به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم
آرتتا : تصمیم گرفته بودم برای انگلستان بازی کنممیکل آرتتا اعلام کرد قصد داشته برای تیم ملی انگلستان بازی کند اما...
میکل آرتتا با بیان این مطلب امروز نشان داد که بیش از گذشته حس می کند انگلیسی شده است ، او اذعان دارد وقتی از او برای اولین بار دعوت شد در تیم ملی انگلیس بازی کند احساس یک فرد انگلیسی را داشته است. او اهل سن سباستین از توابع ایالت باسک اسپانیاست.
آرتتا از سال 2005 تا کنون در انگلستان حضور دارد. او که تا به آن زمان موفق به حضور در تیم ملی بزرگسالان اسپانیا نشده بود گزینه مناسبی برای تیم 2010 فابیو کاپلو به شمار می رفت. این هافبک 29 ساله اعلام نمود که برای بازی به تیم ملی انگلستان در آن زمان دعوت شده بود اما تصمیم در این مورد خارج از دستان او بوده و به قوانین فیفا مربوط می شده است .
او به وب سایت رسمی باشگاه آرسنال گفت : " اگر هر کشور دیگری جز انگستان این پیشنهاد را به من می داد ، پاسخ من یقینا نه بود. ، اما این گزینه ای بود که گفته بودم می خواهم در موردش فکر کنم.
انگلیس واقعا به حرفه ای شدن و پرورش شخصیت من کمک کرد ، اما در نهایت تصمیم گیرنده من نبودم چون قوانین فیفا اجازه بازی برای تیم ملی انگلستان را به من نداد.
حداقل این خوب است که بدانیم فابیو کاپلو و دستیارانش به فکر دعوت من به تیم ملی انگلیس بودند. بعضی اوقات خودم را یک فرد انگلیسی حس می کنم زیرا بیشتر دوران حرفه ای ام را اینجا سپری کرده ام.
بدیهی است که می دانم مردم انگلیس چه طرز تفکری دارند ، چه رفتاری دارند و اینکه فرهنگ برای آنها همه چیز است. من باید با این مسائل خو می گرفتم و گرفتم و اکنون مانند یک شهروند انگلیسی زندگی می کنم.
این جالب است ، به بچه هایم نگاه می کنم و می شنوم آنها چطور به زبان انگلیسی صحبت می کنند ، این واقعا شگفت انگیز است. "
Arsenal.ir
ونپرسی بهترین بازیکن ماه
http://www.arsenal.com/news/news-archive/41415/van-persie-is-ea-sports-player-of-the-month
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ونپرسی بهترین بازیکن ماه
رابین ون پرسی به عنوان بهترین بازیکن ماه دسامبر انتخاب شد...
نظر سنجی بهترین بازیکن ماه آرسنال نیز در سایت رسمی این باشگاه برگزار شد و بر این اساس رابین ون پرسی باری دیگر توانست این عنوان را نصیب خود کند .
درخشش این فصل ون پرسی و گلزنی های متوالی وی در نهایت باعث شد تا این بازیکن رکورد تیری هانری مبنی بر تعداد گل در یک سال میلادی را بشکند و این مسئله برای این عنوان کافی است .
لوران کوشلنی , مدافع مستحکم این روز های آرسنال نیز با 24 درصد در رده دوم قرار گرفت و ورمائلن نیز رده سوم را به خود اختصاص داد .
نتایج کامل نظر سنجی به شرح زیر است :
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کارت زرد اشتباه ورمالن به کوشیلینی بازگشت خورد !کارت زرد نسبت داده شده به توماس ورمالن در 31 دسامبر و در بازی مقابل کوئین پارک رنجرز به لورن کوشیلینی بازگشت داده شد .
با بازبینی این مورد خاص توسط کمیته ی داوران ، رای به اصلاح این اشتباه داده شد و کارت زردی که در جریان بازی باید به کوشیلینی داده میشد و به اشتباه به توماس ورمالن داده شده بود به لورن کوشیلینی بازگردانده شد.
Arsenal.ir
سرمربی آرسنال تصدیق کرد هنوز با بازیکنی توافق نشده است...ونگر اذعان می کند هنوز در ژانویه با هیچ بازیکنی قرارداد نبسته است ، اما به خدمت گرفتن یک مدافع به عنوان یار قرضی سناریویی است که در ذهن دارد.
گزینه های دفاعی آرسنال با تداوم مصدومیت کایرون گیبس ، باکاری سانیا ، آندره سانتوس و کارل جنکینسون محدود شده و دست آرسن ونگر کاملا بسته شده است. این اتفاقات منجر به استفاده از مدافعین میانی برای پست دفاع کنار شده ، همانطور که کوکلین در دیدار مقابل فولهام در این پست بازی کرد.
از گزینه هایی مانند تایه تایوو و وین بریج برای بالا بردن وزن خط دفاعی آرسنال و انتقال در ژانویه به این تیم نام برده می شود. سرمربی توپچی ها مشتاق است هرچه سریعتر این مشکل را برطرف نماید اما اشاره می کند در حال حاضر هیچ گزینه قطعی مد نظر نیست.
ونگر به آرسنال پلیر گفت : " در حال حاضر هیچ! گزینه قوی و مناسبی پیدا نکردیم اما به دنبال آن هستیم و این جزو برنامه های ما است.
من منتظرم تا تب بازار فروکش کند. اروپا در بحران اقتصادی به سر می برد و پول زیادی در کار نیست!
تنها بعضی از باشگاه ها دارای منابع مالی استثنایی هستند.
بگذارید اینطور بگویم ، تنها باشگاه هایی که با بازارها مالی و محیط های اقتصادی رابطه ای ندارند می توانند خرید نمایند! "
Arsenal.ir
ترکیب قدرتمندی را به زمین خواهم فرستادآرسن ونگر تاکید دارد که برای بازی دوشنبه شب مقابل لیدز دست به تغییرات عمده ای نخواهد زد
این درحالیست که انتظار میرفت ونگر به تعداد زیادی از بازیکنان اصلیش استراحت بدهد
فن پرسی و احتمالا جروینیو در این بازی حضور نخواهند داشت اما ونگر نمی خواهد ترکیب تیم را زیر و رو کند
من ترکیب معمولی و قدرتمندی را برای این بازی به میدان میفرستم
ممکن است یک یا دو نفر استراحت کنند اما در کنار این موضوع ما هنوز شاماخ را در اختیار داریم فن پرسی مطمئنا استراحت خواهد کرد ما امیدواریم شاماخ و پارک در دسترس ما باشند
جروینیو احتمالا این بازی را از دست خواهد داد چرا که او بازیکن ساحل عاج است و آنها می خواهند 14 روز قبل از شروع بازی های جام ملت ها کارشان را آغاز کنند
Arsenal.ir
ونگر: هانری می تواند مجسمه اش را بزرگتر کندآرسن ونگر معتقد است که هانری در دوره ی دوم حضور خود آرسنال ترسی از به مخاطره افتادن سابقه اش ندارد
مهاجم فرانسوی با قبول پیشنهاد انتقال قرضی در روز جمعه رسماً به آرسنال پیوست و انتظار می رود روز دوشنبه جزأ ترکیب آرسنال باشد.
شهرت هانری در آرسنال به حدی بود که مجسمه ای به خاطر یادبود وی در جشن 125 سالگی باشگاه ساخته شد.ترس و واهمه هایی وجود دارد که شاید هانری نتواند رکورد 226 گل خود برای باشگاه را طبق تخمین مردم ارتقا بخشد و نتواند درخشش سابق خود پیش از بازگشت به لیگ حرفه ای آمریکا تکرار کند. اما ونگر به این مسائل فکر نمی کند." نه شما نمی توانید از حرف مردم خلاصی یابید. دستاورد او در اینجا ابدی است. شاید این انتقال بتواند کمی مجسمه ی او را بزرگتر کند. بیائید امیدوار باشیم او این کار را انجام می دهد."" همه از پیوستن او به تیم خوشحالند و او به ما تجربه و هوشمندی بیشتری اضافه خواهد کرد. همچنین حضور از لحاظ عصبی و هنگامی که تیم تحت فشار است خوب است. این یک تقویت خوب برای تیم است زیرا او باشگاه را می شناسد، لیگ را می شناسد که یک خرید صرفاً مثبت خواهد بود."" تیری یک بازیکن درجه یک جهانی است و حتی در این باشگاه بازیکنی را در این بعد یافتن سخت است. به خصوص در این مقطع از فصل. او می تواند چیزهای بیشتری به تیم اضافه کند. قطعاً او یکی از بهترین های خریدهای من بوده است. مقایسه ی مدافعین و مهاجمین خست است اما او مطمئناً یکی از بهترین هاست."
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
هانری: بازگشت دوباره احساسی دیوانه وار داردانتظار ندارم بازی ها را به طور ثابت شروع کنم
تیری هانری امیدوار است که در دوران قرضی خود در آرسنال خود را در مقابل برخی از رقبای همیشگی باشگاه آزمایش کند.
گلزن برتر تاریخ باشگاه روز جمعه توانست طی قراردادی قرضی به آرسنال و ورزشگاه امارات بازگردد و می تواند روز دوشنبه در بازی مقابل لیدز به میدان برود.هانری همچنین می تواند روز 22 ژانویه در دیدار مقابل منچستریونایتد حاضر وشد و او نمی تواند برای حضور در این بازی و بازگشت به فوتبال انگلیس صبر کند." دیوانه وار است. من در بازی مقابل منچستریونایتد حاضر خواهم بود البته انتظار ندارم ثابت بازی کنم."" تیم همان گونه که باید خواهد بود اما اگر بتوانم 10، 15 یا 20 دقیقه بازی کنم یا هر تعداد دقیقه ای دیگر که آرسن صلاح می داند آن گاه قطعاً با اشتیاق این کار را خواهم کرد."" دوباره با آرسنال درگیر بودن شگفت انگیز است. حتی اگر پنج ثانیه، یک ثانیه باشد یا این که تنها در رختکن در کنار تیم باشد. من بهترین کاری که می توانم را انجام خواهم داد."
هانری: من به عنوان یک قهرمان به اینجا بازنگشته امهانری از بازگشت خود می گوید
تیری هانری اصرار دارد که او به آرسنال بازگشته است تا تنها در نبود مروان شماک و جروینیو که به جام ملت های آفریقا می روند به تیم کمک کند.
بهترین گلزن تاریخ باشگاه با قراردادی کوتاه مدت و قرضی از نیویورک ردبولز دوباره به آرسنال پیوسته است و می تواند در دیدار روز دوشنبه مقابل لیدز به میدان برود.اما هانری تأیید می کند که هواداران نیز قبول دارند که نقش جدید او عضوی از تیم بودند است هر چند آن ها از دیدن دوباره ی او در ورزشگاه امارات هیجان زده هستند. هانری در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت:" من به عنوان یک قهرمان به اینجا بازنگشته ام یا این که بخواهم چیزی را ثابت کنم. من اینجا آمدم تا کمک کنم. رئیس ترکیب خود را خود دارد. مروان و جروینیو به جام ملت های آفریقا می روند و او از من خواست تا جای خالی آن ها را پر کنم."" صادقانه بگویم تحقق این امر برایم یک خیال بود. همه چیز خیلی سریع رخ داد. رئیس پیش از دیدار مقابل ولوز با من صحبت کرد و من صادقانه به وی گفاتم که باید فکر کنم."" من تصمیم گرفتم به اینجا بازگردم تا کمک کنم. این یک قرارداد قرضی است. یکی از عجیب ترین آن هاست و خیلی سریع رخ داد اما وقتی نام آرسنال می آید برای من سخت است جواب منفی بدهم."" اگر شما از فردی بخواهد که بار دیگر بازگردد و به تیم کمک کند از عشق و حمایت شماست. برای من سخت بود در حالی که جزئی از وجود من در این تیم است نه بگویم."" همان طور که گفتم من به عنوان قهرمان اینجا نیستم و مردم باید این را بفهمند. رئیس اینجا تیمی دارد و در مقایسه با ابتدای فصل آن ها در وضعیت خوبی قرار دارند. من اینجا هستم تا به رئیس و دیگران که به من نیاز دارند کمک کنم."
هانری: فقط نمی توانستم به آرسنال نه بگویمهانری از شانسی که برای ادامه ی ’داستان عاشقانه‘ خود دارد، هیجان زده شده استمهاجم فرانسوی باشگاه آرسنال در 370 باری که با پیراهن آرسنال به میدان رفت 226 گل به ثمر رساند و اکنون بعد از گذشت بیش از 4 سال بار دیگر با قراردادی کوتاه مدت به آرسنال پیوست.
هانری اذعان می کند عشق ثابت او به آرسنال مانع این شد تا پیشنهاد بازگشت به باشگاه را رد کند.
این اتفاق تنها چند هفته بعد از پرده برداری از مجسمه تیری هانری در آستانه جشن 125 سالگی باشگاه و در مقابل ورزشگاه امارات صورت گرفت و هانری تأیید می کند که اتفاقی عجیب است که توانسته بار دیگر لباس آرسنال را بر تن کند.
" از آن اتفاقات غیر واقعی است زیرا در مورد یک تندیس یادبود صحبت می کنید و چند هفته بعد من اینجا برای آرسنال بازی می کنم.
این برنامه ریزی شده نبود. می توانید از رئیس سوال کنید، او خودش این موضوع را گفت، در مورد این مساله فکر می کرد اما با من حرف نمی زند و سپس به سرعت اتفاق افتاد.
من و آرسنال همواره مانند یک داستان عاشقانه بوده ایم، با داشتن بعضی روزهای بد. امیدوارم مردم با من موافق باشند که روزهای خوب بیشتری نسبت به روزهای بد وجود داشت اما من فقط عاشق باشگاه هستم."
هانری اذعان می کند که نمی تواند منتظر پوشیدن لباس قرمز و سفید آرسنال در زمین باشد تا به داستان عاشقانه خود ادامه دهد.
" برای من اینکه قادر بودم به اینجا بیایم و تمرین کنم، در رختکن باشم و تمام کارکنان تمرین را ببینم، نمی توانم چیزی در توصیف آن بگویم. اینکه یک بار دیگر این لباس را برتن کنم، تنها می توانم به آن افتخار کنم.
مردم شاید فکر کنند من فقط آن را می گویم اما وقتی این باشگاه را ترک کردم گریه کردم و برای مجسمه یادبودی که برایم ساختند نیز گریه کردم. در حرفه ام زیاد گریه نکرده ام اما وقتی این اتفاق افتاده به نظر میرسد همواره پای آرسنال در میان است.
در دوران حضورم در اینجا همیشه سعی کردم صادق باشم و فکر می کنم هواداران می توانند آن را ببینند. وقتی من خوشحالم می توان آن را دید و وقتی نیستم آنها می توانند آن را ببینند.
می گویند عشق کوکورانه است اما برایم سخت است که به آرسنال بگویم نه"
هانری در تمرینات شرکت کرد (تصاویر)گالری تصاویر اختصاصی ما از تمرینات لاندن کولنی را مشاهده کنید
تیری هانری پس از تکمیل مراحل قراردادش در روز جمعه به تمرینات تیم در لاندن کولنی ملحق شد.
عکاس رسمی باشگاه در محا حاضر شد و این تصاویر اختصاصی را برای ما ارسال کرد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ونگر: افسوس می خوریم اما من خوشبین هستم
GunnersTrust
آرسن ونگر اذعان می کند تیمش می توانستند در دوره کریسمس بهتر عمل کنند اما او تأکید دارد که به ادامه راه خوشبین است.
آرسنال با شکست مقابل فولهام در کراون کاتیج دو روز پس از پیروزی مقابل کوئینزپارک رنجرز که با هفدهمین گل فصل رابین ون پرسی همراه بود؛ در دوره کریسمس از 12 امتیاز موجود تنها 7 امتیاز بدست آورد که کافی به نظر نمی رسد.
اما ونگر با پشتیبانی از تیمش می گوید در انتهای فصل آن ها حداقل جزو 4 تیم خواهند بود.
" ما روحیه خوبی در ترکیب داریم. برنامه بازی ها برایمان بسیار سخت بوده و احساس می کنم در دوره کریسمس واقعا بدشانس بوده ایم. نمی توانم عیبی بر روی روحیه و نگرش تیم بگذارم و این دلیلی است که چرا هنوز خوشبین هستم و فکر می کنم در نهایت کیفیت روحیه ما همه چیز را جبران می کند.
اما ما از دوره کریسمس احساس تاسف بسیاری دارم، در بسیاری از جنبه ها و زوایای بازی ها. باید بخاطر این تاسف مشت خود را زیر چانه بگذاریم و حتی قویتر بازگردیم.
ما به سختی جنگیدیم تا به جمع 4 تیم برسیم و در صورت امکان بهتر عمل کنیم. ما از دوره کریسمس تنها با کسب 7 امیتاز بیرون آمدیم اما این برای اینکه بخواهیم برای قهرمانی مبارزه کنید کافی نیست زیرا باید 12 امتیاز می گرفتیم.
این دلیلی است که چرا نمی توانیم در این لحظه در لیگ لغزش بیشتری داشته باشیم.احساس می کنم باید بازی های خودمان را پیروز شویم و زیاد صحبت نکنیم.
بدون شک هیچ فکری در مورد کورس قهرمانی نمی کنم، اجازه می دهم مردم صحبت کنند و ما تنها بازی کنیم. در پایان فصل خواهیم دید چه می شود. ما در شغلی هستیم که نمی توانیم بهتر از روزنامه نگاران پیش بینی کنیم. آنها به اندازه کافی بد هستند و لازم نیست چیز دیگری به آن اضافه کنیم.
هدف ما این است که بازی بعدی را پیروز شویم و بازی بعدی دیدار در جام حذفی است. همانند صحبت در مورد قهرمانی، من چیز بیشتری نسبت به شما نمی دانم."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)