Design & Developed BY Patira

صفحه 64 از 126 نخستنخست ... 1454626364656674114 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 1257
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

پیش فرض ٭٭lllllll اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2010 - 2011 lllllll ٭٭

در این تایپیک اخبار تیم یوونتوس رو در فصل 2010- 2011 پیگیری خواهیم کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:04

2. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

ما تنها برای یوونتوس بازی می کنیم
    17 آبان 1389
    در طول فصل جاری هر بار فرصت حضور در میدان را پیدا کرد توانست نمایش فوق العاده ای را از خود بر جای بگذارد و هواداران بانوی پیر را از خرید وی در تابستان خوشنود سازد.

اکوئیلانی مرد میانی یووه پس از دیدار مقابل چزنا گفت: "در هر بازی پیشرفت را احساس می کنم، هنگامی که یک فرد وجود داشته باشد که به شما اعتماد کند ، شما نیز می توانید بازی خود را با تمام توان ارائه دهید."

"من خوشحال هستم از اینکه برای هم بازی ها و تیم مفید واقع شده ام، پیروزی امروز برابر چزنا دشوار بود اما با این وجود ما تنها برای یوونتوس بازی کردیم چرا که تنها به پیروزی رضایت می دهیم."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

با وجود مصدومین زیاد به برتری رسیدیم
    17 آبان 1389
    یکی از قهرمانان یووه در شب گذشته بود، گلی ارزشمند به ثمر رساند تا پیش از شنیدن سوت پایان دیدار کسب پیروزی محتمل تر به نظر بیاید. وینچنزو یاکوئنتا زننده گل سوم بانوی پیر در دیدار برابر چزنا بسیار خوشحال و راضی ست و می گوید: خیلی زیاد خوشحالم به این دلیل که واقعا در دوران سختی از نظر اسیب دیدگی بازیکنان به سر می بریم.

مصدومین تیم هر روز بیشتر می شود و ما باید با دقت بیشتری به بازی و نتیجه گیری فکر کنیم. من نیز مشکل کوچکی داشتم و امیدوار بودم که بتوانم برای تیم مفید ظاهر شوم و بتوانم بازگشت خوبی را تجربه کنم. پیروزی ما برابر چزنا بر اساس خصوصیات ما بود، دیدار دشواری بود و ما موفق شدیم به انچه که می خواهیم دست یابیم.

اینگونه پیش می رویم و بدون توجه به نتایج سایر تیم ها به نتیجه گیری خود فکر می کنیم و به نمایش خوب یووه متمرکز میشویم تا بهتر و بهتر شویم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

خیلی خوب بازی را در دست گرفتیم
    17 آبان 1389
    مدیر اجرایی و مسول نقل و انتقالات بیانکونری نیز از نزدیک دیدار سیاه و سفیدهای یووه را برابر چزنا در ورزشگاه المپیکو نظاره می کرد، دیداری که در روز مهمی برای مجموعه بانوی پیر انجام می شد، جوزپه ماروتا از بازگشت یووه به روزهای اوج خود خرسند است.

خیلی زود دروازه خود را باز شده دیدیم اما خیلی زود توانستیم بازی را در کنترل خود بگیریم و به بازی برگردیم. در بازگشت به شرایط بازی و به ثمر رساندن گل برای جبران نتیجه بسیار خوب ظاهر شدیم و در نتیجه پیروزی را از ان خود کردیم.

در این دیدار کمی مشکل داشتیم اما خیلی خوب کار کردیم و توانستیم فرصت های خوبی برای گلزنی خلق و در نهایت 3 گل به ثمر برسانیم.

ماروتا می افزاید در حال حاضر می بینید که در خط حمله به چه اندازه قدرتمندیم و حالا باید به دیدارهای اتی و البته مسابقات در لیگ اروپا فکر کنیم. به هر حال تیم تغییر کرده و کلیه بازیکنان در سری با با انگیزه برتری و کسب پیروزی بازی می کنند و در مسابقات اروپایی نیز می دانیم که باید دو بازی اتی خود را با برتری به پایان برسانیم .

8. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

abcdefg
    Guest

اقا اخر لیست ۵۰ بازیکن برتر رو کسی نداره؟
    واقعا اگه ترزگه نباشه خیلی نامردیه

10. 4 کاربر از پست مفید abcdefg تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

برای ششمین فصل متوالی راهی منچستر شده ام
    17 آبان 1389
    در این فصل سابقه نداشته که کسی وی را در ورزشگاه المپیکو یا وینوو دیده باشد اما روز گذشته در ساعت 14:03 هنگامی که وارد ورزشگاه شد، تمام هوادران با صدای بلند شروع به گفتن این جمله کردند :

Numero uno, c’è solo un numero uno

شماره ی یک ، تنها یک نفر شماره ی یک وجود دارد

بوفون بازی برابر چزه نا را از جایگاه ویژه دنبال کرد اما بر خلاف انتظار پس از پایان بازی بدون آنکه به رختکن برود و این برد را به دیگر هم تیمی هایش تبریک بگوید ، المپیکو را ترک کرد ، بلافاصله یاکوینتا در این مورد اظهارنظر می کند :

" وی ( بوفون ) را نمی توان از گذشته دانست ، رابطه ی ما با وی همواره خوب بوده است "

توتو اسپورت با بوفون یک گفتگو کرده که با هم میخوانیم :

مراحل درمان را چگونه سپری می کنید ؟

" همه چیز بر اساس برنامه پیش می رود و در زمان از پیش تعیین شده باز خواهم گشت ، در ژانویه "

زندگی شما در خارج از یوونتوس چگونه است ؟

" بدون شک من اکنون با دشواری های زیادی زندگی می کنم ، چرا که من به این چیز عادت نداشته ام ، اما این اتفاقات جزئی از زندگی یک ورزشکار محسوب می شود "

نظر شما در مورد یوونتوس جدید چیست ؟

" نشان می دهد که تیم قدرتمندی است ، روز به روز تیم پیشرفت می کند ، بله این مسیر درست است "

از میان بازیکنان تازه وارد ، کدامیک توجه شما را جلب کرد ؟

" همه ی آنها عملکرد خوبی دارند ، غیرعادلانه خواهد بود اگر که تنها به یک بازیکن اشاره کنم ، در مجموع باید با تیم هماهنگ شوند اما اکنون آنها برای تیم یک امتیاز هستند "

فلیپه ملو ، می توان گفت که بازیکن جدیدی است ، آیا شما را شگفت زده کرد ؟

" من برای ملو بسیار خوشحال هستم ، در فصل گذشته به شدت به وی انتقاد شد و علاوه بر این وی در تمام مشکلات یوونتوس مقصر شناخته می شد "

شما چطور ؟ پس ازحضور نیافتن در عکس رسمی تیم ، شایعاتی در مورد انتقال شما به منچستر شنیده می شود ؟

" من به زندگی با این شابعات عادت دارم چرا که 6 فصل است که از انتقال من به منچستر می گویند اما بنظرمن چنین چیزی در آینده اتفاق نخواهد افتاد "

هواداران شما را در ردیف ستارگان تاریخ یوونتوس قرار دادند ، به جز الکس ، کدام بازیکن در تیم دلنری را شایسته ی این میدانید که مانند شما در ورزشگاه جدید یادی از وی برده شود ؟

" باید ببینیم که در آینده چه می شود ، کیه لینی و مارکیزیو بدون شک دیر یا زود به این مجموعه اضافه خواهند شد "

12. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

من سیاه و سفید هستم
    18 آبان 1389
    فلیپه ملو هافبک برزیلی یوونتوس که در فصل جاری عمکلرد متفاوتی را از خود نشان داده است با این جمله گفت و گوی خود را با روزنامه ی لاستامپا آغاز کرد: "من سیاه و سفید هستم."

در خط دفاعی تیم دچار بحران کمبود بازیکن است و به احتمال فراوان سرمربی از شما در این پست استفاده خواهد کرد ؟

" در واقع من تنها یک بار در این پست بازی کرده بودم اما با توجه به کمبود بازیکن ، من برای بازی در خط دفاعی آماده هستم با توجه به اینکه در خط میانی نیز با کمبود بازیکن مواجه هستیم "

لیگ اروپا و احتمال حذف زود هنگام یوونتوس ؟

" ما می خواهیم این قهرمانی را از آن خود کنیم و می دانیم که این کار بسیار دشوار است اما ما یوونتوس هستیم و غیر ممکن است که در مرحله ی گروهی با این رقابت ها خداحافظی کنیم "

هواداران یوونتوس ، صلح و دوستی پس از جنجال های فصل گذشته ؟

" بلاخره با هم آشتی کردیم ، آنها در این فصل من را شگفت زده کردند ، هنگامی که شما در برابر میلان به پیروزی می رسید ، آنها شما را به شدت تشویق می کنند و هنگامی که از پالرمو با سه گل شکست می خورید آنها همچنان به تشویق های خود ادامه می دادند و من بسیار خوشحال هستم چرا که هواداران به ما بسیار نزدیک هستند "

پاسخ شما به گفته ی ابراهیموویچ که گفته بود میلان باید 4 – 0 به پیروزی می رسید ؟

" بنظرمن آنها می توانستند ، اگر توپ های الکس و من وارد دروازه می شدند ما نیز 4 – 0 به پیروزی می رسیدیم "

ماروتا و دلنری در اولین روز این فصل به شما چه گفتند ؟

هنگام رسیدن و روبرو شدن با آنها ، به این فکر می کردم که هیچکس خواستار حضور من نیست اما من به شدت خواستار ماندن بودم علاوه بر این مدیران و سرمربی به من اعتماد کردند و گفتند ( ما خواستار ماندن تو هستیم و تو برای ما بازیکن مهمی هستی ) "

آیا واقعآ شما به اینتر نزدیک بودید ؟

" بسیار نزدیک بودم و آن هم پس از پشت سر گذاشت یک فصل عالی با فیورنتینا اما این به هیچ عنوان مهم نیست چرا که من سیاه و سفید هستم و علاقه ی من به این تیم ( یوونتوس ) روز به روز بیشتر می شود "

فلیپه ، آیا 25 میلیونی که در ازای آن به یوونتوس منتقل شدی بر شما فشار وارد کرد ؟

" بدون شک ، علاوه بر این بعد از بثمر رساندن اولین گل با پیراهن یوونتوس در دیدار برابر رم ، همه از من توقعی فراتر از توانایی هایم را داشتند و من اینجا می گویم که ما روبات نیستیم "

14. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

اکنون در حال اثبات خود هستیم
    18 آبان 1389
    همانند دیگر بازیکنان یووه نمایش بسیار خوبی در بازی مقابل چزنا از خود به نمایش گذاشت و با حضور در میانه ی میدان روند حملات باشگاه یوونتوس را به خوبی تحت کنترل قرار داده بود.

مرد ملی پوش یووه در پایان دیدار گفت: "ما بعد از نوساناتی که در دو سال گذشته داشتیم اکنون در حال اثبات خود هستیم و شخصیت ما هر روز در حال پر رنگ شدن می باشد و مشاهده می کنید که اکنون در مقابل تیم هایی که در گذشته نا توان بودیم اکنون به راحتی بازی می کنیم."

"من بسیار خوشنود هستم که نقشی در موفقیت های تیم دارم و ما باید به همین روش پیش برویم و تعادل نسبی خود را حفظ کنیم تا به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنیم."

16. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

الکس، لذت فوتبال ( جشن 36 سالگی کاپیتان )
    18 آبان 1389
    یک جشن تولد ویژه و استثنایی برای الساندرو دل پیرو، کاپیتانی که در میان پیروزی و رکوردشکنی جشن 36 سالگی خود را بر پا می کند. تبریک ویژه و زیبا برای انچه که در هفته های اخیر تجربه کرد ( گل زنی برابر میلان در سن سیرو، برابری با رکورد جامپیرو بونیپرتی، شکستن رکورد بونیپرتی و رسیدن به 180 گل خود با پیراهن سیاه و سفید یووه در سری ا ) رکوردها و افتخاراتی که می تواند او را تبدیل به تنها اسطوره یوونتوس کند. بله جشن 36 سالگی کاپیتان در میان انبوهی از افتخار و سرور در حالی که نامش در میان 50 ستاره تاریخ حیات بانوی پیر بر استادیوم جدید باشگاه نهاده شده برگزار می شود.

زمانی که نام دل پیرو را می نویسید می توانید از تمام افتخارات یاد کنید، از علاقه و ارتباطش با باشگاه، وفاداری اش به تیفوسی ها، منجی بودن و انسانیت و شخصیت بزرگش در دنیای فوتبال و خارج از فوتبال.

او همیشه در کنار یوونتوس بوده و هست، در بازی جوانمردانه، الگو و نمونه شدن و در نهایت تبدیل به اسطوره شدن همیشه نام الساندرو دل پیرو شنیده می شود، به همین راحتی و سادگی می توانید از رابطه میان یوونتوس و الکس مطمئن شوید.

با سقوط به سری ب در کنار تیم ماند، برای بازگشت تلاش کرد و خیلی زود پیروز شد، برای تیفوسی ها همیشه یک سمبل و اسطوره بوده و در صورتی که بوفون تیم را ترک کند تنها مهره قدیمی و پایه ای تیم محسوب می شود. در تبلیغات ورزشی و تلویزیونی همچنان مورد توجه است، حرکت پس از گلش نشانی از هر چه که هست، مورد توجه قرار می گیرد.

کاپیتانی که پیش روی همه قرار می گیرد اما همیشه در کنارشان است، صبر و تلاشش زبان زد مهره های اسیب دیده و مورد قهر واقع شده مربیان و منتقدین دنیای فوتبال است. اخرین منجی یوونتوس در روزهای سخت و گره خورده، بازیکنی که از نتایج ضعیف و ناکامی غمگین و ناراحت می شود و برای بازگشت سریع می کوشد.

کسی که با افتخار به زندگی فوتبالی و حضور در یوونتوس می گوید، کاپیتانی که انگیزه در او نمی میرد، تنها بازیکن ویژه و استثنایی یوونتوس که مورد توجه و احترام همگان است، فضا و محیط باشگاه یووه با او شناخته میشود، تیفوسی ها او را لذت فوتبال می دانند چون با لذت، انگیزه، وفاداری و علاقه ای که به فوتبال دارد به انان لذت را هدیه کرده او نمونه یک یوونتوس واقعی ست و او الساندرو دل پیروست، پینتوریکیوی وکیل انیلی .

18. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

نقل قول نوشته اصلی توسط abcdefg نمایش پست ها
    اقا اخر لیست ۵۰ بازیکن برتر رو کسی نداره؟
    واقعا اگه ترزگه نباشه خیلی نامردیه
    تو سایت یووه چیزی نیست !!
    ولی مگه میشه ترزگل نباشه !
    حتما همچین بازیکنی با اون رزومه درخشان تو یووه جز 50 تای اول خواهد بود !

20. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

بازی بعدی یوونتوس
    برشا ؟ - ؟ یوونتوس
    زمان: چهار شنبه 19 آبان 1389 ساعت 23:15 به وقت تهران
    مکان : استادیوم ماریو ریگامونتی شهر برشا
    سری آ ایتالیا
    بانوی پیر این هفته برشا را پیش روی خود می بیند تیمی که تاکنون 64 مصاف را برابر ان انجام داده و به 39 برتری، 17 تساوی، 8 شکست، 106 گل زده و 41 گل خورده دست یافته که 42 دیدار در سری ا برگزار شده و یوونتوس 25 پیروزی، 14 تساوی، 3 شکست، 71 گل زده و 27 گل خورده خود را در این مسابقات به دست اورده است. در ده دیدار اخیر دو تیم نیز 8 پیروزی، 2 شکست، 24 گل زده و 8 گل خورده از ان بانوی پیر شده، اخرین دیدار دو تیم به فصل 2006 – 2007 بر می گردد که دو تیم در سری ب برابر یکدیگر صف ارایی کردند که بازی رفت با نتیجه 2 بر صفر به سود یووه و دیدار برگشت با شکست 3 بر یک یووه همراه شد. برتری 5 بر صفر بیانکونری در سال 2002 یکی از پرگل ترین دیدارهای دو تیم را رقم زد. برشا تاکنون 21 بازی را میزبانی کرده و مهمان پرافتخار توانسته به 9 پیروزی ( اخرین پیروزی خارج از خانه در تاریخ 12/9/2004 با نتیجه 3 بر صفر )؛ 9 تساوی ( اخرین تساوی خارج از خانه در تاریخ 19/11/2000 با نتیجه صفر – صفر )؛ 3 شکست ( اخرین شکست خارج از خانه در تاریخ 8/12/2002 با نتیجه دو بر صفر)؛ 29 گل زده و 19 گل خورده دست یابد. در میان بازیکنان الکس و تاکناردی با 7 بازی در صدر بیشترین حضور بازیکنان در این مصاف ایستاده اند و اورسی با 4 گل زده بیشتری گل زده را به خود اختصاص داده است.

22. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

صفحه 64 از 126 نخستنخست ... 1454626364656674114 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)