Design & Developed BY Patira

صفحه 68 از 131 نخستنخست ... 1858666768697078118 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 671 تا 680 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه حجازی

طالب لو اگر مى رفت مثل كاظمى و اكبرپور محو مى شد

حجازى: سپاهان گزينه اول قهرمانى است

«ناصر حجازى« مدير فنى تيم فوتبال استقلال مدت هاست به عنوان مشاور ارشد باشگاه گسترش فولاد انجام وظيفه مى كند اما به خاطر اينكه براى انتخاب سرمربى اين تيم با او مشورت نشده بسيار دلخور و ناراحت بود.
    گفت وگو با وى را بخوانيد:

• بالاخره سرمربى گسترش فولاد انتخاب شد و لوكا بوناچيچ كار خود را آغازكرد؟

- خوشبختانه مذاكرات موفقيت آميز بود و مسئولان توانستند نظر لوكا را براى حضور در گسترش فولاد جلب كنند.

• به نظر شما لوكا در اين تيم مى تواند موفق شود؟

- بله. به نظر من گسترش فولاد هنوز چيزى از دست نداده. ۵ امتياز اختلاف تا صدر جدول قابل جبران است.

• چطور شد مسئولان تصميم گرفتند از لوكا استفاده كنند؟

- مربى ديگرى نبود كه قابليت هاى موفق كردن تيم را داشته باشد.

• براى آوردن لوكا بوناچيچ با شما مشورت شد؟

- ۱۰ روز قبل از اينكه به من بگويند با لوكا تمام كردند.

• مگر شما مشاور ارشد باشگاه نبوديد، پس چرا بدون اطلاع شما سرمربى انتخاب كردند؟

- فوتبال ما از دخالت بى جاى مسئولان در حال سقوط است و همين عوامل باعث شده كه فوتبال ما به هيچ جايى نرسد.

• از شرايط استقلال براى ما بگوييد؟

- شرايط خوب است و خدا را شكر تيم نتيجه هاى مناسبى هم كسب مى كند.

• باز هم شاهد بازى زيبا از سوى استقلال نبوديم؟

- همين كه استقلال نتيجه مى گيرد هواداران راضى هستند.

• يعنى هوادار بازى زيبا را دوست ندارد؟

- كسى انتظار ندارد استقلال مثل بارسلونا بازى كند. در ايران هيچ تيمى قادر نيست بازى زيبا را به نمايش بگذارد و فقط تا حدودى ذوب آهن با بازى تك ضرب خود اين بازى زيبا را به نمايش مى گذارد.

• طالب لو هم كه در استقلال ماندنى شد.

- مطمئن باشيد اگر طالب لو از استقلال مى رفت محو مى شد. بازيكنانى نظير سياوش اكبرپور و حسين كاظمى چنين شرايطى را تجربه كردند و من مطمئن هستم كه پشيمان شده اند.

• به نظر شما طالب لو چرا از حضور در استقلال ناراضى بود؟

- اين را بايد از خودش پرسيد اما به نظر من اين دليل نمى شود بازيكنى چون نيمكت نشين است فكر رفتن به سرش بزند.

• پس به نظر شما بايد چه كار كند؟

- بايد تلاش خود را بيشتر كند و در تمرينات بتواند نظر مساعد كادر فنى را جلب كند. من به عنوان مربى هر بازيكنى خوب كار كند را به ميدان مى فرستم و قطعا پرويز مظلومى و ساير مربيان هم چنين اعتقادى دارند.

• استقلال روند رو به رشدى دارد، به نظر شما مى تواند اين روند را ادامه بدهد؟

- من از قبل هم گفته بودم كه تيمهاى سپاهان، استقلال و ذوب آهن رده هاى اول تا سوم را به خود اختصاص مى دهند و حال نيز همين اعتقاد را دارم.

• پس به نظر شما سپاهان گزينه اصلى قهرمانى است؟

- با توجه به بازيكنانى كه اين تيم دارد بايد قهرمان شود. سپاهان اگر ۲ بازى عقب افتاده خود را ببرد هم قهرمان نيم فصل خواهد شد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه شکوری

شکوری: انگیزه‌ام برای بازی کردن خیلی بالاست

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، هادی شکوری طی گفت و گویی به سایت رسمی باشگاه استقلال اعلام کرد: وضعیتم خوب است و از لحاظ آمادگی در شرایط خوبی به سر می‌برم تا با بازگشت به ترکیب استقلال بتوانم به تیم کمک کنم.
    وی در خصوص بازی با شهرداری اظهار داشت: امیدوارم این بازی لغو نشود چرا که شرایط تیم ما خوب است و بهتر است این بازی انجام بگیرد تا ما از شرایط مطلوب دور نشویم.
    شکوری در پایان گفت: شهرداری تیم خوبی است و مطمئنا مقابل ما انگیزه بالایی دارد اما ما هم به دنبال سه امتیاز این دیدار هستیم تا بتوانیم به روند موفقیت‌آمیز خود ادامه دهیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مدیر روابط عمومی استقلال

مدیر روابط عمومی استقلال: نسبت به برنامه‌ریزی لیگ اعتراض داریم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، محمد سررشته‌داری مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال طی گفت و گویی با سایت رسمی باشگاه استقلال اعلام کرد: استقلال نسبت به برنامه‌ریزی لیگ اعتراض دارد چرا که در نیم فصل اول تمام بازی‌های پرسپولیس بعد از استقلال برگزار شد و قرار بر این شد که در نیم فصل دوم این برنامه تغییر پیدا کند و بازی‌های پرسپولیس قبل از بازی‌های استقلال انجام بگیرد.
    سررشته‌داری در ادامه گفت: با این وجود در هفته بیستم لیگ بازی استقلال و پرسپولیس در یک روز انجام بگیرد تا همین مسئله با عدالت تا حدودی منافات داشته باشد.
    مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال اظهار داشت: استقلال یکشنبه باید در اهواز به مصاف فولاد برود و بعد هزار کیلومتر مسافت را باید طی کند تا به تهران برسد و خود را برای بازی با ذوب‌آهن آن هم به فاصله 4 روز آماده کند.
    به این ترتیب استقلال برای بازی حساس خود با ذوب‌آهن فقط 4 روز فرصت آماده‌سازی دارد که همین کار تیم را سخت می‌کند.
    باشگاه استقلال نسبت به این برنامه‌ریزی اعتراض دارد و ما امیدواریم دوستان ما در فدراسیون توضیحات لازم را نسبت به این مسئله ارائه دهند و طوری برنامه‌ریزی کنند که تیم‌ها از شرایط معمولی و راندمان بالا خارج نشوند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه طالب لو

مطمئن هستم قطبى نسبت به من شناخت خوبى دارد

طالب لو: صحبت هاى فتح الله زاده و مظلومى انگيزه ام را دوچندان كرد

وحيد طالب لو دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: صحبت هاى فتح الله زاده و مظلومى انگيزه مرا دوچندان كرد.
    وى درخصوص پاسخ منفى به پيشنهاد تيم هاى استيل آذين و نفت تهران و همچنين وضعيت كلى خود در استقلال صحبت هايى را انجام داده كه در زير مى خوانيد.

• چطور شد به استيل آذين و نفت پاسخ منفى دادى و در استقلال ماندگار شدى؟

- طبق نامه رسمى و مكاتباتى كه اين دو باشگاه با استقلال داشتند خواسته بودند كه من به تيمشان بروم. جا دارد از آنها تشكر كنم كه چنين پيشنهادى را به من ارائه كردند. به همين دليل با آقاى فتح الله زاده و مظلومى صحبت كردم و پس از صحبت با اين دو نفر و نصيحت هاى پدرانه آنها به اين نتيجه رسيدم كه آنها صلاح من را مى خواهند و به همين دليل به پيشنهاد هر دو تيم پاسخ منفى دادم. همانطور كه فوتبالم را با تيم استقلال آغاز كردم قصد دارم فوتبالم را هم با اين تيم به پايان برسانم و اين يكى از تصميماتى بود كه از ابتداى حضورم در اين تيم پرطرفدار داشتم.

• ظاهرا على پروين براى به خدمت گرفتن تو اصرار زيادى داشت؟

- ايشان به من لطف دارند، همانطور كه چندين بار مسئولان استيل آذين در تماس هاى خود به من لطف داشتند. فكر مى كنم باعث افتخار هر فوتباليستى است كه براى چنين اسطوره هايى بازى كند. در حال حاضر هم يكى از افتخاراتم اين است كه شاگرد ناصر حجازى هستم و اميدوارم روزى بتوانم به آقاى پروين در جبهه اى ديگر خدمت كنم. از صميم قلب آرزو مى كنم تيم استيل آذين و على پروين شرايط خوبى پيدا كنند و در نيم فصل دوم رقابت هاى ليگ برتر موفق باشند.

• در هفته هاى گذشته صحبت هاى زيادى مبنى بر رفتن تو از استقلال شنيده مى شد و ظاهرا فشار زيادى را در اين زمينه متحمل مى شدى؟

- با دوستان مختلفى در ارتباط هستم و وقتى مردم من را در خيابان مى ديدند هميشه لطف خود را به من نشان مى دادند. در زندگى ورزشى ام هر چه دارم اول از خدا و بعد دعاى پدر و مادر و استقلال و هوادارانش است و اميدوارم آنقدر براى اين تيم زحمت بكشم كه جبران اين محبت ها بشود. در اين زمينه صحبت هاى زيادى دارم و شايد به زودى آن ها را بازگو كردم.

• چه صحبت هايى؟

- برخى در استقلال شرايطى دارند درست مثل خود من كه با اين تيم عجين شده ام. شايد خيلى از بازيكنان از تيم ما جدا شدند و حالا به اين تيم برگشته اند چون از ته دل استقلال را دوست دارند. بطور مثال فرهاد مجيدى به خارج از كشور رفت و پس از بازگشت به پيشنهاد خيلى از تيم ها پاسخ منفى داد. عليرضا منصوريان و محمود فكرى چنين شرايطى دارند. پيروز قربانى و اميرحسين صادقى استقلالى هايى هستند كه شايد بخاطر مسائل روز فوتبال از اين تيم جدا شدند و همانطور كه همه مى دانند صادقى به استقلال بازگشت و مطمئن باشيد كه پيروز قربانى هم به اين تيم برمى گردد. مسائل مالى در اين بين نقشى ندارد و تعصب و همدلى خيلى زود خودش را نشان خواهد داد.

• قبول دارى شرايط براى دروازه بان ها سخت است. به طور مثال اگر يك مهاجم از استقلال يا پرسپوليس برود خيلى زود فراموش مى شود اما دروازه بان ها شامل چنين مسئله اى نمى شوند؟

- در اين مدتى كه گذشت و حرف و حديث هايى كه پيرامون رفتنم شنيده مى شد برخلاف اتفاقات بيرونى از درون آرامش خوبى داشتم چون با دوستان خوبى مشورت مى كنم و مى دانم كه هميشه بهترين تصميمات را بايد در آرامش گرفت. بارها هم اعلام كرده ام كه اگر قرار باشد تصميم جديدى بگيرم شفاف اعلام مى كنم و بخاطر اين بود كه به خيلى از مسائل توجه نداشتم. در اين چند وقت پيشكسوتان زيادى از استقلال تماس گرفتند و آنجا متوجه شدم كه چقدر به فكر من و اين تيم پرطرفدار هستند. از آنها تشكر مى كنم و بايد قدر آنها را بدانيم. من در استقلال شرايط زيادى را تجربه كردم. اتفاقات مختلف خانوادگى و ورزشى برايم رخ داد. من در اين تيم خواهرم را از دست دادم و در هفتمين روز درگذشت خواهرم براى استقلال مقابل برق شيراز بازى كردم. تصور نمى كنم كسى آن روزها را از ياد ببرد. در اين تيم ازدواج كردم و خوشى ها و ناراحتى هاى زيادى را تجربه كردم. حتى ركورد ۱۰ بازى پياپى پشت سر هم گل نخوردن را در آن بازى معروف مقابل برق شيراز از دست دادم ولى براى اين تيم كم نگذاشتم و به گواه تمام مربيان و مديران باشگاه استقلال هميشه منافع تيمى به منافع شخصى ترجيح دادم.

• از محمد محمدى كه سوال مى پرسيديم در خصوص آخرين وضعيت تو و تصميماتت اعلام كرد كه به تصميم شخصى طالب لو ورود نمى كند. او حتى اشاره داشت وقتى تو مصاحبه مى كنى در مورد محمد محمدى حرفى نمى زنى و از خبرنگاران مى خواهى سوال بعد را بپرسند. چرا شرايط اينگونه است؟

- معتقدم هر شخص مسئول رفتار، گفتار و كردار خودش است و در مورد مسائل شخصى ديگران نبايد حرف زد. تمام سعى من اين است كه روى رفتارها و عملكرد خودم تمركز كنم. من هم به مسائل شخصى ديگران ورود نمى كنم. شايد بخاطر اين است كه هيچ وقت حاشيه نداشته و به دنبال اين مسائل نبوده ام.

• با توجه به اينكه تا پايان نيم فصل مسابقاتى بين تو و محمدى تقسيم شده فكر نمى كنى شانس كمى براى دعوت به تيم ملى دارى؟

- مطمئن هستم افشين قطبى نسبت به من توجه و شناخت كافى دارد و با توجه به اينكه در اردوهاى زيادى حضور داشته ام بازى هاى من را تحت نظر مى گيرد. به اين نكته بايد اشاره كنم كه اكثر دروازه بان هاى تيم هاى ديگر رقباى سختى ندارند. ما در استقلال شرايط خاصى داريم اما اين دليل نمى شود كه به تيم ملى فكر نكنم. سرمربى تيم ملى نه تنها به من بلكه به تمام بازيكنانى كه در ليگ برتر خوب كار مى كنند و انگيزه دارند نگاه مى كند و شرايط آن ها را در نظر مى گيرد. در ابتداى فصل يك هدف داشتم و اين بود كه با تيم ملى در جام ملت هاى آسيا باشم و مطمئن باشيد آنقدر اطمينان و انگيزه دارم كه از اين هدف تا لحظه آخر كوتاه نخواهم آمد.

• فكر مى كنى استقلال با اين شرايط چه جايگاهى در پايان فصل خواهد داشت؟

- هدف تيم ما قهرمانى است و اميدوارم قرعه خوبى در ليگ قهرمانان آسيا داشته باشيم و باز هم راه را براى موفقيت هموار تر ببينيم. از تمام هواداران تيم استقلال كه در اين مدت از من حمايت كردند تشكر مى كنم و از آنها مى خواهم كه براى من دعا كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه محمدی

محمدى: نمى خواهم حرف هايى بزنم كه آرامش استقلال به هم بخورد

محمد محمدى دروازه بان استقلال در بازى مقابل ملوان مصدوم شد اما مثل اينكه آسيب ديدگى او تا حدود زيادى برطرف شده است. محمدى در مورد وضعيت فعلى اش گفت: ابتدا بايد از خانم محمدى تشكر كنم كه در كلينيك استقلال زحمات زيادى كشيد. من درد زيادى داشتم اما حالا خوشبختانه ۹۰ درصد از آسيب ديدگى ام برطرف شده و ديروز هم آخرين جلسه فيزيوتراپى را پشت سر گذاشتم.
    او ادامه داد: از امروز تمريناتم را شروع كردم و اميدوارم هر چه زودتر بتوانم به استقلال كمك كنم. محمدى كه در اين فصل چندبار مصدوم شده است تأكيد كرد: پست من طورى است كه در آن درگيرى زياد است و اين مصدوميت ها را به حساب قسمت مى گذارم. اميدوارم ديگر مصدوم نشوم.
    در روزهاى گذشته باز هم بحث جدايى محمدى از استقلال در پايان فصل مطرح شد. او كه نسبت به اين شايعات به شدت عصبانى است گفت: من به آقاى مظلومى قول داده بودم كه مصاحبه نكنم و در اين مدت هم فقط در مورد عملكرد خودم حرف زدم اما احساس مى كنم شيطنت هايى وجود دارد و نبايد نسبت به اين موضوع بى تفاوت باشم.
    محمدى ادامه داد: من براى ارباب جرايد احترام خاصى قائلم و آنها در رشد و پيشرفت فوتبال تأثير زيادى دارند اما بعضى از روزنامه ها متأسفانه شيطنت مى كنند و دروغ مى نويسند و به درد شيشه پاك كردن و سبزى خرد كردن مى خورند. از قول خودشان نوشته اند كه من در پايان فصل از استقلال مى روم و حتى نوشته اند كه يك منبع در باشگاه استقلال اين خبر را داده است. اين بسيار زشت است كه يك روزنامه به صورت غيررسمى و فقط براساس شنيده ها چنين حرف هايى را بزند.
    محمدى كه از اين موضوع ناراحت است به سايت گل گفت: من مى دانم اين مسائل و شايعات چگونه به وجود مى آيد اما عادت ندارم پشت سر كسى حرف بزنم و همه چيز را رودررو مى گويم. اگر يك بار ديگر به صورت مستقيم يا غيرمستقيم چنين اخبارى مطرح شود حرف هايم را به طور واضح مى زنم و اسم هر شخصى را كه بخواهم به زبان مى آورم.
    دروازه بان استقلال خاطرنشان كرد: به هيچ عنوان دوست ندارم حرف هايى بزنم كه آرامش استقلال به هم بريزد و مى خواهم حرمت لباسى كه برتن دارم نگه دارم. بعضى ها به دنبال رسيدن به منافع شخصى شان هستند و من را هدف مى گيرند، به آنها توصيه مى كنم كه كارى نكنند كه خيلى چيزها را بگويم.
    محمدى در پايان حرف هايش با قاطعيت اعلام مى كند كه فصل آينده در استقلال خواهد ماند. او در اين خصوص گفت: حالا كه اين اتفاقات به وجود مى آيد مطمئن باشيد كه سال آينده هم در استقلال خواهم ماند و به هيچ عنوان تيمم را عوض نخواهم كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه شکوری

هادى شكورى: از مصدوميت صادقى ناراحت شدم

هادى شكورى مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: از اينكه اميرحسين مصدوم شده ناراحتم و خوشحالم كه مصدوميتش جزئى است.وى درباره بازى با پاس اظهارداشت: در اين بازى كمتر از يك دقيقه به ميدان رفتم و نتوانستم تواناييهايم را به معرض نمايش بگذارم. دلم مى خواست مقابل تيم سابقم بيشتر بازى كنم اما كادر فنى صلاح ندانست.او درباره اينكه گفته مى شود به دليل مصدوميت صادقى احتمالا در تركيب استقلال مقابل شهردارى به ميدان مى رود، خاطرنشان كرد: خيلى متأسفم شدم كه اميرحسين مصدوم شد اما باز خدا را شكر كه مصدوميتش جزئى است. اگر كادر فنى صلاح بداند مى توانم مقابل شهردارى بازى كنم.مدافع استقلال با اشاره به اينكه شهردارى تيم خوبى است، تأكيد كرد: بعد پيوستن درخشان به اين تيم شرايط شهردارى بهتر شده است. درست است كه الان شرايط خوبى در جدول ندارد اما همه تيمها مقابل استقلال و پرسپوليس باانگيزه بيشترى بازى مى كنند.بازيكن استقلال در مورد تعطيلى احتمالى اين بازى گفت: اگر بازى با شهردارى تعطيل شود به ضرر ماست. بازى پرسپوليس و سپاهان كه در اوج آلودگى هوا بوديم برگزار شد الان كه شرايط بهتر است تا جمعه هم كه هنوز چند روز مانده است اما اميدوارم كه بازى ما تعطيل نشود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مبعلی

مبعلى: اگر شرايطم خوب باشد در استقلال مى مانم

ايمان مبعلى، هافبك استقلال كه در روزهاى اخير شايعاتى مبنى بر مذاكراتش با يك تيم قطرى شنيده مى شود گفت كه اگر شرايطش در استقلال خوب باشد ترجيح مى دهد اين فصل را در ايران بماند.مبعلى گفت: يك باشگاه قطرى با مدير برنامه هاى من صحبت هايى كرده است. من اگر شرايطم در استقلال خوب باشد مى مانم چون دوست دارم امسال را در استقلال بمانم. البته بازى در كشورهاى عربى منطقه از نظر مالى خيلى به نفع بازيكنان است و اين موضوع را نمى توان ناديده گرفت. مبعلى در اين فصل نتوانسته حضور مستمرى در تركيب ثابت استقلال داشته باشد.او در بعضى بازى ها به عنوان يار جانشين وارد بازى شده است. خود او دليل اين مساله را ۷ سال دورى از ليگ ايران دانست و تصريح كرد: من از روزى كه به ايران آمدم مى دانستم مشكلاتى براى من به وجود خواهد آمد. من بعد از ۷ سال به فوتبال ايران برگشتم. در امارات نوع آب و هوا، تغذيه، نوع چمن و حتى نوع توپ با ايران خيلى فرق مى كند. من احتياج به زمان دارم كه بتوانم با اين موقعيت هماهنگ شوم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فریبا

فريبا: اميدوارم بازى با شهردارى لغو نشود

بهتاش فريبا مربى تيم فوتبال استقلال گفت: پس از برد خوبى كه مقابل پاس كسب كرديم شرايط تيم خوب است و بچه ها از لحاظ روحى در بهترين شرايط قرار دارند تا خود را آماده بازى با شهردارى كنيم.وى اظهار داشت: هر چند هوا آلوده است و احتمال لغو بازى ما مقابل شهردارى وجود دارد اما با اين حال اميدوارم هوا تا روز جمعه خوب شود تا اين بازى لغو نشود چرا كه ما در بهترين شرايط هستيم و لغو اين ديدار به ضرر ما تمام مى شود.او در خصوص پيوستن هوار محمد به استقلال گفت: هوار با پيوستنش به استقلال نياز به زمان دارد تا با ديگر بازيكنان تيم هماهنگ شود اما از آنجا كه اين بازيكن تجربه بازى در ايران را دارد اين تجربه به او خيلى كمك خواهد كرد تا زودتر از حد تصور براى استقلال به ميدان برود و به تيم كمك زيادى داشته باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه عمران زاده

حنيف عمران زاده: گلزن ترين مدافع ليگ خواهم شد

تيم استقلال كه اين روزها با بردهاى پياپى خود توانسته رتبه دوم جدول رده بندى را به خود اختصاص بدهد در چارچوب رقابت هاى هفته هجدهم ليگ برتر بايد به مصاف شهردارى تبريز برود.حنيف عمران زاده مدافع تيم استقلال در خصوص آخرين شرايط تيمش اظهار داشت: با توجه به پيروزى كه در بازى قبل به دست آورديم از نظر شرايط روحى و روانى در شرايط خيلى خوبى قرار داريم و در تلاشيم تا براى انجام بازى مقابل شهردارى آماده شويم.وى در ادامه افزود: ما بازى آسانى را پيش روى نخواهيم داشت چرا كه بازى هاى نيم فصل اول نشان داد كه نتايج اصلا قابل پيش بينى نيست و نبايد هيچ تيمى را دست كم گرفت.عمران زاده با اشاره به اينكه نبود مجيدى در بازى هاى اين تيم تاثيرگذار خواهد بود خاطرنشان كرد: فرهاد مجيدى نيازى به تعريف ندارد و بى شك يكى از بزرگترين بازيكنان استقلال مى باشد متاسفانه وى در بازى مقابل پاس بى جهت خطا گرفت و اين بازى را از دست داد. اما استقلال تيم بزرگى است و ما همه تلاشمان را به كار مى گيريم تا جاى خالى مجيدى را پر كنيم. بازيكن تيم استقلال در پايان خاطر نشان كرد:روحيه بسيار بالايى دارم و سعى مى كنم ضمن انجام وظايفم درخط دفاع در حملات تيم نيز شركت كنم و گلزن ترين مدافع ليگ شوم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه روانخواه

مظلومي براي انتخاب بازيكن دچار مشكل شده

روانخواه: با پاي مصدوم بازي كردم

ايران ورزشي- شايد اين روزها بيشتر از اينكه مظلومي بخواهد تعداد مصدومان را بشمارد بايد آمار بازيكنان سالم استقلال را بگيرد چون آنقدر در اين چند وقت اخير بازيكنان مصدوم شده‌اند كه براي سرمربي استقلال راحت‌تر آن است كه تعداد بازيكنان سالم را بشمارد و ببيند در نهايت روي چند بازيكن مي‌تواند حساب كند. يكي از بازيكناني كه در اين چند بازي مصدوم بوده و نتوانسته كمك چنداني به استقلال بكند اميد روانخواه است اما خودش ديروز مدعي شد آسيب‌ديدگي‌اش برطرف شده و مي‌تواند در بازي روز جمعه
    به ميدان برود.

باز هم مصدوم هستي؟!
    خوشبختانه مصدوميتم برطرف شده و از روز يكشنبه در تمرين‌ها حاضر شدم.

از چه زماني نتوانستي براي استقلال بازي كني؟

پيش از بازي با ملوان از ناحيه همسترينگ پا دچار مصدوميت شديدي شده بودم اما به خاطر دشواري بازي با ملوان و با درخواست كادر فني در اين بازي حاضر شدم.

مشكلي برايت به‌وجود نيامد؟!

چرا، بعد از اين بازي درد پايم شديد شد و از مربيان اجازه گرفتم تا در بازي هفته گذشته مقابل پاس نباشم.

حالا وضعيت‌ات چطور است؟

خوشبختانه با استراحت و فيزيوتراپي مصدوميتم برطرف شده و براي بازگشت به ميدان و بازي با شهرداري تبريز آماده‌ام.

بعضي از كارشناسان فوتبال معتقدند كه بازيكنان استقلال مشكل بدني دارند، به همين خاطر هم آسيب مي‌بينند؟

با وجود برنامه منظم مربي بدنساز شرايط بدني بازيكنان خوب است و مشكلي در اين زمينه نداريم. ضمن اينكه وقتي بازيكنان در شرايط بازي قرار مي‌گيرند خود به خود اين مسائل برطرف مي‌شود.

نظرت درباره آمدن هوار محمد به استقلال چيست؟

هوار بازيكن توانمندي است كه در پرسپوليس هم عملكرد خوبي داشته، در هر حال اين صلاحديد كادر فني است و هر چه تيم قويتر باشد مي‌توانيم در سه جام با قدرت بيشتري كار كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 68 از 131 نخستنخست ... 1858666768697078118 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)