Design & Developed BY Patira

صفحه 63 از 100 نخستنخست ... 1353616263646573 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 621 تا 630 , از مجموع 991
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

chelsea مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea

لوکاکو آماده انتقالی قرضی

روملو لوکاکو مهاجم جوان چلسی امیدوار است بتواند بیشتر در لیگ برتر بازی کند.

روملو لو کاکو که تابستان امسال اندرلشت را به مقصد چلسی ترک کرد هنوز نتوانسته جایی در ترکیب اصلی چلسی برای خود پیدا کندو همواره زیر سایه ستاره هایی چون تورس، دروگبا ، استوریج و حتی آنلکا بوده است .

در همین خصوص و با توجه به اینکه لوکاکو این فصل برای دو تیم چلسی و اندرلشت بازی کرده است نمی تواند اکنون این تیم را ترک کند و باید تا پایان فصل در اردوی شیرهای ابی لندن شرکت کند در مصاحبه ای گفت :" اگر شرایطم از حالا تا پایان فصل تغییری نکند ، شاید بهتر باشد به طور قرضی از تیم جدا شوم.

انتقال قرضی در این فصل برایم امکان پذیر نیست چرا که برای دو باشگاه متفاوت بازی کرده ام ، اما اگر شرایط همین طور بماند ، شاید بهتر باشد که برای یک سال و به طور قرضی برای باشگاه دیگری بازی کنم و سپس بازگردم. اما بگذارید ببینیم در شش ماه آینده چه خواهد شد ، خیلی چیزها می تواند تغییر کند."

منبع :

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

جدایی موقت ون آنهولت و ایچران

دو بازیکن جوان چلسی به طور قرضی این تیم را ترک کردند و تا پایان فصل به این تیم بازخواهند گشت.

با توجه به حضور ستاره های متعدد در تیم چلسی دیگر فرصتی به جوانان این تیم نمی رسد که از همین رو پاتریک ون آنهولت چپ پای هلندی چلسی که به تیم ویگان رفته بود ، پس از بازگشتش به چلسی باید این مدافع 21 ساله را در تیم ویتسه آرنهم هلند ببینیم.

ون آنهولت تا پایان فصل در کشورش و لیگ اول این کشور بازی خواهد کرد.

از سوی دیگر جاش مک ایچران ، هافبک انگلیسی چلسی که نتوانست در این فصل فرصت کافی برای خودنمایی در ترکیب چلسی را پیدا کند راهی سوانسی شد تا بتواند با حضور در سوانسی و کسب تجربه بیشتر ، خود را آماده حضور در اردو های بعدی چلسی بکند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

تورس به پاریس سنت ژرمن نمی رود

باشگاه چلسی هرگونه مذاکره با فرانسوی ها را برای انتقال تورس رد کرد.

کارلو آنجلوتی سرمربی سابق چلسی که تورس را به این تیم آورد اکنون در تیم پاریس سنت ژرمن هدایت این تیم را بر عهده دارد و حضورش در این تیم می تواند تنها دلیلی باشد تا خبر مذاکره وی با چلسی بر سر انتقال تورس انتشار یابد.

اما ازسوی دیگر مسئولان باشگاه چلسی ذکر کرده اند هرگز به فکر فروش تورس نیستند و این مهاجم اسپانیایی که گرانقیمیت ترین بازیکن چلسی نیز می باشد تا پایان قراردادش در چلسی باقی خواهد ماند.

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

نخستین مصاحبه کیهیل

گری کیهیل در مصاحبه ای از حضورش در چلسی ابراز رضایت کرد و کار سخت را مستلزم آینده اش می داند.

گری کیهیل که به تازگی در تمرینات تیم چلسی حاضر شده است در مصاحبه ای با چلسی تی وی که از وب سایت رسمی این باشگاه نیز منتشر شد حضور یافت و اولین مصاحبه اش را پس از انتقال به چلسی انجام داد که به شرح زیر می باشد:

تو اکنون با تیم اصلی برای اولین بار تمرین کرده ای ، چطور بود؟

در ابتدا یک مکان دوستداشتنی برای تمرین کردن است ، امکانات اینجا واقعا چیزهای مخصوصی است ، امروز صبح که آمدم کمی نگران بودم و منتظر بودم تا ببینم در دیدار با بازیکنان و مربیان چه اتفاقی رخ می دهد. امروز کمی باد با گردوخاک بود اما واقعا من از تمرین امروز لذت بردم. من راه را برای دو ، سه مرتبه اشتباه آمدم و دیگران گفتند که صبر کن و این راهی است که تو می روی ، پس من در مسیر درست قرار گرفتم ، مطمئنم در این هفته به اینجا عادت خواهم کرد.

در رسانه ها از انقال تو به چلسی صحبت می شد و اکنون برایت لحظه جاه طلبانه ای است؟

شما با باشگاه ها در ارتباط هستید اما تا آنها علاقه خود را نشان ندهند و رضایت طرفین جلب نشود تنها یک آرزو بازی کردن در یک باشگاه برتر است. قبل از آن همچون درون سنگ است و تنها یک شایعه. اما چیزی که من دیروز گفتم ، شما نمی توانید چنین فرصتی را از دست بدهید.

از زمانی که من به بولتون رفتم امیدوار بودم که خوب کار کنم و بتوانم گام های رو به جلویی در حرفه ام بردارم و این یک مرحله رویایی است . همیشه خواب بازی کردن در این سطح را می دیدم و اکنون با چلسی قرارداد امضا کرده ام . چیزی که به من فرصت انجام این کار را می دهد.

آیا چیزی به چند روزنامه ای که بانی انتقال تو به چلسی را منتفی می دانستند می خواهی بگویی؟

وقتی داستان رار در روزنامه های مطالعه کردم ، کمی نا امید کننده بود . من یک داستان آنها را ندیدم که درست باشد . اکثر مردم به شما خواهند گفت سخت است وقتی که در تیرس قرار گرفته ای و در باره تو مطالبی می نویستند و خیلی هم زیبا نیستند ، اما شما باید لب هایتان بفشارید چرا که می خواهید بگوئید نه.این شرایط است . چیزی که اتفاق افتاد. راحتی ای که من داشتم با با دوستانم و خانواده ام بوده است و آنها شرایط را می دانند که چه اتفاقاتی می افتد و باشگاه نیز این دا می دانست که برای من کافی بود.

مقدار زیادی از آن مطالب شایعه بود و مایه تاسفی بود در مطبوعات ، مخصوصا اینکه آن درست نبود . من به خودم افتخار می کنم که تنها فوتبال بازی می کنم و بیشتر صحبتی نمی کنم و زیاد هم حرف نمی زنم. پس آن کمی تاسف بار بود اما این فوتبال است. وقتی می اید که کارت هم با آن باشد. با امید که من بتوانم در چلسی سخت کار کنم و عملکرد خوبی داشته باشم.

ستونی در وب سایت رسمی باشگاه قرار دارد که پت نوین پیشکسوت تیم مسئول آن است و نظر سنجی ای از هواداران که چه کسانی خواهان امضای قرارداد در این ژانویه و ژانویه قبلی است. تعداد زایادی برگشت داشت و در اکثر مواقع تو در صدر نظر سنجی بودی ، پس تو به چلسی ای آمدی که هواداران می خواستند بیایی.

این چشم نواز و زیباست و زمانی که نشسته بودم و بازی شنبه را نگاه می کردم آنها من را که دیدند ، نامم را فریاد می زدند. این فوق العاده است که شما خواسته باشگاه هستید ، در درجه اول مربی و هواداران . اکنون زمان من است تا پاسخ آنها را با سخت کار کردنم بدهم و با عملکردم بتوانم به چلسی کمک کنم. زمان هیجان انگیزی در دوره حرفه ای من است و تنها می خواهم تمرکزم روی آن باشد و بهترین کارم را انجام دهم.

وقتی با آندره ویلاس بواس صحبت کردی چطور بود؟

وقتی با مربی صحبت کردم ، فوق العاده بود . تصور اینکه با او صحبت کنم بسیار بزرگ بود. همانطوری که گفتم همیشه خواسته شدن توسط مربی خوب است ، زمانی که به باشگاه جدیدی می آیید و با مربی کار می کنید اعتماد به نفس می دهد . این برای اطمینان است.

مربی سابقت ، اوون کویل در این هفته صحبت کرده است و پیش بینی کرده که می توانی در چلسی موفق باشی

امروزه ، اکثر اوقات بازیکنان باشگاه ها را با مسائل بدی ترک می کنند اما برای من ، فکر می کنم کاملا انتقال من واضح بود که برای حرفه ام بوده است . من چیزی به جز تشکر از بولتون ندارم ، آنها به من اجازه مذاکره دادن و مربی برای من فوق العاده بود . من از بولتون به تیم ملی انگلستان رسیدم و می خواهم از هواداران آنجا تشکر کنم چرا که در چهار سالی که آنجا بازی کردم به من این حس را دادند که در خانه هستم. پس جدایی ام با شرایط خوبی بود و آخرین بازی ای که بازی کردم گلزنی کردم و برنده شدیم پس پایان فوق العاده ای در آنجا داشتم.

عده ای می گویند انتقال تو به چلسی یک فایده دارد آن هم این است که برابر ما بازی نخواهی کرد ، همانطوری که در فصل های قبل رکوردی خوبی داشته ای.

من هرگز ، هرگز از بازی کردن برابر چلسی لذت نبردم چرا که همیشه بازنده بیرون آمده ایم. بازی ای در فوریه خواهد بودکه ما برابر بولتون خواهیم بود ، احساس غریبی خواهد بود ، البته اگر در ترکیب باشم. همیشه بازی کردن با چلسی زیبا نبوده است اما اکنون برایم عجیب است چرا که اکنون من در سمت دیگر هستم که سطح انتظارات در آنجاست چرا که همه انتظار دارند بروید و هر بازی را برنده شوید. این چیزی است که باید به آن عادت کنم.

تو در حالی به چلسی آمدی که بازیکنانی را از تیم ملی انگلستان می شناسی.

ما تنها یکدیگر را اکنون و زمانی که در تیم ملی انگلستان بودیم دیده ام ، اما حضور چنین چهره هایی اینجا خوب است و من این را می دانم ، البته قبلش با آنها صحبت کرده ام . من کمی دنیل ( استوریج ) را از قبل می شناسم، او به بولتون آمده است پس او به آنها رفت و او را کمی بیشتر از دیگران می شناسم و من اکنون با او دوست خوبی هستم. زمانی که شما چند بازیکن را می شناسید کار را اسان تر می کند.

کمی به ما در باره دنیل استوریج در بولتون بگو

او برای باشگاه یک انقلاب بود ، همه درباره استعداد او می دانند ، او به باشگاه آمد و واقعا بازیکنی در سطح بالا با استعداد زیاد است ، همانطور که می توانید ببینید. ما دلمان برای گلهایش تنگ شده بود . گلهای فوق العاده ای زده بود و ما می دانستیم موقتا او در بولتون را در اختیار داریم. من می دانستم او می آید تا چلسی را به موفقیت برساند و برای من شگفت انگیز نبود که در این باشگاه چکار می کند. او بازیکن فوق العاده ای برای چلسی و انگلستان خواهد بود.

بازی کردن کنار جان تری برای اولین بار چطور بوده است؟

فوق العاده بود که اولین بازی ام برای تیم ملی انگلستام در کنارفردی با تجربه چون جان تری باشد و به همان خوبی است که خود جان تری است. کار من را بسیار آسان کرد و چند دقیقه با او بازی کردم و فوق العاده بود.

بدیهی است که برای رسیدن به تیم ملی رقابتی وجود دارد اما اگر تو در کنار تری و اشلی کول برای چلسی بازی کنی می تواند برایت شانس خوب باشد تا در تیم ملی حاضر شوی

من مطمئنم مربی تیم ملی انگلستان خوشحال است که ما امکان بازی کردن با هم را داریم اما واقعیت این است که من باید در تیم جایگاهم را کسب کنم که برای آن باید در تمرینات سخت کار کنم . آمدن به باشگاهی چون چلسی که در سطح اول قرار دارند ، بازیکنان بین المللی با کیفیت بالایی وجود داند که رقابتی سختی خواهد بود و آسان نیست. من تنها وقتی شانسی داشتم آن را مال خود کنم اما مطمئنا بازی کردن با بازیکنان انگلستان در اینجا به شناخت یکدیگر کمک می کند . اما هیچ چیز مطمئنی وجود ندارد ، من اینجا آمده ام تا سخت کار کنم تا کاملا جایگاهی خود در تیم اصلی را پیدا کنم.

در آخر پیامی برای هواداران چلسی داری؟

من از آنها قدردانی می کنم و متشکرم که مرا در اولین انتخاب می خواستند و تنها امیدوارم مرا به خوبی داشته باشند . من زمانی که پیراهن تیم را بر تن داشته باشم، در نهایت سختی که امکان داشته باشد کار خواهم کرد و امیدوارم که دوره طولانی مدت خوبی در دوره بازی من باشد.

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

QPR در تلاش براي جذب الكس در رقابت با يوونتوس و پاريس سنت ژرمن

الكس، مدافع مياني و برزيلي چلسي همچون نيكولاس آنلكا قصد ترك انگلستان را دارد.

الكس كه اخيرا 29 ساله شده است علاوه بر كوئينز پارك رنجرز مد نظر يوونتوس ايتاليا و پاريس سنت ژرمن قرار دارد.

با تمام اين تفاسير مارك هيوز اميدوار است بتواند الكس و باشگاه چلسي را براي جذب اولين بازيكن مد نظرش به عنوان سرمربي در QPR متقاعد كند.

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

آندره : روی بازی خودمان تمرکز می کنیم

در هفته ای که تیم های مدعی لیگ برتر به مصاف یکدیگر می روند ، آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش تنها به دیدارش برابر نورویچ تمرکز خواهد کرد.

آندره ویلاس بواس سرمربی تیم فوتبال چلسی در کنفرانس خبری پیش از بازی با نورویچ حاضر شد و در خصوص مسائل مختلف تیمش صحبت کرد.

در خصوص بازیکنان

آندره ویلاس بواس در خصوص مصدومان تیمش گفت :" برانیسلاو ایوانوویچ و جان میکل اوبی بازگشته اند و کاملا این هفته تمرین کرده اند . مایکل اسین نیز که بعد از مصدومیت طولانی مدت به لیگ برتر در بازی با ساندرلند بازگشت ، آماده حضور در ترکیب اصلی را دارد."

وی همچنین با توجه به جذب گری کیهیل نیز گفت :" گری کیهیل با هم تیمی های جدیدش برای اولین بار سه شنبه تمرین کرده است و در تمرینات خوب بوده است و خیلی سریع با شرایط کنار آمده است."

در خصوص بازی نورویچ

آندره ویلاس بواس گفت :" این لذت بزرگی است که بتوان به یک شیوه خاص رسید . پیروزی ها برای انگیزه بیشتر مفید هستند . شیوه ای که آنها بازی می کنند خیلی مثبت است . آنها کاملا بازیکنان با انگیزه ای هستند با تعهد کامل به سرمربی خود."

او ادامه داد :" آنها نتایج عالی ای بدست آورده اند و رده بندی لیگ برتر را شگفت زده خواهند کرد ، چیزی که نشان دهنده ارزش کاری پائول و تیمش است."

سرمربی چلسی گفت :" ما باید عملکرد خود را ثابت کنیم و می تواند با شکست نورویج بهتر شود. اما من اهمیت نمی دهم در دیگر بازی های این هفته چه اتفاقی خواهد افتاد . ما در ابتدا و مهم تر از همه نیاز داریم که کار خودمان را انجام دهیم."

در خصوص نقل و انتقالات

آندره ویلاس بواس خبر مذاکره الکس با کوئینز پارک رنجرز را تائئید کرد و عنوان کرد که تنها در زمانی الکس چلسی را ترک خواهد کرد که باشگاه خواهان وی مبلغ درخواستی باشگاه را پرداخت نماید.

ویلاس در خصوص شایعه خرید بازیکن جدید گفت :" گزینه های در دسترس بیش از حد قیمت دارند ، ما باید کاملا به داشته های خود ایمان داشته باشیم. ما وحشتی نداریم . ما در خصوص یک فوروارد صحبت کردیم اما لازم نیست. این غیر ممکن نیست که خریدی نخواهیم داشت اما باید در آینده ببینیم."

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

دروگبا هم به شانگهای چین می رود؟

به نظر می رسد مسئولان شانگهای چین قصد دارند دروگبا را نیز به چین ببرند تا همبازی آنلکا در این تیم بشود.

دیدیر دروگبا مهاجم ساحل عاجی چلسی که پیشنهاد تمدید قرارداد با این تیم را رد کرده است مد نظر تیم شانگهای چین قرار دارد و بعید نیست بعد از نیکولاس انلکا دومین ستاره چلسی باشد که با ترک این تیم چین و شانگهای می رود.

در همین خصوص شنهوا سخنگوی باشگاه شانگهای در مصاحبه ای با شانگهای دیلی با تائید مذاکره با دیدیر دروگبا ، گفت :" با آنکه چند مانع باقی مانده است ، اما همه چیز خوب پیش می رود."

وی همچنین گفت :" این کار مانند ساخت یک فیلم پرفروش است ، وقتی سوپراستار ها ماند جکی جان ، جت لی و ژوا ژان ، همکاری خود را تائید کرده اند ، دیگر بازیگران در فیلم با اعتماد به نفس بیشتری بازی خواهند کرد."

با توجه به صحبت های شنهوا به نظر می رسد باشگاه شانگهای یکی از گزینه های اصلی دروگبا به شمار می رود و هیچ بعید نیست اسطوره تمام نشدنی چلسی را که به تازگی یکصد و پنجاهمین گلش را برای لندنی ها به ثمر رسانده است فصل آینده در خاور دور و تیم شانگهای چین ببینیم.

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

تقاضای ویلای بواس از رسانه ها؛ روی ماجرای تری- آنتون فردیناند زوم نکنید

در دیدار قبلی دو تیم چلسی-کوئینزپارک رنجرز که در ماه اکتبر برگزار شد، جان تری با آنتون فردیناند، مدافع حریف درگیری پیدا کرد و متهم به استفاده از الفاظ نژادپرستانه شد

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، در آستانه دیدار تیمش مقابل کوئینزپارک رنجرز در رقابت های جام حذفی از رسانه ها خواست روی جان تری، کاپیتان تیمش زوم نکنند.
    در دیدار قبلی دو تیم که در ماه اکتبر برگزار شد، جان تری با آنتون فردیناند، مدافع حریف درگیری پیدا کرد و متهم به استفاده از الفاظ نژادپرستانه شد.

تری این اتهام را رد کرد اما 4 روز بعد از دیدار این هفته مقابل کوئینزپارک رنجرز باید در دادگاه حاضر شود.

ویلاس بواس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" شما چه کار می توانید انجام دهید که فضا را در مورد ماجرای تری- آنتون کمی بهتر کنید؟

ما می توانیم نقش خودمان را ایفا کنیم اما مطمئنا رسانه ها هم نقشی خواهند داشت. اگر می خواهید این مسئله به پایان برسد، از بحث و گمانه زنی بیشتر در مورد آن خودداری کنید."
    سرمربی پرتغالی آبی ها همچنین تاکید کرد که اتهام توهین نژادپرستانه نمی تواند باعث شود که از تری استفاده نکند.

" من مشکلی با استفاده از جان ندارم. اصلا و ابدا. ما بهترین تصمیم را برای تیم خواهیم گرفت. این دیدار یک دیدار دشوار بین دو تیم لندنی است و امیدوارم یک رقابت خوب بین 22 بازیکن باشد."

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

گلکسی لمپارد را می خواهد

مدیر این باشگاه آمریکایی از علاقه شدید خود نسبت به فرانک لمپارد گفت و امیدوار است دو را درتیمش داشته باشد.

تیم ایووک مدیر تیم لس آنجلس گلکسی که توانسته است ستاره هایی چون دیوید بکهام و رابی کین را به تیمش ببرد در مصاحبه ای با اسکای اسپورتز در خصوص احتمال حضور لمپارد در این تیم گفت :" من یک هوادار فرانک هستم ، به نظرم بازیکن فوق العاده ای است . وقتی به چلسی فکر می کنم ، تنها به لمپارد فکر می کنم."

وی ادامه داد :" باید از او سوال کنید ، ما برای آوردن دیوید ( بکهام ) به اینجا دو سال کار کردم و اکنون روی بازیکن بعدی تمرکز کرده ایم. ما کارمان را روی دیگر ستاره ادامه می دهیم و رابطه خوبی با آن داریم اما باید اول دارایی زیادی داشته باشیم که اکنون این طور نیست."

او همچنین گفت :" من یک هوادار او هستم . "

همچنین دیوید بکهام نیز که علاقه زیادی دارد تا لمپارد را مجاب کند تا از چلسی جدا شود بار دیگر مصاحبه کرد و گفت :" اگر او تصمیم بگیرد قدم زنان از چلسی جدا شود ، مطمئنا کدام تیم او نمی خواهد؟"

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

چلسی بدنبال ستاره برزیلی شاختار

گفته می شود مسئولان چلسی پیشنهادی را به بازیکن برزیلی شاختار و ستاره این تیم ارائه کرده اند.

با توجه به خبر منتشر شده در دیلی میل ، آندره ویلاس بواس که در نقل و انتقالات همواره به دنبال جذب هافبک نفوذی و یا یک بال تند و تیز برای تیمش بوده است این بار مبلغ 20 میلیون پوند را به ویلیان بورگس دا سیلوا ، مقلب به ویلیان پیشنهاد کرده است.

به نظر می رسد در صورتی که چلسی بتواند با ویلیان قراردادی امضا کند ، دیگر دی پی جذب هازارد ، ستاره تیم لیل فرانسه نخواهد بود.

13. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

صفحه 63 از 100 نخستنخست ... 1353616263646573 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع