نه من دیروز و امروز با گوشی زیاد تست کردم همه چی اوکیه.اینکارو کن احتمالا درست میشه.برو تو تنظیمات بخش برنامه ها تاپ الون رو باز کن clear data بزن که پاک بشه احتمالا یه مقدار بازی سنگین شده.
تا جایی که من میدونم به نظرم اگه clear data رو بزنی data بازی رو که فکر کنم شامل سیوهات هم میشه پاک میکنه.
شاید بعداز زدن اون بازی نکنه یا سیوهات بره.
مطمعن نیستم ولی احتمال میدم.شاید هم اشتباه باشم
نه این بازی آنلاین هستش.اون سیو و این چیزا مربوط به بازی های آفلاینه.بازی تاپ الون همه چیش توی سرور خود بازی ذخیره میشه.با پاک کردن دیتاها نه تیم از بین میره و نه هیچ تغییر دیگه ای.واسه همین اینجور بازی ها رو نمیشه هک کرد.حتی اگر بتونیم مثلا با برنامه های هک سکه ها رو زیاد کنیم کافیه یبار بریم بیرون از بازی و برگردیم تا همه چیز به حالت اولش برگرده.چون همه چی توی سرور اصلی بازی ذخیره میشه.
سلام دوستان لطفا کمک کنید بازیکنای ذخیرم morale خیلی پایینی دارن بعضیاشون هم که اصلا ندارن چیکار کنم ؟![]()
اینه بازی جام حذفی رو 1-3 بردم به این میگن پــــــــــــــــــــــیـ ـــــــــــــــــــروزی
بازی جام حذفی رو بردم و تونستم با 1 توکن یه بازیکن 18 ساله ی حمله با 5ستاره و عالی رو با قیمت 1میلیونو 410 بگیرم خیلی خوبه 18 سالشه و قدرت اتک اش 30 هست واسه بازی کن 18 ساله خوبه و جای پیشرفت زیاد داره قدرت تیمم به 20 رسید و 4 ستاره شدم اینه :دی
![]()
پس اگه تیم منو داشتی چیکار میکردی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)