نوشته اصلی توسط
AL1reZA
خودم خیلی دلم می خواد بدونم افتخارات تیمه مسی چیه؟ اونا فقط جام حذفی رو بردن. ما لالیگا رو پارسال با گل رونالدو به بارسا بردیم. گل رونالدو گل قهرمانی بود. و لازمه بگم رونالدو امسال در بازی های مهم خیلی بهتر از مسی کار کرده!.
درکل اگر امسال به رونالدو نرسه به مسی هم نباید برسه در غیر از این من عقیده پیدا می کنم که همش برنامه ریزیه
واقعا" من هم با علیرضا موافقم بارسا به مسی متکی نیست بلکه به ژاوی واینیستا متکیه به خدا برید بازی هایی که ژاوی یا اینیستا تو بازی نبودن رو ببینید مسی هیچ کاری نمیتونه بکنه و در ضمن این رو هم بگم که اینکه میگن مسی به خاطر تعصب بارسا رو ترک نمیکنه دروغه بلکه می ترسه بره یه تیم دیگه و نتونه بازی هایی که تو بارسا انجام می ده رو توی یه تیم دیگه انجام بده
روی سخنم با طرفداران مسی و بارسا است: بابا مگه شما نمی گید مسی بهترین بازیکن جهانه خب یک در صد از بازی هایی که توی بارسلونا انجام میده رو توی آرژانتین انجام بده
خودشون هم میدونن که حق با کیه هااااا ولی خودشون رو میزنن به کوچه ی علی چپ!!!!!!!!!!!!!!
راستی به نظر شما رئال با چه ترکیبی به مصاف رئال بتیس میره؟؟؟ پیش بینی من که اینه
کاسیاس
کوئنترائو........... راموس ...............په په...........آربلوا
آلونسو...........خدیرا
رونالدو..........اوزیل............... یماریا
بنزما