[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Don’t count the years, count the memories
کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!
آره راستش اصلا به من ربطی نداره ولی منم موافقم که چرا نباید زن به استادیوم فوتبال راه بدن چرا نباید راه بدن؟
اگه بخاطر فحش که اصلا خود دخترا فحش زیاد میده!
البته ببخشید من دارم کلا حرف میزنم به دختر های سایت بی احترامی نشه؟
:tazim:
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
سلام آقای امیر گند زد واقعا با این تاکتیک مزخرف مانند س____________انتر تا 8 فصل دیگه هم به نتیجه نمیرسیم
بد میگم؟ 100 بار تو هر بخش اس اس گفتم که با همون تاکتیک و ترکیب بازی کنیم 2 دیگه هم میزدیم به فجر!
متاسفانه آقای امیر از این تاکتیک خاطره ي خیلی خوبی داره و با هر تیمی سانتر میکنه!
ولی اگه آقای قلعه نویی بازیکن های 20 خودش رو بازی بدهاصلا بدون تماشاگر هم میبریم بابا یه تیم رو نیمکت داره بازیکن هاش عالیه الان خانم خسرو حیدری اضافیه و همینطور اکبرپور و برهانی و باید زندی و بائو و یا میداودی یا منوچهری رو باید بازی بده!
سلام بر آبی دل های عزیز اگر خبر منو تو اخبار مهم خونده باشید فرهاد مجیدی درخواست رویانیان رو برای رفتن به پرسپولیس رد کرده و گفته حتی خونم آبیه و بزودی اگه آقای قلعه نویی اجازه بده به تیم برمیگردم افرین این شعار درست مجیدی با غیرت هو هو هو هو هو هو هو هو هو هو امیدواریم زود تر برگردی فرهاد با غیرت!
به افتخارش!اگه استقلالی هستی همین الان براش دست بزن!
![]()
سلام بر آبی دل های عزیز اگر خبر منو تو اخبار مهم خونده باشید فرهاد مجیدی درخواست رویانیان رو برای رفتن به پرسپولیس رد کرده و گفته حتی خونم آبیه و بزودی اگه آقای قلعه نویی اجازه بده به تیم برمیگردم افرین این شعار درست مجیدی با غیرت هو هو هو هو هو هو هو هو هو هو امیدواریم زود تر برگردی فرهاد با غیرت!
به افتخارش!اگه استقلالی هستی همین الان براش دست بزن!
![]()
(این هم دوست دو آتیشه استقلالیمون در ورزشگاه چلسی)
رونمایی از پیراهن جدید استقلال در ورزشگاه چلسی توسط یک هوادار دو آتیشه مجیدی + عکس
پس از طراحی و شروع فعالیت اولین فروشگاه اینترنتی استقلال ( وابسته به کانون رسمی هواداران باشگاه استقلال ) علاقهمندان و دوستداران این تیم از سراسر دنیا توانستند لباسهای ورزشی تیم محبوب خود را با کیفیت اصلی و دقیقا مطابق نمونه ای که توسط باریکنان این تیم مورد استفاده قرار می گیرد را ا ز طریق فروشگاه مذکور تهیه نمایند
یکی از هواداران دو آتیشه استقلال که در لندن سکونت دارد پس از تهیه پیراهن ورزشی جدید تیم استقلال از فروشگاه اینترنتی استقلال ، با پوشیدن این پیراهن در ورزشگاه چلسی حاضر شده و عکسی به یادگار برای ما ارسال نموده است . ضمن ابراز خوشحالی و با تشکر از این دوست خوبمان (احسان عزیز ) برای همه استقلالی های سراسر دنیا آرزوی سلامتی و موفقیت داریم .
![]()
شناسنامه مرحوم ناصر حجازی+عکس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ناصر حجازی متولد سال 1328 در تهران بود.
این اسکنی از صفحه اول شناسنامه مرحوم حجازی است. همانطور که در عکس نیز دیده می شود شناسنامه صادره از تهران است. نام پدر اسطوره فوتبال ایران علی اکبر بود و نام مادر او ربیعه.
راستی بازی بعدی هم میداود با نفت بازی میکنه
بعد بچه ها هر کدومتون ترکیبی که با این بازیکن ها بده من هم ترکیب مورد علاقه خودم رو میگم:
رحمتی_امیرحسین صادقی_حنیف_حمودی_میثم حسینی_فریدون جون_جانواریو_جواد نکونام_بائو_منوچهری و میداودی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)