Design & Developed BY Patira

صفحه 61 از 129 نخستنخست ... 1151596061626371111 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 601 تا 610 , از مجموع 1281
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙

به نام خداوند بخشنده مهربان

به نام خداوند بخشنده مهربان

قوانین بخش رئال مادرید

دوستان به نکات زیر توجه و دقت کنید

1- تاپیک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :توجه کنید عزیزان که در این تاپیک فقط به حرف های خودمونی که شامل ( پیروزی مساوی یا شکست- شوخی های مادریدی- شرط بندی سره امضاء و آواتار- دفاع از تیم- گذاشتن عکس و...) خواهد بود انجام خواهید شد. و بحث هایی در مورده تیم-مربی-بازیکنان-اخبار-بازی های رئال و... در این تاپیک انجام نخواهد شد و اسپم به حساب میاد.

توجه کنید که در صورت مشاهده 2بار چنین بحث هایی در تاپیک حرف های خودمونی (یعنی تا 2بار) پست فنی به تاپیک گفتگو حرفه ای منتقل خواهد شد و بار سوم پست حذف می شود.

2-تاپیک
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در این تاپیک با کمک شما می پردازیم به آنالیز تیم-مربی-و بازیکنان و نمره دهی به بازیکنان مربی و تیم و همین بحث و تبادل و نظر

در این تاپیک هر چند مدت یک بار یه نظرسنجی در مورده رئال مادرید قرار می گیرد که نظرسنجی ها شامل ( خرید و فروش بازیکن- رفتن یا آمدن مربی جدید و...) می باشد. مثال:

آیا خرید فلان بازیکن خوبه؟چرا؟به نظرتون می تونه کمک تیم کنه؟

و اخبار: دوستان گذاشتن هر اخباری مجاز نیست و اسپم به حساب میاد.

اخبار های مهم مثلا (اخبارهای تغییر تحولات باشگاه خرید یا فروش فلان بازیکن و...)
    و اخبارهایی که بحث فنی راه بندازه

نکته: توجه داشته باشید در این تاپیک گفتگوی حرفه ای ارسال پست های نیم خطی و 1 خطی ممنوعه چون جنبه فنی بودنش میاد پایین

و نکات مهم در دو تاپیک

1-در هردو تاپیک با زبان گفتاری و با لحن خوب پست خواهیم داد

2-هر گونه دعوا و کل کل بین مادریدی ها ممنوع هست و برخورد خواهد شد.
    3- هر کاربر تازه واردی که آمد هرکدوم از ما آنلاین بودیم از قوانین با خبرش می کنیم که باعث بی نظمی نشه.قوانین هم در بخش رئال به صورت اطلاعیه زده شده
    تصویر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به امید فصلی پر از موفقیت برای رئال مادید کبیر

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 02-02-2013 در ساعت 06:13

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    گاس هيدينگ,خوزه مورينيو,دل بوسکه
    بازیکن محبوب
    زين الدين زيدان,ايكر كاسياس, رائول,كريستيانو رونالد
    اسم واقعی شما
    Saeed
    RealMadridRealMadrid

Zidane

تشکر ها
    1,435
    تشکر شده 889 در 224 پست

real

نقل قول نوشته اصلی توسط INDECENT نمایش پست ها
    اولا که اون کرنر اصن پنالتی نبود , چون توپ از سر بازکنای اول رد شدو فقط خورد تو دست سوبوتیچ , یعنی اگه اون صحنه رو پنالتی میگرفتن واقعا ظلم بزرگی کرده بودن مثه همون ظلمی که تو بازی با عرب سیتی کردن . اون توپ دومم به نظر من که توپو زد ولی خب صحنه رو زیاد ندیدم ولی تو اون صحنه ای که من دیدم پنالت نبود .

من روی اینجور مسائل اتفاقا خیلی بی تعصب نظر میدم همونجوری که تو بازیه رفت این دو تیم اون دو تا صحنه روی بازیکنای دورتموند اتفاق افتاد رو خیلی راحت گفتم که پنالتی نبود ( انقد موضوعش کم ارزش بود که دیگه صحنه هاشم یادم رفته ) .

در ضمن اشتباهات داوری جزئی از بازیه , مثلا یه سریا میگن اون توپی که اوزیل کردش تو گل اصن خطا نبود ولی خب من اصن تصویری ازش ندیدم پس قضاوت نمیکنم .

در ضمن اینم بگم امیدوارم ناراحت نشی من نمیدونم چرا رئالیا همیشه به همه چیز اعتراض دارن , چه مربیش چه بازیکناش چه طرفداراش . مثه اینکه قضیه ی بارسا خیلی روتون تاثیر منفی و حالت بدبینانه ای گذاشته ( این حرفم کنایه نبود یه علامت سوال تو ذهنمه )

اگه به مصدومیت بود که ما هم کوبا رو نداشتیم , در ضمن گوتزه و رویس هم میتونستن مارسلو خدیرا رو جا بزارن گرچه با نبودن اون دو بازیکنتون یه جورایی واقعا اون سمت واسه دورتموند تبدیل به اتوبان شده بود , واقعا نمیشه از بازیکنی مثه مارسلو که خودمم خیلی خیلی قبولش دارم چشم پوشی کرد . ولی خب فوتبال یعنی همین , یه موقع هستش که تیم بازیکناش مصدوم میشنو تیم یه مقدار ضعف نشون میده ولی من از این موضوع نمیتونم بگذرم که حریفمون رئال مادرید بود نه یه تیم درجه 2 .

يه پيشنهاد اگه وقت داشتي يكي دو تا از بازيهاي رئال رو ببين اونوقت نظرت در مورد اينكه رئاليها بهانه گيرن عوض ميشه در ضمن من بازي رو دان كردم و دوبار ديگه نگاه كردم اون كرنر كه توپ خورد به دس بازيكنتون پنالتي نبود اما خطا روي كاكا پنالتي بود و گل آفسايد شده كايخون درس بود.
    بله داداش اشتباهات داوري هميشه هست منتها من هميشه ميگم اين مربيا و بازيكنان هستن كه نتيجه بازي رو بايد رقم بزنن نه داوارا.
    شما ميگي ما بهانه گيريم؟اوكه بازي پارسال ما با بايرن بازي رفت گل ريبري آفسايد بود چون بواتنگ نقطه ديد ايكر رو كور كرده بود و قوانين فيفا ميگه اين آفسايده داداش چون بواتنگ تو آفسايد بود
    تو بازي برگشت كاكا تو آفسايد بود و هيچ كاري با توپ نداشت اما تك به تك كريس رو الكي آفسايد گرفت و تو وقتهاي اضافه درست تو دقيقه 119 بازي گرانرو تك به تك با نوير بود كه تا آمد بچرخه نوير پيراهنش رو كشيد و نذاشتش يه پنالتي هم اينجا سوخت حالا باز بگيد رئاليا بهانه گيرن ما هم قبول داريم اشتباهات داوري جزئ از بازين ولي نه اينكه نتيجه بازي رو عوض كنن

حالا بماند بازيهاي ما با اون تيمه... كه يه دو سه تا از بازيها عجيب ناداوري به ضرر ما بود

Real Madrid

3. 5 کاربر از پست مفید hala_madrid تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Steve

GermanyPersepolis

Delpiero

تشکر ها
    1,074
    تشکر شده 1,475 در 337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hala_madrid نمایش پست ها
    يه پيشنهاد اگه وقت داشتي يكي دو تا از بازيهاي رئال رو ببين اونوقت نظرت در مورد اينكه رئاليها بهانه گيرن عوض ميشه در ضمن من بازي رو دان كردم و دوبار ديگه نگاه كردم اون كرنر كه توپ خورد به دس بازيكنتون پنالتي نبود اما خطا روي كاكا پنالتي بود و گل آفسايد شده كايخون درس بود.
    بله داداش اشتباهات داوري هميشه هست منتها من هميشه ميگم اين مربيا و بازيكنان هستن كه نتيجه بازي رو بايد رقم بزنن نه داوارا.
    شما ميگي ما بهانه گيريم؟اوكه بازي پارسال ما با بايرن بازي رفت گل ريبري آفسايد بود چون بواتنگ نقطه ديد ايكر رو كور كرده بود و قوانين فيفا ميگه اين آفسايده داداش چون بواتنگ تو آفسايد بود
    تو بازي برگشت كاكا تو آفسايد بود و هيچ كاري با توپ نداشت اما تك به تك كريس رو الكي آفسايد گرفت و تو وقتهاي اضافه درست تو دقيقه 119 بازي گرانرو تك به تك با نوير بود كه تا آمد بچرخه نوير پيراهنش رو كشيد و نذاشتش يه پنالتي هم اينجا سوخت حالا باز بگيد رئاليا بهانه گيرن ما هم قبول داريم اشتباهات داوري جزئ از بازين ولي نه اينكه نتيجه بازي رو عوض كنن

حالا بماند بازيهاي ما با اون تيمه... كه يه دو سه تا از بازيها عجيب ناداوري به ضرر ما بود
    بازی های رئالو دیدم البت خیلی کم چون اولا از رئال خوشم نمیاد دوما به خاطر سطح اختلافی که با تیم های اسپانیایی داره یه جورایی بردش از قبل مشخصه , مگه اینکه بازی یا الکلاسیکو باشه یا تو جام باشگاه ها بازی کنن که بازیشو ببینم ( البت کامل به اتفاقات رئالو مشکلاتش با داوریو اینجور چیزا آگاه هستم )

در مورد همون بازی با بایرن یه پنالتی واسه رئال گرفتن که اصن پنالتی نبود چون توپ بدست بود نه دست به توپ ولی همونو پنالبتی گرفتنو رئال گل زد ولی هیشکی ازش حرف نزد در صورتی که اگه اون اتفاق واسه بارسا افتاده بود زمینو زمانو یکی میکردن ( حالا کاری به بارسا و اتفاقاتش ندارم )

عزیز منظور من از اعتراض میدونی چیه ؟ بزار یه مثال بزنم اصن , باور کن اگر بازیکن رئال با جفت پا بره تو قفسه ی سینه بازیکن حریف و داور اون صحنه رو فقط خطا بگیره و حتی کارت نده مورینیو اون گوشه ی زمین اعتراض میکنه و تماشگرای تو ورزشگاه هم شاکی میشن ( خیلی دقت کردم رو حرکات مورینویو حالا تو هر تیمی بوده ) .

البته از حقم نمیگذرم که تو یه سری از بازی ها داورا یه تصمیمات ضایعی میگیرن که داورای ایرانی هم همچین تصمیمیایی نمیگیرن .

نگفتم بهانه میگیرید گفتم دیگه خیلی حساس شدید روی قضایای داوری ( حالا کاری ندارم که بعضی وختا واقعا حق با شماس )
    رفاقت ریده

سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل

فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. 3 کاربر از پست مفید INDECENT تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

این مساله داوری خیلی داره کش پیدا میکنه
    اولا ما هم مثه شما به طبیعت داوری معتقدیم و اینو قبول داریم داوری بد واسه همه هست اما یه جاهای حساسی زیادی برای رئال بوده اما بازم قبول داریم اینم بهونس و حرفت قبول
    اما شمایی که به اینقد داوری رو حل شده میدونی چرا پس به پنالتی اشتباهی که به ضرر دورتموند مقابل سیتی شد اشاره میکنی
    میبینی که داوری هر چند واسه همه همه جوره هست اما همه هم به عنوان یه حربه ازش استفاده میکنند
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

7. 6 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Steve

GermanyPersepolis

Delpiero

تشکر ها
    1,074

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    این مساله داوری خیلی داره کش پیدا میکنه
    اولا ما هم مثه شما به طبیعت داوری معتقدیم و اینو قبول داریم داوری بد واسه همه هست اما یه جاهای حساسی زیادی برای رئال بوده اما بازم قبول داریم اینم بهونس و حرفت قبول
    اما شمایی که به اینقد داوری رو حل شده میدونی چرا پس به پنالتی اشتباهی که به ضرر دورتموند مقابل سیتی شد اشاره میکنی
    میبینی که داوری هر چند واسه همه همه جوره هست اما همه هم به عنوان یه حربه ازش استفاده میکنند
    بزار قبل از اینکه در مورد اون پنالتی صحبت کنم یه حرفی بزنم که اگه تا حالا بهش دقت نکردی بهش دقت کنی اگرم یادت رفته یادآوری شه .

یه تیم اگه دیقه ی 1 گل بزنه چی میشه ؟ کاملا مشخصه تیم حریفش هم از لحاظ روانی خیلی بهم میریزه هم از لحاظ تاکتیکی ممکنه همون اول بازی یه مقدار مجبور به تغییر شه . ولی باز میتونه به بازی برگرده

حالا اگه یه تیمی دیقه 90 گل بزنه چی میشه ؟ به نظرت حریف میتونه کاری کنه ؟

تو بازی با عرب سیتیم دقیقا همین بود , اگه اون پنالتی دیقه ی 60 اتفاق میفتادو گل میشد دورتموند 30 دیقه فرصت داشت گل بزنه ولی یه پنالتیه دیقه نودو هیچ کاریش نمیشه کرد .

اون بازی دورتموند خیلی موقعیت از دست داد ولی پنالتیه دیقه آخرو واقعا نمیشه ازش گذشت .

بعضی وختا تصمیمات اشتباه جوریه که نمیشه جبرانش کرد .

یه پنالتی تو تایم های میانی بازی خیلی فرق داره با یه پنالتی توی دقیقه های پایانی چون اگه نتیجه عوض شه شاید دیگه برنگرده .

امیدوارم اصل حرف منو گرفته باشی
    رفاقت ریده

9. 2 کاربر از پست مفید INDECENT تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    خوزه . دیمتئو
    بازیکن محبوب
    Cristiano.Ronaldo * Kaka
    اسم واقعی شما
    فرشته

PortugalRealMadridChelsea

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,693
    تشکر شده 1,387 در 291 پست

این تصمیمای اشتباه داور باعث میشه بازیکنامون اعصابشون بهم بریزه کریس عصبانی میشه تمرکزشو از دست میده بعدش اون کاشته هاشو نمیزنه دلش میسوزه

11. 2 کاربر از پست مفید elahe@ تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Saeed
    RealMadridRealMadrid

Zidane

تشکر ها
    1,435
    تشکر شده 889 در 224 پست

real

نقل قول نوشته اصلی توسط indecent نمایش پست ها
    بازی های رئالو دیدم البت خیلی کم چون اولا از رئال خوشم نمیاد دوما به خاطر سطح اختلافی که با تیم های اسپانیایی داره یه جورایی بردش از قبل مشخصه , مگه اینکه بازی یا الکلاسیکو باشه یا تو جام باشگاه ها بازی کنن که بازیشو ببینم ( البت کامل به اتفاقات رئالو مشکلاتش با داوریو اینجور چیزا آگاه هستم )

در مورد همون بازی با بایرن یه پنالتی واسه رئال گرفتن که اصن پنالتی نبود چون توپ بدست بود نه دست به توپ ولی همونو پنالبتی گرفتنو رئال گل زد ولی هیشکی ازش حرف نزد در صورتی که اگه اون اتفاق واسه بارسا افتاده بود زمینو زمانو یکی میکردن ( حالا کاری به بارسا و اتفاقاتش ندارم )

عزیز منظور من از اعتراض میدونی چیه ؟ بزار یه مثال بزنم اصن , باور کن اگر بازیکن رئال با جفت پا بره تو قفسه ی سینه بازیکن حریف و داور اون صحنه رو فقط خطا بگیره و حتی کارت نده مورینیو اون گوشه ی زمین اعتراض میکنه و تماشگرای تو ورزشگاه هم شاکی میشن ( خیلی دقت کردم رو حرکات مورینویو حالا تو هر تیمی بوده ) .

البته از حقم نمیگذرم که تو یه سری از بازی ها داورا یه تصمیمات ضایعی میگیرن که داورای ایرانی هم همچین تصمیمیایی نمیگیرن .

نگفتم بهانه میگیرید گفتم دیگه خیلی حساس شدید روی قضایای داوری ( حالا کاری ندارم که بعضی وختا واقعا حق با شماس )

اين بحث پاياني نداره.گيريم كه تو بازي با بايرن پنالتي نادرستي به رئال دادن اما چرا شما در مورد 3 صحنه واضح ديگه كه تو اون بازي اتفاق افتاد نمي حرفي داداشي.
    هر تيمي تو فوتبال از داوري هم سود ميبره هم ضرر ميبينه اما واسه رئال معمولا تو شرايط حساس داوري نا جوانمردانه ميشه اگه از بازي با بايرن هم كه بگذريم سال قبلش با بارسا داور بي دليل په په رو سر خطايي كه نكرده بود اخراج كرد و بعدش ما 10 نفره 2 گل خورديم تو شرايط حساس و حذفي معمولا داوري به ضرر مادريده صبر كن و ببين تو دور بعد ليگ قهرمانان بهت ثابت ميشه

Real Madrid

13. 2 کاربر از پست مفید hala_madrid تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

بابا این بحث رو جمع کنین
    سعید جون با کسانی بحث کن که طرفداران قدیمی یه تیم باشه نه کسانیکه فقط وقتی تیمی قوی میشه طرفدارانش زیاد میشن مثل دورتموند و سیتی و ...

15. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Steve

GermanyPersepolis

Delpiero

تشکر ها
    1,074

اين بحث پاياني نداره.گيريم كه تو بازي با بايرن پنالتي نادرستي به رئال دادن اما چرا شما در مورد 3 صحنه واضح ديگه كه تو اون بازي اتفاق افتاد نمي حرفي داداشي.
    هر تيمي تو فوتبال از داوري هم سود ميبره هم ضرر ميبينه اما واسه رئال معمولا تو شرايط حساس داوري نا جوانمردانه ميشه اگه از بازي با بايرن هم كه بگذريم سال قبلش با بارسا داور بي دليل په په رو سر خطايي كه نكرده بود اخراج كرد و بعدش ما 10 نفره 2 گل خورديم تو شرايط حساس و حذفي معمولا داوري به ضرر مادريده صبر كن و ببين تو دور بعد ليگ قهرمانان بهت ثابت ميشه
    مشکلات داوریه شما با بارسا که کلا یه بحث سواس . البت در بیشترشم حق باشماس

نقل قول نوشته اصلی توسط omid2 نمایش پست ها
    بابا این بحث رو جمع کنین
    سعید جون با کسانی بحث کن که طرفداران قدیمی یه تیم باشه نه کسانیکه فقط وقتی تیمی قوی میشه طرفدارانش زیاد میشن مثل دورتموند و سیتی و ...

اگه نمیتونی گفتو گو کنی بهتره نپری وسط یه بحثو تبادل نظر .

اگر کسی بخواد طرفدار یه تیم قوی بشه میاد طرفدار تیم هایی مثله رئالو بارسا میشه که هم خوب نتیجه میگیرن هم عکسو پسترو تبلیغاتو بحث ها و... روشون میچرخه و انواعو اقسام بازیکنان سرشناسو دارن نه یه تیم جوونو کم ادعا مثه دورتموند .

من نمیدونم تو الان دقیقا از کجا فهمیدی که من طرفدار قدیمیه این تیم نیستم ؟

بعدشم وختی یه بحث کاملا منطقیه دیگه فک نکنم ربطی داشته باشه که چه مدته طرفدار یه تیم هستی .
    رفاقت ریده

17. 3 کاربر از پست مفید INDECENT تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Saeed
    RealMadridRealMadrid

Zidane

تشکر ها
    1,435
    تشکر شده 889 در 224 پست

موافقه صحبتات هستم.بحث خوب و جالبي بودم من كه لذت بردم

Real Madrid

19. 2 کاربر از پست مفید hala_madrid تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real

کلا کامنت بامزه ای بود .

دو تا پنالیتی رو از کجا اوردی ؟

دقیقا میشه بگی کجا دورتموند تو این بازی شانس اورد ؟ ببینم تو به دفاع خوبه یه تیمو گلریه خوبه یه دروازبان میگی شانس ؟

این که دفاع تو یه همچین مقعیتی میره رو خط دروازه وایمیسه یا تکل های خوبی در آخرین لحظات میزننه نشون از سطح هوشیاری و کاربلدیه یه بازیکنه .

اتفاقا تیمتون خوب بازی کرد ولی این حریفتون بود که دستو پا بسته و ضعیف نبود .

سعی کن به دور از تعصب حرف بزنی مثه همین کامنت بعدت که حرفات کاملا منطقیه .

گلي كه به اشتباه آفسايد اعلام شد. بود

در ضمن اشتباهات داوری جزئی از بازیه , مثلا یه سریا میگن اون توپی که اوزیل کردش تو گل اصن خطا نبود ولی خب من اصن تصویری ازش ندیدم پس قضاوت نمیکنم .

در ضمن اینم بگم امیدوارم ناراحت نشی من نمیدونم چرا رئالیا همیشه به همه چیز اعتراض دارن , چه مربیش چه بازیکناش چه طرفداراش . مثه اینکه قضیه ی بارسا خیلی روتون تاثیر منفی و حالت بدبینانه ای گذاشته ( این حرفم کنایه نبود یه علامت سوال تو ذهنمه )

اگه به مصدومیت بود که ما هم کوبا رو نداشتیم , در ضمن گوتزه و رویس هم میتونستن مارسلو خدیرا رو جا بزارن گرچه با نبودن اون دو بازیکنتون یه جورایی واقعا اون سمت واسه دورتموند تبدیل به اتوبان شده بود , واقعا نمیشه از بازیکنی مثه مارسلو که خودمم خیلی خیلی قبولش دارم چشم پوشی کرد . ولی خب فوتبال یعنی همین , یه موقع هستش که تیم بازیکناش مصدوم میشنو تیم یه مقدار ضعف نشون میده ولی من از این موضوع نمیتونم بگذرم که حریفمون رئال مادرید بود نه یه تیم درجه 2 .[/QUOTE]

درسته شاید اون رئال قبلی نباشه ولی باز این تیم رئال تیم بسیار قویی هستش , باو تو لیگ دارید هی چندتا چندتا گل میزنید .

موقعیت رئال واسه این بیشتر بود که دورتموند تو نیمه ی دوم سعی کرد یه بازیه کاملا منطقیو حساب شده رو انجام بده و از نتیجه دفاع کنه , خب این خودش باعث میشد که رئال بیشتر حمله کنه و بیشتر موقعیت گیرش بیاد .

نظر شخصیه من اینه که هر نتیجه ای تو این بازی بدست میومد به حق بود .

بزار قبل از اینکه در مورد اون پنالتی صحبت کنم یه حرفی بزنم که اگه تا حالا بهش دقت نکردی بهش دقت کنی اگرم یادت رفته یادآوری شه .

یه تیم اگه دیقه ی 1 گل بزنه چی میشه ؟ کاملا مشخصه تیم حریفش هم از لحاظ روانی خیلی بهم میریزه هم از لحاظ تاکتیکی ممکنه همون اول بازی یه مقدار مجبور به تغییر شه . ولی باز میتونه به بازی برگرده

حالا اگه یه تیمی دیقه 90 گل بزنه چی میشه ؟ به نظرت حریف میتونه کاری کنه ؟

اون بازی دورتموند خیلی موقعیت از دست داد ولی پنالتیه دیقه آخرو واقعا نمیشه ازش گذشت .

بعضی وختا تصمیمات اشتباه جوریه که نمیشه جبرانش کرد .

یه پنالتی تو تایم های میانی بازی خیلی فرق داره با یه پنالتی توی دقیقه های پایانی چون اگه نتیجه عوض شه شاید دیگه برنگرده .

امیدوارم اصل حرف منو گرفته باشی
    پست اول:

هیچکدوم از اون 2 صحنه پنالتی نبود!

دورتمند شانس نیاورد متاسفانه ما خوب نبودیم. وقتی بازیکنی مثل رونالدو که اون شرایطو داره دیگه چه توقع از کاسیاس که اون توپو گل بخوره. در هر 2 بازی رفتو برگشت متاسفانه ما مثل همیشه نبودیم. بازی رفت که روی اشتباه بازیکنانمون 2 گل خوردیم هرچند دورتمند بهتر بود. بازی برگشت هم متاسفانه مثل بازی قبل. ولی باید بگم اگر کوئنترائو یا مارسلو و کریم خدیرا بودند دورتمند شکست سنگینی می خورد.به دور از شوخی.

پست دوم:

گل خوزه کایخون آفساید بود اما میلی متری.

پست سوم:

جواب سوالت: ما رئالی ها انتقاد پذیر هستیم چرا؟ چون تیمی داریم از بهترین ستارگان جهان و همین طور بهترین مربی رو داریم. خوب چنین بازیکنانی اگه تیم مساوی کنه ما همه انتقاد می کنیم که بااین همه ستاره دلیل مساوی چه بوده!؟
    به قول آقای صدر رئال ببره چیز عجیبی نیست اما اگه مساوی کنه عجیبه!.
    اگه هم به داوری اعتراض می کنیم حق داریم چون تصمیات داور گاهی ممکنه ما از حریفمون عقب بمونیم. لیگ اسپانیا لیگیه که در اون بیشترین اشتباهات داوری رو داره. و دلیل انتقاد ما از داوری همینه. مورینیو یک بار بخاطر اون تمارض آلوز که په په اخراج شد اعتراض کرد 2-3 جلسه محرومش کردند. دیگه نه بازیکنان اعتراض کردند نه مورینیو!.این ما هوادارا هستیم که ساکت نیستیم چون نمی تونن مارو محروم کنند.

میشه بپرسم کدوم قضیه بارسا؟ بارسا کاره خودشو می کنه ما هم کاره خودمونو!.

در مورده مصدومان هم بگم که شما 1 مصدوم داشتید ولی ما چی؟ مارسلو کوئنترائو خدیرا کریم.

فرق مارسلو-کوئنترائو با آربلوا: شاید گوتزه می تونست مارسلو رو جا بزاره ولی نه هر دفعه. اگه کوئنترائو بود در کنار راموس په په و واران انگار دیوار چین جلوی دورتمند بود
    فرق مارسلو -کوئنترائو با آربلوا اینه که در کار های هجومی به جزء دفاعی خیلی خوبن مخصوصا مارسلو که بزاریش مهاجمم میتونه بازی کنه.اما آربلوا چی؟

لازم هست بگم که اگه رئال بیشتر موقیعت داشت عجیب نیست! چون بهترین و سریع ترین خط حمله جهانو داره.هیچ تیمی نمی تونه در عرض 4-5 ثانیه از دفاع به حمله برسه.نمونه: همون گل رونالدو به دورتمند در دوره رفت.

پست چهارم:

لازمه بگم تیم های اسپانیایی جزء رئالو بارسا ضعیف نیستن. تیم هایی مثل والنسیا اتلتیکو مادرید مالاگا اتلتیک بیلبائو.تیم های قوی اسپانیا هستن. فراموش نکن فصل پیش بیلبائو در 2 بازی رفتو برگشت یونایتدو با یه نتیجه سنگین برد و اتلتیکو مادرید هم که در فینال لیگ اروپا چلسی رو گل باران کرد!.

اتفاقا تا چند روز بعد از بازی هم می گفتند اون صحنه خطا روی دیماریا پنالتی نبوده.

گل رونالدو هم به بایرن صحیح بود.اون آفسایدو می گم که هیگواین ول کرد و رونالدو گل کرد.
    ولی خوب هر انتقادی زمانی داره.

بحث مورینیو رو باز کردی.مشخصه هنوز مورینیو و اخلاقشو نمیشناسی.عادتشه.آدم عجیب و شگفت انگیزیه و بهترین لقب براش خواص و غیر پیش بینیه.آدما یا از مورینیو خیلی خوششمون میاد یا خیلی بدشون میاد منظورم اینه که بین خوبو بد وجود نداره.

پست پنجم:

درسته اگه یه تیم دقایق اوایل گل بخوره تاکتیکش بهم میریزه ولی در مورده رئالو بارسا اینطوری نیست. این 2 تیم عجیبن وقتی گل می خورن تازه یادشون میوفته باید گل بزنن مخصوصا رئال به قول معروف تازه موتورشون روشن میشه.شاید بخندی ولی واقیعت داره چون بازی های این 2 تیمو نگاه نمی کنی یا کم نگاه می کنه به این نکته توجه نکردی.برای مثال همین بازی که گذشت رئال گل که خورد تازه فهمید باید گل بزنه و حمله رو شروع کرد که متاسفانه از موقیعت هامون استفاده نکردیم و مساوی شد.

گل دقیقه 90 رو نمیشه کاریش کرد درسته اما اگه خوش شانس باشی بازم میشه.

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 11-10-2012 در ساعت 06:14

21. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 61 از 129 نخستنخست ... 1151596061626371111 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)