پس برو تو customise>setting>control بعد تو تنظیمات دسته که رفتی تو بخش دفاع یا حمله(برای رفتن تو این بخش تو تنظیمات دسته یا E یا W رو بزن) برو چهار تای پایین که نوشته Right stick up و right stick down و right stick left و right stick right رو به دلخواه عوض کن ....
اگه متوجه نشدی بگو دوباره توضیح بدم بعدش بهم بگو درست شد یا نه ...
خب اقا با رئال دیگه تمام کردم رفتم با درتموند شروع کردم
تیمم ترکیبش
--------------کورتوا--------
گیپس---------واران------لوییز-------پیژک
----------پوگبا-------رمزی------
-----الشاراوی------ویلشر-------بیل
------------------بالوتلی----------
اقا با این ترکیبم با اختلاف زیاد هر سال بایرن قهرمانه چراااا؟؟؟؟
تو مای جاب بعضی تیم ها هستن من که مثلا میخوام سرمربی شون بشم ظربدر رو که میزنم میاد بیرون بعد اون تیمه یک پیام میده ولی اتفاقی نمیافته
we are the gunners عشق است توپچی های لندنی
ببینید اینایی که میان ترکیب میزارن ...
منتخب جهان قهرمان شدن هرکسی میتونه من با پولی ک رئال داشت میتونستم هر سال قهرمان باشم اما خواستم ببینم میتونم با جووونا کار کنم با بازیکنای آکادمی و بازیکنای جوون رئال یک تیم جوون ساختم و تازه تو فصل 2023 س جام رو بردم اونم با کلی سختی (صفحه 67) الان این دوستمون ک میگفت با دورتموند رفتم ترکیبش خیلی خیلی رویایی بسته شده و نمیدونم حالا چجوری بودس لیگا رو نمیبره !
داداش منم همینو میگم نمیدونم چرا نمیشه
اخر ها یفصل تیمم کم میاره همشون بی میل بازی میکننن مثلا الشراوی تا میخواد شوت بزنه اخرهای فصل یک شبانه روز طول میکشه داداش من برو ببین
درتموند سی و سه تا بیشتر نداره اینا رو من با جام بردم پول که میبینی بدست اومده خودش نداشته من اوردم مثل اون دوستان نبودم برم با رعال دیویست تومن پول داشته باشم رویاییی بسازم نه من با تلاش رویاییش کردوم تو خودت استارتر تایپیکی یک سوال بیل بهتره تو فیفا یا نیمار؟؟؟
استارتر تاپیک چیه !!!!!!!!!! خب من رئالی ام صد در صد میگم بیل هزارتا دلیلم باشه نیمار بهتر باشه بازم میگم بیل ... اون نظر من بود فقط نظر بود ... بیخیال
خسته نباشید نمیدونی استارتر تایپیک کیه؟؟یعنی کسی که تاپیک رو شروع کرده
خوب با دو تا تغییر
کاوانی رو با بیل عوض کردم
رمزی رو با اسون بندر
حالا شد تیمم بایرن رو تو زمینش 4-1 زدم
من با تلاش تیمو اینجوری کردم وگرنه درتموند. پولی نداشت
اقا شاید باورتون نشه رئال لوادوفسکی رو از من 71 میلیون خرید
یعنی انداختما
حالا کاوانی و بالوتلی نوک حمله هستن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)