Design & Developed BY Patira

صفحه 67 از 100 نخستنخست ... 1757656667686977 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 661 تا 670 , از مجموع 991
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

chelsea مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea

هازارد به چلسی می آید؟

به نظر می رسد ادن هازار هافبک هجومی و ریز نقش لیل ، در نظر دارد تا سال آینده به لیگ برتر بیاید.

ادن هازارد 21 ساله که با درخشش در لیل فرانسه مشتریان زیادی از لیگ برتر دارد و باشگاه های آرسنال ، تاتنهام ، چلسی ، منچستر یونایتد و منچستر سیتی خواهان وی می باشند.

هازاد امروز در مصاحبه ای با شبکه ورزشی " کانال +" شرک کرد و در خصوص آینده اش گفت :" بعد از اینکه درباره اش فکر کردم ، تمایل دارم به انگلستان بروم."

این بازیکن بلژیکی اضافه کرد :" سبک بازی من برای آنجا مناسب است و آنجا جایی است که می توانی بیشتر یاد بگیری. "

هازارد در پاسخ به سوال گزارشگر در خصوص انتخاب باشگاه آینده اش از جمع بزرگان لیگ برتر گفت :" هنوز هیچ تصمیمی نگرفته ام . من می خواهم در باشگاه بزرگی بازی کنم ، اما نمی خواهم روی نیمکت هم بنشینم . نیاز دارد که یک باشگاه بزرگی باشد که فوتبال خوبی بازی می کند."

در پاسخ هازاد ، گزارشگر کانال + گفت :" شرط می بندم که آن تیم چلسی است ." و هازار نیز گفت :" خب ، تو آزادی تا روی هر تیمی می خواهی شرط ببندی."

همچنین هازارد از احتمال انتقالش در نقل و انتقالات ژآنویه گفت :" نه ، امکانپذیز نیست."

منبع :

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط DanielBahrami : 02-01-2012 در ساعت 19:10

4. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

تری به بازی سوانسی نمی رسد

کاپیتان چلسی بدلیل مصدومیت نمی تواند تیمش را در بازی آتی اش همراهی کند.

جان تری کاپیتان تیم چلسی بدلیل مصدومیت از ناحیه زانویش نمی تواند آبی ها را برابر سوانسی همراهی کند و خود را آماده خواهد کرد تا بازی بزرگ برابر منچستر یونایتد را از دست ندهد.

به نظر می رسد با توجه به مصدومیت تری ، گری کیهیل بتواند نخستین بازی اش را برای چلسی برابر سوانسی انجام دهد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

ده بروینه به چلسی پیوست

ستاره بلژیکی گنک پس از امضای قرارداد با چلسی پیراهن آبی ها را تحویل گرفت.

کوین دبروینه هافبک بازیساز و 20 ساله بلژیک بعد از روملو لوکاکو دیگر هموطنش ، دومین بازیکن چلسی از بلژیک خواهد بود که پیراهن این تیم را برتن خواهد کردو

ده بروینه ، متولد 28 ژوئن 1991 ، فوتبالش را از آکادمی گنک شروع کرده است ، از 14 سالگی با این باشگاه قرارداد حرفه ای امضا کرد و امروز رسما به چلسی پیوست.

فصل گذشته برای ده بروینه سال بزرگی بود و توانست در آگوست 2010 خود را به تیم ملی برساند و با گنک قهرمان بلژیک را تجربه کند. وی در این قهرمان سهم زیادی داشت و در 22 بازی ای که برای این تیم انجام داد توانست 16 پاس گل بدهد.

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

ده بروینه: حضورم در چلسی یک رویا بود

کوین ده بروینه معتقد است حضورش در چلسی بعد از سه سال دیگر غیر ممکن به نظر می رسیده است و اکنون رویایش به تحقق پیوسته است.

کوین ده بروینه، هافبک تازه وارد چلسی پس از عقد قراردادش با این تیم ، در مصاحبه ای با وبسایت اصلی چلسی شرکت کرد که به شرح زیر می باشد.

کوین به چلسی خوش آمدی ، این می تواند یک تجربه جالب برایت باشد

بله ، کمی شبیه به وقوع پیوستن یک رویاست. من خیلی سخت کار کرده ام و خیلی جوان هستم و بازیهای زیادی کرده ام. برای آمدن به تیمی چون چلسی برایم رویا بود ، اما اکنون واقعیت است و باید سخت کار کنم و خودم را به سطحی که لازم است برسانم.

تو قبلا در استمفوردبریج بوده ای...

در ابتدا برایم بازی کردن در چنین استادیوم بزرگی برایم غریب بود بعد اگر به آن فکر نکنم ، استادیوم زیبایی است و جو خیلی خوبی دارد.

برنامه ات برای این فصل چیست؟

من اکنون با چلسی قرارداد امضا کرده ام و به مدت شش ماه به گنک باز می گردم و چند بازی انجام دهم و تجربه ام را بالا ببرم . فصل بعد می تواند فصل معمولی باشد برای انتقال قرضی ، اما من کارم را در کوبهام شروع خواهم کرد و اگر همه چیز واقعا خوب باشد شاید ماندم ، اما واقعا سطح تیمی چون گنک در برابر چلسی کمی پائین است.

آیا برایت راحت بود که می دانستی چلسی زمان زیادی بود تورا می خواست؟

بله ، سه سای پیش من برای جوانان گنک بازی می کردم ، اما اکنون من به چلسی آمده ام . ظاهرا غیر ممکن بود و رویایم به واقعیت پیوست.

چقدر بر لیگ برتر شناخت داری؟

من همیشه لیگ برتر را دنبال می کنم چرا که مادرم نصف انگلیسی است و من بیشتر از فوتبال بلژیک آن را دنبال می کنم ، پس من اطلاعات زیادی دارم . من زمانی که من جوانتر بودم در خانواده همه لیورپول را دوست داشتیم ، اما در سالهای اخیر که بازی می کنم این علاقه از بین رفته است ، در واقع وقتی که بازی کن حرفه ای هستید نباید طرفدار تیم خاصی باشید.

آیا برای انتقالت به چلسی با دیگر بلژیکی های چلسی ، لوکاکو و کورتویس صحبت کردی؟

من دوشنبه با روملو ( لوکاکو ) صحبت کردم ، من برایش پیغام فرستادم اما او برای بازی سوانسی سفر کرده است . تیبائوت ( کورتویس ) در اتلتیکو است اما با او قبل از بازی ملی صحبت کردم.

آنها نمونه هایی هستند که نشان می دهد تو باید صبور باشی...

بله ، من صبورم . در ابتدا بازی کردن برایم سخت خواهد بود اما شما می توانید با این بازیکنان تمرین کنید ، کسانی که می توانند شما را در سطح بهتری نسبت به فوتبال بلژیک ببرند.

تو با تجربه حضور در لیگ قهرمانان به چلسی آمدی...

بله ، متاسفانه من تنها در چهار بازی از شش بازی گروهی را انجام دادم چرا که کمی مصدومیت داشتم ، اما چند بازی خوب و بد داشتیم. در خانه خوب بازی کردیم اما در خارج از خانه این چنین نبود ، برای تیمی مانند گنک خوب بود که در لیگ قهرمانان بازی کند ، اما چلسی همیشه در این لیگ هست.

بازی کردن در برابر چلسی چطور بود؟

زمانی که ما در لندن بازی کردیم برایمان خیلی دشوار بود . ما شانسی نداشتیم . اما در خانه خیلی بهتر بازی کردم و من می توانستم نشان دهم که می توانم بهتر بازی کنم ، زمانی که تیم پائین است ، عضوی از ان تیم هستی و تنها می توانی خود زمانی نشان دهی که تیم هم خوب کار کند.

هواداران از تو به عنوان یک بازیکن چه انتظاری می توانند داشته باشند؟

من در گنک هافبک چپ بازی کرده ام اما زمانی که جوان تر بودم ، معمولا هافبک وسط بازی می کردم. فکر کنم ، من یک فوتبالیست خلاق و دو پا هستم. مخصوصا پای راستم بهتر است . من در گنک برای تیم موقعیت خلق می کنم

در انتها ، همچنین تو دوره خوبی با تیم ملی بلژیک داشته ای...

بله ، واقعا جالب بود ، خیلی از بازیکنان جوان فراخوانده شده بودند ، بازیکنانی چون وینسنت کمپانی از منچستر سیتی ، توماس ورمائلن از آرسنال ، ادن هازار که بهترین بازیکن در فرانسه است حضور داشتند و فکر می کنم ما تیم قدرتمندی برای رقابت های اینده خواهیم داشت . در کنار آن تیم بودن خوش ایند است . اما حضور در ترکیب تیم خیلی سخت است . تیم خیلی خوبی خواهد بود.

8. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

ویلاس بواس: تورس هفته به هفته بهتر می شود

در آستانه دیدار مقابل سوانسی، ویلاس بواس امیدار است تورس به روزهای خوبش برگردد

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، با ستایش از فرناندو تورس، اعلام کرد این ستاره اسپانیایی رفته رفته به روزهای اوجش برمی گردد.

این ملی پوش اسپانیایی در ژانویه 2011 با انتقالی 50 میلیون پوندی از لیورپول به چلسی پیوست اما در 43 دیداری که برای آبی ها لندن به میدان رفت تنها 5 بار موفق به گلزنی شد.
    اما در آستانه دیدار مقابل سوانسی، ویلاس بواس امیدار است تورس به روزهای خوبش برگردد.
    سرمربی پرتغالی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم در مورد بازیکنی صحبت می کنیم که در حال بهتر و بهتر شدن است. ما انتظار گلزنی از او داریم و امیدواریم گلزنی های او به زودی آغاز شود."

آخرین باری که این مهاجم 27 ساله موفق به گلزنی شد، به سپتامبر گذشته و دیدار مقابل سوانسی برمی گردد.

ویلاس بواس در مورد ناکامی های این مهاجم در گلزنی گفت:" این یک واقعیت است اما او به تیم کمک می کند.

او یکی از بازیکنانی است که بیشترین پاس گل ها را داده و برای بقیه موقعیت گلزنی ایجاد می کند. فکر می کنم او از اعتماد به نفس کافی برخوردار است. با توجه به تلاشی که او به خرج داده، او سرانجام مزد زحماتش را خواهد گرفت."

منبع :

ویرایش توسط DanielBahrami : 02-01-2012 در ساعت 14:59

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

آندره : در نیمه اول بد بودیم

آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش دو نیمه متفاوت را تجربه کرده است ، یکی خوب و دیگری بسیار بد.

آندره ویلاس بواس سرمربی چلسی پس لز توقف تیمش برابر سوانسی در مصاحبه ای شرکت کرد و گفت :" داستان بازی امروز دو نیمه متفاوت بود ، در نیمه دوم ما بسیار صحیح بازی کردیم و تحت فشار گذاشتیم."

آندره اضافه کرد :" در نیمه اول برعکس بود ، ما ابتکار عملمان را از دست دادیم ، در زمانی که شروع کار درستمان بود گل خوردیم ، اما در ساخت حرکت گروهی اشتباه کردیم. این برای سوانسی قابل ستایش است . هرچند آنها در نیمه او فوق العاده بودند و شکافی پیدا کردند و عالی بازی کردند."

وی در خصوص اشلی کول که دریافت کارت قرمز نمی تواند در برابر منچستر یونایتد به کمکش بیاید گفت :" کارت زرد اول عادلانه بود ، اما دومین کارت کمی تصمیم گیری اش سخت بود . من فکر نمی کنم تماس کافی برای کارت زرد بوده باشد چرا که دایر ( بازیکن سوانسی ) خیلی سریع بلند شد. اشلی استعداد بسیار زیادی دارد ، اما در انتها دایر از توپ به خوبی محافظت کرد و بسیار مدبر و فنی بازی کرد."

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

ویلاس بواس: اگر زودتر به گل می رسدیم، پیروزی می شدیم

آبی ها در دیدار شب گذشته مقابل سوانسی تا ثانیه های پایانی بازی از حریف عقب بودند اما گل به خودی نیل تیلور آنها را از شکست نجات داد

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، معتقد است تساوی 1-1 تیمش مقابل سوانسی، چکیده دو نیمه بازی بود.

آبی ها تا ثانیه های پایانی بازی از حریف عقب بودند اما گل به خودی نیل تیلور آنها را از شکست نجات داد و سرمربی پرتغالی چلسی این نتیجه را عادلانه می داند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم بازی دو نیمه متفاوت داشت. در نیمه اول، سوانسی موقعیت های زیادی داشت و نیمه دوم کاملا متفاوت بود که ما صاحب موقعیت های بیشتری شدیم.

فکر می کنم اگر زودتر به گل می رسیدیم، می توانستیم به گل دوم هم برسیم زیرا از انگیزه لازم برخوردار بودیم و بازی را هم در کنترل داشتیم.

اما خیلی خیلی دیر به گل رسیدیم. تلاش زیادی برای رسیدن به گل کردیم اما خیلی دیر به آن دست پیدا کردیم و دیگر فرصت چندانی برای زدن گل دوم نداشتیم.

برای بازی مقابل سوانسی، باید با سیستم جدیدی تطبیق پیدا می کردیم و آنها را به شدت تحت فشار قرار می دادیم تا آنها دچار اشتباه شوند.
    در نیمه اول نتوانستیم این کار را انجام بدهیم اما در نیمه دوم با کارایی بیشتری موفق به این کار شدیم.

به طور طبیعی، سوانسی تیمی است که آماده خارج شدن از زیر فشار حریف است و بسیار بسیار خوب سازماندهی شده اند.

احساس می کنم اگر نیمه اول مانند نیمه دوم بود، می توانستیم به یک سه امتیاز دیگر دست پیدا کنیم."

اشلی کول در دیدار دیشب به دلیل دریافت کارت زرد دوم از بازی اخراج شد و ویلاس بواس در این مورد گفت:" بله، برخورد شدیدی بود. فکر می کنم اشلی به این دلیل به آن شدت وارد درگیری شد جون فکر می کرد می تواند توپ را مهار کند.

باید ابتدا صحنه را دوباره ببینم و اگر لازم بود در مورد آن فرجام خواهی می کنیم."

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

ایوانوویچ : می توانستیم بهتر باشیم

برانیسلاو ایوانوویچ معتقد است تیمش می توانست در نیمه اول برابر سوانسی نمایش بهتری داشته باشد.

برانیسلاو ایوانوویچ ، مدافع صرب چلسی پس از تساوی برابر سوانسی در مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاهش گفت :" برای من مانند یک شلیک بود ، چرا که او چند توپ را سعی کرد عبور دهد و اتفاقی برای آنها نیافتاد ، پس او سعی کرد ما را شگفت زده کند و این کار را کرد ، اما من فکر می کنم ما سزاوار مساوی بودیم و برای بوسینگوا نیز خوب بود."

ایوانوویچ در خصوص صحنه ای که بهمراه لوئیز ، نبود چک در دروازه را جبران کردند و دو بار توپ را در آستانه ورود به دروازه دفع کردند ، گفت :" همیشه در ذهن یک مدافع این است که به عقب برگردد و زمانی که کسی دروازه بان را رد می کند و با خروجش می خواهد کمک کند ، همینطور است. ما در آن موقعیت موفق بودیم ."

وی اضافه کرد :" بازی خیلی سختی برایمان بود . ما در برابر تیمی بازی کردیم که خیلی خوب فوتبال بازی می کرد . اما ما باید درنیمه اول بهتر بودیم ، به عنوان تیم در نیمه دوم خیلی بهتر بودیم."

او گفت :" نتیجه نیمه اول منفی بود و ما تلاش کردیم همه چیز را عوض کنیم ، تلاش کردیم تا آنها بیشتر تحت فشار قرار دهیم و تلاش کردیم با کارهای ساده یمان را بهتر کنیم ، و در نهایت به تساوی رسیدیم و چیزی است که فکر می کنم سزاوارش بودیم."

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

جان تری در دادگاه: توهین نژادپرستانه نکردم

جان تری کاپیتان باشگاه چلسی و تیم ملی انگلیس همراه با وکیلش در دادگاهی در بریتانیا حاضر شد تا به دفاع از خود در برابر اتهام توهین نژاد پرستانه به آنتون فردیناند، بازیکن تیم کوئینز پارک رنجرز بپردازد

جان تری صبح روز چهارشنبه در دادگاه وستمینستر حضور یافت و اعلام کرد که خطاب به این بازیکن توهین نژادپرستانه ای را مطرح نکرده است

این پرونده ممکن است برای تری ، جریمه ای 3000 یورویی را در بر داشته باشد

دادگاه انگلیس پرونده مدافع 31 ساله چلسی را به جرم «توهین نژادپرستانه در ملا عام» به جریان انداخته.

ماجرا از این قرار است که گویا جان تری، مدافع چلسی در جریان دیدارتیمش مقابل کوئینز پارک رنجرز که درروز 23 اکتبر در ورزشگاه لوفتوس رود برگزار شد، به آنتون فردیناند، بازیکن تیم میزبان و برادر ریوفردیناند توهین نژاد پرستانه کرده است؛ اتهامی که خود تری آن را قبول ندارد

تری در این دادگاه در صحبتهایی دردفاع از خود گفت:« من در کمپین های مبارزه با نژادپرستی شرکت می کنم و فکر می کنم که نژاد پرستی در جامعه جایی ندارد. از این تصمیم به شدت ناامید شده ام و با تمام توان برای اثبات بیگناهی ام مبارزه می کنم.»

از سوی دیگر آلیسون سائوندرز، قاضی دادگاه اعلام کرد که مدارک کافی برای متهم کردن تری موجود است

این پرونده قضایی درحالی به جریان افتاده که اخیرا اتحادیه فوتبال انگلیس، لوئیس سوارس، مهاجم اروگوئه ای لیورپول را به جرم اتهامی مشابه با تری به پرداخت 48هزار یورو و 8 جلسه محرومیت از همراهی تیمش محکوم کرده.

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

با وجود انتقاد سیاستمداران انگلیسی؛جان تری از کاپیتانی تیم ملی انگلیس کنار نمی رود

این روزها تری تحت فشار فراوانی است ولی خود او مطمئن است که گناهکار نیست

طبق گزارش منتشره در بی بی سی، جان تری کاپیتان چلسی از سمت کاپیتانی تیم ملی انگلیس کنار نخواهد رفت.

این درحالی است که این روزها دادگاهی در انگلیس درحال بررسی اتهام توهین نژادپرستانه او به آنتون فردیناند، بازیکن کوئینز پارک رنجرز است.

شنیده می شود که در جریان دیدار این دو تیم در ماه اکتبر و در لوفتوس رود، جان تری ، بازیکن حریف را مورد توهین نژادپرستانه قرار داده و اکنون برخی وکلا خواهان برکناری او از سمت کاپیتانی تیم ملی انگلیس هستند

تری روز 4شنبه در دادگاه از خود در مقابل این اتهام دفاع کرد و انتظار می رود که داوطلبانه، بازوبند تیم ملی را کنار نگذارد.چرا که خود تری مطمئن است که کار نادرستی انجام نداده است

یکی از منابع نزدیک به تری در صحبتهایی به بی بی سی گفت:« تری بازوبند کاپیتانی را کنار نمی گذارد . او به بیگناهی اش مطمئن است و حس می کند که کار اشتباهی انجام نداده.»

ادامه بررسی پرونده تری به 9 جولای موکول شد تا او بتواند در رقابتهای یورو2012 حضور داشته باشد؛ تصمیمی که دامیان کالینز،یکی از نمایندگان پارلمان انگلیس را به شدت عصبانی کرده است

کالینز روز پنجشنبه در صحبتهایی به گل دات کام گفت:« راستش را بخواهید این ترسناک است که دادگاه تا ماه جولای تشکیل نمی شود و این به خاطر این است که پروسه قضایی، با تقویم فوتبالی تنظیم شده. این مسائل کاملا جدی هستند و نباید چنین برخورد آرامی با آنها شود. جان تری با بربازوبستن بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس، یک شخصیت شناخته شده است.او نماینده فوتبال این کشور است و فردی است که مردم از او الگو می گیرند.»

او درادامه صحبتهایش گفت:« او درجایگاهی که الگو و مدل بزرگی است، زیر باد انتقادات بابت شعارهای نژادپرستانه علیه آنتون فردیناند قرار گرفته. و به خاطر مصالح تیم باید تا زمانی که اوضاع مشخص نشده،این بازوبند ازاو گرفته شود.»

منبع :

صفحه 67 از 100 نخستنخست ... 1757656667686977 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع