Design & Developed BY Patira

صفحه 68 از 112 نخستنخست ... 1858666768697078 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 671 تا 680 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض پل اسکولز: ما کاملاً آماده هستیم.

پل اسکولز، به تیم منچسترسیتی، رهبران لیگ برتر هشدار داد که در بخش آخر رقابت برای کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر میتواند چیزهای با مزه ای رخ دهد.
    پل اسکولز شب گذشته در حاشیه مراسم شام نویسندگان فوتبال، در این باره گفت: بدیهیست که هر 2 تیم امروز پیروز شدند پس ما هنوز جایی هستیم که بودیم. من فکر میکنم که ما بازی سخت تری داشتیم زیرا رفتن به خارج از خانه همیشه سخت تر است، و ما باید هر 3 امتیاز را به دست می آوردیم.
    پل اسکولز که از باقی ماندن 16 بازی از لیگ برتر خوشحال بود در ادامه تصریح کرد: هنوز 3 ماه از فصل باقیست و من امیدوارم هنگامی که این زمان می آید ما در جایگاه مناسبی باشیم. بدیهبست که تیم منچسترسیتی در این لحظه خوب پش میرود اما ما تنها با 3 امتیاز در پشت سر آنها هستیم و میتواند چیزهای خنده دار و با مزه ای در انتهای فصل رح دهد. ما تنها باید مطمئن شویم که مراقب خودمان هستیم و نتایج مناسبی به دست می آوریم.
    پل اسکولز در دیدار با تیم آرسنال، 6 دقیقه قبل از گلزنی انتهایی دانیل ولبک وارد مسابقه شد، و ایت بدان معنیست که او در هر دیدار تیم منچستر یونایتد پس از بیرون آمدن از بازنشستگی بازی کرده، و نتیجه هر 3 این مسابقات پیروزی بوده است.
    پل اسکولز در بخش پایانی اظهارات خود تصدیق کرد: من فکر نمیکنم تأثیرات بسیار بزرگی ایجاد کرده باشم. مزیت من این بود که در 4، 5 ماه اخیر ترجیح دادم اندکی در باشگاه مربیگری کنم. به وضوح من میخواهم هر روز جوانان را ببینم، پس بازگشت خیلی هم دشوار نبود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Just Real Madrid & Man Utdl

4. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض احترام دانیل ولبک به تلاش تیمی.

ا وجود شروع کردن و گلزنی در یک بازی بزرگ دیگر، دانیل ولبک مشتاق به ادای احترام به تلاش حمعی تیم منچستر یونایتد در غلبه بر تیم آرسنال است.
    مهاجم متولد لانگشات ( Longsight ) شهر منچستر در دقیقه 81 باعث پیروزی تیم منچستر یونایتد در ورزشگاه اماراتس شد و اعتراف کرد که او مشتاق به گسترش مشارکت رو به رشد خود در خط حمله با وین رونیست.
    دانیل ولبک در گفتگو با شکبه MUTV، در این باره گفت: من در این دیدار درخشیدم، اما این تیم بود که در تمام مسیر این دیدار به صورت خستگی ناپذیر کار کرد. این یک تلاش گروهی بزرگ بود و من فکر میکنم همه ما تنها برای گرفتن 3 امتیاز خوشحالیم. ما واقعاً سخت کار کردیم، چند نفر در پایان با گرفتگی عضلات رو به رو شدند و من یکی از این قربانیان بودم، اما ما واقعاً سخت کار کردیم و به طور کلی این یک عملکرد بزرگ تیمی بود. ما چند موقعیت داشتیم، با دقت با توپ بازی کردیم و تعداد بسیاری از پاسهای دقیق در پشت مدافعین آنها ارسال کردیم و من فکر میکنم واقعاً خوب کار کردیم. هدف اصلی من آمدن و بازی کردن برای تیم اول منچستر یونایتد است و خوشبختانه در حال حاضر این کار را انجام میدهم. با قرار گرفتن وین رونی در پشت سر من، ما یک همکاری عالی تشکیل دادیم و من تنها به دنبال هجوم و حمل توپ در این مسیر هستم.
    مهاجم 20 ساله آشکار ساخت که گروهش از اتاق رختکن ورزشگاه اماراتس پیروزی دراماتیک تیم منچسترستی در مقابل تیم تاتنهام هاتسپر را تماشا کرده بود، اما اذعان میکند که قهرمانان نمیتوانند تمرکزشان را بر روی وظیفه ای که دارند از دست بدهند.
    وی در بخش پایانی مصاحبه خویش چنین ایراد کرد: این یک اتاق متغیر بود اما نمیتوانستیم اجازه دهیم این بر روی مسیر بازیمان تأثیر بگذارد، ما تنها بازی معمولی خود را انجام میدهیم. ما تنها از آنجا خارج شدیم، به خوبی پاسکاری کردیم و خوشبختانه 2 گل به ثمر رساندیم و آنها تنها 1 گل. اعتبار برای آنها، آنها تیم خوبی هستند و میدانند چگونه فوتبال بازی کنند و تلاش کنند و به گل خودشان دست یابند. آنها در پشت سر ما فشار وارد کردند اما خوشبختانه بعد از آن ما پیروز شدیم.

6. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض اسکولز:فکرنميکنم تاثير چنداني گذاشته باشم.

اين ستاره 37 ساله در پايان فصل گذشته از دنياي فوتبال خداحافظي کرد اما بعد از بحران مصدوميت در خط مياني شياطين سرخ، فرگوسن از او خواست تا به بازنشستگي اش پايان دهد.

پل اسکولز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، معتقد است بازگشتش به این تیم، تاثیر چندانی نداشته است.
    این ستاره 37 ساله در پایان فصل گذشته از دنیای فوتبال خداحافظی کرد اما بعد از بحران مصدومیت در خط میانی شیاطین سرخ، فرگوسن از او خواست تا به بازنشستگی اش پایان دهد و تا پایان فصل برای یونایتدها به میدان برود.
    او که در دومین بازی اش برای منچستریونایتد مقابل بولتون گلزنی کرد، معتقد است در مجموع تاثیر چندانی روی عملکرد تیم نداشته است.
    او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" فکر نمی کنم تاثیر چندانی روی تیم گذاشته باشم. فکر می کنم باید از نظر ذهنی با این شرایط تطبیق پیدا کنم. کنار آمدن با این شرایط کمی سخت بود اما فوایدی هم داشت. من در چند ماه گذشته در باشگاه بودم و کمی با مربیگری هم آشنایی پیدا کردم.
    من هر روز بازیکنان را می دیدم و به همین دلیل، بازگشت به تیم خیلی هم سخت نبود."
    منچستریونایتد در حال حاضر با 3 امتیاز اختلاف نسبت به سیتی در رده دوم جدول قرار دارد. اسکولز معتقد است دیدار این هفته تیمش مقابل آرسنال دشوارتر از دیدار سیتی مقابل تاتنهام بود.
    " هر دو تیم پیروز شدند و ما همان جایی هستیم که قبلا بودیم. فکر می کنم ما دیدار دشوارتری داشتیم زیرا بازی های خارج از خانه همیشه دشوارتر است و ما توانستیم از این دیدار به سه امتیاز برسیم.
    هنوز سه ماه از فصل باقی مانده و امیدوارم در پایان بتوانیم در جایگاه مناسبی قرار داشته باشیم."

8. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض ریو فردیناند در مورد آینده اش نظر داد.

ریو فردیناند در پی خبر هایی که با تازگی از وی منتشر شده است گفت که در تابستان ، با باشگاه سر ماندن یا رفتنم صحبت خواهم کرد . فردیناند 18 ماه از قرار دادش باقی مانده است .

مدافع انگلیسی و ملی پوش باشگاه منچستر یونایتد ، که در چند سال اخیر با آسیب ها و مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرده است ، در این فصل جایش رو به جوانان آینده داری مانند فیل جونز و کریس اسمالینگ داده است .
    فردیناند ، در شروع هفته ، دیروز نمایش خوبی نسبتا خوبی داشت و در برد 1 بر 0 برابر سوانسی نقش بسزایی را ایفا کرد و نشان داد همان بازیکن اماده سال های قبل بوده است .
    سر آکس فرگوسن ، سرمربی شیاطین سرخ هم برای اولین بار اعلام کرد که دیگر ریو فردیناند انتخاب اول من برای قلب دفاع یونایتد نیست و بازیکنانی مثل کریس اسمالینگ ، فیل جونز و نمانیا ویدیچ ، با نمایش خوبی که به اجرا گذاشته اند ، مبارزه سختی برای بازی در ترکیب اصلی آغاز کرده اند
    مدافع سابق تیم وست هم ، قراردادش تا زمانی که 35 ساله شود ادامه دارد و میخواهد به مانند دیگر اسطوره های این باشگاه ، قرار دادش را برای 1 سال دیگر تمدید کند .
    گاهی اوغات نیز فردیناند گفته است که احتمال دارد اولدترافورد رو ترک کند و از انگلستان خارج شود و به یکی از باشگاه های لیگ MLS بپیوندد ، اما به نظر نمی رسد که یونایتد قبل از اتمام قرار داد فردیناند ، اجازه این انتقال را صادر کند .

10. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض خبر بد براي هواداران منچستريونايتد.

به نوشته روزنامه‌ ديلي ميل ناني هافبک منچستريونايتد به علت مصدوميت تا دو هفته‌ از ترکيب تيمش به دور خواهد بود.

روزنامه‌ ديلي ميل انگليس خبر داد که لوئيس ناني هافبک پرتغالي شياطين سرخ که در ديدار اين تيم مقابل آرسنال دچار مصدوميت شد تا دو هفته‌ نمي‌تواند تيمش را همراهي کند.
    اين براي نخستين بار نيست که شياطين سرخ در اين فصل يک بازيکن اصلي خود را به خاطر مصدوميت از دست مي‌دهد. پيش از اين هم بازيکناني همچون فيل جونز، نمانيا ويديچ، ريوفرديناند و توم کليورلي دچار مصدوميت شدند و در حال حاضر دور از ميادين هستند.
    ديدار تيم‌هاي منچستريونايتد و آرسنال در چارچوب هفته‌ بيست و يکم با نتيجه‌ دو بر يک به سود منچستريونايتد به پايان رسيد.
    در جدول رده‌بندي ليگ برتر منچستريونايتد با 51 امتياز در رده دوم جدول رده‌بندي است و در هفته‌ بيست و دوم‌ سه‌شنبه هفته‌ آينده ميزبان استوک سيتي است.

varzesh3.com

12. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض مایک فلان: پاتریس اورا برای بازی در ورزشگاه آنفیلد.

مایک فلان، دستیار رئیس تأکید کرد که پاتریس اورا از بازی کردن در ورزشگاه آنفیلد در روز شنبه هفته آینده در امان نخواهد بود.
    تیم منچستر یونایتد در دور چهارم جام حذفی با تیم لیورپول رو به رو خواهد شد و این اولین باریست که رقبای محلی از زمان اتهامات نژاد پرستی لوئیز سوارز به پاتریس اورا که در نهایت به محرومیت مهاجم اروگوئه ای از 8 مسابقه به پایان رسید به مصاف هم میروند. در اوایل این فصل، سر آلکس فرگوسن وین رونی را از خط شروع دیدار با تیم لیورپول خارج کرد، با توجه به واکنشهای منفی نسبت به این مهاجم در شهر خویش، در حالی که در فصل گذشته سر مربی تیم منچستر یونایتد چنین کاری انجام نداد، حتی در مقابل تیم سابق وین رونی، اورتون. با این وجود، به نظر میرسد کاپیتانی پاتریس اورا در غیاب نمانیا ویدیچ همچنان ادامه خواهد داشت.
    هنگامی که از مایک فلان در گفتگو با شبکه BBC، در این باره که آیا تیم منچستر یونایتد به خروج پاتریس اورا از این دیدار فکر میکند، وی چنین پاسخ داد: ما چنین چیزی را در نظر نگرفتیم. پاتریس اورا فوتبالیستیست که برای تیم منچستر یونایتد بازی میکند. اگر او مناسب باشد، مانند هر فرد دیگری برای بازی کردن در نظر گرفته میشود. آنچه اتفاق افتاده و می افتد، آنچه گفته شده و گفته خواهد شد. شما در حال حاضر در باره یک مسابقه فوتبال صحبت میکنید و من فکر میکنم جام حذفی بسیار خوب خواهد بود.
    تیم منچستر یونایتد سر حال از 2 پیروزی خارج از خانه خود در مقابل تیمهای منچسترسیتی و آرسنال به مصاف تیم لیورپول خواهد رفت، اما از مصدومیت به ستوه آمده است. علاوه بر این، غیبت طولانی مدت نمانیا ویدیچ، دارن فلچر، تام کلورلی، و اشلی یانگ و مایکل اوون و لوئیز نانی که به احتمال زیاد به دلیل مصدومیت پا بیرون هستند، در حالی که انتظار نمیرود ریو فردیناند باز گردد. اخبار خوبی در مورد فیل جونز وجود دارد و مشکل آسیب دیدگی او به سرعت بهبود پیدا کرده است، مصدومیتی که سر آلکس فرگوسن در روز یک شنبه در باره آن گفت که این میتواند برای چند هفته او را در خارج از میادین نگاه دارد. مسلم نیست که فیل جونز برای دیدار روز شنبه مناسب باشد، با این وجود، این میتواند یک جایزه بزرگ برای تیم منچستر یونایتد باشد، با توجه به فورمی که او از زمان انتقال 17 میلیون پوندی خویش از باشگاه بلکبرن راورز در تابستان گذشته نشان داده است.
    مایک فلان در ادامه تصریح کرد: ما با آنچه او تا کنون در آن همکاری کرده است شگفت زده هستیم. آنچه ما برای انجام این کار در نظر گرفته بودیم این بود که او نیرو خوبی دارد و او بواسطه این ذره ذره وارد شد. اما او در زمین و در حال اجرا ضربه خورد. بنابراین این خیلی خوب بوده، چرا که از دست دادن فیل جونز مشکل است، حتی اگر تمام بازیکنان ارشد سر آلکس فرگوسن مناسب بودند.
    همین موضوع در باره تیم ملی انگلستان نیز صدق میکند، حتی اگر فابیو کاپلو بازیکن متولد شهر کارلی ( Chorley ) را برای حضور در نقش دفاعی مورد علاقه خود انتخاب نکرده باشد.
    مایک فلان در خاتمه تصدیق کرد: شما نمیتوانید قطار را از حرکت متوقف کنید. قطعاً فیل جونز در هر پستی جسور و با پشتکار است. چیزی که هست این است که این جوانان ترس ندارند و همه اینان نشانه های جدید برای آنهاست. و هنگامی که شما بی باک هستید، شما مقدار معینی برای اشتباهات و دور شدن از آنان زمان دارید.

14. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض روني: هفته هاي دشواري پيش رو داريم.

شياطين سرخ در سه ديدار آينده بايد مقابل استوک، چلسي و ليورپول به ميدان بروند.

وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، امیدوار است تیمش در هفته های پیش رو که دیدارهای حساسی در پیش دارند، نمایش های خوبی ارائه دهد.
    شیاطین سرخ در سه دیدار آینده باید مقابل استوک، چلسی و لیورپول به میدان بروند و این ملی پوش انگلیسی مطمئن است که تیمش می تواند تمرکزش را حفظ کند و این هفته های سخت را با امتیازات لازم پشت سر بگذارد.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" دیدارهای سختی خواهند بود اما به عنوان یک فوتبالیست، همیهش دوست دارید در چنین دیدارهایی حضور پیدا کنید.
    ما می دانیم که کاری باید انجام دهیم. باید در این دیدارها خوب کار کنیم. دغدغه همه بازیکنان این است که به خوبی آماده شوند و بتوانیم به نتایجی که نیاز داریم دست پیدا کنیم."
    رونی معتقد است تیمش همیشه در مقطع پایانی نمایش های قدرتمندانه تری ارائه می دهد و مطمئن است که می توانند این فصل هم این روند را ادامه دهند.
    " من همیشه احساس می کنم در این مقطع و در آغاز سال جدید می توانیم بهتر کار کنیم زیرا پایان فصل نزدیک می شود و می توانیم درخشش جام قهرمانی را ببینیم. حفظ تمرکز در این مقطع اهمیت زیادی پیدا می کند. سه یا چهار دیدار آینده هیجان انگیز خواهد بود. امیدوارم با نتایج لازم آنها را پشت سر بگذاریم."
    شاگردان فرگوسن دیدارهای دشوارشان در لیگ برتر را بعد از دیدار روز شنبه مقابل لیورپول در جام حذفی آغاز خواهند کرد.

16. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض اورا، کاپيتان يونايتدها در بازي با ليورپول.

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد در ديدار شنبه مقابل ليورپول در دور چهارم جام حذفي انگليس از "پاتريس اورا"، مدافع فرانسوي خود استفاده خواهد کرد و قصد دارد بازوبند کاپيتاني را نيز به او بدهد.

منچستریونایتد برای نخستین بار پس از توهین نژادپرستانه "لوئیز سوارز" به "پاتریس اورا" که منجر به محرومیت هشت جلسه‌ای مهاجم اروگوئه‌ای لیورپول شد برای دیدار مقابل قرمزها به آنفیلد می‌رود.
    سوارز همچنان در این بازی محروم خواهد بود اما با این حال اورا ممکن است با استقبالی نه چندان مناسب توسط هواداران لیورپول در آنفیلد روبه‌رو شود. با توجه به اینکه "نمانیا ویدیچ" به دلیل مصدومیت تا پایان فصل غایب خواهد بود اورا کاپیتان یونایتدها در این بازی خواهد بود.
    فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: به نظرم بازیکنی که همیشه در ترکیب تیم جنگیده و حضوری پر رنگ داشته باید بازوبند کاپیتانی را بر بازو ببندد و به نظر من اورا این شرایط را دارد.
    وی خاطر نشان کرد: او بازیکن محبوبی است و شخصیت بسیار خوبی هم دارد که این فاکتورها برای کاپیتانی باشگاه بزرگی مثل یونایتد کافی است. امیدوارم اورا بتواند رهبری تیم را زمین مقابل لیورپول برعهده بگیرد.

18. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض جی سونگ پارک: اگر تصمیم به بازگشت به تیم ملی داشتم، هیچ وقت خداحافظی نمی کردم.

کاپیتان سابق تیم ملی کره جنوبی قصد برتن کردن مجدد پیراهن تیم ملی کشورش را ندارد.

پارک جی سونگ ستاره خط میانی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که قصد بازگشت به اردوی تیم ملی کره جنوبی برای رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2014 را ندارد
    این ستاره 30 ساله، سال گذشته و بعد از اتمام رقابتهای جام ملتهای آسیا که با سومی کره جنوبی به پایان رسید، با فوتبال ملی خداحافظی کرد.
    شکست اخیر کره جنوبی مقابل لبنان، شانسهای این تیم آسیای شرقی برای راهیابی به رقابتهای جام جهانی 2014 را با اما و اگرهایی مواجه کرده و دراین میان خیلی ها از پارک جی سونگ خواسته اند تا بار دیگر به تیم ملی بازگردد و در بازی بعدی تیمش که روز 29 فوریه برگزار می شود حضور یابد
    البته پارک این پیشنهاد را رد کرده است. پارک جی سونگ به خبرنگاران گفت:« اگر تصمیم به بازگشت داشتم، هیچ وقت خداحافظی نمی کردم. فکر نمی کنم که تیم ملی کره جنوبی برای غلبه بر شرایط سختش به تنها یک بازیکن مثل من نیاز داشته باشد.»
    پارک ادامه داد:« انتشار این گزارشها که تیم دربحران است می تواند برروی بازیکنان تاثیر بگذارد ولی اگر بازیکنان، مثل همیشه تمرین کرده و متمرکز بمانند، نتایج خوبی از راه خواهد رسید. تیم ملی کره جنوبی بهتر از کویت است. پس فقط امیدوارم که بازیکنانمان بیش از حد به این بازی فکر نکنند.»
    از سوی دیگر تام کلورلی، هم تیمی پارک درمنچستریونایتد به این نکته اشاره کرد که این بازیکن کره ای بعد از سپری کردن حدود 3ماه دوران مصدومیت به دلیل آسیب دیدگی قوزک پایش درآستانه بازگشت به میادین ورزشی است
    کلورلی درصفحه توئیترش نوشت:« خوشحالم که پارک در آستانه بازگشت به تمرینات کامل تیم است. بازگشت او چندان دور نیست.»

goal.com

ویرایش توسط AmirUtd : 01-27-2012 در ساعت 12:45

20. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

manutd

به خاطر حساسيت بازي با ليورپول
    فرگوسن‌خطاب‌به‌پزشکان:رو ني را سريعتر‌آماده‌کنيد

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد از کادر پزشکي اولدترافوردي‌ها خواست مهاجم مصدومش را به موقع آماده رويارويي در جام حذفي با ليورپول کنند.

به نقل از سان، سر آلکس فرگوسن برای رویارویی شنبه شب‌ (فردا) با لیورپول در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی با مشکلاتی دست به گریبان است. گفته می شود مهمترین دغدغه او برای این مصاف به موقع رساندن وین رونی است. زیرا مهاجم ۲۶ ساله در جریان هفته اخیر نتوانسته تمرینات مستمر و مفیدی همراه دیگر یارانش داشته باشد. علت این امر اوج‌گیری مصدومیت ستاره ملی‌پوش از ناحیه زانو است.

با توجه به حساسیت زیاد مصاف با آنفیلدی‌ها و این که «فرگی» تلاش می کند از طرق مختلف، بخت موفقیت تیمش را در این بازی افزایش دهد، او از کادر پزشکی باشگاه خواسته تا حد امکان، شرایطی برای درمان سریع این بازیکن تاثیرگذار فراهم کنند.

22. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

صفحه 68 از 112 نخستنخست ... 1858666768697078 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)