضر بهترين خط دفاعي ليگ برتر را دارند، افزود: با توجه به تمريات پرفشاري که انجام ميدهم و انگيزه بالايي که دارم، با کمک مدافعان خوب تيم شاهين بوشهر توانستهايم بهترين خط دفاعي را در بين تيمهاي ليگ برتري داشته باشيم.
طالبلو که در پايان ديدار صنعت نفت آبادان - شاهين بوشهر از فيروز کريمي پاداش دريافت کرده است، گفت: يکي از روشهاي کار آقاي فيروز کريمي اين است که در پايان مسابقه به بهترين بازيکنان تيمش پاداش مي دهد. شنبه شب نيز در پايان بازي مقابل نفت آبادان اين پاداش به محسن ايران نژاد، مسعود نظرزاده و من تعلق گرفت.
وي در خصوص حضور فيروز کريمي در تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: هفته گذشته که آقاي کريمي به تيم شاهين پيوست، برخي دوستان بزرگنمايي کردند و اتفاقات گذشته را به ياد ما آوردند. به عقيده من بهتر است تنها خاطرات خوب را در ذهن بسپاريم و خاطرات بد را فراموش کرده و تنها از آنها کسب تجربه کنيم.
دروازه بان تيم شاهين که در زمان حضور فيروز کريمي در تيم استقلال شايعه اختلاف نظر آنها به گوش مي رسيد، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخيها هنوز اتفاقات پايان ديدار استقلال - صنعت نفت آبادان در چهار فصل پيش را فراموش نکردهاند و بازهم بحث دويدن ما در پايان آن بازي را مطرح مي کنند. بله ما در پايان آن بازي دويديم، اما بعد از دويدن ما آقاي کريمي تاکيد کرد با اين کار به دنبال تنبيه کردن ما نبوده، بلکه اهدافي ديگر داشته است. من و ديگر بازيکنان نيز روشن شديم و هيچ اعتراضي هم نکرديم.
وي افزود: اگر من با آقاي کريمي اختلاف داشتم، چطور در دو ديدار جام حذفي مقابل ذوب آهن و راه آهن 6 پنالتي گرفتم؟ در بازي مقابل راه آهن زمان پنالتي دوم آقاي کريمي به رختکن رفت و زماني که از ايشان سئوال شد چرا به رختکن رفتيد، عنوان کرد، خيالم راحت بود وحيد پنالتيها را مي گيرد. با اين شرايط چطور مي توانستيم با هم اختلاف نظر داشته باشيم.
طالب لو با تاکيد دوباره بر اينکه هيچ اختلافي با فيروز کريمي ندارد، افزود: امسال از ديدي ديگر با آقاي کريمي همکاري کرده و در زمان تمرينات از روش کار ايشان الگوبرداري مي کنم تا در آينده براي کار مربيگري خود از آنها استفاده کنم. اين را نه من که شاگرد آقاي کريمي هستم، بلکه اکثر مربيان اذعان دارند که ايشان يک مربي خوب و با دانش است.
اين دروازه بان باتجربه در پاسخ به اين پرسش خبرنگار مهر که "چرا کارلوس کيروش از زمان آغاز فعاليت خود در فوتبال ايران او را به اردوي تيم ملي دعوت نکرده است؟"، گفت: اين را بايد از کادر فني تيم ملي بپرسيد، شايد بهتر از من و بازيکنان شاهين بوشهر در فوتبال ايران هستند که حتي يک بازيکن از تيم ما به اردوي تيم ملي دعوت نکردهاند! اما با اين وجود بايد بگويم تيم شاهين و هواداران پرشورش حداقل بايد يک يا چند نماينده در تيم ملي داشته باشد.
وي افزود: تنها چيزي که براي من جاي سئوال دارد، اين است که اکثر دروازه بانهاي فوتبال ايران به اردوي تيم ملي دعوت شدهاند، آقاي کيروش و دستيارانش تمرينات آنها را ديدهاند اما من هنوز مورد آزمايش قرار نگرفتهام! نمي دانم چرا اما احتمال مي دهم که به سرمربي تيم ملي رزومه و گذشته من را نگفتهاند. شايد ايشان نمي داند من يکي از دروازه بانان ايران در جام جهاني بودم، در جام ملتهاي آسيا تيم ملي را همراهي کردم، بعد از ميرزاپور همه مرا دروازه بان اول تيم ملي ميدانستند و ... .
طالب لو در خاتمه تصريح کرد: در فوتبال فراز و نشيب و بالا و پايين زياد است اما من به آنها توجهي ندارم. شيطنتهايي هم اگر وجود داشته باشد، بي توجه از کنارشان رد مي شوم، چرا که نگاهم به آينده است و اميدوار به اينکه با تلاش زياد دوباره به تيم ملي برگردم. من انگيزهام را از دست نمي دهم.
طالب لو : فيروز كريمي یک مربی خوب و با دانش است
اکثر دروازه بانهای فوتبال ایران به اردوی تیم ملی دعوت شدهاند، آقای کیروش و دستیارانش تمرینات آنها را دیدهاند
به گزارش سايت رسمي باشگاه فرهنگي ورزشي شاهين بوشهر ، وحید طالب لو در گفتگویی در خصوص دیدار صنعت نفت آبادان - شاهین بوشهر گفت: بازی بدی نبود. به هرحال چون یکسری تغییرات در کادر فنی تیم ما به وجود آمده بود و تاکتیک و روش بازی متفاوتی از گذشته داشتیم، قدری کارمان دشوار شده بود.
وی افزود: بچهها هنوز در تاکتیک و شیوه بازی جدید جا نیفتادهاند اما با این حال توانستیم در مصاف با تیم خوب نفت آبادان که در خانه از همه تواناییهای خود برای پیروزی به نحواحسن استفاده می کند و از مربی توانمندی چون غلام پیروانی بهره می برد، به یک امتیاز دست یابیم. ما در این بازی برای سه امتیاز بازی می کردیم اما اگر بازی مساوی هم تمام می شد، برای ما امتیاز خوبی بود که خوشبختانه با تغییر نتیجه در دقایق آخر تساوی شیرینی را بدست آوردیم.
دروازه بان تیم فوتبال شاهین بوشهر که همراه با این تیم در حال حاضر بهترین خط دفاعی لیگ برتر را دارند، افزود: با توجه به تمریات پرفشاری که انجام میدهم و انگیزه بالایی که دارم، با کمک مدافعان خوب تیم شاهین بوشهر توانستهایم بهترین خط دفاعی را در بین تیمهای لیگ برتری داشته باشیم.
طالبلو که در پایان دیدار صنعت نفت آبادان - شاهین بوشهر از فیروز کریمی پاداش دریافت کرده است، گفت: یکی از روشهای کار آقای فیروز کریمی این است که در پایان مسابقه به بهترین بازیکنان تیمش پاداش می دهد. شنبه شب نیز در پایان بازی مقابل نفت آبادان این پاداش به محسن ایران نژاد، مسعود نظرزاده و من تعلق گرفت.
وی در خصوص حضور فیروز کریمی در تیم فوتبال شاهین بوشهر گفت: هفته گذشته که آقای کریمی به تیم شاهین پیوست، برخی دوستان بزرگنمایی کردند و اتفاقات گذشته را به یاد ما آوردند. به عقیده من بهتر است تنها خاطرات خوب را در ذهن بسپاریم و خاطرات بد را فراموش کرده و تنها از آنها کسب تجربه کنیم.
دروازه بان تیم شاهین که در زمان حضور فیروز کریمی در تیم استقلال شایعه اختلاف نظر آنها به گوش می رسید، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخیها هنوز اتفاقات پایان دیدار استقلال - صنعت نفت آبادان در چهار فصل پیش را فراموش نکردهاند و بازهم بحث دویدن ما در پایان آن بازی را مطرح می کنند. بله ما در پایان آن بازی دویدیم، اما بعد از دویدن ما آقای کریمی تاکید کرد با این کار به دنبال تنبیه کردن ما نبوده، بلکه اهدافی دیگر داشته است. من و دیگر بازیکنان نیز روشن شدیم و هیچ اعتراضی هم نکردیم.
وی افزود: اگر من با آقای کریمی اختلاف داشتم، چطور در دو دیدار جام حذفی مقابل ذوب آهن و راه آهن 6 پنالتی گرفتم؟ در بازی مقابل راه آهن زمان پنالتی دوم آقای کریمی به رختکن رفت و زمانی که از ایشان سئوال شد چرا به رختکن رفتید، عنوان کرد، خیالم راحت بود وحید پنالتیها را می گیرد. با این شرایط چطور می توانستیم با هم اختلاف نظر داشته باشیم.
طالب لو با تاکید دوباره بر اینکه هیچ اختلافی با فیروز کریمی ندارد، افزود: امسال از دیدی دیگر با آقای کریمی همکاری کرده و در زمان تمرینات از روش کار ایشان الگوبرداری می کنم تا در آینده برای کار مربیگری خود از آنها استفاده کنم. این را نه من که شاگرد آقای کریمی هستم، بلکه اکثر مربیان اذعان دارند که ایشان یک مربی خوب و با دانش است.
این دروازه بان باتجربه در پاسخ به این پرسش که "چرا کارلوس کیروش از زمان آغاز فعالیت خود در فوتبال ایران او را به اردوی تیم ملی دعوت نکرده است؟"، گفت: این را باید از کادر فنی تیم ملی بپرسید، شاید بهتر از من و بازیکنان شاهین بوشهر در فوتبال ایران هستند که حتی یک بازیکن از تیم ما به اردوی تیم ملی دعوت نکردهاند! اما با این وجود باید بگویم تیم شاهین و هواداران پرشورش حداقل باید یک یا چند نماینده در تیم ملی داشته باشد.
وی افزود: تنها چیزی که برای من جای سئوال دارد، این است که اکثر دروازه بانهای فوتبال ایران به اردوی تیم ملی دعوت شدهاند، آقای کیروش و دستیارانش تمرینات آنها را دیدهاند اما من هنوز مورد آزمایش قرار نگرفتهام! نمی دانم چرا اما احتمال می دهم که به سرمربی تیم ملی رزومه و گذشته من را نگفتهاند. شاید ایشان نمی داند من یکی از دروازه بانان ایران در جام جهانی بودم، در جام ملتهای آسیا تیم ملی را همراهی کردم، بعد از میرزاپور همه مرا دروازه بان اول تیم ملی میدانستند و ... .
طالب لو در خاتمه تصریح کرد: در فوتبال فراز و نشیب و بالا و پایین زیاد است اما من به آنها توجهی ندارم. شیطنتهایی هم اگر وجود داشته باشد، بی توجه از کنارشان رد می شوم، چرا که نگاهم به آینده است و امیدوار به اینکه با تلاش زیاد دوباره به تیم ملی برگردم. من انگیزهام را از دست نمی دهم
شاهین بهترین خط دفاع لیگ برتر
تعداد گلهای خوردهاش به عدد 7 رسید اما با این حال صاحب بهترین خط دفاع در بین همه تیمها است.
به گزارش سايت رسمي باشگاه فرهنگي ورزشي شاهين بوشهر ، تیم شاهین بوشهر با تک گلی که در آبادان مقابل نفت این شهر دریافت کرد تعداد گلهای خوردهاش به عدد 7 رسید اما با این حال صاحب بهترین خط دفاع در بین همه تیمها است.
بعد از تیم شاهین 2 تیم نفت تهران و صبای قم نیز با 9 گل خورده در ردههای بعدی قرار دارند.
بد نیست بدانید 2 تیم مس کرمان و مس رفسنجان نیز با دریافت 17 گل بدترین عملکرد را در خط دفاعی دارند و تیم تراکتورسازی به همراه 2 تیم سایپا و راهآهن نیز با 16 گل خورده در مکان بعدی قرار دارند.
جالب است بدانید در خط حمله تیم تراکتورسازی تبریز با 23 گل درصدر قرار دارد و شاگردان قلعهنویی نشان دادند که گرچه در خط دفاعی موفق نبودند اما در خط حمله آمار خوبی دارند.
در واقع تیم قلعهنویی در هر دیدار بالای 2 گل به حریفان زده است. بعد از تراکتورسازی استقلال با 18 گل زده و 2 تیم نفت تهران و سپاهان با 16 گل زده در ردههای بعدی قرار دارند.
اما نکته جالب این آمار تیم مس سرچشمه است که با 6 گل زده تا هفته دهم نشان داده ضعیفترین خط حمله لیگ را دارد و اصغر شرفی سرمربی این تیم باید فکری عاجل برای مهاجمان خود کند البته 2 تیم فجرسپاسی و فولاد خوزستان نیز با زدن 9 گل در رده بعدی تیمهای ضعیف از نظر خط حمله هستند.
شکوری: می توانم از شاهین جدا شوم!
طى چند هفته اخیر نمایش ضعیف خط دفاعى آبى پوشان تهرانى باعث شده تا دوباره بحث بازگشت هادى شکورى مدافع بلند قامت استقلال تهران به این تیم قوت بگیرد.
طى چند هفته اخیر نمایش ضعیف خط دفاعى آبى پوشان تهرانى باعث شده تا دوباره بحث بازگشت هادى شکورى مدافع بلند قامت استقلال تهران به این تیم قوت بگیرد.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، البته به گفته خود هادی شکورى هنوز خبرى از تماس مسئولان رسمى باشگاه تهرانى با وى نبود اما واسطه هایى از طرف آنها با وى تماس گرفته اند. مصاحبه با مدافع بلند قامت شاهین بوشهر را در ادامه بخوانید.
باز هم بحث بازگشت به استقلال تهران مطرح شده. این موضوع تا چه اندازه صحت دارد؟
به نظر من این قضیه را بیش از حد لوث کرده اند. طى دو الی سه هفته گذشته رابطه ها تماس هاى زیادى با من داشته اند اما خبرى از مسئولان باشگاه نیست. من معتقدم اگر استقلال تهران واقعاً مرا مى خواهد باید مسئولان رسمى باشگاه با من صحبت کنند.
خودت دوست دارى به استقلال تهران برگردى؟
بحث دوست داشتن فقط یک طرف قضیه است. در این انتقال ابعاد زیادى وجود دارد. اول باید ببینم کادر فنى استقلال تهران هم مرا مى خواهد یا اینکه فقط مسئولان باشگاه به دنبال جذب من هستند. من خودم بچه تهران هستم و همه خانه و زندگیم در این شهر است به همین خاطر برایم بهتر است در تهران باشم. به هر حال معتقدم باید با کادر فنى استقلال تهران جلسه بگذاریم و هر دو طرف صحبت هاى همدیگر را بشنوند.
اما در حال حاضر بازیکن شاهین بوشهر هستى و اصلاً در مورد رضایت این باشگاه صحبت نکردى. یعنى اینقدر به رضایت آنها در مورد انتقال به استقلال تهران مطمئن هستى؟
اگر استقلالى ها واقعاً مرا مى خواهند پا پیش بگذارند تا من مطمئن شوم و با مسئولان باشگاه شاهین بوشهر صحبت کنم. قرارداد من با شاهین بوشهر بندهایى دارد که در صورت توافق مى توانم از این تیم جدا شوم.
بگذریم. حضور فیروز کریمى در بوشهر را چطور مى بینى؟
فیروز کریمى از سرمربیان شناخته شده لیگ ایران است و کارنامه مشخصى هم دارد البته هنوز چند روز بیشتر از حضور او در شاهین بوشهر نگذشته و نمى توان از عملکرد ایشان صحبت کرد.
اما در اولین دیدارش به عنوان سرمربى نتیجه خوبى در آبادان گرفت!
بله ما نتیجه خوبى در آبادان گرفتیم. ما توانستیم در دقایق پایانى یک امتیاز خوب از آبادان بگیریم. به نظر من هم این نتیجه خوبى بود اما براى مشاهده نتایج حضور فیروز کریمى در شاهین بوشهر باید صبر کرد چرا که زمان مى برد تا یک سرمربى بتواند تفکراتش را در یک تیم پیاده کند.
بازى هفته آینده با فجر سپاسى شیراز را چطور ارزیابى مى کنى؟
قطعاً بازى سختى خواهد بود. فجر سپاسی شیراز تیم جوان و دونده اى دارد که براى هر تیمى مى تواند مشکل ساز شود. اما ما باید سه امتیاز مسابقه را از آن خود کنیم و براى کسب این مهم تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت./ابرار ورزشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)