چه شود این پرسپولیس.![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
اره داداش ولی داش میثاقمون هنوز هست....ای کاش اق مصطفی به اومدن اون محمد محمدی رضایت میداد عالی میشد هنوزم دیر نشده که بخوان محمد محمدیرو جذب کنند....
اره . درسته ادم فروشه . ولی تو این شرایط نیازش داریم
اره . درسته ادم فروشه . ولی تو این شرایط نیازش داریم[/quote]قبول دارم ادم فروشی کرد ولی همش تقصیره پسرش بود خودش پرسپولیسیه ولی پسرش چه فایده که استفراغیه و جزء کیسه کش ها محسوب میشه ........
Just Real Madrid & Man Utdl
با عرض پوزش فراوان از تاخير پيشومده
من فقط يه سري آخرين اطلاعات دور و بر پرسپوليس رو خلاصه كنم واس دوستاني كه شايد ندونن . همينطور پوزش مي خوام از دوستاني كه تو اين مدت نرسيدم پاسخ پيغامهاشون رو بدم .
_ موشك برگشت . مطمئنا با تمام قوا براي ثبت بهترين بازيهاش در آخرين روزها . اونم بعد از 13 سال
_ دنيزلي تو هيات فوتبال ثبت كرد
_ شكوري تموم كرده فقط اجازه شاهينيها مونده . تو دفاع هر چي يار بگيريم كمه
_ مشكل مجوزكار فوروارد جديدمون ايمون زايد بالاخره حل شد
_ آخرين رايزنيها براي انتقال پولادي داره انجام ميشه .اين بشر واس دفاع چپ ما كلي بدرد مي خوره
_ خلعتبري هم كه هر سال به تيمي مي رفت كه 2قرون پول بيشتر بده امسال هم باز با همه بازي كرد و خودش رو به پول فروخته و به احتمال قريب به يقين ميره امارات . خلايق هر چي لايق
_ طالبي ذوب آهن هم داره به پيشنهاد هر دو تيم فكر مي كنه و فعلا هيچي مشخص نيست
فعلا تيم پشت درهاي بسته تمرين و بازي مي كنه و قراره فردا ساعت 11 صبح يه بازي دوستانه داشته باشيم با تيم آرمين قزوين واس هماهنگ شدن نسبي بازيكنا با تفكرات جديد كادر فني .بازم پشت درهاي بسته
اولين بازيمون در دور برگشت ليگ هم 5شنبه با ملوانه تو انزلي
بابا این پرسپولیس تو نیم فصل کولاک کرده مهرداد پولادی هم که اکی داده فقط مونده هادی شکوری که خودش راضیه فقط اون مربیه ی طنازش اگه اجازشو بده دیگه چه شود این پرسپولیس . من که خیلی امید دارم منظورم قهرمانیه بازم میگم میشه این امتیازهای از دست رفترو جبران کرد و یه بازیه ی 6 امتیازیرو از استفراغیا بگیریم حله ... به امید قهرمانی تو این فصل ....پرسپولیس کهکشانی = پرسپولیس بوندس لیگایی .
ویرایش توسط ALI MOHAMMAD. : 01-01-2012 در ساعت 20:26
اره .... تیم تو نیم فصل دوم نسبت به نیم فصل اول متحول شده
از مدیر عاملو - سرمربی و مربی گرفته تا بازیکنان
مطمئا باشید تیم تو نیم فصل دوم بهتر نتیجه میگره --- باتوجه به اینکه جام حذفی هم از دست دادیم
تنها راهش نتیجه گرفته تو لیگو لیگ قهرمانانه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)