شاهکار فیفا 14 در ساختن چهره واقعی بازیکنان
شاهکار فیفا 14 در ساختن چهره واقعی بازیکنان
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
ویرایش توسط sina acm : 08-09-2013 در ساعت 13:34
سلام یکی میتونه به من کمک کنه که لباس برای fifa 13 بسازم یا اینکه خود لباسای fifa 13 رو تغییر رنگ یا از این چیزا کرد تو رو خدا جواب بدید چون می خوام یه لباس برای رئال بسازم.
داداش من نمیدونم cm13 رو استفاده میکنی یا نه ولی میزارم.
با این نرم افزار فقط میتونی در حد رنگ لباس و فونت شماره های تیم تغییرات ایجاد کنی ولی اگه فتوشاپو خوب بلد باشی شاید بتونی اسپاانسر و لوگوی تیم و طرح کلی لباسو تغییر بدی.
اگه خواستی استفاده کنی جایی که باید یه چیزیو باز کنی برو پوشه ی اصلی فیفا 13 رو انتخاب کن.
دیگه ببخشید هر چی گشتم چیز خاصی پیدا نکردم فقط همین بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
LEGENDARY
دستت درد نکنه اره cm دارم یکم خودم گشتم دیدم برنامه ی خاصی نداره برای همین با فوتوشاپ یکی از لباس های فیفا رو عوض کردم ولی وقتی فیفا کردم با cm لباس وارد نشد . من پچ های modding way رو نصب کردم شاید به خاطر همین باشه که لباس وارد بازی نشده چون نمی دونم کدوم دیتا بیس رو با cm باز کنم .من یه بار دیگه فیفا رو نصب کردم و روی اون پچ نصب نکردم و لباس وارد cm کردم و لباس وارد بازی شد اگه میشه کمکم کن که چی کار کنم
دوستان ممنون میشم یکی کمکم کنه
من آپدیت جدید moddingway 1.9.2 به همراه همه قبلیاشو نصب کردم وارد بازی میشه اما هنوزم درست نشد،اولش که وارد بازی میشیم مسی مثل قبل نمیاد و فقط توپ رو نشون میده وقتی هم که میخوایم پیراهن تیما رو انتخاب کنیم فقط آرم باشگاه هاس و بازیکنا رو نشون نمیده وقتی هم که وارد بازی میشیم همه جا سیاهه جز تیرک دروازه ها و اسامی بازیکنا!!!
با سلام من پچ Modding wzy 1.9.4 رو نصب کردم قبلی هارم نصب کردم تغییرات انجام شده اما وقتی در مستر کاپ یا همون مربی گری میرم به یه جایی که میرسه از بازی بدون هیچ اروری میپره بیرون لطفا راهنمایی کنید![]()
چطور باید ریجیت کنم ؟؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)