تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
2تا نظر سنجی باید بذاریم....یکی زیباترین بازیکن..یکی بهترین خواننده.
این که نشد وضع..........
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Don’t count the years, count the memories
بچه ها اگه کسی لینک سالم برای دانلود نسخه های پایینتر 3D Max مثل 2008 یا 2009 سراغ داره یه اطلاعی لطفا به ما بده نیاز دارم اساسی![]()
خواننده فقط
یاس و سیاوش و خواجه امیری و بابک جهانبخش
خارجی هم شکیرا و مدرن تاکینگ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
اینو نگا کنید خیلی باحاله
از روی آهنگ ساسی مانکنه
این یکی رو هم نگا کنین
باحاله
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
ویرایش توسط amir-97 : 10-12-2012 در ساعت 20:16
اقا انقدر بحث نکنید . خواننده فقط شادمهر عقیلی و سیاوش قمیشی و معین و محسن یگانه و مهدی احمدوند . حمید عسگری هم خوب میخونه .
راستی علی عبدالمالکی و علی تکتا هم صدای بینظیری دارند .
از خواننده های زن هم هایده و مهستی
از رپر ها هم فقط یاس سلطان رپ ایران و حسین ابلیس و بهرام هم خوب میخونه . از هیچکس هم بد نمیخونه .
از اهنگ پروفایل عبدالله هم خیلی خوشم میاد . جدیدا طرفدار اینجور اهنگ ها شدم![]()
یه روز خوب میاد ...
تقدیم به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که علاقه شدیدی به فیلمای کره ای داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)