بچه ها این طرف ک میگفتم لوزی بازی میکنه الان دیدم سیستمشو اینطوری کرده :|
من چ جوری جلوش بازی کنم؟ تصمیم دارم 5 تا دفاع بذارم 2 تا هافبک دفاعی ، دوتا MC ی دونه هم ST :|
نوع بازیمم بذارم دفاعی :|
نظر شما چیه؟
![]()
اوه اوه! اولش فک کردم خودت اینجوری چیدی خواستم بهت بگم عوضش کنی وگرنه 10 20 تا میخوری!
بعد فهمیدم یارو اینکارو کرده!!! حالا چرا همچین کرده برام جای سواله!!!
من جای تو بودم با همون سیستم همیشگیم بازی میکردم! جالبه بدونی من یه نیم فصل رو با سیستم 2-3-1-4 بازی کردم.(یه هافبک دفاعی با 3 تا هافبک وسط!) واسه تست بودا. یه نتیجه های عجیب غریبی میگرفتم که نگو و نپرس!
طرف هم قدرت من بود 8 تا بهم زد! یا یکی دیگه شون 4 تا بهم زد! اما از نیم فصل دوم که این 2-4-4 رو بازی میکنم اون یارو که 8 تا بهم زده بود رو 5-0 بردمش اونی که 4 تا بهم زده بود که یکی از تیمای بالای جدولم بود به زور 2-1 من برد!
اینا فقط چندتا نمونشه.
این سیستمی که میگی من یه بار جلو یه تیم قوی امتحان کردم باختم!! مشکلش اینه که فاصله خط هافبک و حمله زیاده!
حالا باز نظر خودته من دخالت نمیکنم هیچوقت! ولی میخوام بدونم که همیشه با چه سیستمی بازی میکردی؟؟؟ شاید همونم بدرد بخوره
طرف تو همه بازی های قبلیش 2-4-4 لوزی بازی میکرده همون ترکیب خودت ، الان اومده تغییر داده شاید میخواد رد گم کنی بکنه 5 دیقه ب بازی بیاد و عوض کنه ترکیبو
اره قبول دارم همون لوزی خیلی عالیه منتهی من چون AMC ندارم میام ی MR میذارم تو سیستمم ک میشه 3-3-4
سیستمم ک تو پست اخر صفحه قبل گفتم احتمالا ندیدی !!!
اول بازی ی سیستم دفاعی میچینم اگه نیمه اول نتیجه گرفتم تغییرش نمیدم اما اگه گل بخورم سیستم خودمو میارم دیگه اون موقع چیزی برا از دست دادن ندارم ولی خوبیش اینه بازی برگشتت خونه منه![]()
چطوری بازی رو رو کامپیوتر اجرا میکنید؟
من با برنامه ی bluestacks میزنم ولی تو لوادینگ میمونه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)