سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
ببخشید با تاخیر گفتم تبریک بازی رو بردیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Captain prejudice
واقعا وقتی مسی افت کنه بارسا به کلی افت میکنه.اما مطمئنم که بارسا دوباره به روزهای اوجش بازمیگرده.
راز باش
ولي فاش نشدني!
دوستان من چندوقت پیش یک مقاله خوندم راجع به اینکه دارن یک کفش هوشمند برای مسی میسازن.این کفش قابلیت های عجیبی داشت و درضمن با قوانین هم مغایرت نداشت.این کفش میتونه میزان نیروی لازم برای استارت های سریع رو به مسی با فشار های متناوب وارد کنه.میتونه با تنظیم فشار از خستگی جلو گیری کنه و خیلی کارای دیگه که البته همش رو اگه مسی بخواد میتونه انجام بده یعنی شاید مسی تشخیص بده که مثلا توی این استارت به حرف کفشش گوش نکنه.ولی هیچ وقت گفته نشد کی قراره از این کفش استفاده بشه و یا اینکه حتی این کفش صرفا برای مسی هست یا نه.الان من احتمال میدم افت مسی به خاطر استفاده از همچین چیزی باشه.چون ما مسی رو در روزای بدتر هم دیده بودیم که خوب بازی می کرد.روزایی رو دیدیم که مسی توی تیم ارژانتین تماما هو میشد ولی میتونست به راحتی بهترین بازیکن زمین باشه.ولی الان نه.اصلا الان نمیتونه در حد یک بازیکن معمولی هم بازی کنه.و من احتمال میدم این به خاطر استفاده از یک تکنولوژی جدید هست.امیدوارم اینطوری باشه.شایدم به قول یکی از دوستان دارن بارسایی ها نیروشون رو نگه میدارن برای روزای حساس تر.اما به نظر من حساس ترین روزها همین اوایل فصل هست که رقابت سنگینه.
دوستان این کفش استفاده شده ی مسی در بازی با گرانادا هست.
این کفشی هست که دقیقا مسی یک سال پیش استفاده میکرده.یعنی فصل پیش.ببینید تفاوت و شکل رو تا چه اندازه عوض شده.(به کف کفش دقت کنید)
البته اینا بیشتر مثل فیلمای تخیلی هست ولی امکانش هست چون سسک فابرگاس هم گفته که مسی توی یک دوره هست که نمیتونه گل بزنه.به زودی گل زنیش شروع میشه.اینا رو میشه یک جوری به هم ربط داد
چه ضربه آزادی هم زد ژاوی!!!
واقعا عالی بود، دروازه بان 2,3 ثانیه بعد فهمید گل خورده![]()
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
خود پپ هم ناراضی بود از بازی ........... گفت که نباید محتاط بازی میکردیم .............. البته مسی کم شانسه مدافع گرانادا توپ رو از روی خط بیرون کشید
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
دوستان برید قوانین مورینیو رو بخونید که برای مقابله به بارسا گزاشته.
شب مسواک بزنید.دست تو دماغتون نکنید به مامانی سلام کنید(البته اینا رو نگفته ولی زیاد فرقی با اینا نداره)
یکی نیست بهش بگه اگه قرار بود کسی با اینکارا حریف بارسا بشه دیگه تو توی رئال نبودی![]()
Captain prejudice
بچه ها امروز تولد آدریانو هست تولدش رو تبریک میگم و برای او آرزوی فصلی موفق و بدون مصدومیت را دارم ...آدریانوی برزیلی در جولای 2010 از سویا به بارسا آمد و توسط گواردیولا در پست های متفاوتی استفاده شد.
در بیوگرافی آدریانو در سایت رسمی آمده است: «وقتی که او در هر دو پست راست و چپ خط دفاعی بازی می کند، نفوذ های هجومی او نشان می دهد که او به راحتی می تواند در نقش های متفاوتی در میانه ی زمین ظاهر شود.
مهارت و قدرت های تهاجمی او همیشه رو به پیشرفت است»
![]()
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
حیف که پپ زیاد راضی نیست ابیدال رو نیمکت نشین کنه وگرنه بهترین گزینه بارسا توی دفاع چپ همین ادریانو سرعتی و بازیساز هست.واقعا میتونه ترکیب ویرانگری رو با ویا یا سسک یا اینیستا درست کنه.امیدوارم پپ از این مدافع پر اشتباه فرانسوی دست بکشه تا یکم تیم تهاجمی تر بشه
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)