همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
با سلام خدمت دوستام عزیز
امید وارم حالتان خوب باشد
همان طور که بیشتر شما می دانید من تازه واردم
من25 سالم
واسم اسلی من امیر خواجه است
با تشکر![]()
من دیدم دوستان همه خودشون معرفی میکنند گفتم منم بگم من حبیب الله هزاره ای این جا بچه ها به من میگن اینزاگی چون شم گلزنی بالایی دارم عاشق رئال هستم و اگه خدا بخواد چند وقت دیگه راهی مادریدم تا در اکادمی این تیم بزرگ بشم
سلام...منم خیلی وقته عضوم ولی زیاد فعالیت نمیکنم .خیلی میخوام فعال باشم.
طرفدار پروپاقرص رئال مادرید و کریس .
14 ساله از خراسان شمالی ؛ بجنورد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
No CoMmEnT
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط بعضی ها نیستن ک اینکا را رو میکنن
I lOvE yOu MoRe ThAn EvEry OnE In My LiFe
سلام بر شما فوتبال دوستان....
من سعيد متولد 27 مرداد...
عشق است يووه و ايتاليا و استقلال...
عاشق فوتبالم اما نتونستم حرفه اي شم....(اگه يه تاپيك خوب ببينم در مورد عواملي كه نذاشت موفق شم حرف ميزنم)
الانم تو تهران سرپرست و كمك مربي يه تيم هستم به اسم ستاره سرخ....
عاشق امام رضا(ع) هستم...
همتونو دوست دارم و براتون آرزوي موفقيت ميكنم....
اميدوارم روزگار خوبي رو با هم سپري كنيم.
با تشكر از فرصتي كه در اختيارم قرار داديد.:d
Juve For Ever
habiballahafg
cr7-ebi (آخ جون ! یه خراسانیه دیگه)
Saeid Juve
سلام به روی ماه هر سه تاییتون
سه تاییتون به دربی خوش اومدین برادرا
امیدوارم که تو دربی فعال باشین![]()
یه روز خوب میاد ...
سلام من گل های بازی استقلال برق شیراز که استقلال قهرمان شد رو می خواهد خواشن بذارید مرسی از سایت فوق العاده شما
افشین هستم 26 ساله لقب یوزپلنگ را به دلیل استارتهای انفجاری داشتم در دانشگاه..بهترین فوتبالیست تاریخ دانشگاه ازاد کرج بودم...اومدم در این سایت تا دوستان از تحلیل هایم استفاده کنند..هوادار استقلال و عاشق بازی ابراهیموویچ و مربیگری کلینزمن هستم...بهترینم و لیاقت بهترین ها رو دارم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)