بچه ها این یه نظر سنجیه عمومیه فقط واسه آبی دلان
اگه بین بهترین بازیکن جهان و مجیدی یکی میومد استقلال کدومو انتخاب میکردین؟
منظوری ندارم فقط نظر سنجیه
ESTEGHLAL IS MY HEART
![]()
بچه ها این یه نظر سنجیه عمومیه فقط واسه آبی دلان
اگه بین بهترین بازیکن جهان و مجیدی یکی میومد استقلال کدومو انتخاب میکردین؟
منظوری ندارم فقط نظر سنجیه
ESTEGHLAL IS MY HEART
![]()
LEGENDARY
درسته دوست عزیز یه مثل قدیمی هست که میگه قمار باز وقتی میباز ه اگه نگه به ... مم میمیره
دوستان شانسپولیسی هم همین طور اگه اینها رو نگن که سنگکوب کرده بودن تا حالا
من شخصا با اینکه فرهاد رو میپرستم ولی بازیکنی که وسط فصل تیمش رو با اون وضع که مهره های کلیدیمون مصدوم بودن و نیاز مبرمی بهش داشتیم و اون تیم رو به خاطر مسائل شخصی در اون حال رها کرد و رفت با کمال احترامی که براش قائلم باید بگم لیاقت کاپیتانی رو نداره هیچ لیاقت نداشت همون جام حذفی رو هم بالای دست ببره الان هم همون بهتر بر نگشت اون هنوز هم منافع شخصیش براش مهم تر از استقلاله کاپیتانی براش مهمتر از موفقیت استقلال بود
ضربه ای که اون پارسال به تیم زد دشمنمون بهمون نزد راحت میتونستیم 2 جام بگیریم ولی حیف کاپیتانمون .....
پس من شخصا مجیدی رو قطعا انتخاب نمیکردم
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
عکس رو save کنید بزرگتر میشه برای خوندنش راحت ترید...
ســــــــوت
سو استفاده گرها و بازیگرایی که فقط بلدن فیلم بازی کنن نیان بگن شما دشمن استقلالید و فلان و فلان...دیگه سوت برای اعتراض یه امر عادیه...
برای اینکه حاشیه ای هم برای استقلال ایجاد نشه و روحیه بازیکنا هم تضعیف نشه برای اعتراض به نخواستن فرهاد , اینکارو انجام بدید...هرجایی که میدونید و میتونید این عکس رو share کنید...فیس بوکیهای عاشق مجیدی هم این پیج رو حمایت و لایک کنید جون بگیره...تازه امروز درست شده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای فرهاد
" بذار کلاغ ها هرچه می خواهند بگویند.... تو محبوب عقابم بودی... از این بیشتر؟! "
درود بر اسطوره و افسانه باشگاه استقلال درود بر قاتل پرسپولیس با 8 برد...امیر عزیز نامت به من زندگی میدهد همیشه هوادارت خواهم بود حتی در آن دنیا
شما كه از نيامدنش حسرت مى خوريد
آقايان! چرا سال قبل فرهاد را حفظ نكرديد؟!
در بحث جذب مجيدى كه در روزهاى پايانى نقل و انتقالات هواداران استقلال را تحت تاثير قرار داده بود، اختلاف سلايق مديران استقلال با سرمربى اين تيم باعث شد اين انتقال عملى نشود.پس از آنكه قلعه نويى، به عنوان سرمربى استقلال معرفى شد، هواداران شماره ۷ محبوب آبى ها متوجه شدند كه فرهاد اين فصل جايى در استقلال نخواهد داشت اما در اين ميان فتح الله زاده تلاش كرد تا مجيدى را با اصرار آبى پوش كند كه با شرط قلعه نويى اين امر محقق نشد.حال در اين ميان يك نكته قابل تامل است. اگر فتح الله زاده و رسولى نژاد كه حالا هر روز مصاحبه مى كنند و از علاقه يشان براى بازگشت مجيدى مى گويند، اينقدر حسرت عدم جذب فرهاد را مى خورند، چرا سال قبل فرهاد را حفظ نكردند؟!آيا مديران استقلال يادشان نمى آيد زمانى را كه هواداران آبى و مظلومى به اين بازيكن احتياج داشتند و آنها خيلى راحت ترانسفرش كردند؟
حال زمان حسرت خوردن نيست. زمانى بايد از عدم حضور فرهاد حسرت مى خوردند كه در ليگ يازدهم مهاجمان استقلال يكى، يكى موقعيت ها را از دست مى دادند و امتيازات يكى پس از ديگرى از دست مى رفت تا در نهايت در حالى كه ۶ امتياز از سپاهان جلو بودند، قهرمانى را به آنها هديه كنند.
درست است كه فرهاد در اين فصل هم به كار قلعه نويى و استقلال مى آمد اما اين اظهار نظرهاى عجيب از سوى مديران استقلال به نظر مى رسد فقط براى به دست آوردن دل هواداران است و به جز تشويق فرهاد روى سكوها و فشار روانى روى تيم نتيجه ديگرى ندارد.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)