نتایج قرعه کشی لیگ قهرمانان
رم - شاختار دونتسک
شالکه - والنسیا
اینتر - بایرن مونیخ
لیون - رئال مادرید
آرسنال - بارسلونا
مارسی - منچستر یونایتد
کپنهاگن - چلسی
آث میلان - تاتنهام
نتایج قرعه کشی لیگ قهرمانان
رم - شاختار دونتسک
شالکه - والنسیا
اینتر - بایرن مونیخ
لیون - رئال مادرید
آرسنال - بارسلونا
مارسی - منچستر یونایتد
کپنهاگن - چلسی
آث میلان - تاتنهام
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط Mehrd@d : 02-06-2011 در ساعت 18:20
به نظر من از سال 2005 به این ور لیگ قهرمانان اروپا یک افت محسوس کرده و اصلآ بازیها چنگی به دل نمی زنه
نظر شخصی من اینه که تیم ها بیش از حد نتیجه گرا شدن و خبری هم از بازیکنان فانتزی نیست
قدیم توی هر تیم که تا این مرحله بالا می اومد یکی 2 تا بازیکن بود که بازی رو قشنگ می کردن
خیلی بازیها بی روح شده و من به شخصه اندازه سال 2005 از بازیها لذت نمی برم.
یادمه اون سالها با این که صبح زود باید می رفتم مدرسه تا ساعت 2 - 3 بیدار می موندم و از دیدن بازیها لذت می برم
یادم نمی ره بازی رئال مادرید با دورتموند که فوق العاده بود توی سال 2004 بود فکر کنم. یا حتی بازی استثنایی بارسلونا چلسی سال 2005 قبل تر هم می ریم بازی منچستر فیورنتینا یا بازی میلان دیپورتیو لاکرونیا !
خیلی بازیها جذاب تر بود و واقعآ به جرات می تونم بگم فوتبال از لحاظ زیبایی افت کرده![]()
WelCome To Derby
The Most Successful Club
This means that the value of the shirt
اينتر بد بخت بازي برگشت ميخواد چي كار كنه
منچستر هم كه با توجه به مصاحبه فرگي خيلي نا اميد كننده بازي كرده بوده
داش سجاد من این بازیهایی که گفتم همه واسه مراحل گروهی و یک هشتم بود
می خواستم بگم حتی توی مراحل گروهی و مراحل پایین هم تا همین چند سال پیش بازیهای قشنگ می دیدیم
الان همین رئال مادردی چندین سال هست که توی مرحله حذفی داره می خوره به لیون
سال به سال بازی مسخره تر و کسل کننده تر می شه !
اون سالی که لودویک ژولی و مورینتز توی لیون بودن و رئال مادرید رو حذف کردن کجا و این بازی پریشب کجا !
من وسط بازیها خوابم می گیره![]()
WelCome To Derby
كلا اين فصل بازيها اون كيفيت لازم رو نداشته. شايد به دليل كم بودن ستاره ها باشه. شايد به دليل حضور تيمهاي مثل كپنهاگن باشه و شايد دليلش فقط نتيجه گرايي باشه كاري كه اينتر فصل پيش انجامش داد
The Most Successful Club
ویرایش توسط TiFuSi : 02-24-2011 در ساعت 12:14
اين رئال كه هيچ ، هرچي بازيكن بزرگ هست رو جمع كردن ولي دريغ از يه بازي زيبا. همين رونالدو كه تو منچستر بود بهترين بازيها رو انجام ميداد ولي الان تو رئال اصلا خوب نيست و فقط اين رو ياد گرفته كه گل بزنه و از بازي زيبا اصلا خبري نيست البته اين ميتونه سياست رونالدو و رئيس باشگاه رئال باشه.ولي برعكس تيمي مثل بارسلونا واقعا من از ديدن بازيش لذت ميبرم و تيمهايي مثل بارسلوناست كه ميان به رئال 5 تا 5 تا ميزنند خيلي كم هستش. من رئالي نيستم ولي از بازيهاي رئال وقتي خوشم ميومد كه بازيكناني مثل رونالدو، زيدان، فيگو، كارلوس، بكهام، رائول و ... تو رئال بازي ميكردن و به نظر من نسل طلايي تيم رئال همون تيم بود.
در كل از اين چندتا بازي كه انجام شد فقط از بازي آرسنال - بارسلونا خوشم اومد. و خيلي خوشحالم كه يه تيم پيدا شد تا اين تيم بارسلونا رو ببره. البته ميلان - تاتنهام هم خوب بود ( اين يكي شايد روي تعصب باشه
)
The Most Successful Club
ویرایش توسط TiFuSi : 02-24-2011 در ساعت 12:15
آیا کیفیت و قشنگی بازی یعنی هر تیم 30-40 موقعیت گل داشته باشه؟ یا مثلا نتیجه بشه 6-4؟ من کاملا مخالفم، سطح بازیها پایین نیومده، شاید شیوه و نوع بازی و شکل بازی عوض شده باشه اما سطحشون پایین نیومده!!!! چطور ممکنه میزان دوندگی بازیکنان تقزیبا 2 برابر اون زمانی که میگین شده باشه، اما کیفیت بازی اومده باشه پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تعداد پاس ها به 500-600 و بیشتر رسیده اما کیفیت اومده پایین؟ من ب شخصه خوشحالم و لذت می برم که فوتبال روز دنیا این شکلی شده! بابا هندبال که نیگا نمی کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ورزش دشمن سلامتی!!!!!!
سینا جان منم با نظر شما کاملا موافقم
فکر می کنم بچه ها یادشون رفته که الان چه سالیه
و دانش و علم فوتبال چقدر سطحش بالا رفته دوستامون هنوز توقع دارن
مثلا یه تیم عین رئال بیاد تو یک بازی 5-6 تا گل بزنه در صورتی که با
این سطح دانش و علم روز فوتبال سخته و به ندرت اتفاق میفته.
چرا بارسا به ارسنال می بازه یا چرا رئال باید با لیون مساوی کنه یا میلان به تاتنهام اونم تو زمین خودش ببازه یا چلسی به کپنهاگن
2تا گل میزنه اینا همه صحت و درستی حرفامو می رسونه که فوتبال بسیار پیشرفت کرده و سطحش بالا رفته.
چرا یک مربی مثل مورینیو میشه بهترین مربی جهان؟
در صورتی که این امر بر همگان روشنه که تیمهای مورینیو به هیچ وجه قشنگ بازی نمی کنند ولی فوق العاده نتیجه می گیرند مثل اینتر پارسال.
من به نوبه خودم هرگز این امر رو که تیمها نتیجه گرا شدن کتمان
نمیکنم ولی چرا؟
به 2 دلیل ساده کسب پول و افتخار که شاید از لحاظ دید سطحی منو شما این 2 موضوع سطح کیفییت فوتبال امروز رو پایین اورده باشه
ولی از لحاظ دید منتقدین واقعی فوتبال امروز در بالاترین سطح خودش در تمام دوران قرار داره.
با یه عالمه مرسی از همه
با سلام
دوست عزیز شما فکر می کنید که پایین بودن سطح کیفییت
بازیها البته به عقیده شما پایین بخاطر نبودن ستاره ها و وجود
تیم هایی مثل کپنهاگن درسته؟
1.دوست عزیز شما ستاره رو در فوتبال امروز چی تعریف می کنید حتما یکی عینه مارادونا درسته؟
نه در فوتبال امروز هم مثل اعصار گذشته ستاره هست چه بسا بیشتر ولی نوع بازی ستاره ها در فوتبال امروز با فوتبال قدیم زمین
تا اسمون فرق کرده و متفاوت شده
2.وجود تیمی مثل کپنهاگن یا تاتنهام در این مرحله از بازیها نه تنها
نشان از پایین نبودن سطح فوتبال و کیفییت اونه بلکه کاملا بر عکس
نشان از بالا رفتن سطح اون و کیفییتشه.
با دقتی بیشتر و نگاهی عمیقتر به وجود این دو تیم در این مرحله
فکر کنید به صحت و درستی دلایل و حرفهای من پی خواهید برد.
با تشکر![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)