طالب لو اگر مى رفت مثل كاظمى و اكبرپور محو مى شد
حجازى: سپاهان گزينه اول قهرمانى است
«ناصر حجازى« مدير فنى تيم فوتبال استقلال مدت هاست به عنوان مشاور ارشد باشگاه گسترش فولاد انجام وظيفه مى كند اما به خاطر اينكه براى انتخاب سرمربى اين تيم با او مشورت نشده بسيار دلخور و ناراحت بود.
گفت وگو با وى را بخوانيد:
• بالاخره سرمربى گسترش فولاد انتخاب شد و لوكا بوناچيچ كار خود را آغازكرد؟
- خوشبختانه مذاكرات موفقيت آميز بود و مسئولان توانستند نظر لوكا را براى حضور در گسترش فولاد جلب كنند.
• به نظر شما لوكا در اين تيم مى تواند موفق شود؟
- بله. به نظر من گسترش فولاد هنوز چيزى از دست نداده. ۵ امتياز اختلاف تا صدر جدول قابل جبران است.
• چطور شد مسئولان تصميم گرفتند از لوكا استفاده كنند؟
- مربى ديگرى نبود كه قابليت هاى موفق كردن تيم را داشته باشد.
• براى آوردن لوكا بوناچيچ با شما مشورت شد؟
- ۱۰ روز قبل از اينكه به من بگويند با لوكا تمام كردند.
• مگر شما مشاور ارشد باشگاه نبوديد، پس چرا بدون اطلاع شما سرمربى انتخاب كردند؟
- فوتبال ما از دخالت بى جاى مسئولان در حال سقوط است و همين عوامل باعث شده كه فوتبال ما به هيچ جايى نرسد.
• از شرايط استقلال براى ما بگوييد؟
- شرايط خوب است و خدا را شكر تيم نتيجه هاى مناسبى هم كسب مى كند.
• باز هم شاهد بازى زيبا از سوى استقلال نبوديم؟
- همين كه استقلال نتيجه مى گيرد هواداران راضى هستند.
• يعنى هوادار بازى زيبا را دوست ندارد؟
- كسى انتظار ندارد استقلال مثل بارسلونا بازى كند. در ايران هيچ تيمى قادر نيست بازى زيبا را به نمايش بگذارد و فقط تا حدودى ذوب آهن با بازى تك ضرب خود اين بازى زيبا را به نمايش مى گذارد.
• طالب لو هم كه در استقلال ماندنى شد.
- مطمئن باشيد اگر طالب لو از استقلال مى رفت محو مى شد. بازيكنانى نظير سياوش اكبرپور و حسين كاظمى چنين شرايطى را تجربه كردند و من مطمئن هستم كه پشيمان شده اند.
• به نظر شما طالب لو چرا از حضور در استقلال ناراضى بود؟
- اين را بايد از خودش پرسيد اما به نظر من اين دليل نمى شود بازيكنى چون نيمكت نشين است فكر رفتن به سرش بزند.
• پس به نظر شما بايد چه كار كند؟
- بايد تلاش خود را بيشتر كند و در تمرينات بتواند نظر مساعد كادر فنى را جلب كند. من به عنوان مربى هر بازيكنى خوب كار كند را به ميدان مى فرستم و قطعا پرويز مظلومى و ساير مربيان هم چنين اعتقادى دارند.
• استقلال روند رو به رشدى دارد، به نظر شما مى تواند اين روند را ادامه بدهد؟
- من از قبل هم گفته بودم كه تيمهاى سپاهان، استقلال و ذوب آهن رده هاى اول تا سوم را به خود اختصاص مى دهند و حال نيز همين اعتقاد را دارم.
• پس به نظر شما سپاهان گزينه اصلى قهرمانى است؟
- با توجه به بازيكنانى كه اين تيم دارد بايد قهرمان شود. سپاهان اگر ۲ بازى عقب افتاده خود را ببرد هم قهرمان نيم فصل خواهد شد.