حالا باید تا کی صبر کنیم تا بازیکنای حرفه ای که خواستیم رو تو نقل و انتقالات بخریم؟؟؟
داوید ویا . کاروالیو و ویدیچ اینا 3 بازیکن 40 ساله بودن...
ولی الآن نمیتونم بخرمشون پول هم دارم...
حالا باید تا کی صبر کنیم تا بازیکنای حرفه ای که خواستیم رو تو نقل و انتقالات بخریم؟؟؟
داوید ویا . کاروالیو و ویدیچ اینا 3 بازیکن 40 ساله بودن...
ولی الآن نمیتونم بخرمشون پول هم دارم...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
لیست نقل انتقالات خرابه یه سری بازیکن گم نام به جای فوتبالیست های واقعی امدن
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
اگه ممکنه در اینده بازیکنان جوان و ستاره مثل نیمار. کونترائو. کوتینیو ..... به لیست اضافه کنید
rossoneri
اگه ممکنه بازی هارو طوری تنظیم کنید که بازی های تورنمنت در ساعات 9 و 10 صبح انجام بشه تا در بازی های لیگ و تورنمنت در ساعات 15 و 16 تداخل وهمزمانی روی ندهد.
سلام عزیز
من متوجه نشدم ! اورال ؟ منظورتون اینه که به یک بازیکن یک نمره داده بشه؟ مثلآ مسی 800 ؟
سلام دوست عزیز
بله حرف شما صحیحه
اما ما منتظریم همه لیگ ها شروع بشه و بازیها رو ببینیم تا بتونیم به هر بازیکن آمار بدیم ( مثل قدرت شوت زنی و .... )
سلام
بله پیشنهاد شما هم کاملآ منطقی هست.
البته می تونیم یکی از تورنومنت ها رو ساعت 9 صبح و یکی رو ساعت 11 شب قرار بدیم و شما موقع ثبت نام یکی رو انتخاب کنید ( ممکنه بعضی ارزدوستان شبها و بعضی از دوستان روزها بتونن سر بزنن )
این هم بزودی عملی می کنیم
ممنون از اظهار نظر مفید دوستان![]()
WelCome To Derby
دوست عزیز. منظورم اینه یکسری ضریب به هر فاتور یک بازیکن توی پستش داده شه که ملاک مشخص کردن بازیکن خوب راحت تر بشه.مثلا برای یک مهاجم ضرائب تکنیک شوت و گلزنی 3 و سرزنی و سرعت و پاس 2 و بقیه یک و اورال تعریف شه تا انتخاب از بین مثلا 4 مهاجم یا هافبک اسون تر شه.کسی که بخواد یک تاکتیک خاص رو مثلا بازیسازی رو تیمش داشته باشه فقط به این فاکتور توجه میکنه.اما یکی مثل من برای مهاجمم فقط اورالش مهمه اما هافبک باید بازیسازی داشته باشه.امیدوارم منظورم رو خوب گفته باشم
من فهمیدم چیگفتی
rossoneri
سلام امروز شنبه لیگ جدید مگه نباید شروع بشه پس چرا نتایج همین توری موندن هنگ کردن دو سه بار امدم بیرون دوباره همون بود
rossoneri
الان یه روزه که سایت این طوری شده مثل اینکه هنگ کرده باشه علت چیه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)