به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
نيمار: برتري بارسا در دنيا انکارناپذير است
ستاره 19 ساله سانتوس معتقد است بارسا بهترين تيم دنياست و تيم ملي اسپانيا نيز همچنان بهترين تيم ملي جهان است.
مهاجم تیم سانتوس، که در این روزها خبرهای متفاوتی مبنی بر پیوستن او به تبم های بزرگ اسپانیایی از جمله رئال و بارسا به گوش می رسید، بعد از تمدید قرارداد خود با سانتوس برزیل اعلام کرد که بارسا برترین تیم جهان است. در بارسلونا ستارگانی حضور دارند که هر یک توان تغییر سرنوشت بازی را دارند و در راس آن ها لیونل مسی، ستاره آرژانتینی، این تیم قرار دارد که بی شک اصلی ترین گزینه برای دریافت توپ طلا فیفا در سال 2011 اس . اگر واقع بینانه نگاه کنیم مسی همچنان قهرمان است و در دنیا بی رقیب است.
او در ادامه در مورد تاثیر بازیکنان بارسا بر تیم ملی اسپانیا گفت: این طبیعی است وقتی شالوده یک تیم ملی را برترین تیم جهان تشکیل دهد، آن تیم نیز برترین تیم ملی جهان خواهد بود.
نیما در مصاحبه با یک مجله فرانسوی در مورد ماندنش در سانتوس فقط گفت: این بسیار واضح است که ترجیح دادم، فعلا در برزیل بمانم.
بسیاری بر این باوردند نیمار به دلیل اینکه جام جهانی 2014 در برزیل در راه است و او نیز سعی در قرار گرفتن در ترکیب اصلی برزیل و درخشیدن در قالب این تیم دارد، ترجیح داده است در تیمی بازی کند که دارای جایگاه ثابت شده و تضمین شده ای است.
ستاره جوان و پدیده برزیلی، در مورد جام جهانی 2014 گفت: رویایی ترین فینال در جام جهانی 2014، رقابت برزیل و اسپانیا است. بازی مقابل ستارگان بارسا و رئال باعث افتخار و غرور است حتی برای ستارگان برزیلی.
نیمار و مسی در حال حاضر دو گزینه برای دریافت توپ طلای فیفا در سال 2011 می باشند ولی این طبیعی است که حضور مسی در بارسا و درخشش های او در کنار ستاره های این تیم، نقش بسزایی در افزایش شانس او برای رقابت با سایرین از جمله نیمار دارد.
مهاجم سانتوس در آخر در مورد رقابت با مسی و رونالدو برای دریافت توپ طلا فیفا این چنین گفت: خوب وقتی مسی در این جمع دیده می شود، دیگر هیچ بازیکنی در دنیا شانس کسب این عنوان را نخواهد داشت، همچنین حضور کریس رونالدو نیز باعث شده است که دیگر کسی امید به قرارگیری در رتبه دوم نداشته باشد. نیمار در ادامه با شک و دودلی بسیار، تمایل داشت خود را بعد از مسی و رونالدو فرد سوم بخواند اما در نهایت منصرف شد و از اینکه در جمع 23 نفر برتر جهان قرار گرفته است ابراز خوشحالی و غرور کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هشت سال از اولین بازی مسی برای تیم اول می گذرد.
لئو مسی اولین بازی خود را برای تیم اول بارسا، هشت سال پیش انجام داد. در 16 نوامبر 2003، لئو مسی کار خود را در تیم اول اف سی بارسلونا تحت مربیگری فرانک رایکارد آغاز کرد.
اولین بازی لئو مسی با تیم اول اف سی بارسلونا، روز شانزدهم نوامبر سال 2003 بود. در آن روز بارسای رایکارد، در بازی افتتاحیه ی استادیوم دراگو که برای میزبانی رقابت های یورو 2004 ساخته شده بود، در برابر اف سی پورتوی خوزه مورینیو، به میدان می رفت. یکی از بازیکنان تازه کار بارسا، نوجوانی هفده ساله بود که در آن زمان در تیم زیر 17 سال بارسا بازی می کرد. مسی با وجود سن کمش، ارزش هایش را در بازی مقابل این تیم پرتغالی که با پیروزی 2-0 به پایان رسید، نشان داد.
در آن بازی، مسی به جای فرناندو ناوارو در دقیقه ی 75، وارد میدان شد و 14 دقیقه در زمین بازی کرد. این چهارشنبه، هشتمین سالگرد اولین بازی مسی برای تیم اول بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
جلسه تمرین بارسا با تمامی بازیکنان ملی
اف سی بارسلونا تقریبا بیشتر بازیکنان ملی پوشش را برای جلسه تمرین امروز در اختیار دارد. کوئنسا و چند بازیکن زیر هفده سال، بانوز، کالوت، مورنو، گریمالدو و اولیوان با تیم اول بارسا تمرین کردند.
نفرات تیم اول بارسا تقریبا با آمادگی کامل برای جلسه تمرین چهارشنبه به زمین سیوتات اسپوتیوا خوان گمپر بازگشتند و همانند قبل پینتو، مکسول، کیتا و فونتاس به هشت بازیکن ملی پوش اسپانیایی بارسا، آبیدال ملی پوش فرانسوی، دنی آلوس ملی پوش برزیلی و تیاگو آلکانتارا بازیکن تیم ملی زیر بیست و یک سال اسپانیا پیوستند.
کوئنسا و پنج بازیکن زیر هفده سال
برای تمرین با نفرات کامل، تیم فنی بارسا، آیزاک کوئنسا و پنج بازیکن زیر هفده سال را برای این جلسه تمرین فراخواند. پدرو، آدریانو و آفلای، بازیکنان مصدوم بارسا، برنامه های ویژه ریکاوری و بهبودی خودشان را دنبال کردند.
تیم اول بارسا ساعت 18 روز پنجشنبه تمریناتش را از سر خواهد گرفت.
آدریانو و آفلای نیز در سنت خوان دسپی
مسی و ماسچرانو با آدریانو و آفلای که دوره نقاهت خود را سپری می کنند دیدار کردند. این در حالی است که در سیودات اسپورتیوا، دیگر مصدوم تیم، پدرو، برای بخشی از تمرینات عصر امروز در زمین حاضر شد. با بازگشت لئو مسی و خاویر ماسکرانو هم اکنون تنها غایب تیم که از دیدار های بین المللی باز نگشته است، الکسیس سانچز می باشد که او نیز عصر پنج شنبه به تیم باز می گردد و به همراه دیگر اعضای تیم در تمرین صبح روز جمعه شرکت خواهد کرد.
جام باشگاه های جهان: السد یا اسپرنس دو رقیب احتمالی در مرحله نیمه نهایی
تیم برنده در تاریخ 15 دسامبر در یوکوهوما با بارسا روبرو خواهد شد. قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی جام باشگاه های جهان صبح امروز در ژاپن برگذار شد و باشگاه بارسلونا در مقابل برنده بازی یک چهارم نهایی بین دو تیم السد و اسپرنس (این دیدار در 11 دسامبر برگذار خواهد شد) در تاریخ 15 دسامبر بازی خواهد کرد.
تیم قطری السد پس از شکست دادن تیم کره ای جئونبوک در فینال لیگ قهرمانان آسیا قهرمان این تورنمنت اعلام شد، در حالی که اسپرنس، از کشور تونس، قهرمان فعلی آفریقا است. برنده مسابقه بین این دو تیم در مرحله نیمه نهایی با بارسا روبرو خواهد شد.
مونتری و سانتوس در نیمه دیگر رقابت ها
اولین دیدار نیمه نهایی بین دو تیم سانتوس و تیم مکزیکی مونتری یا کیویس اوکلند سیتی یا قهرمان لیگ ژاپن برگذار خواهد شد. ژاپنی ها و تیم نیوزلند در مرحله مقدماتی به مصاف هم می روند تا رقیب تیم مونتری در مرحله یک چهارم نهایی مشخص شده و تعیین شود که کدام تیم در نهایت در مرحله نیمه نهایی در مقابل تیم سانتوس خواهد بود، تیمی که مانند بارسا حضورش در نیمه نهایی قطعی است.
تیاگو آلکانترا: «از زمانی که توانسته ام بازی کنم متعجبم، این شگفت آور است!».
این بازیکن دلیل انتقادها علیه آبی و اناری پوشان را متوجه نمی شود: «باعث خرسندی است که در کنار مسی تمرین و بازی کنی. سسک بازیکن فوق العاده ای است و خیلی خوب با من و سایر اعضای تیم هماهنگ شده است».
هافبک اف سی بارسلونا، تیاگو آلکانترا، که در تیم زیر 21 ساله های اسپانیا حضور داشت گفت: «ما در کنفرانس مطبوعاتی امروز در مورد آنچه ویروس فیفا نامیده می شود، هیچ نگران نبودیم». بارسا آخر این هفته به مصاف زاراگوزا می رود و آلکانترا اظهار داشت: «در هم آمیختگی مسابقات بعد از وقفه بازی های ملی تصادفی است. ما باز می گردیم و همان انگیزه قبل را برای برد داریم». او ادامه داد: «اینکه اکثریت بازیکنان تیم اصلی بارسا در تیم ملی حضور دارند بسیار عالی است و نشان دهنده تلاش فراوان آنها برای باشگاه است».
مونتری و سانتوس در نیمه دیگر رقابت ها
تیاگو آلکانترا،بازیکنی که این فصل در ترکیب ثابت تیم اصلی قرار می گیرد، از بازی اش در تیم اظهار رضایت کرد: «فکر نمی کردم که خیلی فرصت بازی در این فصل پیدا کنم و کمی از زمانی که در اختیارم قرار داده شده متعجبم، این باعث شگفتی است». او کمی هم از ایرادات بازی خود و تلاش برای کار کردن بر روی آنها صحبت کرد: «با گذشت زمان کامل تر می شوید و من در موقعیت های خاص قدرت خطر پذیری خواهم داشت. بازی گسترده، امن و آسان خواهد بود».
مسی، یکی از این بازیکنان است.
اخیرا نقدهایی بر بازی مسی در تیم ملی آرژانتین وارد شده است. آلکانترا گفت: «باور ندارم که مسی به بارسا وابسته است و به طور طبیعی بازی او در آرژانتین بهتر از بارساست؛ چون او مدتهاست که در اینجا بازی می کند و همه به نوع بازی او عادت کرده اند». آلکانترا افزود: «باعث خوشحالی است که در کنار مسی تمرین و بازی کنی، او چنین بازیکنی است. من دلیل این نقد ها را متوجه نمی شوم، اما باید به آنها احترام بگذارید». او با این جمله صحبتش را پایان داد: «مسی باید برای همیشه بازی کند».
تیاگو: «رافینا در بارسا خوشحال است».
درطول مصاحبه از او در مورد برادرش، رافینا، که در حال گفت و گو برای تمدید قراردادش است پرسیده شد و او پاسخ داد: «رافینا فوتبالیست بسیار خوبی است و ما هنوز به تمام توانایی های او پی نبرده ایم. او در حال مذاکره با باشگاه است و از حضور در بارسا بسیار خوشحال است».
پدر جرارد پیکه: شکیرا را مثل پسرمان،جرارد دوست داریم
پدر جرارد پیکه، در مراسم معارفه اولین کتابش به تمجید از نامزد پسرش پرداخت
خوان پیکه، پدر جرارد پیکه، یک نویسنده است. او در مراسم معارفه اولین رمانش به اسم « دو زندگی» ، غرق در شادی و سرور بود و در جریان این مراسم که در حضور پسرش جرارد و نامزد او شکیرا، خواننده سرشناس کلمبیایی برگزارمی شد، به تمجید از این دو نفر پرداخت
ماجرای کتاب پدر پیکه از این قرار است که یک مهندس کاتالان همراه با خانواده اش به آمریکا سفر می کنند و در آنجا این خانواده دچار سانحه ای می شوند که زندگی شان را از این رو به آن رو می کند.
مراسم معارفه این کتاب با استقبال فراوانی روبرو شد. این مراسم در خانه کتاب درمرکز بارسلونا برگزار شد و در جریان این مراسم جرارد پیکه و شکیرا، نامزدش حضور داشتند و سسک فابرگاس و کارلس پویول هم پیکه و شکیرا را همراهی کردند.
جالب اینجا بود که برخی از نمایندگان باشگاه بارسلونا، همسر رئیس ایالت کاتالونیا و اعضای خانواده و دوستان خوان پیکه حضور داشتند.
خوان پیکه،پدر جرارد که نویسنده این کتاب بود، این کتاب را به پدر درگذشته اش اهدا کرد. او در صحبتهایی گفت:« من می دانم که چه کسی هستم و از کجا آمده ام.این کتاب را به روح پدرم اهدا می کنم، او همان کسی بود که زمانی که جرارد فوتبالش را شروع کرد گریه کرد.و به شکیرا، نامزد پسرم که او را مثل جرارد دوست دارم.»
این کتاب یکی از پرفروش ترین کتابهای داستان در ایالت کاتالونیا شناخته شده است.
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
ویرایش توسط David7 : 11-18-2011 در ساعت 17:06
رافینا آلکانترا قرارداد خود را تمدید می کند.
امروز بازیکن بارسلونا ب، برادر تیاگو، بازیکن تیم اصلی، و فرزند مازینو که در جام جهانی 94 به همراه تیم ملی برزیل به مقام قهرمانی رسید، قرارداد خود را با باشگاه کاتالان تا فصل 2013/14 تمدید می کند.
در قرارداد او ذکر شده است که مبلغ قرارداد وی در فصل 2012/13 به میزان 12 میلیون یورو افزایش خواهد داشت و این رقم در فصل 2013/14 به 30 میلیون یورو خواهد رسید. در اواسط روز دوشنبه او قرارداد جدید خود را امضا خواهد کرد. این همان متنی است که وبسایت رسمی بارسلونا اقدام به انتشارش کرد:
رافا آلکانترا در حال حاضر ششمین فصل خود را پس از جدا شدن از سلتاویگو در تیم سپری می کند، او برادر تیاگو می باشد. وی در سائوپائولو متولد شد و در تیم جوانان فلامینگو بازی کرد، پس از مرگ پدرش با باشگاه والنسیا قراردادی امضا کرد و خانواده آلکانترا به شهر مدیترانه ای اسپانیا نقل مکان کرد و در نهایت در شهر ویگو ساکن شد. در ویگو، رافینای 13 ساله پیش از انتقالش به بارسا و بازی به عنوان بازیکن تیم ب، تمرین خود را با تیم جوانان سلتا آغاز کرد.
از لحظه ای که کار خود را برای سطوح مختلف پایه بارسلونا آغاز کرد، از مسیر پیشرفت خارج نشد. رافینا یکی از بازیکنان کلیدی اسکار گارسیا در ترکیب تیم زیر 17 ساله ها در فصل 2010/11 به حساب می آمد. لوییز انریکه، سرمربی وقت بارسا ب متوجه کیفیت بالای بازی او شد و بالافاصه در اولین سال حضورش در بارسا، او را به ترکیب تیم ب فرستاد. رافینا تحت هدایت لوییز انریکه نقش بسیار مهمی را در کسب مقام سوم تیم ب در لیگ دسته دو اسپانیا ایفا کرد. رافینا در مجموع نه بازی در فصل 2010/11 انجام داد و اولین گلش را مقابل سالامانکا به ثمر رساند.
عملکرد رافینا آلکانترا پپ گواردیولا را شگفت زده کرد و سر مربی تیم بارها او را به تمرینات تیم اصلی فرا خواند. در تاریخ 9 نوامبر رافینا اولین بازی خود را برای تیم اصلی در مرحله یک هشتم نهایی جام پادشاهی اسپانیا انجام داد.
گام برداشتن بارسا برای تمدید قرارداد او آن هم در شرایطی که تیم های بسیاری در پی جذب آن بودند تصمیم خوبی بود. از رافا به عنوان هافبک استفاده می شد اما بعد ها از او به عنوان بازیکنی با وظایف سنتی شماره 9 نیز استفاده شد. از آن به بعد رافا در به ثمر رساندن گل تجربیاتی کسب کرد، تا در فصل گذشته موفق به دریاف جایزه برترین گلزن یوولین شد. او همچنین قدرت شوتزنی بالایی دارد، قطعا در آینده از تماشای بازی او لذت خواهیم برد.
گرت بیل: همیشه داشتن پیشنهاد از باشگاه هایی مانند بارسا فوق العاده است
گرت بیل، ستاره ولزی تاتنهام، اعلام کرد از اینکه بارسا برای خرید او ابراز تمایل کرده، تحت تاثیر قرار گرفته است.بارسا مدت هاست که در سمت چپ خط دفاعی اش مشکل دارد و براساس گزارش ها، بازیکن یاب های این باشگاه برای دیدن بازی های بیل به انگلیس رفته اند.او در گفتگو با نشریه دیلی پست گفت:" همیشه داشتن پیشنهاد از باشگاه هایی مانند بارسا فوق العاده است. احساس بسیار خوبی است که چنین باشگاهی شما را بخواهد.اما من واقعا از بازی در تاتنهام لذت می برم و نمی دانم چه چیزهایی در مورد علاقه سایر باشگاه ها نوشته شده است."بیل در رقابت های لیگ قهرمانان فصل گذشته فوق العاده کار کرد و بازی های او در مقابل اینتر، توجهات بسیاری را موجب شد." واضح است که من می خواهم در کجا بازی کنم. فکر می کنم ما شانس زیادی برای صعود به رقابت های فصل آینده لیگ قهرمانان داریم، به ویژه اینکه مربی از بازیکنان جوان در لیگ اروپا استفاده می کند و ما این فرصت را داریم که برای بازی های لیگ برتر خودمان را آماده نگه داریم.مهمترین مسئله برگشتن به لیگ قهرمانان است زیرا هر بازیکنی دوست دارد در چنین رقابت هایی حضور داشته باشد."[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
ویرایش توسط David7 : 11-18-2011 در ساعت 23:11
اینیستا، قهرمانی که کمتر به چشم می آید.
هشت تن از مجموع بیست نامزد توپ طلای سال فیفا از براسلونا هستند. این کار از 12 نوامبر تا نیمه دوم دسامبر هر سال صورت می گیرد. امروز سه نامزد پایانی دریافت توپ طلا مشخص خواهد شد. آندرس اینیستا باید ثابت کند که چرا یکی از نامزدهای دریافت توپ طلای 2011 است.
اینیستا از اغاز ورودش به بارسا بسیار خجالتی و فروتن بوده. او هنوز هم مانند زمانی که تازه به تیم اول بارسا راه یافته بود (در زمان مربیگری فنخال) بنظر می رسد و هیچ تغییری در رفتار او ایجاد نشده. باعث تعجب است که چطور یک فوتبالیست به شخصیتی دست پیدا می کند که می تواند استعداد خود را بشناسد و شکوفا کند، بدون اینکه 9 سال تمام نه هیچ توپ طلایی و نه به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب شده باشد. اما صبر کنید! یک جایزه دیگر به نام «بهترین بازیکن سال یوفا» وجود دارد. در فصل 2010/11 شاید او بتواند برنده این جایزه باشد. اما برای این منظور دلایلی در این مورد لازم است.
دلایل بسیاری وجود دارد که چرا اینیستا یکی از مهره های کلیدی بارسا در بدست آوردن موفقیت های این تیم است. بحث مهم در مورد او این است که چرا او کم گل می زند، مگر در بازی های مهم و حساس. برخی می گویند او بخاطر فقدان آمادگی بدنی سریع آسیب می بین، اما حقیقتا شما می توانید کسی را در این دنیا پیدا کنید که گرفتار آسیب نشود؟
او از سال 2005 در تیم اصلی بازی می کند. از سال 2008 به بعد پیشرفت محسوسی داشته است (همانند ژاوی) و از آن زمان به بعد بود که به افتخارات زیادی رسید. در زیر برخی از ویزگی های اینیستا برای برنده شدن توپ طلا آمده است:
اینیستای کم اشتباه
«زمانی که فوتبال را در بالاترین سطح بازی می کنید. گاهی اشتباهات اجتناب ناپذیر اند. آن هایی برنده هستند که کم اشتباه ترند». این جمله متعلق به یوهان کرایوف است. این انسجام فکری و استراتزی تیمی بارساست؛ اینیستا تنها یک دانش آموز نمونه است! زمانی که شما بازی بازیکنان بزرگ را مشاهده می کنید می بینید آن هایی موفق ترند که ترکیبی از پاس و دریبل را ارائه می کنند. اما زمانی وجود دارد که کار سخت می شود و تنها اشتباه خود حریف است که شما را به هدفتان می رساند. از سوی دیگر آندرس، همیشه در بازی های بزرگ قابل اطمینان است. البته او مانند دیگر بازیکنان اشتباهات اندکی در این راه داشته است.
او یک بازیساز بزرگ است.
همانطور که زیدان در نمایش خیره کننده خود در جام جهانی 1998به یاد ماندنی شد. اینیستا بخاطر گل زیبای خود مقابل چلسی در بازی لیگ قهرمانان سال 2009 برای همیشه در یادها خواهد ماند. همچنین فینال جام جهانی 2010. اینها تنها نمونه هایی از واقعیت هستند. او تنها در برخی بازی های بزرگ از اشتباهات حریف استفاده نکرده؛ او در تمام بازی ها می درخشد.
بهترین استعداد خدا دادی
نشانه ای از یک نابغه واقی که قادر به ایجاد موقیت های فوق العاده است. تیری آنری بعد از جدایی از آرسنال گفت: «یکی از دلایل خاص آمدنم به بارسا اینیستا است». گل زیبای اینیستا مقابل ریسینگ و گل فوق العاده اش مقابل ویکتوریا پلژن تنها نمونه ای از لحظات بیاد ماندنی بازی اوست. تماشای او در این بازی ها گویای همه چیز است. وین رونی بعد از فینال 2009 گفت: «اینیستا بهترین بازیکن جهان است». این در حالی بود که همه معتقد بودند، دو گل زن برتر، مسی و رونالدو بهترین هستند. این یک واقیت غم انگیز در مورد رتبه و درجه بازیکنان فوتبال است.
بزرگترین قلب دنیای فوتبال
اینیستا مسلما در این مورد به مسی شبیه است. زمانی که اینیستا در دقایق وقت اضافه دوم، گل پیروزی بخش تیمش را در فینال جام جهانی 2010 به ثمر رساند، پیراهن خود را درآورد و این لحظه برای تماشاگران بسیار حساس بود، چون او روی تیشرت خود نوشته بود: «دنی جارکیو همیشه با ماست». او تصمیم گرفت در آن لحظه موفقیت شخصی خود را با دوست و همکار از دست رفته خود تقسیم کند. اینیستا در مورد او می گوید: «من ارزو می کنم که تمام بازیکنان فوتبال مانند او باشند. او زمانی که با رونالدو درگیری لفظی پیدا کرد، فروتنی خود را در زمین نشان داد. او یک بازیکن با قلبی از طلا و محکم و سخت مانند فولاد، با روحیه ای آماده برای بازی های بزرگ است». بیش از این چه چیزی می توان از یک بازیکن خواست؟
سومین دیدار آگوئیر و گواردیولا در نیوکمپ.
سرمربی مکزیکی، هر دو ملاقات اخیر خود در اف سی بارسلونا را از دست داده است. او با اتلتیکو مادرید درسال 2008 متحمل شکست شکست سنگینی شد(6-1)، درحالی که زاراگوزا اختلاف کمتری را از بارسا گرفت (0-1).
خاویر آگوئیر قصد دارد به نیوکمپ برگردد و هنوز یک رویارویی تکنیکی دیگر درانتظار گواردیولا ست. این سومین باری است که آنها دراستادیوم اف سی بارسلونا با هم رو در رو می شوند و مربی مکزیکی هنوز هیچ موفقیتی کسب نکرده است.
اف سی بارسلونا 6- 1اتلتیکومادرید (فصل 2008/09)
اولین ملاقات آگوئیرباگواردیولا به زمانی بر می گردد که او اتلتیکو مادرید را مدیریت می کرد؛ بازی ای که به عنوان یک دوئل بین دو هموطن متعصب، مسی و آگوئرو ثبت شده بود. تیم او اولین موقعیت را در یک ضربه پنالتی کسب کرد و امتیازبازی را در ابتدا از آن خود کرد. در ادامه مارکز، اتوئو(2)، گودجانسن و آنری نیز به جمع گلزنان ای بازی پیوستند.
اف سی بارسلونا 1-0 زاراگوزا (فصل 2010/11)
در این فصل، آگوئیر در مقدماتی جام جهانی سال 2010 سر مربی تیم ملی خودش بود، اما بعدا به سطح باشگاهی فوتبال بازگشت تا به زاراگوزا کمک کند تا از سقوطش به دسته پایینتر جلوگیری کند. او موفق به نجات تیمش شد، ولی در نیوکمپ هیچ چیز بدست نیاورد. گرچه با اختلاف یک گل که سیدو کیتا برای بارسا بدست آورد، آبروی آگوئیر حفظ شد. این شنبه آگوئیر و گواردیولا روی نیمکت خودشان برای سومین بار در نیوکمپ، رو در روی هم قرار خواهند گرفت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)