[quote=neko-06;78982]مدیرعامل مس گفته این بازیکن تا اخر فصل با ما قرارداد داره و من اجازه نمیدم به باشگاه دیگه ای بره[/quote شکر خورده مگه دسته اینه که میگه نباس بیاد خود بازیکن راضیه من نمیدونم چرا سنگ اندازی میکنن اینم از شانسه ما .... از قدیم گفتن من راضی اون راضی ..........بقیشو نمیگم .....تا چند روز دیگه پولادی با تیم تمرین میکنه این حرفا هم شایعه ای بیش نی .....
ولی فکر نکنم بیاد....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
بچه ها این خبر رو تازه خوندم :
پولادي چند روز ديگر در تمرين پرسپوليس
مدافع تيم فوتبال مس کرمان با بيان اينکه طي چند روز آينده در تمرينات پرسپوليس حاضر خواهد شد، گفت: مديرعامل شرکت ملي مس ايران قول انتقال مرا به مدير عامل پرسپوليس داده و دو طرف براي حضورم در اين تيم به توافق رسيدهاند.
مهرداد پولادی در خصوص اظهارات اخیر مسئولان باشگاه مس کرمان مبنی بر منتفی شدن انتقالش به باشگاه پرسپولیس گفت: این صحبتها صحت ندارد! در جلسهای که مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با سعد محمدی، مدیرعامل شرکت ملی مس ایران داشته است دو طرف در خصوص انتقال من به تیم پرسپولیس به توافق رسیدهاند و حتی آقای سعدمحمدی نیز در این خصوص به رویانیان قول داده است.
وی در همین خصوص افزود: در حال حاضر من پیگیر کارهای رضایتنامه خود هستم و طی چند روز آینده در تمرینات پرسپولیس حاضر خواهم شد.
مدافع تیم مس کرمان تاکید کرد: من از رویانیان و فتح الله زاده تشکر میکنم که پیگیر کارهای من برای انتقال به تیمهای پرسپولیس و استقلال بودند اما در جلسات جداگانهای که مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با آنها داشته، در نهایت به انتقال من به تیم پرسپولیس رضایت داده است.
وی با ابراز تشکر از هواداران تیم فوتبال مس کرمان گفت: از زحماتی که آقایان سعد محمدی، داوری و گنجعلی خانی طی این مدت برای من کشیدند، تشکر میکنم و امیدوارم که روزی بتوانم زحمات آنها را جبران کنم. علاوه بر این برای بلاژویچ و تیم مس کرمان در رقابتهای نیم فصل دوم لیگ برتر آرزوی موفقیت میکنم.
پولادی با اعلام اینکه پرسپولیس در زمان حضور دنیزلی زیباترین بازیهای چند سال اخیر خود را انجام میداد، گفت: پرسپولیس یک تیم بزرگ است و انتظار هواداران از این تیم همواره بالاست. پرسپولیس در نیم فصل اول نتایج خوبی نگرفته و با حضور دنیزلی توقع هواداران از این تیم بیشتر شده است. من انگیزه زیادی دارم تا با ارائه بهترین بازیهای خود برای ارتقای جایگاه پرسپولیس در لیگ و همچنین حضور مقتدرانه در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا نقشی داشته باشم.
تو اين دوفصل هر جا صحبت از پيوستن بازيكني به پرسپوليس بوده اين فتلازاده معروف به فتل ترقه هر كاري تونسته كرده كه اتفاق نيوفته
از يه طرف تا تونست پول زيرميزي رد كرد تا بازيكن ببره استقلال و قانون رو دور بزنه و از طرف ديگه از هر طريقي هر كاري كرد تا بازيكن بزرگي به پرسپوليس نياد. از طرفي هم با حمايت از كفاشيان و اعمال نفوذ روابطي در فدراسيون فوتبال تونسته حمايت كميته داوران و انضباطي رو بدست بياره و يه رانت خوار مهار شده . سر ماجراي راي شيث و نصرتي هم بزرگترين آتيش بيار معركه همين يارو بود
از پيشنهاد دادن به علي كريمي كه اسطوره پرسپوليسه بگير تا همين ماجراي پولادي تمامش زير سر اين آدم غيرفوتباليه كه هنوز مشخص نيست چطوري سر از فوتبال درورده و كلا تو اين ورزش دنبال چي مي گرده ؟! خلاصه خدا لعنتش كنه كه تا تونست واس پرسپوليس مشكل درست كرد
ویرایش توسط kick up : 01-02-2012 در ساعت 14:49
چی میکنه این پرسپولیس.پولادی اگه بیا حالی میشه.....
Just Real Madrid & Man Utdl
فوري :پرسپوليس كهكشاني در حال فرود به زمين
خداوندا سلطان ما علي كريمي را هميشه درعزت وسربلندي قرار ده وبر افتخارات بي شمارش افزون كن
با بازیکنای موجود 4-3-3 هم میزنه داداش .دروازه میثاق-دفاع راست داش مهدیمون - مجتبی شیری (محمد نصرتی تا چند وقت دیگه محرومیتش تموم میشه) - نور محمدی دفاع چپ فشنگچی - خط میانی مازیار زارع و محمد نوری و داش علیه ی کریمی و سه تای جلو هم از راست غلوم - فوروارد نوک مهرداد اولادی بک چپ هم جواد کاظمیان داداش . اکی ؟
ویرایش توسط ALI MOHAMMAD. : 01-04-2012 در ساعت 21:32
خب الان تو این ترکیبی که شما گذاشتی نصرتی ، نورمحمدی ، علی کریمی تو بازی با ملوان نیستند !
فرضا کل این بازکنا باشند !
یعنی یه همچین ترکیبی :
میثاق
فشنگچی --- نورمحمدی --- نصرتی --- مهدوی کیا
مازیار
ممد نوری --- علی کریمی
غلومرضا --- اولادی --- کاظمیان
به نظر خودت کریمی و مازیار + ممد نوری با میانگین دوندگی پایینی که دارند می تونند فضا های خالی رو پر کنند و فضای میانه زمین رو پوشش بدن ؟!!!
این سیستم بازیکن جوون و پر تحرک و چغر واسه وسط زمین میخواد که این سه تا هیچکدومشون این کاره نیستند !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)