به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
پاتریک ویرا: «بارسا الگویی برجسته است».
بازیکن سابق فرانسه و مدیر فعلی آکادمی فوتبال منچستر سیتی تحت تاثیر فلسفه آکادمی بارسا که بر استعدادهای بومی تکیه دارد، فلسفه باشگاه خود را بر همین منوال قرار داده است. ویرا اعتراف کرد که مسی یکی از بهترین بازیکنانیست که تا به حال دیده است و سبک بازی بارسا را دوست دارد.
پاتریک ویرا یکی از بهترین مدافعان چند سال اخیر بوده است. بعد از نمایش خوبی که در کن و میلان داشت راهی آرسنال شد و در آنجا تحت نظر ونگر به شکوفایی رسید. سپس لیگ برتر را ترک کرد وبه یوونتوس و بعد به اینتر پیوست. تیم پایانی او هم من سیتی ست؛ جایی که او هم اکنون مسئول آکادمی آن است.
ویرا به خاطر بازی تیم جوانان بارسا و منچستر سیتی در چهارچوب رقابت های «ژنرال جدید» در بارسا حضور داشت. اودر بارسا تی وی و سایت رسمی باشگاه در مورد باشگاه کاتالانی به صحبت و اظهار نظر پرداخت.
نظر شما در مورد مسابقات «ژنرال جدید» چیست؟
«من فکر می کنم بسیار جالب است. این خوب است که همیشه برای جوانان بازی تدارک دیده شود. در گروه ما علاوه بر خودمان، بارسا و سلتیک و مارسی حضور دارند؛ سه کشور با سه فرهنگ مختلف. این یک تجربه فوق العاده است و فرصتی برای جوانان که به توسعه فعالیت های بالقوه خود بپردازند».
فکر می کنید بارسا با چه روشی از بازیکنان جوان خود استفاده می کند؟
«این پوشیده نیست که بارسا از جوانان موفق استفاده می کند؛ وقتی شما می بینید که با استفاده از 6 یا 7 تن از بازیکنان جوان خود برنده لیگ قهرمانان می شوند. پس نتیجه می گیرید که آنها کارشان را درست انجام می دهند».
در جام خوان گمپر سال 2005، لئو مسی با عملکرد خود در مقابل یوونتوس دنیا را شگفت زده کرد. شما از بازی آن روز چیزی بخاطر دارید؟
«من آن روز را خوب به یاد دارم. فکر می کنم یکی از اولین بازی های مسی بود. او باورنکردنی بود. ما نمی توانستیم او را متوقف کنیم. او نشان داد که ترسی ندارد. همه می دانستند که او به یکی از بهترین بازیکنان جهان تبدیل خواهد شد. مسی همه کار می کند، او شما را پیروز می کند، گل می زند، به تیم کمک میکند و... او اگر بهترین نباشد قطعا یکی از بهترین هاست».
آیا مسی هم اکنون نیز یکی از بهترین هاست؟
«زیدان آخرین بازیکن بزرگی بود که من دیده بودم و بعد از او الان مسی را بهترین بازیکن می دانم. او از بازیکنانی ست که شاید هر 10 یا 15 سال شاهد ظهورش باشیم. فکر می کنم مسی تفاوت ها را رقم میزند. به نظر من آنچه او را از سایرین متمایز می کند این است که خودخواه نیست و برای تیم بازی می کند؛ ویژگی ای که در او خیلی دوست دارم این است که او برای منافع تیم بازی می کند. این همان چیزی ست که فوتبال بر پایه ی آن بنا شده؛ بازی کردن برای تیم! سطح فوتبالی مسی تفاوت ها را رقم می زند، او خارق العاده ست».
آیا من سیتی ظرفیت پیروزی در مقابل بهترین باشگاه فصل و پیروزی در لیگ قهرمانان را دارد؟
«شما باید بخاطر داشته باشید که من سیتی یک باشگاه جوان در میان بزرگان است. در حقیقت این اولین باری ست که ما در لیگ قهرمانان بازی می کنیم. به عنوان مثال بارسا، این تیم پس از سالها تلاش در میان برترین ها قرار گرفته است. سیاست جوان گرایی یعنی چند سال صبر. شما نمی توانید یک فلسفه جدید فوتبالی اعمال کنید و یک یا حتی پنج سال برایش صبور نباشید. اما همیشه شگفتی در لیگ قهرمانان می تواند وجود داشته باشد و این می تواند در همین سال برای من سیتی رخ دهد. ما یک تیم با کیفیت با روحیه ای فوق العاده هستیم».
شما با اریک آبیدال دوست صمیمی هستید. نظر شما در مورد هم وطنتان چیست؟
«من از این سفر استفاده کرده و با او صحبت کردم. او میگوید بسیار خوشحال است. اریک یک فرد فوق العاده خوش بین است. او دارای شخصیتی فوق العاده است. طرفداران بارسا در زمان بیماری او نگران و مشتاق برگشت سلامتی او بودند. او ارتباط خاصی با باشگاه دارد همه آبیدال را دوست دارند بخاط اینکه او پسری دوست داشتنی ست».
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
بارسا و بنفیکا، تنها دو باشگاه پیشرو در اروپا هستند که از زمان شروع فصل شکست نخورده باقی مانده اند. تیم گواردیولا در واقع از 30 آوریل زمانی که آن ها مقابل رئال سوسیداد به میدان رفتند، بدون شکست باقی مانده است.
از زمان بازی در آنوئتا، بارسا 25 بازی بدون شکست (16 برد و 9 مساوی) در مسابقات رسمی گذرانده است که در طی کار آن ها موفق به کسب 4 عنوان لیگ اسپانیا، لیگ قهرمانان و دو سوپر جام شده اند.
اگرچه بارسا تا این لحظه در صدر لیگ اسپانیا نیست، اما در این رقابت ها بدون شکست می باشد و در واقع آنها هنوز در هیچ یک از رقابت هایی که تا به حال شرکت داشته اند، شکست نخورده اند.
دو عنوان تا به حال
بارسا این فصل را با یک بازی بزرگ آغاز کرد؛ این تیم در دو بازی رفت و برگشت در سوپر کاپ اسپانیا، در برار رئال مادرید قرار گرفت و با تساوی در برنابئو و برد در نیوکمپ، موفق به فتح این جام شد. بلافاصله پس از آن، سوپر جام اروپا بود. در حالی که آن ها در موناکو مقابل پورتو به پیروزی رسیدند و این رویداد قبل از شروع فعلیشان با 11 بازی بدون شکست ( 7 برد و 4 تساوی ) در لیگ بود. در حال حاضر صعود مردان گواردیولا به دور بعدی لیگ قهرمانان، با 3 برد و یک تساوی تضمین شده است. در حالی که جام حذفی اسپانیا با موفقیت در هفته گذشته، با پیروزی در هوسپیتالت آغاز شد.
بیش ار شش ماه بدون شکست
پیروزی های بارسا در فصل گذشته پس از ناکامی 2-1 در 30 آوریل در آنوئتا مقابل رئال سوسیداد آغاز شد؛ بارسا پس از این شکست، 25 بازی بدون شکست را سپری کرد که شامل 16 برد و 9 تساوی است و طی این مدت، موفق به کسب 4 عنوان لیگ اسپانیا، لیگ قهرمانان و دو سوپر جام شد.
بنفیکا تنها تیم همسان با بارسا
تنها بنفیکا در لیگ های برتر اروپایی، می تواند با بارسا رقابت کند. آن ها نیز مانند کاتالان ها در لیگ شکست نخورده اند و در صدر جدول هم قرار نگرفته اند. تیم پرتغالی در لیگ قهرمانان اروپا نیز شکست نخورده است، اما برای صعود به دور حذفی، نیازمند امتیاز است.
در لیگهای دیگر اروپا، یوونتوس که در رتبه چهارم قرار دارد، تنها تیم بدون شکست در لیگ ایتالیا است. اگر چه آن ها در رقابت های اروپایی شرکت نکردند. نه در لیگ برتر جزیره ، و نه بوندسلیگا و نه لیگ 1 هیچ تیمی بدون شکست نیست. منچستر سیتی، که در لیگ برتر جزیره شکست نخورده است، در مسابقات خیریه به همشهری خود باخته است. بایرن مونیخ دو مرتبه و پاریسن ژرمن یک بار به ترتیب در آلمان و فرانسه شکست خورده اند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط David7 : 11-13-2011 در ساعت 22:44
پاتریک کلایورت: « فوتبالی که بارسا بازی می کند، فراتر از این دنیاست»
مهاجم پیشین بارسا اظهار کرد که «من با دیدن موفقیت باشگاه در قبال پیشرفت پویول، ژاوی و اینیستا تا حد زیادی افتخار می کنم». این مرد هلندی گفت که «گواردیولا با رهبری خود بازیکنان را به یکدیگر نزدیک کرده است» و اینکه « مسی یک افسانه است»
پاتریک کلایورت، انتقال بزرگ بارسا در سال 1988، سومین بازیکن خارجی از نظر تعداد بازی برای باشگاه می باشد؛ کلایورت، مهاجم فوق العاده بارسا، در طی دوران شش ساله اش با تیم بارسلونا موفق به زدن 122 گل شده بود و در حال حاضر در آکادمی جوانان باشگاه توئنته مشغول به کار است. او هفت سال پیش بارسلونا را ترک کرد. وی زمانی که در میادین بازی می کرد همواره به ستایش تیمهایی می پرداخت که بازی زیبا ارائه می دادند و در مصاحبه خود با بارسا تی وی و سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بارها این امر را تکرار کرد.
«از مشاهده بازی آنها خوشحال می شوم»
کلایورت به تمجید تیم گواردیولا پرداخت و افتخار می کرد که در کنار تعدادی از بازیکنان کنونی بارسا بازی کرده است. «بازی ای که به نمایش می گذارند، فوق العاده است؛ فوتبالی که بارسا بازی می کند، فراتر از این دنیاست. من با پویول، ژاوی و اینیستا هم بازی بوده ام و در حال حاضر آنها ستون اصلی تیم را تشکیل می دهند. زمانی که من در بارسا بودم، آنها جوان بودند و من واقعا به این امر افتخار می کنم و خشنود هستم که بازی آنها برای تیم موفقیتهای بسیاری به ارمغان آورده است».
«گواردیولا ارتباط نزدیکی با بازیکنان دارد»
زمانی که کلایورت وارد بارسا شد، گواردیولا کاپیتان تیم بود. رهبر آن زمان بارسا به استادی زبردست بر روی نیمکت تبدیل شده است. بازیکن هلندی بارسا تصریح کرد : «او کاملا با فرهنگ باشگاه یعنی بارسلونا بودن آشناست» و در ادامه افزود: « زمانی که گواردیولا بازیکن بود مانند یه رهبر تیم را هدایت می کرد و در آن زمان این احساس در من ایجاد شد که اگر زمانی وی بازنشسته شود، به مربی بزرگی تبدیل خواهد شد. او ارتباط نزدیکی با بازیکنان دارد. او به خوبی می داند که از چه تاکتیکی باید استفاده کند و این تاکتیک را به خوبی به بازیکنانش انتقال می دهد».
«مسی یک افسانه است»
زمانی که کلایورت بارسا را ترک کرد، مسی در تیم جوانان باشگاه به سرعت پیشرفت کرده بود. این بازیکن آرژانتینی تنها پس از چند ماه از رفتن بازیکن هلندی به صحنه فوتبال حرفه ای وارد شد. وی درباره مسی گفت: « نحوه بازی او، نحوه گل زدن او ..... او با یک حرکت می تواند سرنوشت یک بازی را تغییر دهد». او در ادامه به مقایسه مسی با پیراهن شماره 10 برای بارسا و پیراهن شماره 10 برای آرژانتین پرداخت: «بازیکنان بارسلونا برای مسی بازی می کنند ولی در تیم ملی بازی کاملا متفاوتی از وی شاهد هستیم. وقتی که مسی برای بارسلونا بازی می کند، فوق العاده است، اما در تیم ملی آرژانتین بازیکنان بسیاری وجود دارند که برای خودشان بازی می کنند».
بازگشت بازیکنان ملی پوش برنامه های آموزشی برای هفته پیش رو را هماهنگ می کند.
پس از سه روز استراحت، در صبح روز دوشنبه تیم به تمرینات باز گشت؛ هرچند آنها بازیکنان ملی پوش خود را در اختیار نخواهند داشت و در روز سه شنبه و دوشنبه با بازیکنان تیم ب تمرین خواهند کرد. بسیاری از بازیکنان که بازیهای ملی ندارند در جلسه چهارشنبه بعد از ظهر در دسترس خواهند بود.
بعد از استراحت برای بازیهای ملی، تیم اول برای دوره شلوغ بازیهای پیش از کریسمس، برای بازی در لیگ، جام حذفی، لیگ قهرمانان اروپا و بازیهای جام باشگاههای جهان در ژاپن آماده می شود. پپ گواردیولا قادر نخواهد بود تمام بازیکنان ملی پوش خود را تا قبل از عصر چهارشنبه در اختیار داشته باشد، زیرا بیشتر بازیکنان تا سه شنبه در اختیار تیمهای ملی خود هستند.
دوشنبه و سه شنبه با بازیکنان تیم ب
تیم استراحت سه روزه دارد و تا صبح دوشنبه به سنت خوان دسپی برنمی گردد و بسیاری از بازیکنان ملی پوش را به خاطر بازیهای ملی در اختیار ندارد. مربیان تصمیم گرفتند تا با بازیکنان تیم ب در روز دوشنبه و سه شنبه تمرین کنند. هر دو جلسه تمرین در ساعت 11 شروع می شود و فقط 15 دقیقه اول رسانه ها اجازه حضور خواهند داشت.
جلسه تمرینی در چهارشنبه و پنجشنبه بعد از ظهر
پپ گواردیولا امیدوار است بتواند با بسیاری از بازیکنان ملی پوشی که نمی توانند در روز چهارشنبه حاضر شوند تماس بگیرد، در حالیکه بازیکنان آمریکای جنوبی مسی، ماسکرانو و الکسیس سانچز تا روز پنجشنبه نمی توانند برگردند.تمرین در ساعت 18:00 در این دو روز آغاز می شود.
آماده سازی برای بازی با زاراگوزا تا قبل از روز مسابقه
پپ گواردیولا برای بازی با زاراگوزا که در روز شنبه بعد از ظهر برگزار خواهد شد تیم کامل خود را برای تمرین در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه در اختیار خواهد داشت.در روز جمعه تمرین در ساعت 11:00 آغاز می شود و گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی بعد از آن شرکت خواهد کرد. بازیکنان در روز مسابقه ساعت 11:30 در نیوکمپ تمرین خواهند داشت.
تعداد بازیهای ژاوی در زمین چمن به عدد 700 رسید.
ژاوی با حضور در بازی دوستانه مابین تیم های انگلستان و اسپانیا در ورزشگاه ومبلی، هفتصدمین بازی خود را از نظر تعداد بازیهای ملی و باشگاهی به ثبت رساند.
بازیکن میانی بارسلونا تا به حال 594 بازی برای بارسلونا و 106 بازی برای تیم ملی انجام داده است و طی این مدت، 72 گل به ثمر رسانده است: 62 گل برای بارسلونا و 10 گل برای تیم ملی.
چرا مسي بارسا با مسي آرژانتين فرق دارد؟
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال باشگاه بارسلونا هر بار در سفر به کشورش فشار شديد از اهانتها و حملات رسانه اي را تحمل ميکند. براستي علت عدم موفقيت مسي در تيم ملي آرژانتين چيست؟
به نقل از الپایس اسپانیا، لیونل مسی بدون هیچ تردیدی از بهترین بازیکنان حال حاضر دنیای فوتبال حرفهای است و هیچ کارشناسی در فضای بیطرف و حرفهای فوتبال جهان به خود اجازه نقد غیر منطقی و بی انصافی در قضاوت موفقیت مسی نمیدهد.
مسئله مهم و دغدغه اصلی نویسندگان فوتبال در آمریکای جنوبی و اسپانیا از زمانی کلید میخورد و باز آفرینی میشود که مسی راهی اردوی تیم ملی کشور شده و قصد درخشش در آلبیسلسته را دارد.
تصورش را بکنید، یک جوان متعصب و عاشق فوتبال در یکی از شهرهای آرژانتین که شاهد هتتریکهای سریالی مسی در لباس بارسلونا است، اتومبیل و منزل مسکونی او را در بهترین منطقه کاتالونیا تماشا میکند، در خبرها میخواند که مسی با هواپیمای خصوصی باشگاه برای افتتاح آخرین مدل آئودی، مسافرتی 3 ساعته در خاک ژاپن داشته و به همین خاطر 800 هزار یورو دریافت کرده است.
در چنین شرایطی وقتی مسی ماهها و ماهها هیچ کار مثبتی برای فوتبال ملی کشورش انجام نمیدهد، چطور می تواند از مردم خشمگین آرژانتین توقع صبوری و حرفهایگری در قضاوت را داشته باشد؟
به هر حال این فضای انتقاد و اهانت همیشه برای مسی مخصوصا در خاک آرژانتین وجود دارد اما آنچه که برای اهل فن در فوتبال حرفهای مطرح میشود علل اصلی این تفاوت پررنگ است.
آیا همه علل در نداشتن تعصب خلاصه میشود؟ آیا مسی که به اخلاق خوب، امور خیریه، عشق به محرومان روزاریو، نوعدوستی و نداشتن حاشیههای مرسوم در فوتبال اروپا مشهور است چنین اتهامی را به خود قبول میکند؟
برآیند بیشتر بردارهای موجود تحت فشار رسانهای شدید آرژانتین نشان میدهد که اکثر کارشناسان علت اصلی عدم موفقیت مسی در لباس آرژانتین را نداشتن مکمل میدانند.
به ترکیب بارسلونا در بازیهای اصلی و حساس نگاه کنید؟
در لحظات ملتهب بازی تنها چیزی که گواردیولا منتظر تماشای آن است گلزنی مسی است و برای رسیدن به این مهم چه لازم دارد؟ یک لحظه درخشش از سوی اینیستا، ژاوی، پویول، سانچس، بوسکتس، آبیدال، کیتا، آلوز، فابرگاس، پیکه، ویا، پدرو و یا آفلای.
هر کدام از این اسامی به تنهایی برای آنکه مسی بارها در طول یک بازی فرصت گلزنی داشته باشد کافی است و اگر اغراق نباشد هر کدام از این اسامی برای آنکه حتی کمکاری مسی هم دیده نشود کفایت میکند.
اکنون به ترکیب تیم ملی فوتبال آرژانتین رجوع میکنیم، جایی که چهرههای سرشناس کم ندارد اما اکثر کارشناسان زبده فوتبال جهان بر این باورند که این اسامی نسبتا بزرگ هرگز توانایی همکاری را با مارادونای کاتالونیا ندارند.
در خط دفاعی آرژانتین که مقابل بولیوی پراشتباه ظاهر شد کدام اسم میتواند در حد نامهای آبی و اناری پوشان مقاومت کند؟ سابالتا، بوردیسو یا دمیکلیس؟
در خط میانی که شاید مهمترین نقش را برای تغذیه مسی عهدهدار است به چه اسامی میشود استناد کرد؟ گاگو، پاستوره، ماسکرانو یا آلوارس؟
و سرانجام مکملهای اصلی مسی در خط حمله که عبارتند از هیگواین، دنیس، آخرو و لاوتزی که هر یک ستارهای است در فوتبال حرفهای امروز اما نمیتواند مانند همتیمیهای رویایی زمان مارادونا، که در سایه اسطوره فقط به نام آرژانتین عرق میریختند این بار برای دومین دیهگو بدوند و بدرخشند.
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 11-15-2011 در ساعت 17:45
مسی در لیست نامزدهای شخصیت برتر دنیا
مجله معتبر آمریکن تایمز نام بازیکن شماره 10 بارسا را در بین یکی از 32 نامزد شخصیت برتر امسال قرار داد. این نشریه مدعی است که مسی: «سطح محبوبترین ورزش جهان را ارتقا داده است».
این مجله آمریکایی نام مسی را در بین 32 نامزد شخص برتر سال 2011 قرار داد. این مجله در وبسایت خود ادعا می کند که مسی توانسته است «تفکری عمومی در بین طرفداران سراسر دنیا» ایجاد کند که «مسی بهترین بازیکن از نسل خود است».
این لیست شامل چهره هایی همچون استیو جابز، آنجلا مرکل، باراک اوباما، هیلاری کلینتون، سیلویو برلوسکونی، کیت میدلتون و نیکولاس سارکوزی می باشد. همچنین نامزد نهایی در ماه سپتامبر اعلام خواهد شد.
بهترین بازیکن از نسل خود
این مجله اشاره می کند که مسی هنوز به پیروزی در جام جهانی نرسیده است: «او همه افتخارات را با باشگاه خود، بارسلونا، کسب کرده است» و در راه برنده شدن سومین عنوان بهترین بازیکن جهان قدم نهاده است. این مجله به خوانندگان خود این نکته را یاد آور می شود که وی اخیرا در بازی خود در لیگ قهرمانان مقابل ویکتوریا پلزن 200 مین گل خود را با پیراهن بارسا به ثمر رساند.
تایم همچنین اظهار نظر کرده است که: «مسی سطح محبوبترین ورزش دنیا را ارتقا داده است، همانطور که می بینیم بسیاری از کودکان آمریکای جنوبی با پیراهن های بارسا به مدرسه میروند».
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: مسعود مسکنی
messi capità del Barça
ویرایش توسط David7 : 11-15-2011 در ساعت 17:46
ژاوي: 10 بار ديگر با انگليس بازي كنيم، 9 بارش را ميبريم.
هافبك تيم ملي اسپانيا با اشاره به شكست تيمش مقابل انگليس، دليل اين شكست را بدشانسي عنوان كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ژاوي در گفتوگو با خبرنگاران بدشانسي را در شكست 0ـ1 اسپانيا در ديدار دوستانه مقابل انگليس دخيل دانست و گفت: اطمينان دارم كه اگر 10 مسابقه مثل همين برگزار كنيم در 9 ديدار پيروز خواهيم شد.
وي گفت: ما در اين ديدار بدشانس بوديم . درست همان طور كه مقابل سوئيس در جام جهاني 2010 بدشانسي آورديم. مالكيت توپ در اختيار ما بود و فرصتهاي بيشتري داشتيم ولي نتوانستيم از فرصتها به خوبي استفاده كنيم. شانس با ما يار نبود.
ژاوي با اشاره به بازي سرخيو راموس در قلب خط دفاع اسپانيا، اظهار اميدواري كرد كه اين بازيكن در همين پست به بازي ادامه دهد. وي در اين باره گفت: پست مناسب راموس دفاع مياني است. او ميتواند به عنوان مدافع آخر هم بازي كند اما در دفاع مياني عملكرد بهتري خواهد داشت. ويژگيهاي او مناسب همين پست است و خودش هم در اين پست احساس راحتي بيشتري دارد.
تيم اسپانيا روز سهشنبه در دومين ديدار دوستانه خود مهمان كاستاريكا خواهد بود. شاگردان دل بوسكه اميدوارند با پيروزي در اين ديدار ناكامي مقابل انگليس را جبران كنند.
isna.ir
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
ویرایش توسط David7 : 11-15-2011 در ساعت 17:48
حذف تورها از پشت دروازهها در ورزشگاه نیوکمپ
تونی فریژا، دبیر هیئت مدیره و سخنگوی باشگاه بارسلونا پیش از کنفرانس مطبوعاتی اخیرش اعلام کرد که حذف تورها از پشت هر دو دروازه ورزشگاه نیوکمپ امروز آغاز می شود. تاثیر حذف این تورها در بازی شنبه بارسا مقابل زاراگوزا دیده خواهد شد.
فریژا شرح داد که پس از اینکه تعدادی زیادی از هواداران بارسا درباره این سازه امنیتی اعلام نظر کردند، تصمیم حذف تورها اخذ شد. فریژا گفت: «دیگر احتیاجی به این تورها نیست، چرا که هواداران ما رفتاری نمونه و الگو دارند».
یوردی کاردونر، معاون اول باشگاه در امور اجتماعی تاکید کرد: «زمانی تورها لازم بودند، اما هم اکنون رفتار متمدن و نمونه هوادارانمان، به ما اجازه حذف تورها را می دهد».
در حقیقت، در این چند سال احتیاجی به تورها نبوده است، اما سازههای پشتیبان آنها نگه داشته شدهاند و مانع دید تماشاگران از روی بسیاری از صندلیها هستند. کاردونر توضیح داد: «این تصمیم در راستای حذف مشکل جدی ایجاد شده توسط این سازهها، یعنی محدود کردن دید تعدادی از هواداران از پشت دروازهها، اخذ شده است».
آدریانو به دلیل پارگی همسترینگ، 7 تا 10 روز خانه نشین شد.
آدریانو پس از مصدومیت در اردوی تیم برزیل، دچار پارگی کوچکی در رشته های همسترینگ پای چپ خود شده است.
پس از گذاراندن آزمایشات پزشکی در مرکز درمانی سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر مشخص شد که آدریانو کوریا دچار مصدومیت همسترینگ شده است؛ با توجه به نظر مرکز درمانی باشگاه، انتظار می رود که وی به مدت 7 تا 10 روز دور از میادین باشد.
آدریانو کوریا تا به حال در 14 بازی تیم اول را همراهی کرده است و در بازی خارج از خانه در برابر اسپورتینگ خیخون، تنها گل خود را به ثمر رسانده است.
او زمانی که در تمرینات آمادگی تیم ملی برزیل برای بازی با مصر در قطر شرکت می کرد، دچار مصدومیت شد. برزیل روز دوشنبه بازی را با نتیجه 2-0 به سود خود به پایان رساند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)