من از طرف خودم-مگه من كم الكيم- اين جمله رو تكذيب ميكنم.....چشای توتی همینجوری آبیه؟ پسر عجب جیگری شده! Love::
آدم وحشت ميكنه از ديدنش ..
اشتباه از عكاس بوده تو نورپردازي دقت نكرده..
من از طرف خودم-مگه من كم الكيم- اين جمله رو تكذيب ميكنم.....چشای توتی همینجوری آبیه؟ پسر عجب جیگری شده! Love::
آدم وحشت ميكنه از ديدنش ..
اشتباه از عكاس بوده تو نورپردازي دقت نكرده..
ali
only
karimi
شرمنده دوستان نراتزوری !
پلاکاردی که هوادار اینتر تو استادیوم "سن سیرو" تو بازی با بولونیا آورده بود :
![]()
ترجمه : میتونید امشبه رو ببرین ؟ اگه تبرین منو تو مدرسه دست میندازن / فیلیپو
بعدشم هواداری یووه این پلاکارو رو آورده بودن استادیوم پریشب :
ترجمه : فیلیپو ، یا تیم تو عوض کن ، یا مدرستو
حالا دیشب میلانی ها هم تیر آخر رو زدن :
![]()
ترجمه : میلان ، به پیروزی هات همینجوری ادامه بده تا من بازم بتونم فیلیپو رو تو مدرسه دست بندازم![]()
اون F16 که یارو عربه زده بود رو پیراهنش فهمیدین چی بود ؟!! من الان فهمیدم !
یه بنده خدا میگه آمریکا چند تا (!) F16 به عربستان داده تا در صورت امکان در مواجهه با ایران ازشون استفاده کنه !
اگه شما قبلا اینو میدونستید به روم نیارید !
و اینکه بعد ازبازی استقلال و الاتفاق هم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم نميدونستم داداش،ولي كلا غلط كردن!!مگه ببرهايه ايراني بيكار نشستن كه اونا با f-16 بتونن كاري بكنن؟البته اينو بگم كه بجز تامكتها و فالكرومها،بقيه جنگندههايه ما در برابر گونه فالكون f-16 كه نسل4.5محسوب ميشه مثله اسباب بازي هستن،ولي خلبانهايه ايراني باهوشترين و با استعدادترين خلبانايه دنيان و به لطفشون هنوز هم برتريه هوايي منطقه دست ماست.بعد اينكه اين پستو خوندم گفتم بيام مطلبي كه چند وقت پيش خوندمو اينا بنويسم الان كه تاريخ وقوعشو ديدم،حال كردم چون تاريخش با هفته بعد ميخونه: 8 اسفند 64،حالا اصل مطلب:
سرهنگ خلبان طوفانيان با يك فروند f-5 مشغول گشت بوده كه اتفاقي به يك پرنده ناشناس عراقي كه با سرعت بسيار زياد به سمت مركز ايران در حركت بوده رو ميبينه و بلافاصله اونرو با استفاده از مسلسل 20mm هدف قرار ميده اما اون پرنده كه خلبان ماهري هم داشته جونه سالم بدر ميبره و به مسيرش ادامه ميده اما سرهنگ اونرو تعقيب نميكنه و به گشت ادامه ميده....لاشه اون پرندهي ناشناس حدودا 2 ساعت بعد در نواحيه مركزي پيدا ميشه...يك ميگ 25 عراقي-ميگ 25 سريعترين جنگنده در زمان جنگ و اولين پرنده سرنشين دار با سرعتي بيش از 3ماخ-و معلوم ميشه كه خلبان ماهر اون كسي نبوده جز سرهنگ محمدرایان از تكخالهايه نيرويه هوايي عراق-تكخال:خلباني بسيار ماهر و زبده كه بيشترين تعداد انهدام رو داره-خلبان طوفانيان هم به همين دليل كه آسيب جدي در بدنه ميگ رو ميبينه از تعقيبش منصرف ميشه و...
(منبع:ويژه نامه تخصصيه هواپيما ISSN به مناسبت هفته دفاع مقدس)
يعني عمرا اگه اون عربا بتونن تكسينگ كنن با اون f-16 ها چه برسه به پرواز!تازه اگه بتونن هم جايه نگراني نيست،خلبانامون سوراخ سوراخشون ميكنن!![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخه اسمشون که روشونه.عرب.عرب جماعت رو چه به فرهنگ.الان همه دنیا میدونن ایران از همه ابعاد چه نظامی چه فرهنگی چه اقتصاد بومی و هرچیز دیگه از این عربا بالاتره.اینم نشانه های فرهنگ بالاشون هست که نام خدای خودشون رو اتش میزنن.من روزی رو میبینم که با خون اعراب صحرای عربستان رو مالچ پاشی میکنیم
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
مشاور عزیز
امیدوارم بتوانید به من کمک کنید. چند روز پیش من از خانه خارج شدم تا به سر
کارم بروم. هنوز از خانه دور نشده بودم که ماشینم خراب شد و مجبور شدم تا خانه
پیاده برگردم. وقتی وارد خانه شدم نتوانستم آنچه را می بینم باور کنم. دختر
همسایه توی بغل شوهرم بود!
من 32 ساله هستم، شوهرم 34 ساله است و دختر همسایه فقط 19 سال دارد. ما 10 سال
است که ازدواج کرده ایم. شوهرم اعتراف کرد که از شش ماه پیش با دختر همسایه
رابطه دارد.
مشاور عزیز. من نگران و دل شکسته هستم و شدیداً به کمک شما نیاز دارم. لطفاً
به من کمک کنید.
ارادتمند، شیلا
پاسخ مشاور:
شیلای عزیز
من درد شما را می فهمم. خراب شدن ماشین مشکل بزرگی است. با توجه به آنچه که
توضیح دادی، احتمال می دهم مشکل از موتور باشد. لوله های بنزین را چک کن که
آشغال تویشان گیر نکرده باشد. اگر تمیز هستند، شاید پمپ بنزین اشکال پیدا کرده
باشد. اگر آن هم نبود باید انژکتور را چک کنی. امیدوارم توانسته باشم به تو
کمک کنم.
ارادتمند امیر حسین -مشاور
.................................................. .........
يه پدري، یه روبات دروغ سنج میخره که با شنیدن دروغ سیلی میزده تو گوش دروغگو
تصمیم میگیره سر شام امتحانش کنه
پدر: پسرم، امروز صبح کجا بودی؟
پسر: مدرسه بودم
روبات یه سیلی میزنه تو گوش پسره
پسر: دروغ گفتم، رفته بودم سینما
پدر: کدوم فیلم ؟
پسر: داستان عروسکها
روبات یه سیلی دیگه میزنه تو گوش پسره
پسر: یه فیلم س/ک/س/ی بود
پدر: چی؟ من وقتی همسن تو بودم
نمی دونستم س/ک/س چیه
روبات یه سیلی میزنه تو گوش پدره
مادر: ببخشش عزیزم،هرچي باشه اون پسرته
روبات یه سیلی میزنه تو گوش مادره
.................................
کاشمری : در آرزوی ازدواج
کاج : نمایندگی انتشارات گاج در دوبی
ژنتیک : ژنی که عامل اصلی تیک زدن در انسان می باشد
هشتگرد : ۵
خورشت بامیه : مسئولیت پختن خورشت بر عهده من است
وایمکس : درنگ چرا؟
خراب : نوعی نوشیدنی حاوی تکه های کوچک خر
قمقمه : پَ ن پَ قم هالیووده
شیردان : آنکه شیر خوب را از بد تمیز می دهد
گشتاور: یک سری همسایه نخاله که به هنگام برگزاری مهمانیهای شبانه پلیس را خبر می کنند.
البرز: عربها به « پرز » گویند
چرا عاقل کند کاری: یک ضرب المثل شیرازی.
هردمبیل: جایی که در آن بابت هر چیزی قبض صادر میشود
زنبوردار : کسی که همسر بلوند دارد
غیرتی: هر نوع نوشیدنی به جز چای
قرتی : نوعی چای که با قر و حرکات موزون سرو میشود
پنهانی : قلمی که جای جوهر با عسل مینویسد
مختلف : مرگ مغزی
مورچه خوار : خواهر مورچه. فحشی که موریانه ها به هم می دهند
جدول : کسی که نیاکانش علاف باشند را گویند
کره حیوانی : بیچاره ناشنواست
توله سگ : حاصل تقسیم مساحت سگ بر عرض آن
کته ماست : آن گربه مال ماست
Saturday : روز جهانی ساطور
کراچی : پس تکلیف ناشنوایان چه میشود ؟
سهپایه : ۳ تا آدم باحال که همیشه پایه هر حرکتی هستند
یک کلاغ چهل کلاغ : نبردی ناجوانمردانه بین کلاغها
وانت : اینترنت آزاد و بدون $$$$$
اسلواکی : نرم و خرامان گام برداشتن
نیکوتین : نوجوانی خوش سیرت
نلسون ماندلا: نلسون اون وسط گیر کرده
تهرانی: تیکه های هلوی باقیمانده ته آبمیوه رانی!
........................................
اینا رو داشته باشین اگه خوشتون اومد کلی دیگه هم دارم میزارم
نام شعر : با مرغ پنهان
سهراب
حرف ها دارم
با تو اي مرغي كه مي خواني نهان از چشم
و زمان را با صدايت مي گشايي !
چه ترا دردي است
كز نهان خلوت خود مي زني آوا
و نشاط زندگي را از كف من مي ربايي؟
در كجا هستي نهان اي مرغ !
زير تور سبزه هاي تر
يا درون شاخه هاي شوق ؟
مي پري از روي چشم سبز يك مرداب
يا كه مي شويي كنار چشمه ادارك بال و پر ؟
هر كجا هستي ، بگو با من .
روي جاده نقش پايي نيست از دشمن.
آفتابي شو!
رعد ديگر پا نمي كوبد به بام ابر.
مار برق از لانه اش بيرون نمي آيد.
و نمي غلتد دگر زنجير طوفان بر تن صحرا.
روز خاموش است، آرام است.
از چه ديگر مي كني پروا؟
![]()
نقل قولهاي جالب دنياي فوتبال
رانيري: ما مربيها مثل گيلاس خوشمزهايم
«در ايتاليا مربيها اشتها آورند، مثل گيلاس هستند كه وقتي يك دانه از آن را ميخوري دوست داري بعدي را هم بخوري.»
*كلوديو رانيري (مربي اينتر) آنقدر خوشمزهاي كه نميشود برابرت مقاومت كرد و تو را نخورد.
«در حال حاضر ظاهرا قرار نيست به ما پنالتي داده شود حتي اگر خودمان را بكشيم.»
*آقاي كنته(مربي يوونتوس) ميشود به ما بگويي كه چطور بفهميم بازيكنانت مثل خطاهايي كه رويشان ميشود، مرگشان را هم شبيهسازي نميكنند؟
«داورها از پنالتي دادن به يووه ميترسند؟اگر اينطور باشد آنها براي اعلام پنالتي به سود اينتر قبض روح ميشوند.»
*رانيري مجلس عزاي اشتباهات داوري سريa را گرم ميكند: بدبخت ما ...بيچاره ما...
«ما با فوتبال امرار معاش ميكنيم و هر كسي كه از اين راه براي پول درآوردن استفاده نكند احمق است.»
*ماسيمو سلينو(رييس كالياري) احساس ميكند جاي بازي مالي جوانمردانه بايد از تيمها خواست تست هوش بدهند.
«اگر كسي امروز تا زماني كه از نفس نيفتاده بود زمين را ترك ميكرد، باور كنيد خودم اولين نفري بودم كه پاهايش را قلم ميكردم.»
*اعلاميه دژان استانكوويچ روي در رختكن اينتر: «هر دفعه كه بيدقت بازي كني، يكي از اعضاي بدنت را از دست ميدهي.»
«امروز اصلا دوست ندارم جاي زيرسيگاري ماسيمو موراتي باشم.»
*والنتينو روسي(قهرمان موتو جي پي و هوادار اينتر) ميداند كه قربانيان اصلي بحران اينتر، ريههاي آقاي رييس هستند.
«جورجو كيليني مثل يك بچه مدرسهاي بود كه پيش معلمش رفته و دارد برايش داستان تعريف ميكند.كارش جالب نبود، من كه خوشم نيامد. »
*آدريانو گالياني(نايب رييس ميلان) در نقش معلم:«بچههاي سوسول در كلاس من جايي ندارند. اينجا قلدرها مدرسه را ميگردانند.»
«اينتر مثل يك حيوان زخمي است.»
*آقاي اميليانو موندونيكو(مربي نووارا) تو هم درست رفتي و نمكدان را روي زخم اين حيوان بدبخت خالي كردي.(اينتر هفته پيش در خانه يك-صفر به نوارا باخت)
«فكر نميكنم پنالتي بوده باشد.ميتوانيد برويد هر چند دفعه كه ميخواهيد تصاوير را نگاه كنيد اما اين نتيجه را عوض نميكند.»
*موندونيكو معتقد است كه فهم و شعور كلا در فوتبال ارزشي ندارد.
«آنتونيو ديناتاله و ماريو بالوتلي مكمل يكديگرند.»
*چزاره پراندلي(مربي تيم ملي ايتاليا) در تمرين بعدي تيمش از دي ناتاله و بالوتلي ميخواهد ترانه «سياه و سفيد» را همخواني كنند.
«از زماني كه به فلورانس آمدهام، هرشب خواب اولين گلم در پيراهن فيورنتينا را ميبينم.»
*به همين خيال باش آقاي آمائوري!
«رسانهها جوري وانمود ميكنند كه انگار فابيو بوريني(بازيكن رم) در حال حاضر خداي فوتبال است و اريك لاملا افتضاح بازي ميكند اما من دقيقا برعكس اين فكر ميكنم.»
*لوييس انريكه (مربي رم) مينويسد مسي ميخواند لاملا.
«ليگ قهرمانان؟ آن را تا به حال نبردهام اما با اين حال از حرفهام راضي هستم.چند سال پيش هدفم اين بود كه به هر قيمت ممكن آن رابه دست آورم اما حالا به اين نتيجه رسيدهام كه هر چه بيشتر روي رسيدن به پيروزي تمركز كني از آن دورتر ميشوي.»
*زلاتان ابراهيموويچ وقتي كليدهايش را گم ميكند آنقدر دنبال آنها نميگردد تا خودشان پيدا شوند.
«تا حدودي بخشي از خودم را در داويد دخيا ديدم.»
*بيچاره ماسيمو تايبي (دروازهبان بازنشسته ايتاليايي) فكر ميكند شبيه دخيا بودن يك جور تعريف است.
«تماشاي مورينيو لذت محض است.همه كارهايش را دوست دارم.از تاكتيكهايش گرفته تا طرز ارتباط برقرار كردن با بازيكنانش.حتي طرز برخوردش با رسانهها را هم دوست دارم.او بهترين مربي دنيا است.»
*روجريو سني، (دروازه بان باشگاه سائوپائولوي برزيل) تازه وقتي كه انگشت مورينيو توي چشمت برود ميفهمي او چقدر بزرگ است.
«آن تيم سفيدپوشي كه من ديدم رئال مادريد بود نه نوارا.آوردن فورلان به جاي اتوئو مثل جابجا كردن روبرتو كارلوس با پيستونه است.»
*كسي نميداند والنتينو روسي اين اواخر با موتورش زمين خورده يا نه؟
«آن بازي يك رسوايي به تمام معنا بود.نميدانم چه بر سر تيمي كه من ميشناختم آمده است.از آن چيزي كه فكر ميكردم بدتر شده.هر هفته بدتر از هفته قبل.آرسنال هميشه جزو مدعيان بود اما حالا فقط يك تيم معمولي است.»
*آقاي امانوئل پتي ميتواني بگويي دقيقا از چه زماني داري حرف ميزني؟آرسنال 7 سال است كه هيچ جامي نبرده.
«اين روبن بازيكن خودخواهي است.تنها لازم است كه شادي بعد از گلهايش را ببيني تا به اين موضوع پي ببري.او اصلا از كسي كه موقعيت گل برايش فراهم كرده تشكر نميكند و در عوض به سمت جايگاه ميدود تا خودش را به خانوادهاش نشان دهد. با اين حال بازيكنان دنبالش ميدوند تا به او تبريك بگويند.مطمئنم با اين وضع بالاخره زماني ميرسد كه همتيميهايش با خود ميگويند «اگر قرار است بدون هيچ تشكري به تو پاس بدهم، خودت بيا و توپ را بگير.» روبن بيشتر بايد به فكر تيم باشد.
*فرانتس بكن باوئر فكر ميكند زماني ميرسد كه بازيكنان بايرن مونيخ به جاي گل زدن با آرين روبن خرس وسط بازي ميكنند.
«دليلي ندارد كه پيكه عصباني شود.ميدانيد من خيلي دوستش دارم.براي ما او يك بازيكن استثنايي است.»
*آقاي گوارديولا ميشود بگويي اگر پيكه را دوست نميداشتي به جاي ميدان ندادن به او براي بازي با لوركوزن چه كار ميكردي؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)