سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
توی بارسا اولین چیز داشتن اخلاق مناسب هست که زلاتان نداره.تازه اگه متن انگلیسی پیامش رو بخونید میبینید چه توهینی کرده.از طرفی مسی مهاجم هدف ماست نه کسی که فقط بلده شوت بزنه مثل زلاتان.ازطرفی از کسی که زمانی نوکری مورینیو رو میکرده تا بازیش بده از این بیشتر انتظار نمیره.با این حرفا نمیتونی اردوی کاتالان هارو بهم بریزی
از کی تاحالا کسایی که مشکل دارن مثل زلاتان هم ادم شدن
راستی یک چیزو یادم رفت بگم.همین زلاتان نبود که دوهفته پیش گفت پپ بهترین مربی جهان هست؟ الان معلومه حسابی سوخته کمتر از 1ماه حرفش رو عوض کرد
دوستان زلاتان رو ول کنید.به نظرتون بهترین خرید بارسا توی زمستان کیه یا لااقل تو چه پستی باشه بهتره؟
من میگم دفاع والنسیا رو 100 درصد میخریم(البته کلا منظورم دفاع هست یک دفاع میگیریم).احتمالا یک مهاجم هم میگیریم.یا شاید قرض کنیم ولی اونم رو60 درصد مطمئنم میگیریم.(البته اگه نخواییم از اکادمی استفاده کنیم)
ویرایش توسط David7 : 11-06-2011 در ساعت 11:18
جرمی متیو بال والنسیا عالیه ....... من که عاشقش شدم ........... هم هیکل داره هم سرعت .......
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
به یه دفاعه مطمئن که حتما احتیاج داریم که به نظرم تیاگو سیلوا بهترین گزینه هستش.البته فکر نکنم میلان راضی به فروش این بازیکن بشه.به یه مهاجمه ذخیره هم برای مصدومیت احتمالی مهاجم ها احتیاج داریم.
messi capità del Barça
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
بارسا بدون اینکه اوساسونا اخراجی بده 8 تا بهش زد بدون گل خورده اونوقت اینا با یک اخراج دقیقه 54 7 تازدن دارن از خوشحالی پر درمیارن همیشه یک قدم عقب ترن
درجواب رئالی ها میگم.پارسال هم خیلی صدر جدول بودید ولی با 5 گل خورده رفتید دوم جدول.الانم تاریخ زیاد مهم نیست.مهم اینه که امسال ما 6 تا جام میگیریم و رئال باید تا سال های اینده که ستاره های بارسا پیر شن منتظر بمونه
ویرایش توسط spiderkiller : 11-06-2011 در ساعت 17:14
لینک بازی آنلاین رو بدییییییییییییییییییییییی ن سریعععععع
لینک بازی رو گذاشتیم برو به این لینک ببین ... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
ای بابا این که داره تبلیغات و چرت و پرت نشون میده ......... نوشته بازی بارسا و بیلبائو ولی .......... اهههههههههههههه
اوووووووووووووووووووووووو ووووووووف ............ عجب بازی بوددددددددد ...من که ندیدمش ............ ولی خداروشکر که نباختیمممممممممممممممم .....زنده باد مسی 90
شانس نیست که پاره سنگه.اخه پیکه همین بازی حساس باید گل به خودی بزنه
خوبه حالا میریم الکلاسیکو میزنیم میریم صدر جدول.یکم بچه ها دسته کم گرفتن امسال.اصلا به نفع تیم نیست این بی انگیزگی ها.الان رئالی ها تا یک هفته تو کف هستن که 3 امتیاز افتادن جلو ولی نمیدونن دقیقا هفته های اخر 20 امتیاز از دست میدن![]()
ویرایش توسط spiderkiller : 11-07-2011 در ساعت 00:26
در حال حاضر 52 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 52 مهمان ها)