Design & Developed BY Patira

صفحه 61 از 113 نخستنخست ... 1151596061626371111 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 601 تا 610 , از مجموع 1125

Hybrid View

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

پیش فرض مصاحبه: امیر قلعه نویی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    در ذهن امیر قلعه‌نویی چه می‌گذرد؟ سیستم و تاکتیک بازی او چیست؟ حالا دیگر استقلال محرومی هم ندارد و احتمالات بیشتر از بازی قبل شده است. ابهام پشت ابهام. سرمربی استقلال با چه شیوه‌ای تیمش را مقابل فجر می‌چیند؟ همان روش ۱-۳-۲-۴ با همان بازیکنان که مقابل راه‌آهن دیدیم؟ چه کسانی روی نیمکت می‌نشینند؟ می‌توان از ذهن امیر قلعه‌نویی چیزی را بیرون کشید؟
    امیر مکنونات ذهنی‌اش رامخفی نگه داشته است و واو به واو حواسش به جملاتی که از زبانش بیرون می‌آید هست تا کلامی درباره اینکه از چه سیستمی بازی می‌گیرد و چه نفراتی را وارد میدان می‌کند به ما چیزی نگوید. می‌داند لو دادن ترکیب شاید برایش گران تمام بشود و به همین دلیل با همان زرنگی همیشگی سعی می‌کند با همین جمله: «جمعه می‌فهمید چه نفراتی را بازی می‌دهم» به پاسخ سوال ما اکتفا کند.
    از وقتی به استقلال آمدید کمتر با رسانه‌ها گفت‌وگو کردید. دلیل خاصی دارد؟
    (مثل همیشه با بسم ا… الرحمن الرحیم مصاحبه را شروع می‌کند.) سلام و عرض ادب دارم خدمت همه فوتبالدوستان و اصحاب رسانه. خدمت شما عرض کنم که اینطوری قدری راحت‌تر هستم. سعی می‌کنم تا موضوعی نباشد چیزی نگویم برای همین کمتر مصاحبه کردم.
    عصر جمعه با فجر بازی دارید. استقلال مقابل راه‌آهن تیم امیدوارکننده‌ای بود؛ یعنی همان تیمی که هواداران استقلال از امیر قلعه‌نویی و این بازیکنان توقع دارند.
    البته من آن روز هم گفتم هنوز به ایده‌آل‌هایم نرسیدم و امروز هم دوباره تکرار می‌کنم که استقلال تیم دلخواه من نشده است اما درباره بازی با فجر باید بگویم که هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. آن یک بازی بود با آن اتفاقاتی که دیدیم و این هم یک بازی دیگر است. ما باید برنامه‌ریزی تازه‌ای برای این بازی داشته باشیم.
    خیلی‌ها دوست دارند بدانند امیر قلعه‌نویی تیمش را چگونه می‌چیند با توجه به اینکه محرومان‌تان هم بازگشته‌اند.
    تا آن روز صبر کنید.
    شما معمولا به ترکیب تیم برنده دست نمی‌زنید شاید به خاطر همین خصوصیات باشد که تصور می‌شود همان بازیکنان را دوباره به میدان می‌فرستید.
    تا جمعه صبر کنید خودتان متوجه می‌شوید در ذهن من چه می‌گذرد! شما خیلی عجله دارید. فردا می فهمید چه کسانی نیمکت نشین هستند (… وبعد می‌خندد)
    انگار اصلا دوست ندارید پیرامون ترکیب تیمتان حرفی بزنید.
    همیشه همینطوری بوده، ضمن اینکه الان من ۴۸ ساعت تا آن بازی زمان دارم و با شما دارم مصاحبه می‌کنم. باور کنید خودم هم هنوز در برخی پست‌ها به نتیجه نرسیده‌ام. تمرین امروز (عصر چهارشنبه) در انتخاب نفرات بسیار تعیین‌کننده است.
    اطلاعات شما از فجرکه تا به امروز نتایج خوبی گرفته چه اندازه است؟
    دو بازی آنها را آنالیز کرده‌ایم. آنها تیمی دونده و شوتزن هستند. طبیعتا من دنبال این هستم که شاگردانم به خوبی بتوانند خط ارتباطی بین هافبک‌ها و مهاجمان فجر را به خوبی از کار بیندازند. کمی از نظر روحی روانی تیم به آن شرایطی که من مدنظرم است دست یابد دیگر هیچ دغدغه‌ای نخواهم داشت.
    اطلاعاتی که از تمرین شما به دست آمده این است که طی روزهای گذشته تنها روی نقاط ضعف و قوت فجر کار کرده‌اید.
    بله، همینطور است. بنای کار تمرین ما طی هفته‌ای که گذشت تنها روی بازی با فجر بود.
    شما بهترین خط دفاع لیگ را دارید و فجر بهترین خط حمله را.
    هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. من نمی‌خواهم درباره این آمار حرفی بزنم. اینها چیزهایی است که روی کاغذ می‌آید. آنجا(روی زمین چمن) باید فوتبال بازی کنیم و شاید وقتی دقایقی از بازی گذشت بفهمیم که این آمار هیچ تاثیری ندارد. بازهم تکرار می‌کنم که در فوتبال هر بازی شرایط خاص خودش را دارد.
    استقلال تا امروز گل‌های زیادی نزده اما از نقطه نظر دفاعی بهترین تیم لیگ است.
    رفته رفته شرایط بهتر از این هم می‌شود.
    یعنی دنبال به دست آوردن آمار بهترین خط حمله هم هستید؟
    بله، به خیلی چیزها فکر می‌کنم اما خب همه چیز هم دست من نیست. قدری زمان می‌خواهم . حالا آن زمانی که در پی‌اش بوده‌ام دارد طی می‌شود و من از این موضوع خیلی خوشحالم.
    آقای قلعه‌نویی یک موضوع خیلی توی ذوق می‌زند و آن تعداد کم تماشاگران در بازی با راه‌آهن بود، از این موضوع گله‌ای ندارید؟
    نه، گله‌ای نیست. حتی اگر یک تماشاگر هم به ورزشگاه بیاید به خاطرش می‌جنگیم. من ممنون‌دار این تماشاگران هستم. امیدوارم در کنار هم تیم بسیار خوبی را تشکیل بدهیم.
    موضوعی که این روزها رسانه‌ها را آزار می‌دهد تحریم ملی پوشان است.
    اول بگویم که من کاره‌ای نیستم در این باره نظری بدهم اما تا این حد می‌دانم که مطبوعات رکن اول ورزش هستند. کار انتقال اخبار به عهده همین مطبوعات است. یعنی شما هستید که خبرهای ما را پوشش می‌دهید. من همیشه گفته‌ام ارزش قلم بسیار بالا است. خدا در قرآن نیز به قلم قسم خورده است. پس ما باید ارزش قلم را بدانیم.
    اما شما گاهی وقت‌ها حرف‌هایی علیه رسانه‌ها زده بودید اما الان از آنها دفاع می‌کنید.
    من درباره همه نگفتم. قلم مثل ناموس انسان می‌ماند و کسی که قلم می‌زند باید حواسش به نوشته‌هایش باشد. روی سخن من با یک عده بسیار کم بود که به اعتقاد من ارزش قلم را نگه نداشتند. نمی‌خواهم دیگر در این باره چیزی بگویم اما من همیشه برای آنهایی که صادقانه و عادلانه قلم زده‌اند ارزش و احترام قایل بوده‌ام. چطور می‌توانم رکن اول ورزش را از یاد ببرم؟ من برای مطبوعات خیلی ارزش قایلم. امیدارم همه آنهایی که قلم می‌زنند طوری بنویسند که واقعیت داشته باشد و همیشه خدا را در نوشته‌های خودشان در نظر بگیرند. من دوستدار رسانه‌ها هستم.
    نمی‌خواهید برای آشتی دادن رسانه‌ها با ملی پوشان وارد عمل بشوید؟
    من دخالتی در این موضوع ندارم چون در حیطه وظایفم نیست و تنها می‌توانم ابراز امیدواری کنم که هرچه زودتر این مشکلات برطرف شده و مشکلات ختم به خیر بشود.

2. کاربر روبرو از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده است .

H~T

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

پیش فرض بائو: خوشحالم پاسخ قاطعی به شایعات داده‌ام

گلزن تیم استقلال در دیدار برابر راه‌آهن گفت: خوشحالم در فرصتی که برای حضور در ترکیب تیم بدست می‌آورم توانسته‌ام مثمرثمر باشم.
    میثم بائو بیان این مطلب اظهارکرد: اگر ما نمی توانستیم راه‌آهن را شکست دهیم از جمع مدعیان خارج می‌شدیم و اینکه بخواهیم دوباره به صدر جدول برگردیم شرایط برای ما سخت می‌شد اما الان جزو تیم‌هایی هستیم که در صدر جدول قرار داریم، آن هم با یک بازی عقب افتاده که انشاءالله اگر امروز مقابل فجر پیروز شویم می‌توانیم در صدر جدول قراربگیریم.
    بائو با اشاره به حضورش در نیمه دوم مسابقه برابر راه‌آهن گفت: مهم نیست ۵ دقیقه بازی کنید یا ۹۰ دقیقه، بلکه مهم این است که در دقایقی که در زمین حضور دارید مثمرثمر باشید. به طور مثال اگر ۹۰ دقیقه در زمین باشید اما نتوانید کمکی بهتیم بکنید هیچ سودی ندارد اما اگر ۵ دقیقه به زمین بروید و مثمرثمر باشید بسیار تاثیرگذار است. من خوشحالم در دقایقی که برای استقلال به میدان می روم،توانسته‌ام عملکرد قابل قبولی داشته باشم.
    بائو با اشاره به عدم مصاحبه ملی‌پوشانکشورمان گفت: من از این موضوع خبر ندارم، اما از طرف باشگاه استقلال کسی به من نگفته مصاحبه نکن و اینکه رحمتی ازبازیکنان خواسته با خبرنگاران مصاحبه نکنندبرای من حایز اهمیت نیست چراکه من با باشگاه قرارداد دارم و تابع باشگاه هستم اما موضوعی که باید توجه داشت اینکه خبرنگاران باید به تیم ملی کمک کنند تا انشاءالله تیم ملی به جام جهانی برود چراکه اگر تیم ملی به جام جهانی نرود همه اهالی فوتبال از بازیکنان گرفته تا رسانه‌ها ضرر خواهند کرد.
    وی با اشاره به شایعاتی که در مورد حضورش در تیم استقلال مطرح شد، گفت: خوشحالم چنین شایعاتی در مورد من مطرح شد اما از اینکه با بازی‌های قابل قبولم توانستم پاسخ قاطعی به این شایعات بدهم بسیار برایم ارزشمند است.

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه علی فتح‌الله‌زاده

فتح‌الله‌زاده:تشویق مجیدی روی بازیکنان تاثیر منفی دارد

هواداران خویشتن‌دار باشند

خبرگزاری فارس: مدیر عامل باشگاه استقلال در واکنش به تشویق مجیدی از سوی هواداران این تیم گفت: این موضوع روی بازیکنان تاثیر منفی می‌گذارد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، علی فتح الله زاده پس از تساوی بدون گل استقلال برابر فجر سپاسی در چارچوب هفته نهم لیگ برتر فوتبال گفت: هم بازی خوبی بود و هم بد. 85 دقیقه حمله کردیم و موقعیت‌های زیادی روی دروازه فجر به وجود آوردیم اما فجر هم خوب بازی کرد.
    وی درباره حضور عمران زاده به عنوان مهاجم خاطرنشان کرد: عمران زاده پیش از این در پست مهاجم بازی کرده بود و هم اکنون قصد داریم آرام آرام بار دیگر به این پست بازگردد.
    مدیر عامل استقلال افزود: فجر را نباید دست کم بگیریم. آنها 6 گل به داماش زدند و در صدر جدول قرار دارند. برابر تیم جوان و با انگیزه‌ای به تساوی دست یافتیم.
    فتح الله زاده در خصوص تشویق مجیدی از سوی هواداران و اینکه آیا این موضوع روی روحیه بازیکنان تاثیر منفی ندارد، یادآور شد: این موضوع روی بازیکنان تاثیر منفی می‌گذارد. هواداران باید بدانند ما هم اکنون جای خالی نداریم که بخواهیم بازیکنی جذب کنیم. از تشویق مجیدی ناراحت نمی‌شویم اما بهتر است هواداران، تیم و بازیکنان را تشویق کنند تا بتوانند در آینده نتایج خوب را ادامه دهند.
    وی افزود: انتظار نداریم هواداران به این شکل تیم را همراهی کنند. ما هم اکنون یک بازی کمتر داریم و در رده خوبی قرار داریم. اگر بازی عقب افتاده‌مان را حساب کنیم 3 امتیاز خواهیم گرفت و جزء 3 تیم اول خواهیم بود که نتیجه بدی نیست. هواداران باید خویشتن دار باشند. اگر در رتبه‌های پایین بودیم می‌توانستند علیه تیم شعار دهند اما هم اکنون در رده خوبی قرار گرفته‌ایم.
    مدیر عامل باشگاه استقلال در مورد پیش بینی خود از جایگاه تیم گفت: فکر می‌کردم که جزء 3 تیم اول باشیم و با توجه به یک بازی کمتری که داریم به این هدف رسیده‌ایم. جایمان در جدول خوب است و شاید یک بازی کمتری که داریم به چشم نمی‌آید. در مجموع از تمام بازیکنان راضی هستم. ما یک 3 امتیاز مخفی داریم که با آن 16 امتیازی می‌شویم.
    فتح الله زاده درباره مشکلات پرسپولیس تصریح کرد: من رگه‌هایی از درست شدن در تیم پرسپولیس می‌بینیم. این تیم آرام آرام از بحران خارج می‌شود و می‌تواند به رتبه‌های بالای جدول راه یابد. به رویانیان گفتم تساوی برابر سپاهان هم بد نیست زیرا این تیم قدرتمند است.
    مدیر عامل باشگاه استقلال در خصوص برطرف شدن کدورت‌هایش با رویانیان عنوان کرد: با مدیر عامل پرسپولیس همه جا می‌روم و با هم کار می‌کنیم. درست است که رقیب هم هستیم اما در بیرون زمین برای رسیدن به اهداف یکدیگر تلاش می‌کنیم.
    وی درباره بودجه باشگاه استقلال و بحث اسپانسری تیم فوتبال این باشگاه گفت: بودجه باشگاه استقلال 17 میلیارد و نیم است این در حالی است که برخی از تیم‌های شهرستانی بودجه‌ای بالغ بر 22 میلیارد دارند. بحث اسپانسری استقلال نیز برطرف شده و چک‌های آن را گرفتم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ژنرال امیر قلعه نوعی

قلعه‌نویی: نظر هواداران مهم است اما کار خودم را می‌کنم

آنها ما را عقب می‌اندازند

خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال در واکنش به تشویق فرهاد مجیدی گفت: نظر هواداران مهم است اما من کار خودم را انجام می‌دهم.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی پس از تساوی بدون گل استقلال مقابل فجرسپاسی شیراز گفت: باید به یاوری تبریک بگویم. او با بازیکنان بی ادعا یک تیم تاکتیکی را روانه لیگ برتر کرده است. نیمه اول خوب بودیم و نظم و ساختار دفاعی مان عالی بود اما باید در ساختار حمله بهتر شویم. نیمه دوم طبق آماری که به من داده اند، بهتر شدیم و نبض بازی را در دست گرفتیم اما از موقعیت ها استفاده نکردیم.
    وی افزود: بازیکنان حریف خوب دویدند. هافبک های فجر هافبک های ما را مهار کردند اما با وجود اینکه بهترین خط حمله بودند ایجاد موقعیت نکردند چون نظم خط دفاعی مان عالی بود. باید سرعت تیم استقلال بهتر شود. هنوز خوب موقعیت خلق نمی کنیم و مهاجمان خوب تغذیه نمی شوند.
    قلعه نویی در مورد وضعیت نکونام گفت: خوشبختانه جواد نکونام در حال بازگشت به روزهای اوج است. اگر بازی های بعدی این چند مشکل را برطرف کنیم نمایش روان تری خواهیم داشت. یک امتیاز برای آنها بهتر بود.
    قلعه نویی در خصوص آرایش خط حمله استقلال در بازی امروز و اینکه چرا استقلال با یک مهاجم و سه هافبک دفاعی بازی کرد، گفت: توزی از ابتدا جلو بود و در بازی با راه آهن هم جلو بود. خواهش می کنم بازی ها را ببینید و بعد اظهار نظر کنید. در بازی با راه آهن آرش و توزی مهاجم بودند. ما با یک مهاجم بازی نمی کردیم و اشتباه نکنید. سیستم ما 4-4-2 لوزی بود. با یک هافبک دفاعی بازی کردیم. شاید هم شما از سیستم ما بیشتر اطلاع دارید!
    وی در مورد تشویق فرهاد مجیدی توسط هواداران استقلال گفت: این نظر مردم است و نمی توانیم بگوییم چرا فلانی را تشویق می کنید. بنده تا روزی که هستم همان کاری که باید انجام دهم، می کنم. نظر مردم محترم است اما کار خودم را می کنم.
    سرمربی استقلال در خصوص اینکه چرا از عمران زاده در خط حمله استفاده کرد، اظهار داشت: در بازی با پرسپولیس هم این تصمیم را گرفته بودم اما وقتی حنیف به خط حمله آمد ارسال از کناره ها کمتر شد و فقط هدفمان استفاده از توپ های بلند بود که این اتفاق هم نیفتاد.
    قلعه نویی در پاسخ به این سؤال که چرا استقلال با وجود هزینه میلیاردی نمی تواند مثل فجر نتیجه بگیرد، گفت: بگذارید پولی به ما بدهند بعد در مورد آن حرف بزنید. هوادار و مردم حق دارند صحبت کنند. نمی توانیم بگوییم چرا این حرف را می زنید اما ما هنوز پولی نگرفتیم. یک بازی عقب افتاده داریم و اگر ببریم به بالای جدول می رسیم.

وی اضافه کرد: ما برای قهرمانی آمده ایم. یکسری مسائل فقط هدف را بهم می زند و خودزنی می کنیم. هاشم بیک زاده بهترین بازیکن سمت چپ ایران است ولی این قدر او را زدند که شرایط این طوری شده است. مطمئن باشید تیم ما اول می شود اما هواداران ما را عقب می اندازند و تا لحظه ای که هستم آنچه خودم بخواهم را انجام می دهم اما به حرف مردم هم گوش می دهم.
    وی تصریح کرد: جباری به تمرینات بازگردد، مشکل ما در خط هافبک کمتر می شود. ما برای قهرمانی کار می کنیم.
    قلعه نویی در خصوص اینکه بازیکنان فجر مقابل استقلال استرس نداشتند، اما بازیکنان استقلال استرس داشتند و چرا از روانشناس استفاده نمی کند، گفت: زمانی که تیم ملی بودم دکتر منتظری را برای روانشناسی آوریم اما در برنامه های رادیویی ایراد گرفتند. استقلال استرس ندارد. پخش مستقیم انگیزه حریفان را بیشتر می کند.

وی گفت: کمی دغدغه داریم. باید به این بازیکنان پول بدهند. کار به جایی رسیده که برخی از بازیکنان از فتح الله زاده پول دستی می گیرند و این برای تیم بزرگی مثل استقلال خوب نیست.
    قلعه نویی در پاسخ به این سؤال که دو مهاجم روی نیمکت داشتید اما از عمران زاده در این خط استفاده کردید گفت: در کنفرانس همه چیزهای عجیب و غریب می پرسند. همه بازیکنان ما خوب هستند. ما گفتیم با دو مهاجم بازی می کردیم و دوستان الان گفتند با سه هافبک دفاعی بازی کردیم. خدا را شکر همه چیز روشن شد.

قلعه نویی اضافه کرد: در دقایق آخر از سمت راست ارسال های خوبی داشتیم و گفتیم یک بلند زن بیاوریم اما منوچهری که بازیکن خوبی است هنوز به محیط پذیری اضافه نشده و میداودی در حال آماده شدن است و سایر بازیکنان هم خوب هستند اما در آن قسمت بازی تصمیم گرفتم از حنیف استفاده کنیم. کاری که در بازی با پرسپولیس هم انجام دادم.

وی گفت: ایراد کار این بود که بعد از حضور عمران زاده در خط حمله دیگر ارسال بلند نداشتیم. با این حال می توانستیم در نیمه دوم به گل برسیم. هافبک های ما به خوبی مهاجمان را تغذیه نمی کنند که این موضوع با آمدن جباری حل می شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مجید صالح

صالح: هواداران صبورتر باشند/ استقلال در بازی‌های آینده بهتر می‌شود

خبرگزاری فارس: مربی تیم فوتبال استقلال از هواداران این تیم خواست صبورتر باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس، مجید صالح پس از تساوی خانگی بدون گل برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران گفت: بازی خوبی بود اما در زدن ضربات آخر کم دقت بودیم. هیچ دو بازی‌ای شبیه هم نمی‌شود اما نیمه دوم این مسابقه یکی از بازی‌های خوب ما بود.
    وی ادامه داد: فجرسپاسی تیم دونده و با برنامه‌ای نشان داد اما ما می‌توانستیم برنده شویم به شرط آنکه در زدن ضربات آخر دقت می‌کردیم.
    صالح در مورد تشویق فرهاد مجیدی از سوی تماشاگران گفت: تماشاگر آنچه را که می‌خواهد می‌گوید اما استقلال بازی به بازی بهتر می‌شود و ما می‌توانیم نتایج بهتری بگیریم. بهتر است هواداران صبور‌تر باشند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ميرشاد ماجدى

ماجدی: هواداران چون مجیدی را دوست دارند تشویق می‌کنند

اعتراضی در کار نیست!

خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: هواداران چون فرهاد مجیدی را دوست دارند او را تشویق می‌کنند و اعتراضی در کار نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس، میرشاد ماجدی پس از تساوی بدون گل استقلال برابر فجرسپاسی در مورد اینکه چرا بازیکنان استقلال مصاحبه نکردند گفت: این تصمیم شخصی آنها است. ما هیچ چیزی به بازیکنان نگفتیم که مصاحبه نکنند.
    وی در مورد اینکه ادامه این روند به نفع فوتبال است یا نه گفت: به نظر شخصی خودم با توجه به اینکه در مقدماتی جام جهانی هستیم رسانه‌ها، بازیکنان، مربیان و مدیران باید در تعامل باشند. عدم تعامل این ارکان به ضرر فوتبال و نوعی جنگ داخلی است که دودش به چشم فوتبال می‌رود و ما را از جنگیدن با حریف خارجی بازمی‌دارد.
    ماجدی در مورد اینکه شما بازیکنان را به تعامل با رسانه‌ها دعوت کرده‌اید یا نه عنوان کرد: باید یک سری مسائل رو در رو گفته شود. برخی بازیکنان با نمایندگان مطبوعات جلسه داشتند که به جمع بندی نرسید. فکر می‌کنم این مسئله تا آخر هفته به جمع بندی برسد. من هم کمک می‌کنم که این تعامل زودتر ایجاد شود.
    سرپرست استقلال در مورد اینکه چرا هر کس که فرهاد مجیدی را تشویق کرد بازداشت شد اظهار داشت: من این مسئله را از شما می‌شنوم و نمی‌دانم چنین اتفاقی افتاده یا نه.
    وی در مورد اینکه این شعارها خطی است یا نه و آیا نشانگر اعتراض تماشاگران استقلال است گفت: بعید می‌دانم شعارها خطی باشد. هواداران فرهاد مجیدی را چون دوست دارند تشویق می‌کنند و بحث اعتراض نیست. اعتراض زمانی است که تیم نتیجه نگیرد و بازنده شود.
    در این لحظه خبرنگاران به سرپرست استقلال گفتند که ما هم مثل شما خوش بین هستیم که ماجدی پاسخ داد: این خوش بینی ما را به سرمنزل مقصود می‌رساند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ستار همدانی

همدانی: با حضور جباری مشکل گلزنی استقلال حل می‌شو

خبرگزاری فارس: مربی تیم فوتبال استقلال گفت: با حضور مجتبی جباری مشکل گلزنی ما حل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، ستار همدانی پس از تساوی بدون گل استقلال برابر فجر سپاسی گفت: فجر تیم خیلی خوبی بود. استقلال هنوز با آنچه مد نظر و ایده‌آل قلعه نویی است فاصله دارد. با پایان مصدومیت مجتبی جباری و حضور این بازیکن در خط هافبک مشکل ما حل می‌شود و در بازی‌های آینده بهتر خواهیم شد و روند رو به رشد ما ادامه پیدا می‌کند.
    همدانی در مورد اینکه تشویق فرهاد مجیدی اعتراض به مشکل گلزنی استقلال است گفت: مشکل ما در خط حمله نیست. مهاجمان خوبی داریم و مشکل ما جای دیگر است و بازیکنی است که باید این گره‌ها را باز کند و مهاجمان را در موقعیت گلزنی قرار دهد.
    وی در مورد اینکه در رختکن استقلال چه اتفاقی افتاده که هیچ کدام از بازیکنان استقلال مصاحبه نمی‌کنند گفت: هیچ اتفاقی نیفتاده و مطمئن باشید اگر موردی بود، می‌گفتم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

9. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

پیش فرض مصاحبه: رویانیان

محمد رویانیان می‌گوید دوبار؛ یک بار روز گذشته و یک بار هم پیش از آغاز فصل جدید لیگ برتر با فرهاد مجیدی برای حضور در پرسپولیس مذاکره کرده است.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به گفت و گوی خود با فرهاد مجیدی، گفت: من روز گذشته با مجیدی صحبت کردم و قبل از فصل هم با او حرف زده بودم و پیشنهاد دادم که به پرسپولیس بیاید. به هر حال باید بپذیریم امثال مجیدی، کریمی، مهدوی کیا و نکونام چهره های برتر این فوتبال هستند. از مجیدی درباره آینده‌اش و وضعیتش در نیم فصل پرسیدم که او مدام با خنده می‌گفت من استقلالی‌ام. مجیدی یکی از بازیکنان با فرهنگ و با شخصیت ماست.

11. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

پیش فرض مصاحبه:فتح‌الله‌زاده

تشويق مجيدي روي بازيکنان تاثير منفي دارد؛
    فتح‌الله‌زاده: هواداران خويشتن‌دار باشند

مدير عامل باشگاه استقلال در واکنش به تشويق مجيدي از سوي هواداران اين تيم گفت: اين موضوع روي بازيکنان تاثير منفي مي‌گذارد.

علي فتح الله زاده پس از تساوي بدون گل استقلال برابر فجر سپاسي در چارچوب هفته نهم ليگ برتر فوتبال گفت: هم بازي خوبي بود و هم بد. 85 دقيقه حمله کرديم و موقعيت‌هاي زيادي روي دروازه فجر به وجود آورديم اما فجر هم خوب بازي کرد.

وي درباره حضور عمران زاده به عنوان مهاجم خاطرنشان کرد: عمران زاده پيش از اين در پست مهاجم بازي کرده بود و هم اکنون قصد داريم آرام آرام بار ديگر به اين پست بازگردد.

مدير عامل استقلال افزود: فجر را نبايد دست کم بگيريم. آنها 6 گل به داماش زدند و در صدر جدول قرار دارند. برابر تيم جوان و با انگيزه‌اي به تساوي دست يافتيم.

فتح الله زاده در خصوص تشويق مجيدي از سوي هواداران و اينکه آيا اين موضوع روي روحيه بازيکنان تاثير منفي ندارد، يادآور شد: اين موضوع روي بازيکنان تاثير منفي مي‌گذارد. هواداران بايد بدانند ما هم اکنون جاي خالي نداريم که بخواهيم بازيکني جذب کنيم. از تشويق مجيدي ناراحت نمي‌شويم اما بهتر است هواداران، تيم و بازيکنان را تشويق کنند تا بتوانند در آينده نتايج خوب را ادامه دهند.

وي افزود: انتظار نداريم هواداران به اين شکل تيم را همراهي کنند. ما هم اکنون يک بازي کمتر داريم و در رده خوبي قرار داريم. اگر بازي عقب افتاده‌مان را حساب کنيم 3 امتياز خواهيم گرفت و جزء 3 تيم اول خواهيم بود که نتيجه بدي نيست. هواداران بايد خويشتن دار باشند. اگر در رتبه‌هاي پايين بوديم مي‌توانستند عليه تيم شعار دهند اما هم اکنون در رده خوبي قرار گرفته‌ايم.

مدير عامل باشگاه استقلال در مورد پيش بيني خود از جايگاه تيم گفت: فکر مي‌کردم که جزء 3 تيم اول باشيم و با توجه به يک بازي کمتري که داريم به اين هدف رسيده‌ايم. جايمان در جدول خوب است و شايد يک بازي کمتري که داريم به چشم نمي‌آيد. در مجموع از تمام بازيکنان راضي هستم. ما يک 3 امتياز مخفي داريم که با آن 16 امتيازي مي‌شويم.

فتح الله زاده درباره مشکلات پرسپوليس تصريح کرد: من رگه‌هايي از درست شدن در تيم پرسپوليس مي‌بينيم. اين تيم آرام آرام از بحران خارج مي‌شود و مي‌تواند به رتبه‌هاي بالاي جدول راه يابد. به رويانيان گفتم تساوي برابر سپاهان هم بد نيست زيرا اين تيم قدرتمند است.

مدير عامل باشگاه استقلال در خصوص برطرف شدن کدورت‌هايش با رويانيان عنوان کرد: با مدير عامل پرسپوليس همه جا مي‌روم و با هم کار مي‌کنيم. درست است که رقيب هم هستيم اما در بيرون زمين براي رسيدن به اهداف يکديگر تلاش مي‌کنيم.

وي درباره بودجه باشگاه استقلال و بحث اسپانسري تيم فوتبال اين باشگاه گفت: بودجه باشگاه استقلال 17 ميليارد و نيم است اين در حالي است که برخي از تيم‌هاي شهرستاني بودجه‌اي بالغ بر 22 ميليارد دارند. بحث اسپانسري استقلال نيز برطرف شده و چک‌هاي آن را گرفتم.

13. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

پیش فرض مجیدی: به رویانیان گفتم خونم آبی است/ از تشویقم توسط هواداران استقلال احساس غرور می‌کنم

کاپیتان پیشین استقلال می‌گوید،‌ به عشق این تیم و هواداران استقلال پیشنهاد رویانیان برای بازی در پرسپولیس را رد کرده است.
    فرهاد مجیدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره موضوعات مختلفی از جمله پیشنهاد رویانیان به او برای حضور در پرسپولیس، تمایل داماش برای جذب او و همچنین تشویقش در بازی شب گذشته استقلال صحبت کرد.
    رویانیان اعلام کرده برای حضور در پرسپولیس با شما مذاکره کرده است. در این باره توضیح می‌دهید؟
    من از ابراز محبت سردار رویانیان تشکر می کنم و برای وی آرزوی موفقیت دارم. ما چندین بار صحبت کردیم و با هم گپ زدیم. حتی در ابتدای فصل درباره جذب متسو سردار با من صحبت کرد. او در ابتدای فصلهم به من پیشنهاد بازی در پرسپولیس را داد، اما من ضمن تشکر از رویانیان به عشق استقلال این پیشنهاد را قبول نکردم. روز گذشته هم به من پیشنهاد بازی در پرسپولیس برای نیم فصل را داد که به سردار گفتم من به شما علاقه زیادی دارم اما خون من آبی است و استقلال بخشی از زندگی من است. طبیعتا این پیشنهاد نظر لطف رویانیان نسبت به من بوده است. حضور مدیرانی مثل او که از نظر اقتصادی و زیربنایی باعث پیشرفت فوتبال ما می شوند، فرصت مغتنمی برای فوتبال ماست.
    این روزها همه جا صحبت از شرایط مهم و سرنوشت ساز تیم ملی در راه صعود به جام جهانی است. در این میان انتقادهایی به بازیکنان پا به سن گذاشته مثل علی کریمی و جواد نکونام وجود دارد.
    اگر علی دایی در مقدماتی ۲۰۱۰ از تیم ملی جدا نمی شد بی شک ما به جام جهانی صعود می کردیم که متاسفانه با جدایی وی این اتفاق نیفتاد اما با آوردن مربی بزرگی به نام کی‌روش قطعا می‌توانیم به آرزوهایمان برسیم. کی‌روش یک مربی بسیار بزرگ و حرفه‌ای است. ما سه فاکتور مهم رسیدن به موفقیت که همان مربی بزرگ، بازیکن بزرگ و هواداران بزرگ هستند را داریم. قطعا با حضور ۱۰۰ هزار هوادار استقلالی و پرسپولیسی می‌توانیم در ورزشگاه آزادی کره‌جنوبی را شکست دهیم و دل همه مردم را شاد کنیم. همه باید از تیم ملی حمایت کنند. تیم ملی متعلق به همه مردمایران است و من هم اگر بتوانم و در ایران باشم حتما سعی می‌کنم با حضور در ورزشگاه به تشویق تیم کشورم بپردازم.فوتبال ما جوانان بسیاری دارد. درباره بازیکنانی مثل کریمی باید بگویم که نام کریمی برای فوتبال ما کافی است. قطعا در بازی مقابل کره هم اگر علی کریمی و خسرو حیدری شرایط آرمانی داشته باشند کره جنوبی را با اقتدار شکست خواهیم داد. داشتن کریمی برای هر تیمی یک نعمت است و او می‌تواند برای تیم ملی مثمر ثمر باشد.
    در بازی شب گذشته استقلال مقابل فجرسپاسی نام شما بارها از سوی هواداران استقلال برده شد و چندین بار تشویق شدید.
    من احساس غرور می‌کنم از این که هواداران استقلال مرا تشویق کردند. من همیشه به یاد آنها هستم. روزهای خوبی را با استقلال داشتم که مطمئنا در آینده هم با هواداران روزهای بهتری خواهیم داشت.
    بازی را تماشا کردید؟
    بله، بازی را دیدم. به نظر من در استقلال خسرو حیدری و در فجر هم بازیکن شماره ۹ (رضا حقیقی) خوب بازی کردند. من این بازیکن را فراتر از آسیا دیدم. در کل فجر تیم جوان و دونده‌ای است، اما هواداران نگران نباشند. استقلال تیم بزرگی است و با بازیکنان و ستاره‌های بزرگی که در اختیار دارد و به کمک هواداران با اقتدار قهرمان لیگ می شود.
    مثل این که داماش هم برای جذب شما ابراز علاقه کرده و قویدل مالک این باشگاه به دنبال جذب شما بوده است.
    بله، در ابتدای فصل هم با من تماس گرفتند و خواهان حضورم در داماش بودند، اما به دلیل این که دوست ندارم در ایران به جز پیراهن استقلال با پیراهن تیم دیگری به میدان بروم، این پیشنهاد را رد کردم. اما خوشحالم که مدیرانی با اهداف و برنامه‌های بزرگ وارد فوتبال شده‌اند در داماش مشغول به کار هستند. طی صحبت‌هایی که با مالک باشگاه داماش داشتم از حضور در این تیم به عنوان بازیکن عذرخواهی کردم، اما با حضور مدیرانی چون واعظ آشتیانی و قویدل در مجموعه داماش هر کمکی که از دستم برآید برایشان انجام خواهم داد و روزهای خوبی را با حضور این افراد برای فوتبال گیلان پیش‌بینی می‌کنم.

15. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

صفحه 61 از 113 نخستنخست ... 1151596061626371111 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)