سلام خدمت دوستان عزیز...من هم این بازی رو یک ماهی هست که نصب کردم...الان لول دو هستم....تقریبا بازی رو یاد گرفتم....فقط مشکلی که دارم مربوط به بخش تمرینات هست...اگه میشه یه توضیح درباره بخش تمرینات بدید و بگید که چطوری به میزان قدرت بازیکنان با انجام تمرینات اضافه میشه؟یعنی چقدر باید تمرین بدم تا یه مقداری به قدرتشون اضافه بشه....کلا هر چی تمرین دادم هیچ تغییری دیده نشده....تعداد صفحات زیاده و خوندن همش مقدور نیست...
تشکر از جوابتون...
وقتی اون نوار پرمیشه یه دونه به roles بازیکن اضافه میشه....یا مثلا به special اضاف میشه...یعنی برای اینکه بخوایم قدرت بازیکن افزایش پیدا کنه نباید roles و special جدید به بازیکن اختصاص بدیم یا ربطی نداره به این؟
من روی موبایل بازی میکنم..
برای یه بازیکن با میانگین 24 چند تا آیتم باید بگیره تا یک ستاره بهش اضافه بشه؟
خیلی ممنون از راهنماییتون....الان امتحان کردم و دقیق متوجه شدم....
برای بدست آوردن توکن هم از $$$$$شکن استفاده میکنم و از تبلیغات اولی استفاده میکنم و بادانلود توکن میگیرم....از این راه زیاد توکن گرفتم و همین امروز 20 تا توکن گرفتم...با دیدن فیلم هم روزانه پول و بسته میگیرم...
یه بازیکن 18 ساله گرفتم که دفاع وسطه و 1.5 میلیون ارزش داره و میانگینش هم 26 هست ولی فرمش خوب نیست و تو این چند بازی همش نمره 4 و 5 میگیره...به نظرتون نگرش دارم یا بفروشمش؟(الان لول دو هستم و بازیکن 5 ستارس)
سلام خسته نباشيد ازکدوم قندشکن شما استفاده ميکنيدوازاون پنچ برنامه پيشنهادي براي دريافت رايگان توکن کدومشوانتخاب ميکنيد؟؟؟
من برای سیستمم و موبایلم از قندشکن پولی استفاده میکنم(س-ی-س-ک-و)
برای توکن هم همه رو امتحان کردم ولی فقط ازاولی که نوشته supersonic تنها راضیم وتوکن زیادی ازش گرفتم....بقیشون هر کاری میکنم نمیدن....البته token ads هم بد نبود ولی مدتیه برام از کار افتاده...
جالبیش اینه اگه قندشکنتون سرورهای مختلفی داشته باشه بازی هم دانلودهای مختلفی بهتون نشون میده...
مرسی برای راهنمایی تمام دوستان
یه سوال دیگه از دوستان محترم داشتم
به نظر شما کدوم یکی از این بازی ها رو جدی بگیرم
کاپ ، لیگ ، لیگ قهرمانان
کدوم یکی پولساز تر هست و باید جدی گرفتش ؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)