قسمت sack مربوط به باز نشسته کردن بازیکنان هستش که حقوق اون ماهشون رو میگیرن و میرن
قسمت sack مربوط به باز نشسته کردن بازیکنان هستش که حقوق اون ماهشون رو میگیرن و میرن
سلام.در مورد پاک کردن پست های بیهوده باید بگم که من قبلا در نظر داشتم بگردم از اول تاپیک پست های مهم رو اضافه کنم به پست اول
اما دیدم که اینکار واقعا امکانش نیست.یه سری مشکلات وجود داشت مثلا اون پست علاوه بر مطلب مفیدی که توش بود چیزای دیگه هم گفته شده بود و مشکلات دیگه. خلاصه دیگه شرایط طوری شد که منصرف شدم
پیش خودم خودم گفتم بهتره بچه ها بیان مثل همیشه از تیم خودشون بگن یا مطالب مهمی دارن اشتراک بزارن که این همون طبق روال تاپیک هست ولی پست هایی که بیهوده و اسپم هستن رو پاک کنم
اینجوری همونطور که شما گفتی دوستان جدیدی که در آینده بهمون ملحق میشن راحت تر به مطالب مفید دسترسی پیدا میکنن
---------------------------------------
در مورد سوال باید اول یه تشکر کنم ازت! چون سوال خیلی مهمی رو مطرح کردی و فکر میکنم تا حالا در مورد این قسمت هیچ توضیحی داده نشده تو کل صفحات!
روی هر بازیکن که کلیک کنید صفحه مربوط به اطلاعات بازیکن باز میشه
وارد تب Contract که بشید 3 قسمت رو مشاهده میکنین : Renew , Sell , Sack
گزینه Renew که تمدید قرارداد با بازیکن هست
گزینه Sell که فروش بازیکن هست
و گزینه Sack حذف کردن یا اخراج کردن بازیکن هست
دو گزینه اول که واضحه نیاز به توضیح نداره
میمونه گزینه آخر یعنی Sack که حذف یا آزاد کردن بازیکن هست
ممکنه شما بازیکنی داشته باشین که خیلی ضعیف باشه و مثلا وقتی واسه فروش هم میزارینش کسی نمیخره اونارو!حالا شاید شما نیاز فوری داشته باشین که یک بازیکن رو از لیست کنار بزارین تا جا باز بشه برای بازیکنای جدید
این گزینه Sack همین کار رو میکنه.یعنی شما با پرداخت غرامت یا خسارت بازیکن رو از تیمتون اخراج میکنین.یه پولی بهش میدین میگین شمارو به خیر و مارو به سلامت
زمانی بازیکنی رو میخرید یا به فروش میرسونید به محض وارد شدن به بازی یه پنجره باز میشه میگه که شما بازیکن رو خریدین یا فروختین.یه پیام هم در موردش تو قسمت News براتون فرستاده میشه
اهان ممنون درست میگی همون بهتر یکم پول بدیم و بازیکن بخریم خیلی ب صرفه تر هستش
بازم سوال![]()
اکادمی 15 روز دیگه قراره بهم بازیکن بده ف از پستای این تاپیک ب این نتیجه رسیدم ک انگار یکیشون سطح بالاتری داره و برای قرارداد بستن باهاش توکن لازم داریم ، تعداد توکن ها مشخصه؟ هر لول تغییر میکنه؟ من الان لول 2 هستم میخوام ببینم چقد باید توکن داشته باشم تا برای اینده برنامه ریزی کنم![]()
ممنونم علی جان بابت توضیحات کامل و خوبت
البته غرامتشون شکر خدا خیلی نیست بهش می ارزه آخه بیخودی الکی فضا رو اشغال میکنن تو تیم
حالا ی سوال دیگه :
وقتی تو قسمت مهارت هر بازیکن میریم ی گزینه هست ک ترحمش میشه انتخاب یک نقش جدید در واقع همون اضافه کردن ی پست جدید ب پست های بازیکنه ، مثلا طرف دفاع وسط هستش میتونی ی نقش دفاع راست هم بهش اضافه کنی ، من هنوز اینکارو نکردم ی بار روش زدم ولی اوکی نکردم میخوام ببینم کسی اینکارو کرده؟ فایده داره؟ توکن و پول ک دیگه لازم نیس پرداخت کنیم تا این اتفاق بیفته؟ چند وقت طول میکشه ک اون بازیکن این نقش جدید بهش اضافه بشه؟
به بازیکنان علاوه بر پست جدید میشه قابلیت ویژه مثل ضربه آزاد یا کرنر یا دریبل و این چیزا اضافه کرد.ولی کار بسیار سختیه چون هر کدوم ازینا 40 یا 50 تمرین لازم داره.که اگر بخوایم 40 تمرین برای اون پست جدید یا قدرت ویژه بدیم در واقع اون بازیکن از پیشرفت عقب میافته.چون جای اینکه تمرین رو صرف قدرت دفاعی یا حجومی یا فیزیکی اون بازیکن کنیم باید تمرینات رو برای پست یا قدرت ویژه استفاده کرد که تازه بعد اون همه تمرین که حداقل یک فصل کامل و یا حتی بیشتر زمان میبره بتونه صاحب اون پست یا قدرت بشه که عملا کار بی فایده ای هستش.اگر بازیکنی در پستی میخوای یا اینکه میخوای قدرت خاصی داشته باشه کار سریعتر و راحتتر اینه که از بخش ترانسفر خرید کنی.
این همه اکادمی میسازیم پس اینجوری فایده نداره ک چون 21 توکن خیلیه و میشه چنتا بازیکن با تراز بالا خرید
این تمرین دادن بازیکن دو ستاره منظورت همون سه بخش 9 درصد و 6 درصد و 3 درصد هست دیگه؟ یا طور دیگری مد نظرته؟!!!
اون بازیکن ک 21 توکن میخواد رو مجانی میدیم میره؟ نمیشه اونم فروخت؟![]()
خوب شد پرسیدم :دی
الان منم ب این نتیجه رسیدم ک بازیکن اکادمی رو واسش توکن ندم ولی خب حیفه ادم اپدیت میکنه این همه اخرشم بی فایدست !!!
من خودم ب شخصه امروز با دوتا توکن ی بازیکن با قدرت 27 رو گرفتم اونم ن تو ساعت خیلی خلوت تو تایم عادی 8 شب!!! در حالیکه ک دو سه نفر سرش رقابت میکردن من ی ثانیه مونده بود و ریسک کردم گذاشتم برا ثانیه اخر تا زدمش صفر شد و دیدم سبز شد انقد خوشحال شدم انگار مثلا واقعی ی بازیکن خوب گرفتمکلا تا حالا نشده دست رو بازیکنی بذارم و برم سر رقابت برا خرید و نتونسته باشم بگیرمش
![]()
اگر اشتباه نکنم 21 توکن همیشه لازم هست.چون من یادمه حتی لول های پایین هم 21 توکن میخواست ازم حالا شاید متغیر باشه ولی از اول که بازی رو شروع کردم تا الان برای هر بازیکن ازم 21 تا خواسته تجربم در همین اندازست ولی میدونم امکان نداره زیر 18 تا توکن بخواد.یه بازیکن 4 ستاره بهت میده با یه دو ستاره.اکثر وقتا اینطوره ولی اینم باز تغییر میکنه.به من چند روز پیش بازیکن 1 ستاره داد.درضمن اصلا سطحش از تیمت نباید بالاتر باشه حتما.من بازیکنام همه 5 ستارن ولی بهم 4 ستاره داد.منم بدردم نمیخورد سریع آزادش کردم اون یکی که قدرتش 2 ستاره بود و توکن لازم نداشت رو گرفتمش یه تمرین بهش دادم که قیمتش بره بالا و سریع فروختمش.در کل اون بازیکن 4 ستارش بدرد نمیخوره چون با 21 توکن ما میتونیم حتی 4 تا بازیکن 5 ستاره هم در ساعات خلوت بازی بخریم
ارتقای آکادمی یه چیز خیلی خوب داره اونم کسب درآمده.جز کسب درآمد از فروختن اون بازیکنی که میشه بدون توکن خریدش هیچی دیگه تو آکادمی نیستش.قبل از فروشش بزاریمش رو حالت hard و هر سه تا تمرین رو خالی کنیم روش تا قدرتش یکم بره بالاتر و قیمتش بهتر بشه و بعد مستقیم بزاریمش واسه فروش.امروز به شدت پول لازم داشتم واسه خرید بازیکن با فروختن بازیکن آکادمی که بهم داده بود پولم رو به حد نساب رسوندم کلی حال کردم.یعنی هیچی نداشته باشه این کسب درآمدش خیلی خوبه.چون بازیکنی که برای من دو ستاره هستش واسه لول 5 بازی 5 ستاره هست و سرش بدجوری میجنگن.
علی خوب شد این قضیه بازیکنای آکادمی رو گفتی تا حالا 15 توکنیش رو ندیده بودم اگرم بده بازم فرقی نداره واسم مستقیما آزادش میکنم بره دنبال کارش![]()
ویرایش توسط ali.chila : 08-11-2014 در ساعت 02:34
راستی علی یه سوال واسم پیش اومده چرا انقد پولات کمه؟؟؟ مگه پولاتو خرج چی میکنی ناقلا ؟!آقا بیا معامله کنیم. من 100 میلیون میدمت تو 100 تا توکن بده بهم!
کاملا هم منصفانه هستش
همین چند ساعت پیش 2 تا بازیکن آکادمی گیرم اومد که یکیش 21 توکن ناقابل میخواد! بش گفتم برو داداش دیگه با من از این شوخیا نکن
راستی کسی میدونه محدودیت خرید بازیکن ها بین چند تا لول هست ؟؟!! منظورم اینه که وقتی ما یه بازیکن رو میخوایم بخریم من خودم لول 13 ام به شخصه دیدم از لول 11 هم هستن تو لیست فروش من.ولی بالاتر ندیدم! یعنی تا 2 لول پایین تر یا بیشترم هست؟؟؟
اونوقت اینطوری بخوایم هی تمرینش بدیم بقیه بازیکنا خسته نمیشن؟ اخه تکی ک نمیشه تمرین داد اگه بخوایم اون سه تا تمرین رو بزنیم همه تیم با هم تمرین داده میشه و کندیشن همه کم میشه !!!
اخه ممکنه ی تیم تو سه جام درگیر باشه و بازی هاش فشرده باشه و همینجوریشم خسته میشه دیگه بخوایم تمرینشون بدیم ک واویلا میشه!!!
-------------------------------------------------------------------------------
در مورد اون ساعت 12 تا 2 هم بگم ک من حدودی گفتم در کل منظورم همین حوالی هست حالا یکی دو ساعت اینور اونورک البته بازم بستگی داره نمیشه کلی گفت ک هر کس اقدام کنه تو این ساعت حتما بازیکن رو میگیره چون ممکنه ی ادم بد پیله پیدا بشه و ول کن نباشه ، حالا نرید برای خرید بعد نتونید بگیریدش بیاید ب ما خرده بگیرید و چیزی بگیداااا از ما گفتن بود
![]()
ب نظر من این حدودای این تایم صبح و ظهر بهتر از بقیه تایماست مخصوصا آخره شبا ک خیلی بده
ویرایش توسط sh 007 : 08-11-2014 در ساعت 20:27
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)