اره خیلی بهم چسبید مخصوصا با گل هانریــ راستی قرار بود این اخرین بازی هانری باشه و بعدش برگرده ردبولز ــ حالا به نظر شما با این گلی که زد ونگر رو متقاعد میکنه یا نه ؟؟؟ کاشکه نره !!!
بچه ها اینو میشناسید !!!
هانري بازم گل زد ولي چه حيف كه داره ميره به نظر من ونگر نبايد از دستش بده چون تيم واقعا بهش احتياج داره تاثير گذاريش كم نبوده
راستي جام حذفي هم آرسنال با ساندرلند داره!برديم!پ××××××
صدر آرسناليه!!!
اين كه هيچي نيست علي كريمي هم آرسناليه
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط GOLL : 02-12-2012 در ساعت 00:06
امروز قراره رئیس تصمیم بگیره امیدوارم که هانری نره ... به نظرم که امسالو باید بهش بازی بدیم و سال دیگه بهش یه پست بدیم....ناسلامتی اسطوره ارسناله ... من که احساس میکنم ونگر یکم از دستش دلخوره![]()
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من ونگر اگه هانري رو نخواد بايد يه دليل موجه برا هوادارا و باشگاه پيدا كنه
نميشه كه بره تازه تيم داره جون ميگيره منم موافقم مهاجم بهتر از هانري وجود نداره ميتونه با رابين بيشتر هماهنگ بشه
ونگر هميشه تصميماتش درسته هميشه كارهاش با فكره حتي اگه همه ي دنيا باهاش مخالفت كنن بازم تصميمشو عملي ميكنه و نتيجه هم ميگيره درباره ي هانري هم حتما بهترين تصميم رو ميگره
ولي پا رو قلب هوادارها نزاره....
بازي باميلان حتي اگه 2 دقيقه هم بازيش بده تاثير گذاره...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط GOLL : 02-12-2012 در ساعت 14:11
Arsenal - Ac Milan
Champions League | San Siro
1390/11/26 | 23:15 | Wednesday
ویرایش توسط Mohammad : 02-12-2012 در ساعت 22:57
میلان که هیچی نیس در برابرمون تاریخ اثبات کردهو این تاریخ رو جوان های قدیم ثابت کردن و جوان های حالا هم با تجربه جوانان قدیم مجدد ثابت خواهند کرد
![]()
WENGER 4 EVER
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)