به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ سرانجام پس از کش و قوس های فراوان خاوی مارتینز ستاره باشگاه بیلبائو و تیم ملی اسپانیا به باشگاه بایرن مونیخ پیوست.
خبرها حاکی از این است که با توافق 40 میلیونی و با انتقالی گران قیمت این ستاره جوان اسپانیایی راهی تیم نایب قهرمان بوندسلیگا شد.
بایرنی ها که از مدتها پیش مارتینز را زیر نظر داشتند سرانجام موفق شدند سران باشگاه بیلبائو را راضی به فروش ستاره خود کنند.
با انتقال 40 ملیون یورویی خاوی مارتینز این ستاره اسپانیایی یکی از ترانسفرهای گران این تابستان بوندسلیگاست.
bayern.blogsky.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خاوی مارتینز به بایرن پیوست
Fcbayern.ir- خاوی مارتینز هافبک تیم فوتبال اتلتیکو بیلبائو اسپانیا، با باشگاه بایرن مونیخ آلمان به توافق رسید و رسما به این تیم آلمانی پیوست.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بنابر اخباری که پیرامون این دو باشگاه شنیده می شود مبلغ مورد توافق دو باشگاه برای این انتقال 40 میلیون یورو بوده است.
در صورتی که این هافبک اسپانیایی با این مبلغ روانه آلیانز آرنا شده باشد به گرانترین بازیکن تاریخ بوندسلیگا بدل خواهد شد.
در روزهای آتی با مارتینز ثبت می کنیم
Fcbayern.ir- روز پنجشنبه پس از خبرهای گسترده ای که حاکی از پیوستن مارتینز به باشگاه بایرن بود و تکذیب این خبر توسط مسئولین باشگاه بیلبائو و مدیر برنامه های این هافبک 23 ساله اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن با اعلام توافق باشگاه بایرن با این بازیکن طی روزهای آتی به نوعی این خبر را تایید کرد.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ هوینس که در گفتگویی با شبکه تلویزیونی اشپورت وان از توافق نهایی با هافبک جوان باشگاه بیلبائو در روزهای آتی خبر داد. اولی هوینس در این مورد می گوید:" ما پس از بررسی های متعدد با سرمربی و مدیر ورزشی باشگاه متقاعد شدیم که این بازیکن می تواند مشکلات ما را تا حدود زیادی رفع کند بهمین دلیل چراغ سبز ورود او به مونیخ داده شد."
هوینس از ارائه راهکاری برای مقرون به صرفه بودن این انتقال نیز سخن می گوید. باشگاه بیلبائو برای انتقال این بازیکن 40 میلیون یورو طلب کرده است که مبلغی بسیار بالا برای باواریایی ها محسوب می شود. هوینس در ادامه و در مورد حقوق و دستمزد این بازیکن اسپانیایی می گوید:" با مارتینز قراردادی 5 ساله خواهیم بست و سالیانه مبلغ 10 میلیون یورو به عنوان حقوق و دستمزد دریافت خواهد کرد. بایرن اهداف بالایی دارد و این مبالغ برای باشگاه سنگین نیست بایرن یک باشگاه با استطاعت مالی بالا است."
هوینس در پایان از ماتیاس سامر ستایش کرد و گفت:" من کاملا واضح می گویم که او کاری را که ما انتظار داشتیم به بهترین شکل انجام می دهد او شب و روز سخت کار می کند و آنچه که در ذهن دارد برای باشگاه انجام می دهد."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دکتر هانس ویلهلم مولر وولفارت پزشک توانمند بایرن مونیخ یکشنبه گذشته وارد سن 70 سالگی شد. در اینجا زندگی نامه کوتاهی از وی را میخوانیم.
یوپ هاینکس میگوید او یک پدیده فرا بشری است ، لوتار ماتئوس گمان میکند انگشتان او ردیاب دارد و سرمربی سابق بایرن مونیخ ، دتمار کرامر او را موهبتی برای فوتبال آلمان میداند. شخصی که در مورد او صحبت میکنیم دکتر هانس ویلهلم مولر وولفارت پزشک اصلی تیم بایرن است ، دکتر ویلهلم مولر 40 سال است که مشغول پزشکی در عرصه ورزشی است و بسیاری او را با نام "هانس شفا دهنده" میشناسند . دکتر هانس مولر یکشنبه گذشته (12 آگوست) در آستانه دیدار تیم بایرن مونیخ مقابل بورسیا دورتموند در سوپرجام باشگاههای آلمان وارد سن 70 سالگی شد.
یوپ هاینکس ،سرمربی کهنه کار تیم بایرن مونیخ اخیرا در مورد دکتر ویلهلم مولر اظهار داشت:" او چه به عنوان یک پزشک و چه به عنوان یک انسان یک پدیده فرا بشری است . او شب و روز در اختیار ما است . او حتی در شرایطی که اوضاع بر وفق مراد وی پیش نمیرود نیز کارش را انجام میدهد. هاینکس درادامه میگوید:" او خارق العاده است ، من واقعا او را دوست دارم و امیدوارم که سلامت باشد و مدت بسیار طولانی ای در کنار ما بماند. "
دکتر ویلهلم مولر دارای دو برادر است که از هر دوی آنها جوان تر است . او در 12 آگوست سال 1942 در شهر فرایشن شرقی از توابع لیراف به دنیا آمد. پدر او یک پرستار بود و او را به صورت ریاضت گونه و تحت شراط سختی تربیت کرد به طوری که ویلهلم جوان مجبور بود روزی دو ساعت کار کند. پدر ویلهلم مولر مخالف تحصیل وی در رشته پزشکی بود اما با این حال او پس از فوت پدر ش به تحصیلات خود در رشته پزشکی ادامه داد و در سال 1971 از دانشگاه برلین فارق التحصیل شد و پس از 4 سال در سال 1975 به سمت پزشک تیم هرتابرلین منسوب شد. مولر وولفارت در مورد شغل خود میگوید:" از همان روز اول از شغل خود لذت میبردم". در آن زمان داروهای پزشکی بسیار کمیاب و بعضا نایاب بود ، دکتر ویلهلم مولر در این باره میگوید:"ما میبایست بانداژهای استفاده شده قبلی را میشستیم و دوباره استفاده میکردیم ".
بیماران مشهور
دکتر ویلهلم مولر در آوریل سال 1977 به مونیخ آمد و اکنون پس از 35 سال حضور مداوم خود در مونیخ اظهار دارد:" هیچ گاه نمیتوانستم هیچ جایی بهتر از بایرن مونیخ را انتخاب کنم." دکتر ویلهلم مولر علاوه بر اینکه پزشک تیم بایرن مونیخ است ، از سال 1995 به عنوان پزشک تیم ملی آلمان نیز فعالیت دارد.
این روزها علاوه بر درمان فوتبالیست های آلمانی و غیر آلمانی ، در لیست درمان دکتر مولر وولفارت میتوان به اسامی چهره های شاخصی همچون ماریا اولازابال (گولف باز بین المللی ) ، بوریس بکر و ایوان لندل (ستارگان سابق تنیس) ، کاترینا وایت (رقصنده روی یخ ) و فرانزیسکا فان آلمسیک (شناگر) اشاره نمود.
دیدن به وسیله انگشتان
"او یک مرد بزرگ و دکتری فوق العاده است. او کارهای فوق العاده ای میکند ، او بهترین دکتر دنیا است ." این ها جملاتی است که از زبان اوسین بولت جامائیکایی قهرمان دوی صد متر المپیک 2012 لندن بیان شده است . دکتر ویلهلم مولر، اوسین بولت را ماهها تحت درمان قرار داد تا سرانجام او آماده افتخار آفرینی در رقابتهای المپیک شد. اوسین بولت در ادامه میگوید:" او یکی از عوامل اصلی موفقیت من در رقابتهای المپیک است ، بی تردید قسمتی از مدالم متعلق به کشور آلمان است . اوسین بولت ستاره دومیدانی کشور جامائیکا علاوه بر قهرمانی در مسابقه دوی صد متر موفق به کسب مدال طلا در قسمت دوی 200 متر و همچنین 400*4متر رقابتهای المپیک لندن شد.
دانیل فان بویتن آسمان خراش بلژیکی باواریاییها در ستایش از دکتر ویلهلم مولر میگوید:" اگر در فوتبال لیونل مسی از همه بهتر باشد بی شک در پزشکی دکتر مولر وولفارت از همه بهتر است . دکتر مولر وولفارت دارای توانایی و حس قدرتموندی در تشخیص مصدومیت در دستان خود است . تشخیص و درک سریع از وخامت اوضواع یکی دیگر از توانایی های دستان پر توان او است . دکتر ویلهلم مولر در مورد قابلیت های خود میگوید:"اگر ماهیچه یا عضله فردی مصدوم را در دستانم بگیرم میتوانم با انگشتانم آن را ببینم."
درک صحیح ، استعداد و شور و اشتتیاق
با اینکه تواناییهای دکتر ویلهلم مولر چیزهای عجیب و غریبی نیستند اما او راز موفقیت های خود را چنین شرح میدهد:"من موفق شدم چون دائما و تمام وقت تمرینات و آزمایشاتم پایان ناپذیر است. البته استعداد و طبیعت آدم نیز جزئی از این است. شما باید نسبت به این کار پر اشتیاق باشید و هر روز باید چالشی جدید برای شما باشد. او در ادامه میگوید:"من عاشق کارم هستم و این یک نعمت خدادادی برای من است . گاهی اوقات تصور میکنم من به هیچ کاری نمیکنم بلکه این تقدیر است که میگوید من چه کاری باید بکنم.
دکتر ویلهلم مولر هرگونه ادعای تبعیض قائل شدن میان بیماران خود از جمله ورزشکاران ممتاز و ورزشکاران غیر حرفه ای را رد میکند و میگوید:"همه آنها درمان مشابهی دارند . هنگامی که کسی به من مراجعه می کند مانند دیگر افراد است که نیاز به کمک دارند بنابراین نمیتوان بین آنها تفاوت قائل شد . اگر چه او این روزها تنها بیماران خصوصی را پذیرش میکند اما او در این باره میگوید: "شرکتهای بیمه درمانی دولتی تصور میکنند روش های من برای درمان بیماران بسیار پیچیده است."
100 متر در 11 ثانیه
ژن های خوب ، رژیم غذایی مناسب ، خواب سالم و ورزش روزانه پزشک توانمند تیم بایرن مونیخ را همچنان جوان و سلامت نگه داشته است . اگر یکی از بازیکنان تیم بایرن مونیخ یا تیم ملی آلمان در طول بازی با مصدومیت مواجه شود دکتر مولر وولفارت سریعا خود را به او میرسساند . دکتر ویلهلم مولر در این باره میگوید:" سابقا 100 متر را در 11 ثانیه میدویدم"
حتی در 70 سالگی نیز دکتر مولر وولفارت به قکر بازنشتگی نیافتاده است . دکتر مولر وولفارت اظهار دارد:"من در رویاهایم زندگی میکنم و انسانی پویا هستم. مسیر مستقیم همیشه مستقیم است" . حتی با اینکه 40 سال است که در این عرصه فعالیت دارد اما بازهم او از رضایت خود سخن میگوید.
"هر روز از زندگی ای که دارم رضایت بیشتری پیدا میکنم . با تمام این مشغله ها و مشکلات بازهم راه زندگی من اینچنین است." تیم بایرن مونیخ یکشنبه گذشته برابر بورسیا دورتموند در سوپر جام باشگاه های آلمان بازی کرد و توانست این تیم را با نتیجه 2-1 شکست دهد . در این بازی دکتر هانس ویلهلم مولر وولفارت برای اولین بار در جایگاه خود قرار نداشت و در حال گذراندن تعطیلات با خانواده خود در جنوب فرانسه بود از همین جهت تمام اعضای مجموعه بایرن به او تولدش را تبریک میگویند.
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان معتقد است که ده نفره شدن تیمش در دیدار دوستانه با آرژانتین، کار را برای مهار گلزنان آرژانتینی سخت کرد.
در جریان این دیدار دوستانه که دیشب در فرانکفورت برگزار شد و با شکست 1-3 آلمان مقابل آرژانتین همراه بود، رون روبرت زیلر از ترکیب آلمان اخراج شد.
بعد از شروعی قابل قبول از سوی دروازه بان هانوفر در این بازی، او مجبور شد تا به خاطر خطایی که برروی خوسه سوسا مرتکب شده، زمین بازی را ترک کند و همین موضوع سبب لغزش بیشتر ژرمن ها در این بازی بود.
یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان در پایان این دیدار دوستانه به خبرنگاران گفت: «ما 20 یا 25 دقیقه خیلی خوب داشتیم ولی کارت قرمز همه ما را متعجب کرد و بعد از آن هم که تیم حریف به گل رسید. بعد از آن است که کار کردن مقابل بازیکنان تراز اولی مثل مسی، ایگواین و دی ماریا سخت می شود.»
لو درادامه صحبتهایش به وب سایت DFB.de گفت: «ما چند اشتباه تاکتیکی داشتیم ولی بازیکنانم توان توانشان را به کار گرفتند. وقتی که یک بازیکن از تیم حریف کمتر داری، خیلی سخت است که بتوانی حریف را مهار کنی. در بیست دقیقه اول، ما این کار را کردیم ولی بعد از آن دیگر نتوانستیم.»
در جریان این بازی، سامی خدیرا یک گل به خودی را هم وارد دروازه ژرمن ها نمود و در پایان بازی بلافاصله از هواداران آلمانی عذرخواهی کرد و گفت: «نتیجه بازی شایسته نبود ولی با اندکی شانس می توانستیم به یک تساوی دست بیابیم. من به خاطر گل به خودی متاسفم. این اولین باری بود که من گل به خودی زده ام.»
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، میروسلاو کلوزه مهاجم با سابقه ی ژرمن ها به ستایش از این تیم پرداخت.
چهارشنبه 15 آگوست تیم ملی آلمان در حالی که بسیاری از بازیکنان باتجربه ی خود از جمله کاپیتان خود فیلیپ لام ، باستیان شواین اشتایگر ، نویر و... را در اختیار نداشت تنها با داشتن دو روز تمرین به مصاف تیم ملی آرژانتین رفت و با ترکیبی کاملا" جوان در مقابل بازیکنان بزرگی همچون : مسی ، هیگواین ، دی ماریا و ... قرار گرفت و با نتیجه ی 3 بر 1 مغلوب تیم با تجربه ی آرژانتین شد.
جوانان لو در این دیدار درخشش هایی نیز داشتند برای مثال مارک آندره تر استگن در دومین حضور ملی خود قادر به مهار ضربه ی پنالتی لیونل مسی شد و همچنین بندیکت هوودس نیز موفق به ، به ثمر رساندن اولین گل ملی خود شد . که تمام نکات مذکور نشان از پیشرفت روز افزون تیم ملی آلمان دارد.
میروسلاو کلوزه مهاجم ژرمن ها پس از دیدار برابر آرژانتین در مصاحبه ای با فدراسیون آلمان گفت :
" ما در برابر آرژانتین کمی کند عمل کردیم اما باید بگویم که ما تیم جوان و فوق العاده ای داریم و من نیز تا زمانی که بتوانم به همراه این تیم خواهم ماند."
bayern.blogsky.com
"در دورتمند می مانم"
Fcbayern.ir- رابرت لواندووسکی برترین گلزن تیم فوتبال بورسیادورتمند در فصل گذشته بوندسلیگا تاکید کرد که قصد جدایی از مدافع عنوان قهرمانی آلمان را ندارد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این مهاجم لهستانی که 22 گل برای تیمش در فصا قبل به ثمر رساند، مورد توجه باشگاهای چلسی، منچستریونایتد و یوونتوس قرار داشت.
لواندووسکی در گفت وگو با مطبوعات کشورش به شایعات پیرامون جدایی اش از دورتمند خاتمه داد او می گوید:" من از این همه شایعه پیرامون خودم به هیچ وجه خوشحال نیستم، من بازیکن دورتمند هستم و دو سال دیگر با این تیم قرارداد دارم."
او در ادامه از آمادگی خود برای آغاز فصل جدید خبر داد و گفت:" هفته آینده رقابتها شروع می شود و من تمام تمرکزم روی این مسابقه است و فصل پیش روست و مطمئنا می خواهم در پیراهن دورتمند به موفقیت دست پیدا کنم."
رابرت لواندووسکی تا پایان فصل 2014 با بوروسیا دورتمند قرارداد دارد.
fcbayern.ir
باسکی ها خاوی مارتینز را هو کردند
Fcbayern.ir- با اینکه هنوز این انتقال به طور رسمی اعلام نشده است اما به نظر میرسد این انتقال در مراحل آخر تکمیل شدن خود باشد.این را میشود از روی عکس العمل طرفدران اتلتیک بیلبائو به راحتی حدس زد، آنها از انجام این انتقال بسیار ناراحت و خشمگین هستند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ طرفدران باسکی که در طول این چند سال برای خاوی مارتینز سوت میکشیدند واورا مورد حمایت وتشویق خود قرار میدادند اکنون از او به شدت متنفرند و حتی عکس او را در پلاکارتهای تبلیغاتی نیز پاره می نمایند. اما شدت این خشم وتنفر در بازی تدارکاتی بیلبائو با باراکالدو روی داد زمانی که در اواخر نیمه اول بازی از سوی بلندگوهای ورزشگاه اعلام شد مارتینز به بایرن مونیخ خواهد پیوست وخود مارتینز نیز از این انتقال نیز راضیست.
ناگهان طرفدران باسکی شروع به هو کردن وناسزا گفتن به این بازیکن نمودند شدت این عکس العمل طرفدران باسکی وخشم آنها به حدی بود که مدیران بیلبائو از ادامه بازی این بازیکن در نیمه دوم جلوگیری نمودند وخاوی مارتینز مجبور شد در بین دو نیمه سوار خودروی شخصیش شده و ورزشگاه سن مامس (ورزشگاه اختصاصی باشگاه اتلتیک بیلبائو) را ترک نماید.
به نطر میرسد این اخرین بازی خاوی مارتینز برای تیم باسکی وبه نوعی بازی خداحافظی وی محسوب میشد.حالا مدیران باسکی مجبور هستند تا تکلیف این قرداد را زودتر معلوم نمایند اما مشکلات تیم باسکی به همین جا ختم نمیشود فرناندو یورنته کاپیتان این تیم نیز آهنگ جدایی سر داده ومیخواهد از این باشگاه جداشود.
fcbayern.ir
بایرن، سد راه یوونتوس
Fcbayern.ir- فرناندو لورنته مهاجم تیم فوتبال اتلتیکو بیلبائو خواهان حضور در یوونتوس است، اما یک مانع بزرگ به اسم بایرن مونیخ از این انتقال جلوگیری خواهد کرد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ انتقال خاوی مارتینز با 40 میلیون یورو به آلیانز آرنا قطعی به نظر می رسد، این انتقال هرچند که طرفداران بایرن را بسیار خوشحال کرده است اما از سوی دیگر یوونتوسی ها را ناامید کرد.
از باشگاه بیلبائو خبر می رسد که خوزه اوروتیا، رئیس این باشگاه بعد از جدایی مارتینز از این تیم دیگر اجازه خروج لورنته را از این تیم نخواهد داد.
به نظر می رسد علاوه بر مشکلات فنی ناشی از جدایی دو مهره کلیدی از تیم بیلبائو، ترس از واکنش شدید هواداران باسکی هم در این تصمیم نقش دارد.
بر طبق ادعای اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ خاوی مارتینز 23 ساله به زودی رسما مونیخی خواهد شد.
fcbayern.ir
بکن باوئر از خرید مارتینز استقبال کرد
Fcbayern.ir- فرانتس بکن باوئر قیصر فوتبال آلمان و رئیس افتخاری باشگاه بایرن به تمجید از مارتینز پرداخت و از تصمیم هیئت مدیره باشگاه بایرن برای جذب وی استقبال کرد.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بکن باوئر با حضور در شبکه اشپورت وان در مورد باشگاه بایرن و تمایل این باشگاه برای جذب مارتینز گفت:" اگر بایرن بخواهد بازیکنی را جذب کند این اتفاق خواهد افتاد باشگاه قدرت جذب هر بازیکنی را در صورت تمایل هیئت مدیره دارد." قیصر فوتبال آلمان در مورد مبلغ سنگین این انتقال نیز اضافه کرد:" مطمئنن مبالغ 30 و 40 میلیون بسیار گران است اما بایرن استطاعت پرداخت این مبالغ را دارد."
بکن باوئر در صحبت های پایانی خود به تمجید از مارتینز پرداخت و گفت:" من مارتینز را میشناسم. او بازیکن خوبی است اگر اینگونه نبود باشگاه بایرن برای جذب وی علاقه مند نمی شد بایرن همیشه به دنبال بازیکنانی خاص است و او باید این را در مونیخ ثابت کند."
fcbayern.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)