Design & Developed BY Patira

صفحه 65 از 131 نخستنخست ... 1555636465666775115 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 641 تا 650 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه صادقی

صادقي: با برنامه‌ريزي سازمان ليگ، تكليف خودمان را نمي‌دانيم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: با اين شيوه برنامه‌ريزي سازمان ليگ تكليف خودمان را نمي‌دانيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، اميرحسين صادقي كه در جريان بازي با مصدوميت روبرو شد، عنوان كرد: بازي خوبي انجام داديم و لياقت اين سه امتياز را داشتيم. در جريان مسابقه همسترينگ پايم پاره شد اما مجبور بودم به بازي ادامه دهم و فردا تكليف پايم مشخص مي‌شود.
    وي با انتقاد از برنامه‌ريزي سازمان ليگ ادامه داد: اعتقادم اين است كه برنامه‌ريزي سازمان ليگ مشخص نيست. از يك طرف ملي‌پوشان،‌ از يك طرف مصدومان و از يك سو فشردگي مسابقات روي تيم‌ها تاثير گذاشته است. اين قدر اين برنامه‌ريزي تغيير مي‌كند كه تكليف خودمان را نمي‌دانيم.

صادقي با بيان اينكه ابتداي فصل، كاغذي را به دست مربيان مي‌دهند، تصريح كرد: در اين كاغذ برنامه ليگ تا آخر اين هفته اعلام شده اما بعد از اين برنامه مدام تغيير پيدا مي‌كند به طوري كه مربي نمي‌داند چه كند.
    اين مدافع در ادامه با انتقاد از داوري جهانبازي در اين مسابقه تاكيد كرد: در چهار صحنه خطا روي مجيدي صورت گرفت اما داور اين صحنه‌ها را خطا اعلام نكرد. اين قدر جو عليه استقلال شده كه داوران حتي صحنه‌هاي 50-50 را براي ما نمي‌گيرند. همه تيم‌ها بايد قبول كنند كه اشتباه داوري جزيي از فوتبال است همانطور كه ما قبول مي‌كنيم و صدايمان در نمي‌آيد.
    صادقي اگفت: وضعيتي براي استقلال به وجود آورده‌اند كه فكر مي‌كنند داوري‌ها به نفع اين تيم است. اگر مروري به سال گذشته كنيم، ما كوچكترين اعتراضي به داوري‌ها نداشتيم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پرویز مظلومی

مظلومی: هم خوب بازی کردیم، هم بردیم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،‌پرویز مظلومی پس از پیروزی استقلال مقابل پاس گفت: خوشحالم که امروز با تلاش و یکدلی بچه‌ها به پیروزی رسیدیم. ما در شرایطی سخت این سه امتیاز را کسب کردیم. چند بازیکن‌مان را به دلیل محرومیت و مصدومیت در اختیار نداشتیم و در کنار این مبعلی، صادقی و جباری هم با وجود مصدومیت در زمین بازی کردند تا با وجود شرایطی سخت به پیروزی برسیم. اما خوشبختانه تلاش و همت بچه‌های ما آنقدر بالا بود که با وجود این شرایط سه امتیاز را متعلق به خودمان کردیم تا در صدر قرار بگیریم.
    مظلومی در ادامه گفت: امروز ما هم خوب بازی کردیم و هم سه امتیاز را متعلق به خودمان کردیم تا با این برد جواب منتقدان را هم بدهیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

مظلومی: طالب‌لو را دوست دارم، می‌خواهم بماند

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، در حالی که به فاصله دقایقی پس از پایان بازی گفت و گوی پرویز مظلومی در خروجی یکی از سایت‌ها با تیتر طالب‌لو اگر این شرایط را دوست ندارد می‌تواند برود، قرار گرفت سرمربی استقلال این خبر را تکذیب کرد و مدعی شد به هیچ وجه این حرف‌ها را نزده است.
    مظلومی در این باره به سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: من طالب‌لو را دوست دارم و می‌خواهم در تیم بماند. اصلا با جدایی او موافق نیستم و برای افرادی که اینگونه شایعات را می‌سازند تاسف می‌خورم. امیدوارم وحید با روحیه بیشتر در خدمت تیم باشد تا به آنچه شایستگی‌اش را دارد دست پیدا کند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

بعضى چشم ها به دنبال صندلى من است اما

پرويز مظلومى: با اين نتايج جايگاهم را در استقلال محكم تر كردم

پرويز مظلومى سرمربى استقلال گفت: بعضى از چشم ها به دنبال صندلى من در استقلال است، اما با اين نتايج جايگاه من در استقلال محكم تر مى شود. وى پس از پيروزى تيمش در مقابل پاس همدان در هفته هفدهم ليگ برتر و صدرنشينى موقت در جدول ليگ، درنشست خبرى پس از بازى اظهار كرد: بازى خوبى را از هر ۲ تيم شاهد بوديم. هر دو تيم موقعيت هاى خوبى داشتند ضمن اينكه از بازيكنانم هم راضى هستم. مظلومى ادامه داد: بازيكنانم هر موقع كه مى خواستم به بازى سرعت مى دادند و هر موقع مى خواستم هم سرعت بازى را كم مى كردند. با توجه به مصدوميت ۳ بازيكن اصلى مان امروز خيلى خوب بازى كرديم ضمن اينكه در اول بازى هم صادقى مصدوم شده بود، اما با وجود مصدوميتى كه داشت او را تا پايان در زمين نگه داشتيم. مجتبى جبارى، ايمان مبعلى و فرهاد مجيدى هم به تازگى از مصدوميت رها شدند و صددرصد آماده نبودند اما با اين وجود امروز خوب بازى كردند. وى در ادامه با گلايه از عملكرد بازيكنان استقلال پس از به ثمر رسيدن گل سوم اين تيم گفت: وقتى ۳ بر يك جلو افتاديم ديگر بازى را ول كرديم در صورتى كه دفاع پاس به هم ريخته بود و مى توانستيم گل هاى بيشترى هم به ثمر برسانيم از اين بابت از شاگردانم گله دارم. در مقابل پاس نسبت به بازى كه در جام حذفى مقابل ما انجام داد خيلى بهتر بازى كرد. پرويز مظلومى با بيان اينكه بعضى چشم ها به دنبال صندلى او در استقلال هستند، ادامه داد: از روز اولى كه به استقلال آمدم فشار و استرس روى من بسيار زياد و توقعات از استقلال مانند هميشه فراوان بود. هواداران فكر مى كردند كه ما اگر بتوانيم تيم را جمع و جور كنيم و در ميان تيم هاى بالاى جدول باشيم كار خوبى انجام داديم، اما اكنون فشار كار بيشتر شده است و بعضى از چشم ها هم به دنبال صندلى من است اما الحمدالله من در حال نتيجه گرفتن با استقلال هستم و اين نتايج كمك مى كند كه جايگاه من در استقلال حفظ شود. جا دارد همين جا از دكتر فتح الله زاده، نظرى جويبارى و اميرى تشكر كنم. سرمربى استقلال در رابطه با احتمال جدايى طالب لو از استقلال نيز گفت: هم محمد محمدى و هم وحيد طالب لو از تيم هاى ديگر پيشنهاد دارند، اما اين كميته فنى باشگاه است كه تشخيص مى دهد كدام بازيكنان از تيم جدا شوند. طالب لو بعد از بازى پرسپوليس در جلسه اى از فتح الله زاده درخواست كرد كه از استقلال جدا شود اما در آنجا مقرر شد كه تا نيم فصل با ما بماند كه انصافا كمك زيادى هم به ما كرده است. ما دوست داريم طالب لو و ساير بازيكنان قديمى در استقلال بمانند با اين حال من اسم ۲ ، ۳ دروازه بان را به باشگاه دادم تا در صورت رفتن طالب لو آنها را به خدمت بگيريم. مظلومى با اشاره به مصدومان استقلال نيز گفت: با توجه به مصدوميت ميداوودى در پى اين هستيم كه يك مهاجم نوك ديگر به خدمت بگيريم البته هنوز مشخص نيست كه اين بازيكن خارجى است يا داخلى. ضمن اينكه دروازه بان سوم ما نيز مصدوم است و ما نياز داريم كه يك دروازه بان ديگر داشته باشيم. قرار است پس فردا در خصوص جذب بازيكنان جديد جلسه اى با فتح الله زاده داشته باشيم و در اين مورد تصميم گيرى كنيم. سرمربى استقلال در پايان در خصوص داورى اين ديدار هم گفت: داورى را همه ديديد كه يك كرنر براى ما نگرفت اما به خاطر آن به مجيدى كارت زرد نشان داد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

پورحيدرى: پاس چيزى براى از دست دادن نداشت

پس از بازى استقلال - پاس همدان منصور پورحيدرى در خصوص بازى تيمش گفت: تغييرات زيادى در استقلال رخ داد، مصدوم و مصدومان زيادى داشتيم تنها رمز موفقيت تيم يكدل بودن و آرامش در استقلال است چرا كه از مدير تا بازيكنان همه در صدد پيروزى استقلال هستند و همين امر موجب برنده شدن استقلال مقابل پاس بود وى در خصوص بازى پاس افزود: پاس تيم دونده و با انگيزه اى بود، چيزى براى از دست دادن نداشت و به همين دليل با تمام قوا مقابل استقلال ظاهر شد. پورحيدرى در رابطه با استقبال كم هواداران گفت: تعطيلات زيادى كه داشتيم روى هواداران تاثير زيادى داشت همچنين نابسامانى فوتبال و بى حرمتى به مردم باعث دلزدگى هواداران از فوتبال شده پس بهتر است به دنبال فوتبال پاك باشيم و مسائل حاشيه اى را از ميان برداريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه صادقی

صادقى: داورى ها كاملا به ضرر استقلال است

اميرحسين صادقى در پايان بازى مقابل پاس همدان گفت: رگم پاره شده اما به خواست مربيان به بازى ادامه دادم. وى پس از پيروزى ۳ بر ۲ استقلال مقابل پاس همدان عنوان كرد: بازى بسيار خوبى انجام داديم و توانستيم مزد زحماتمان را بگيريم. استقلال در حال حاضر شرايط خوبى دارد. صادقى در ادامه با انتقاد از عملكرد داور اظهار كرد: در اين بازى پيروزى براى ما رقم خورد اما سوا از مسائل فنى داورى كاملا به ضرر ما بود. ۴ خطاى آشكار و مسلم را بر روى مجيدى نگرفتند. در صحنه هاى ۵۰ ، ۵۰ هميشه به ضرر ما سوت زده مى شود. آنقدر در هفته هاى اخير درباره داورى صحبت كردند و گفتند اشتباه هاى داوران به سود ما بوده كه حالا مساله حساس شده و بايد خطاى آشكارى اتفاق بيفتد تا داور سوت بزند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

قضاوت جهانبازي بماند براي كارشناسان

فتح‌ا...زاده: استقلال صدرنشيني را تمرين مي‌كند

سرپرست باشگاه استقلال بابت برد تيمش برابر پاس‌همدان راضي به نظر مي‌رسيد. فتح‌ا...زاده از اينكه تيمش با اين همه مصدوم باز هم پيروز مي‌شود، خدا را شكر مي‌كرد.

باز هم موقتا به صدر رفتيد!

به هر حال استقلال اين روزها در حال تمرين كردن صدر جدول است و قطعا اين تمرينات در روزهاي آينده به سرانجامي خواهد رسيد كه ما و هواداران انتظارش را داريم.

از بازي استقلال راضي بوديد؟

بازيكنان ما باانگيزه كار كردند. به هر حال ما استقلال هستيم و خوشبختانه بازيكنان ما هم اين را فهميده‌اند. اين بردها حاصل تلاش كادر فني و بچه‌هاي تيم است.

از قضاوت جهانبازي رضايت داشتيد؟

در اين باره كارشناسان بايد اظهارنظر كنند، اما در همين مسابقه يكي، دو بار روي مجيدي خطاهايي صورت گرفت كه به نظر مشكوك بود، اما داور مسابقه نسبت به آنها بي‌تفاوت بود. البته همان‌طور كه گفتم بيشتر كارشناسان در اين باره اظهار نظر مي‌كنند.

قبول داريد كه استقلال همچنان زيبا بازي نمي‌كند؟

اين به خاطر شرايط بد مصدوميت‌هاي بازيكنانمان است. ما با هفت، هشت بازيكن مصدوم كارمان را ادامه مي‌دهيم و همين كه بازيكنانمان غيرت مي‌كنند و در اين شرايط دل هواداران را شاد نگه مي‌دارند، جاي شكرش باقي است.

به ورزشگاه نرفتيد؟

خير! كاري پيش آمد و برنامه‌ام را تغيير داد. قصدم اين بود كه به آزادي بروم.

پورحيدري چه شد، بالاخره مي‌رود يا نه؟

ايشان تا اين لحظه كه با شما حرف مي‌زنم هنوز با من چنين مساله‌اي را در ميان نگذاشته است.

اما خبر داريم كه او در تمرينات تيم همياري اراك هم حاضر شده است.

به هر حال شايد اعضاي اين تيم از دوستان و رفقاي ايشان هستند و منصورخان هم براي ديدار با آنها به اين مكان رفته است. آقاي پورحيدري پس‌فردا براي ليگ قهرمانان آسيا راهي مالزي مي‌شود و در تمرينات و مسابقات استقلال حضور مستمر دارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض ممصاحبه مبعلی

مبعلی: آنقدر پاس گل می‌دهم تا برهانی آقای گل شود

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، ایمان مبعلی درخصوص پیروزی تیمش مقابل پاس همدان گفت: فوتبال خوبی ارائه دادیم و توانستیم انتظاراتی را که کادر فنی داشت برآورده کنیم تا در نهایت نتیجه بازی را ازآن خود کنیم. وی ادامه داد؛ در نیم فصل دوم به مراتب فوتبال بهتری ارائه خواهیم داد چون مصدومان هم به جمع ما اضافه می‌شوند.
    خط دفاع و دروازه‌بان ما عالی هستند و همه اینها باعث خواهد شد تا تیم با خیال آسوده‌تری به کارهای تهاجمی بپردازد. ما تا این مقطع انتقادات زیادی را متحمل شدیم اما در ادامه می‌توانیم با ارائه بازی‌های خوب، علاوه بر کسب نتیجه هواداران را راضی کنیم.
    هافبک استقلال در پایان تصریح کرد: خوشحالم که با پاس من برهانی گلزنی کرد و همه تلاشم را به کار می‌بندم تا آنقدر پاس گل دهم تا برهانی بار دیگر آقای گل شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه امیر ابادی

امیرآبادی: ثابت کردیم در استقلال فرقی بین فیکس و ذخیره نیست

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، مهدی امیرآبادی در خصوص پیروزی تیم مقابل پاس گفت: خدا را شکر بازی قابل قبولی را مقابل حریف از خود به نمایش گذاشتیم. شرایط ما برای این بازی سخت بود چرا که تعدادی از بازیکنان در این دیدار غیبت داشتند اما ما ثابت کردیم که در استقلال فرقی بین بازیکن فیکس و ذخیره وجود ندارد و توانایی‌های همه یکسان است تا استقلال بتواند به یک پیروزی ارزشمند دیگر برسد.
    امیرآبادی در خصوص عملکرد خود در این دیدار اظهار داشت: کادر فنی از من خواسته بود که در برنامه‌ تهاجمی تیم شرکت کنم و به خاطر همین، من هم به دستورات آنها عمل کردم. خوشحالم که توانستم در این دیدار یک پاس گل هم بدهم تا در موفقیت تیم نقش داشته باشم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

تير در تاريكي مي‌اندازند

علی فتح اله زاده
    : مقابل استقلال جبهه ديگري باز كرده‌‌اند.

پس از اينكه كوشش‌هاي ميداني به دلخواه استقلال تمام شد و اين تيم ولو به طور موقت صدرنشين شد،‌بازي ديگري را آغاز كردند. بازي‌اي كه استقلال در آن بي‌تجربه است و تبحري ندارد. بازي‌اي كه استقلال وارد شدن در آن و مقابله به مثل را دور از شان خود مي‌داند و همچنان راه خود را كه صراط مستقيم و رفتار منصفانه و بازي جوانمردانه است ادامه مي‌دهد. استقلال برخلاف باور اين گروه از رقبا و مدعيان، دوران برزخي آغاز فصل را پشت سر گذارد و با تيمي كه از نو ساخته بود يكي-يكي بازي‌ها را برد و تبديل به تيمي شد كه اينك شده است: يكي از سه تيم مدعي قهرماني كه در جام حذفي هم بخت اول است و در ليگ آسيا، توجه مديران اجرايي AFC را به خود جلب كرده. استقلال در حال اوج‌گيري است و همين بلندپروازي منشا و منبع تفرقه‌اندازي و حركات نفاق‌آميز شده است. اتحاد و انسجام كم‌نظير استقلال انگار كه خوش‌آيند عده‌اي كه بايد بي‌طرف باشند نيست از همين روي هر روز به يك بهانه، داستاني را علم مي‌كنند. هدف روشن است، مي‌خواهند تمركز كادرفني و هماهنگي تيم استقلال را بهم زده حواس ما را از جاده صدرنشيني و قهرماني پرت كنند. كسب بردهاي پي در پي از جمله كسب اين چهار پيروزي پشت سر هم آخري آقايان را عصبي كرده به داستان سرايي وا داشته است. هر روز يك ماجرا و هر روز يك حكايت. استقلال نبايد فرصت سر خاراندن پيدا كند. ديروز از مازاد بودن فلان مرد تكنيكي امان قصه‌ها علم كردند،‌امروز نوبت به ماجراي ديگري است. كسي در اين ميان به سخنان واضح،‌روشن و شفاف دست‌اندركاران از جمله پرويز مظلومي توجه نمي‌كند. آقايان دوست‌نما،‌دنبال مقصود و منظور خود هستند. آب را بايد گل آلود كرد، تا شاه ماهي گنده‌تري صيد شود. غافل از آنكه چاه‌كن هميشه ته چاه است. هيچ يك از خيالات خوش خيالان بد باور جامه عمل نخواهد پوشيد. استقلال بيدي نيست كه با اين بادها سرنگون شود. استقلال تناور و ريشه‌دارتر از اين حرفيهاست كه با چند حرف سعايت‌آميز با چند بازي كودكانه دچار مساله شود. اين كوشش‌هاي نافرجام فقط باعث زحمت كوشندگان مي‌شود و هيچ دردسري را متوجه استقلال نمي‌كند. به شهادت بازي‌هاي اخير استقلال و به گواهي آنچه كه همگان ديده‌اند استقلال از درون دروازه تا پيشاني خط حمله خود، نفرات شاخص دارد كه هر كدام به خوبي جاي ديگري را پر مي‌كنند، اما راز استقلال فقط اين سرمايه انساني نيست. آنچه تيم را متمايز كرده و در صدر نشانده است،‌ همزباني و از آن مهم‌تر همدلي و يكپارچگي تمام نفرات است. استقلال همانطور كه بازي به بازي بهتر و زيباتر بازي مي‌كند، بازي به بازي هم متحدتر و منسجم‌تر مي‌شود. رابطه بازيكنان استقلال در تمام پست‌ها رقيبانه نيست بلكه رفيقانه است. در استقلال ما 20 و چند برادر داريم كه غمخوار يكديگرند و همگي براي تيم خود تلاش مي‌كنند. در استقلال شعار «همه براي يكي،‌يكي براي همه» جا افتاده و به يك اصل بدل شده. در استقلال يگانگي هر روز قوام بيشتري مي‌يابد و تيم بودن هر روز استحكام بيشتري پيدا مي‌كند. از گفته خواجه شيراز استفاده مي‌‌كنم و اين كوشش‌هاي بي‌سرانجام را چنين توصيف مي‌كنم: عرض خود مي‌بري و زحمت ما مي‌داري. و البته كه ما براي رفع زحمت‌هاي به ظاهر دردسر آفرين ولي در اصل بي تاثير است كه گرد هم آمده‌ايم. خيال خيل هواداران راحت باشد كه در استقلال هيچ اتفاق ناخوشي رخ نخواهد افتاد و خيال مشتي ماجراجو نيز راحت كه اين ريسمان و طناب پاره‌شدني نيست، كه استقلال يك جمع جميع است نه يك گروه پراكنده. روزي كه كميته فني استقلال تشكيل شد، با توجه به همين روزها بود تا هم تيم استقلال از هر گزندي مراقبت شود و هم مجال پرداختن به كارهاي كلان مثل احداث كمپ استقلال ممكن و ميسر ‌گردد. و امروز استقلال در هر دو زمينه به خوبي پيش مي‌رود و در سه ميدان (ليگ برتر، جام حذفي، ليگ آسيا) آينده روشني دارد. همانطور كه كارهاي ساختمان كمپ استقلال نيز طبق برنامه زمان‌بندي شده جلو مي‌رود

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 65 از 131 نخستنخست ... 1555636465666775115 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)