Design & Developed BY Patira

صفحه 60 از 113 نخستنخست ... 1050585960616270110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 591 تا 600 , از مجموع 1125
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه حميد بابازاده

بابازاده: اميدوارم انتقادها از رحمتى از سر دلسوزى باشد

حميد بابازاده مربى دروازه بانان تيم فوتبال استقلال گفت: وقتى مهدى رحمتى در تمرينات نيست من با شور و اشتياق خاصى با جوانها كار مى كنم.
    او در مورد شرايط مهدى رحمتى اظهارداشت: اميدوارم اين ايرادها و انتقادات از سر دلسوزى باشد. شايد يك دروازه بان در خيلى از فاكتورها نمره بالايى بگيرد اما در فاكتورهاى ديگر ضعيف است. وى ادامه داد: به نظر من بحث روانى بيشتر در اين موضوع دخيل است اما تلاش مى كنيم اين مسائل كه از نظر شما ضعف محسوب مى شود به حداقل برسد البته اين تنها مختص رحمتى نيست. همه مربيان فوتبال مى دانند كه دروازه بانها روحيه حساسى دارند و كار با آنها ظرافت خاصى را مى طلبد.مربى دروازه بانان استقلال در خصوص فاصله بين دروازه بانان استقلال تصريح كرد: غير از دروازه بان خارجى استقلال، ۲ دروازه بان جوان ديگر هستند.حسينى دروازه بان تيم اميد است و در بازى با سوريه هم بازى كرد. آنها عملكرد خوبى دارند و به نظر من اين نكته پوئن مثبتى براى استقلال است.بابازاده در خاتمه اضافه كرد: كار با جوانها فوق العاده لذتبخش است. اينكه بتوانى دروازه بانى مطمئن و آينده دار تحويل فوتبال بدهى لذتبخش است و شوق زيادى دارد. وقتى مهدى رحمتى در تمرينات نيست من با شور و اشتياق خاصى با جوانها كار مى كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

پیش فرض مصاحبه: علی فتح الله زاده

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    مدیرعامل باشگاه استقلال می‌گوید برای ادامه راه به امیر قلعه‌نویی اطمینان کامل دارد. او همچنین با دفاع ضمنی از کارلوس کی‌روش می‌گوید نباید به خاطر او همه ارکان فوتبال را زیر سوال برد و باید با حمایت از تیم ملی راه را برای پیروزی بر کره‌جنوبی هموار کنیم
    علی فتح‌اله‌زاده پس از دورانی سکوت درباره موضوعات روز فوتبال ایران صحبت کرد:
    * آغاز دوباره لیگ پس از تعطیلات با پیروزی استقلال همراه شد. احتمالا این برد به شما کمک بزرگی در ادامه خواهد کرد. اول درباره تعطیلات صحبت کنید و بعد از آن درباره این برد حرف بزنید.
    ـ به دلیل این که تمام امکانات بسیج شد و در اختیار کارلوس کی‌روش قرار گرفت، تعطیلات طاقت فرسایی در لیگ به وجود آمد و باعث شد بخشی از بازیکنانمان در اختیار تیم ملی باشند، بخشی از آنها مصدوم شدند و بخش دیگر هم کسانی هستند که با قلعه نویی کار می‌کنند و واقعا تیم ما سه تکه شده است. اما من فکر می‌کنم تیمی که بخواهد کاملا هماهنگ شود و به تیمی یک دست تبدیل شود، معمولا نیاز دارد که با تمام بازیکن حداقل ۱۰۰ جلسه تمرین کند. ولی تاکنون این امکان به وجود نیامده است و قلعه نویی همه بازیکنان را در اختیار نداشت. با این حال توانستیم خودمان را حفظ کنیم. معمولا تیم‌هایی که بازیکن زیادی در تیم ملی دارند، افت می‌کنند ولی ما توانستیم خودمان را اداره کنیم. راه‌آهن یکی از تیم‌های خوب ماست و علی دایی توانسته خیلی خوب بازیکنان این تیم را آموزش دهد. از این جهت که توانستیم دو گل برابر این تیم به ثمر برسانیم این برد برایمان حائز اهمیت بود. تقریبا می‌توان گفت که تیم در حال حاضر اسکلت کلی خود را پیدا کرده و حالا باید روی تیم کار شود تا به تیمی که ما و قلعه نویی می‌خواهیم تبدیل شود. البته من خیلی نگران نیستم چون به کار قلعه نویی اعتقاد دارم. امسال زیاد صحبت نمی‌کنم. معتقدم که او مربی بزرگی است و به خوبی می‌تواند تیمش را جمع کند. ضمن این که امسال علاوه بر این که بازیکنان خوبی جذب ‌کرده‌ایم، بازیکنان معرفتی هم داریم. من تا امروز نتوانستم به آنها پولی بدهم، ولی آنها با تمام وجودشان به تیم خدمت کردند. البته ما با اسپانسر قرارداد بستیم و به حول قوه الهی ظرف چند روز آینده پول به دستمان می‌رسد و خیالمان راحت می‌شود. اما این مساله باعث نمی‌شود که تشکر ویژه‌ای از بازیکنان و کادر فنی نداشته باشم.
    * این پول چه زمانی به بازیکنان خواهد رسید؟
    ـ اسپانسری که اکنون با آنها قرارداد بستیم به فرانسه سفر کرده بود و قرار بود روز گذشته به ایران بیاید و صبح هم ما چک‌ها را از او بگیریم، اما پرواز او عقب افتاده است. وقتی او به ایران بیاید چک‌ها را می‌گیرم و با توجه به این که به پنجشنبه و جمعه بر می‌خوریم، شنبه کارهای بانکی انجام می‌شود و فکر می‌کنم که یکشنبه یا دوشنبه به بازیکنان پول خواهد رسید.
    * نحوه قرارداد شما با اسپانسر چگونه است؟ به نظر می‌رسد که با یک شرکت تبلیغاتی قرارداد بسته‌اید؟
    ـ من برای پشت پیراهن و بالای شماره با بانک رفاه قرارداد بستم و برای پایین شماره هم از بازار مبل استفاده می‌کنیم. اما روی پیراهن با شرکتی قرارداد بسته‌ایم که می‌تواند شرکت‌های دیگر را برای تبلیغ معرفی کند. کار را به این شرکت سپردیم و طرف حساب ما آنها هستند.
    * مبلغ دریافتی از این اسپانسرها چقدر است؟
    ـ در مجموع هفت میلیارد تومان با اسپانسر قرارداد بستیم که در واقع یک پیروزی برای ما محسوب می‌شود چرا که با توجه به زمان کمی که داشتم اسپانسر خوبی جذب کردیم. از زمانی که دوستان از ماموریت یافتن اسپانسر کنار کشیدند ۲۰ روز هم نمی‌گذرد و من در این زمان توانستم این کار را انجام بدهم. البته معاونان باشگاه هم به من کمک کردند که از همه آنها تشکر می‌کنم.
    * نظرتان درباره اعضای جدید هیات مدیره استقلال چیست؟ در این مدت چند جلسه برگزار کردید، در جلسه آخر هم به دلیل جذب اسپانسر از شما تشکر شد.
    ـ من هم وظیفه می‌دانم که متعاقبا از حسن ظنی که این عزیزان به خصوص افراد جدید و مقداد نجف نژاد به عنوان رییس هیات مدیره به من داشتند، تشکر کنم. حقیقتا همه چیز پول نیست و ما بیش از آن که به پول احتیاج داشته باشیم به حمایت معنوی نیاز داریم. بحمدالله در چند جلسه‌ای هم که برگزار شد با آرامش از جلسه بیرون آمدم و از نظر روحی توان پیدا کردم چون فضای دلنشینی در میا ن اعضا وجود دارد. به عنوان مثال نجف نژاد به عنوان رییس هیات مدیره با وزارتخانه‌های مختلف سه جلسه برگزار کرد و این برای من ارزشمند است. بنابراین فکر می‌کنم که مجموعه خوبی هستیم و امیدوارم بتوانیم یک کار خوب انجام دهیم و باقیات الصالحاتی داشته باشیم و استقلالی ها هم لذت ببرند. ضمن این که می‌‌خواهم خبری را برای نخستین بار از طریق ایسنا اعلام کنم. این که در تلاش هستیم تا به زودی فروشگاه‌های زنجیره‌ای استقلال را راه بیاندازیم و از طریق شما اعلام می‌کنم که فعلا قصد داریم این فروشگاه‌ها را در مراکز استان‌ها ایجاد کنیم. کسانی که دوست دارند به عنوان نمایندگی با ما همکاری کنند با باشگاه تماس بگیرند و شرایطشان را اعلام کنند تا آنها را در اولویت قرار دهیم.
    * بالاخره توانستید پولی از وزارت ورزش و جوانان دریافت کنید؟
    ـ من به این نتیجه‌ رسیدم که این المپیک به ضرر ما شده است. چرا که وزیر ورزش در المپیک دیده که سجاد انوشیروانی، بهداد سلیمی و کیانوش رستمی چگونه وزنه‌های ۴۰۰ ـ ۳۰۰ کیلویی را بالای سر می‌برند، به همین دلیل مدام روی دست ما وزنه‌های سنگین می‌گذارد و می‌گوید که فتح‌الله‌زاده هنوز جا دارد و فعلا پولی نمی‌دهد. فکر می‌کنم منتظر است وزنه‌ها کمر مرا بشکنند و سپس به عیات من بیاید (با خنده).
    * در جلسه‌های هیات مدیره تاکنون بیشتر پیرامون چه مسایلی صحبت کرده‌اید و چه برنامه‌ریزی‌هایی انجام دادید؟
    ـ فعلا با دوستان در حال بررسی نقاط ضعف و قوت و دارایی‌هایمان هستیم. به عنوان مثال سمت «تلو» زمینی داریم که به لحاظ اقتصادی می‌تواند ما را متحول کند. من روز گذشته پیشنهاد دادم که این مساله به شهریاری که از دوستان خوب ما و فرد توانمندی است، سپرده شود و در آنجا طرح بیاوریم و شهریاری پیگیری کند. من مطمئن هستم که آنجا نقطه عطفی در کار باشگاه خواهد شد.
    * از این زمین «تلو» برای چه کاری می‌توان استفاده کرد و چه برنامه‌ای برای آن دارید؟
    ـ قصد داریم که یک طرح فرهنگی ـ تفریحی را در آنجا اجرا کنیم. متاسفانه تاکنون کسی که قابل اعتماد باشد و محکم پای کار بایستد را نداشتیم، ولی حالا احساس می‌کنم که توانایی‌های شهریاری بسیار بالاست و از طرفی فضای بسیار خوبی هم میان اعضای هیات مدیره وجود دارد بنابراین همه یکدل هستیم و از همین رو احساس می‌کنم قوی‌تر می‌توانم کارهایم را پیش ببرم.
    * یکی از کارهایی که در استقلال مورد توجه بود، کمپ استقلال است. روند تجهیز این کمپ به چه شکلی پیگیری می‌شود؟
    ـ کمپ را من مستقیما و با کمک مرتضی کامرانی، مسئول کمپ که خیلی هم زحمت می کشد پیش می‌بریم و تلاش می‌‌کنیم تا عید سکوهای آن به بهره‌برداری برسد. زیر ساخت‌ها تکمیل شده است. خوشحالم که استقلال توانسته است در این کمپ نخستین بازی بین‌المللی خودش را هم بین تیم ملی نوجوانان کویت و نوجوانان استقلال برگزار کند. این مساله نشان می‌دهد که کمپ استقلال توانایی لازم را پیدا کرده است. حالا استقلال برای خودش صاحبخانه است و به نوعی از مستاجری و دربه دری نجات پیدا کردیم. از همه کسانی که برای کمپ زحمت کشیدند تشکر می‌کنم، به خصوص طلوعی شهردار منطقه پنج تهران که کمک‌های زیادی به ما کرد.
    * کم‌کم فصل سرما در راه است، اما در کمپ مکانی برای استقرار خبرنگاران وجود ندارد، آیا برای این مساله فکر کرده‌اید؟
    مطمئن باشید قبل از این که سرما برسد مکانی را برای خبرنگاران عزیز که خیلی اذیت می‌شدند تهیه می‌‌کنیم تا بیش از این اذیت نشوند.
    * عده‌ای گفتند که لوگوی تبلیغ روی پیراهن استقلال در بازی برابر راه‌آهن همان لوگوی پرسپولیس است.
    ـ خیر، این لوگوی همان شرکتی است که تبلیغش روی پیراهن ما خورده. البته این یکی از نمادهای پاسارگاد است و در لوگوی باشگاه پرسپولیس هم از همان استفاده شده است. ضمن این که اگر توجه کنید زیر آن هم دو «S» بزرگ وجود دارد. «اس اسی‌ها» چه کسانی هستند؟ استقلالی‌ها هستند دیگر(با خنده). از طرفی در لوگوی باشگاه پرسپولیس هم قابی وجود دارد که لوگوی روی پیراهن ما آن را ندارد. اگر بخواهیم به این شکل نگاه کنیم، وقتی که برای اردو به کیش می‌رویم نباید در هتل داریوش اقامت داشته باشیم. زیرا تمام نمادهای پاسارگاد آنجا وجود دارد. این‌ها ظرافت‌هایی است که عده‌ای از طریق آن خواستند با ما شوخی کنند.
    * آیا قصد دارید که امسال در رشته‌های دیگر غیر از فوتبال سرمایه‌گذاری کنید؟
    ـ ما در حال حاضر چند رشته غیر فوتبالی را تحت پوشش داریم و فکر می‌کنم برای امسال همین رشته‌ها کفایت می‌کند چرا که امسال هدفمان این است که بیشتر روی ساخت کمپ تمرکز کنیم و همچنین تلاش می‌‌کنیم تیم بزرگسالان را پشتیبانی کنیم تا برای لیگ قهرمانان آسیا مهیاتر شویم. بنابراین امسال در همین حد می مانیم و در سال‌های آینده رشته‌های دیگر را اضافه می‌‌کنیم. ضمن این که در فوتبال بانوان هم فعالیت می‌‌کنیم.
    * کمی هم درباره تیم ملی صحبت کنیم. شما وضعیت آن را چگونه می‌بینید؟
    ـ من در چند روز گذشته از تیم ملی حمایت کردم. اما احساس می‌کنم بعضی‌ها دوست دارند حقایق تیم ملی را به بیراهه ببرند. گفتیم حمایت می‌کنیم، اما قرار نیست برای تبرئه کی‌روش همه را نابود کنیم. من صریح صحبت می‌کنم. فردوسی‌پور دوست من است، ولی از برنامه «۹۰» ناراحت هستم. چون در این مدت زیاد مصاحبه نمی‌کنم، نخواستم در برنامه «۹۰» صحبت کنم. اما اینجا می‌گویم کاری که دوشنبه شب انجام شد، کار سه روزنامه‌‌ نگار، یک کارشناس و خود فردوسی‌پور است که القا می‌کنند، فدراسیون فوتبال مقصر است. اگر ما کی‌روش را عوض کردیم و یک مربی خوب آوردیم و تیم ملی جان گرفت برای مردم چه جوابی دارید؟ من خواهش می‌کنم دوستان احساساتی و سلیقه‌ای در رسانه ملی کار نکنند. یعنی مایلی کهن، پورحیدری و سایر بزرگان فوتبال متوجه نیستند که شما آن برنامه را پخش می‌کنی؟ من از فردوسی‌پور گلایه دارم و انتظارم این است که او مانند سال‌های گذشته در کنار فوتبال و برای بهبود آن قدم بردارد. نه این که به خاطر احساسات و رفاقت همه را نابود کند و تنها از یک نفر دفاع کند. معتقدم کی‌روش را نباید عوض کرد و در اینجا با فردوسی‌پور موافقم اما نه به این شکل که برای حمایت از یک نفر همه را نابود کنیم. از کی‌روش حمایت می‌کنم، اما او مشکلاتی هم دارد که باید برطرف کند. در حال حاضر ابراهیمی و رافخایی را در سپاهان و ملوان داریم. این بازیکنان کجا هستند؟ یا همین آرش برهانی چرا در تیم ملی نیست؟ این‌ها رگه‌های قوی‌تری در لیگ ما دیده می‌شوند که باید مورد استفاده قرار بگیرند، ولی با این حال باز هم از کی‌روش حمایت می‌کنم. واقعا نمی خواستم این صحبت‌ها را انجام بدهم، ولی گفتم، چون از فردوسی‌پور انتظار دارم. او مطمئن باشد که برنامه این هفته‌اش بسیار اشتباه بود و نظرسنجی را به سمتی برد که روی رای دادن مردم تاثیر گذاشت. من از فردوسی‌پور یک سوال دارم. وقتی در خیابان درگیری پیش می‌آید همه آن را نظاره می‌کنند و جمعیت زیادی جمع می‌شود، پس باید بگوییم که چون مردم جمع شده‌اند دعوا کردن خوب است؟ خیر. دعوا کردن خوب نیست. بنابراین نسبت به تیم ملی هم باید واقع بین بود. انتظارم این است که به انتقادها و نظرات افرادی مانند مایلی کهن، پورحیدری ، مظلومی و مصطفوی توجه کند. در حال حاضر حیثیت ورزشی کشور در میان است و باید آن را مد نظر قرار داد. فوتبال ما حتما باید به جام جهانی برود. تاکنون سه بار با مایه ایرانی به جام جهانی رفتیم و حالا که سرمایه زیادی را خرج کردیم و کی‌روش را آوردیم حتما باید صعود کنیم. ضمن این که حمایت می‌‌کنیم و باید هوشیاریمان را هم حفظ کنیم.
    * پس شما هم معتقدید که لیگ از سوی کادر فنی تیم ملی دیده نمی‌شود؟
    ـ بله، من معتقدم که لیگ دیده نمی‌شود و این مساله بسیار خطرناک است.
    * اشکالات تیم ملی بیشتر در چه زمینه‌هایی است؟
    ـ فکر می‌کنم کی‌روش دستیار تمرین دهنده خوب ندارد و میانگین سنی تیم ملی هم بالا است. از نظر من این دو مشکل اصلی تیم ملی است.
    * خیلی‌ها معتقدند که یک مربی خوب ایرانی باید در کنار کی‌روش فعالیت کند.
    این مساله به اختیار خود کی‌روش است. ولی نیاز دارد که یک دستیار کارکشته در کنار خود داشته باشد. اگر دستیارش از مربیان ایرانی انتخاب کند، بهتر است.
    * عده‌ای از کارشناسان به این مساله انتقاد می‌کنند که امید نمازی با توجه به حضور زیادش در امریکا شناخت چندانی از فوتبال ایران ندارد و در واقع او دستیار ایرانی کی‌روش به حساب نمی‌آید.
    ـ کی‌روش می‌داند که من دوستش دارم و به او احترام می گذارم، ولی اگر نخواهد دستیار خوبی در کنار خود قرار دهد همه فشارها روی دوشش خواهد بود و نمی‌تواند کار را به نحو احسن جلو ببرد.
    * بازی حساس ما با کره جنوبی پیش‌رو است. در این مدت چه کار باید کرد؟
    ـ باید حمایتمان را از تیم ملی بیشتر کنیم. تمام امید من اول به خداست و بعد هواداران. از همه فوتبال دوستان و جوانان تقاضا می‌کنم روز بازی با کره جنوبی با حضور ۱۰۰ هزار نفری خود از تیم ملی کمک کنند. مطمئنم با حمایت آنها کره را در تهران شکست می‌دهیم.
    * به نظر می‌رسد همین تماشاگران سال به سال از فوتبال زده‌تر می‌شوند و به عنوان مثال برای بازی شما برابر راه‌آهن تنها ۱۰ هزار نفر به ورزشگاه آمدند.
    ـ بازی ما شنبه برگزار شد و چون اول هفته‌ بود و اغلب عزیزان هوادار ما کارهای سختی انجام می‌دهند برایشان مشکل بود که با توجه به خستگی بروند خانه و دوباره برگردند، اما در مجموع شرایط تیم ملی هم روی آنها تاثیرگذار بود. امیدوارم فوتبال ما زنده بودن و پویایی خود را از دست ندهد.
    * چرا فوتبال ما به این سمت کشیده شده که حالا باید از این صحبت کنیم فوتبال‌مان پویایی‌اش را از دست داده است.
    ـ چون همه سلیقه حرف می‌زنند، سلیقه‌ای می‌نویسند و سلیقه‌ای عمل می‌کنند. به این شکل جمله‌ام را بیان کردم تا بگویم همه ما مقصر هستیم. حلقه فوتبال از رسانه و مطبوعات، مدیران مربیان و بازیکنان تشکیل شده است و همه سلیقه‌ای حرکت می‌‌کنیم نه حرفه‌ای و گروهی. در حال حاضر ما مکمل هم نیستیم و نسبت به یکدیگر دافعه داریم. کجای دنیا رسانه‌ها با بازیکنان و بازیکنان با رسانه‌ها به این شکل برخورد می‌کنند؟ ما مکمل یکدیگر هستیم. البته انتظارم از رسانه‌ها بیشتر است چون در امور فرهنگی فعالیت می‌کنند و اگر دو جوان در تیم ملی از روی احساسات کاری را انجام دهند رسانه‌ها باید بزرگوارانه‌تر عمل کنند. ما در رسانه هدف متعالی‌تری را دنبال می‌‌کنیم و آن هم فوتبال ملی و حضور در جام جهانی است. از همه همکارانم در رسانه‌ها خواهش می‌کنم بیشتر حامی فوتبال شوند و به بازیکنان روحیه دهند. از بازیکنان هم می‌‌خواهم که بدانند این رسانه‌ها و خبرنگاران عزیز هستند که در سرما و گرما می‌آیند و از آنها مطالب می‌نویسند و آنها را مشهور می‌کنند. به هر حال حالا روز اتحاد است. اگر قبلا می‌گفتیم تماشاگران یار دوازدهم هستند، معتقدم امروز رسانه‌ها یار دوازدهم هستند و باید به تیم ملی کمک کنند.
    * قبول دارید که حرکت ملی‌پوشان و تحریم رسانه‌ها کار اشتباهی بود؟
    ـ همان طور که گفتم همه ما مشکلاتی داریم. شما آنقدر که در خانواده از پدر انتظار دارید از فرزند ندارید. من به عنوان یک رسانه‌ای می گویم که ما همیشه این بی‌مهری‌ها را داشتیم و باید تحمل کنیم، چرا که هدف متعالی‌تری داریم. این حرف را می‌زنم چون در حال حاضر بحث باشگاه مطرح نیست. اتفاقی است که در تیم ملی افتاده است. از متصدیان تیم ملی هم انتظار دارم آنها هم بازیکنان را درست‌تر تربیت کنند و آموزش‌های صحیح را به آنها انتقال دهند و خودشان عامل تحریک نباشند.
    * این چالش بین رسانه‌ها و بازیکنان بعد از المپیک به وجود آمد، یعنی زمانی که رسانه‌ها روی این موضوع تاکید داشتند چرا با توجه به هزینه‌هایی که در فوتبال می‌شود، نباید برای سایر رشته‌ها هزینه و امکانات لازم برای سایر ورزشکاران مهیا شود. یعنی بیشتر انتقادها به سمت کم‌توجهی به سایر رشته‌ها بود نه فوتبال، اما فوتبالیست‌ها از این مساله به عنوان مقایسه نام بردند.
    از طرفی من حق را به فوتبالیست‌ها می‌دهم چون در ابتدا آتش این موضوع خیلی تند بود. به جای این که سایر ورزشکاران را بالا بیاوریم و به معیشت آنها توجه کنیم فوتبالیست‌ها را زدیم. در حالی که هر کسی نسبت به شغلی که دارد دستمزد و هزینه‌های خودش را دارد. هر چند من هم معتقدم پولهایی که در فوتبال ما ردوبدل می‌شود بالاست، اما پول فوتبال همه جا بالا است، چون درآمدش بالا است. نگاه نکنید که اینجا یکسری محدودیت‌ها باعث شده که درآمد ما را بخورند. اگر درآمدمان را به خودمان بدهند دیگر به کسی احتیاج نداشتیم. درآمد واقعی باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در سال ۵۰ ـ ۴۰ میلیارد تومان است. ولی همه این درآمد را می‌خورند به جز خود باشگاه. وضعیت ما مانند دختر زیبایی است که فردی گوشواره‌ها و النگوهایش را در می‌آورد و چاره ای جز گریه کردن ندارد، بعد همان فرد دلش به رحم می‌آید و با حالت بدی بخشی از اموال دخترک را به او می‌دهد و نامش را لطف می‌گذارد! یعنی حق ما را بر می‌دارند و سپس بخشی از آن را با منت به خودمان بر می گردانند. من اگر به این جایگاه رسیدم به خاطر دوستان مطبوعاتی‌ام است. من جوانی بودم که از مطبوعات به ورزش آمدم و در ورزش مدیریت نکرده بودم . این دوستان مطبوعاتی بودند که نقاط ضعف مرا گفتند. افتخار می‌کنم که اگر مدیری موفق هستم، یک مدیر مطبوعاتی هستم. اما به هر حال ممکن است همه در کارهایمان اشتباه کنیم.
    به عنوان مثال در همین قضیه پرسپولیس باید به این تیم بیشتر کمک کرد. آنها هم مانند استقلال تیم بزرگی هستند که هواداران زیادی دارند. بعد از این که پرسپولیس با تیم نفت تهران به تساوی دست پیدا کرد دیدم که دو بار حملات شروع شده و فشار زیادی روی پرسپولیس می‌آید، در حالی که این هجمه از انتقاد حقشان نبود. دو روز پیش به رویانیان زنگ زدم و گفتم صبورتر باشد و ما در این فوتبال باید با این بی‌مهری‌ها بسازیم. گفتم تو کار خودت را انجام داده‌ای، ولی در بدشانسی افتاده‌ای. به رویانیان گفتم بر خلاف خیلی‌ها معتقدم مقابل تیم بزرگی مانند نفت تهران که در صدر جدول قرار دارد خوب بازی کردید و تساوی برابر این تیم نتیجه‌ خوبی است. یعنی تیمی که از همه تیم‌ها چهار گل می خورد حالا با تیم بزرگ نفت تهران مساوی می‌گیرد، خوب است. اگر مقابل سپاهان هم پیروز شوید که خیلی عالی است ولی حتی مساوی برابر این تیم هم نتیجه‌ خوبی محسوب می‌شود و در بازی‌های بعد از سپاهان باید برای برد پیش برود، پس حوصله کن. این مساله را بیان کردم چون اعتقاد کارشناسی و مدیریتی من است. دوست داریم افراد دیگر هم فقط اعتراض نکنند و به رویانیان کمک کنند. او زحمت کشیده و تیم خوبی را بسته است، ولی به لحاظ روحی با مشکل روبرو است. اگر کمک کنیم این تیم راه می افتد چون پتانسیلش را دارد. اگر استقلال، پرسپولیس و سایر تیم‌ها رشد کنند تیم ملی دیگر به این وضعیت دچار نمی‌شود. امیدوارم دوستان از صحبت‌های من که مفاهیم عمیقی دارد برداشت سطحی نکنند و بخشی از آن را بر سرما نزنند.
    این صحبت‌هایی که انجام می‌دهم از روی صداقت است. به عنوان مثال اگر کسی غیر از فردوسی‌پور آن کار را می‌کرد گلایه نمی کردم. چون می‌دانم فردوسی‌پور ظرفیت بالایی دارد و مطمئنم قبول می‌کند که آن برنامه اشتباه بوده است. امروز هم ما، هم بازیکنان هم مقصریم و نمی‌توان عوامل ناکامی را تفکیک کرد. عادل خان می‌داند که درست می گویم و قطعا می پذیرد. اگر در ظاهر هم نپذیرد، در خلوت خودش قبول می‌کند. حالا بگذریم از این که در یکی از برنامه‌هایش وقتی به او فشار آوردم، در برنامه بعدی کسی را آورد که علیه ما صحبت کند. امیدوارم فردوسی‌پور به فوتبال کمک کند. شاید به گوش فردوسی‌پور نرسیده باشد، اما من همیشه مدافع او بوده‌ام.
    او باید روندی را پیش بگیرد که در برنامه این هفته‌ خود در قبال تلویزیون پیشی گرفت. در ظاهر به تلویزیون حمله کرد که چرا بازی را نشان نمی‌دهد اما باید بگویم که عادل خان من پیامت را گرفتم. امیدوارم او با همان نگاه به فوتبال نگاه کند.
    * برگردیم به بحث خودمان. عده‌ای معتقدند که در مساله تحریم رسانه‌ها توسط ملی‌پوشان رسانه‌ها مقصرند چون به بازیکنان بهای زیادی داده‌اند و همین مساله باعث شده که بازیکنان احساس کنند رسانه به آنها نیازمند است، نظر شما چیست؟
    ـ ما همه لازم و ملزوم یکدیگر هستیم. اما از طرف دیگر افراط و تفریط در هر کاری نتیجه‌ معکوس دارد. در حال حاضر فوتبال آلمان جزو پنج فوتبال برتر جهان است. اما آیا در مطبوعات آنها چنین برخوردهایی وجود دارد؟ یعنی در آنجا نمی‌بینید یک بازیکن در ۱۰ روزنامه‌‌ عکس تمام قد داشته باشد. اصلا آنها این تعداد روزنامه‌‌ که در کشور ما وجود دارد را ندارند. طبیعی است وقتی چنین هجمه مطبوعاتی ایجاد شود، بازیکن خود به خود احساس می‌کند که بزرگ شده است و کارایی اصلی خودش را از دست می‌دهد. چند وقت پیش گفتم که حسرت به دل ماندم بازیکنی مانند علیرضا اکبرپور در فوتبال امروز ما پیدا شود که هم بتواند گل بزند، پاس گل دهد و خلق موقعیت کند. این در حالی است که تکنولوژی ، فن و فهم فوتبال افزایش یافته است. چرا با این وجود چنین چیزی را نمی‌بینیم؟ به دلیل همین مساله است که شما می‌گویید. سلیقه‌ و رفاقت بازی در فوتبال ما بیداد می‌کند و اگر جلوی این مساله را نگیریم به مشکلات عدیده‌ای بر می خوریم.
    خودم تصمیم گرفتم که اگر شود با دوستان مطبوعاتی یا سردبیران حداقل ماهی یک بار جلسه بگذاریم و مشکلات را بیان و همفکری کنیم. ما باید بدانیم که رسانه‌ها، مدیران و بازیکنان همه در یک کشتی هستیم و اگر کسی بخواهد این کشتی را سوراخ کند همه غرق می شویم ولی اگر سالم به ساحل برسیم همه بهره می‌بریم. امیدوارم که بتوانم این کار را انجام دهم و بتوانیم چنین نشست‌هایی را برگزار کنیم. یادم می‌آید ۲۰ سال پیش به دعوت دوست شهیدم سالار گنجی که رایزن ایران در پاکستان بود به این کشور رفته بودم. او ما را به یک جلسه‌ای دعوت کرد که سردبیران روزنامه‌‌‌ها دور هم جمع شده بودند و دباره مسایل مربوط خود صحبت می‌کردند. آن زمان من سردبیر مجله جوانان بودم و در روزنامه‌‌ اطلاعات فعالیت می‌کردم و همیشه دوست داشتم چنین کاری را انجام دهم، اما وقتی وارد باشگاه شدم، درگیری‌ها نگذاشت این کار را انجام دهم. از آنجایی که کار مطبوعات کار دائمی من است اگر از باشگاه بروم این کار را می‌کنم چون به سود مطبوعات است.
    * بحث دیگری که پس از حرکت ملی‌پوشان در رسانه‌ها مطرح شد به مدیران باشگاه بر می‌گردد و این که آنها با رقابتی که با یکدیگر داشتند باعث شدند که بازیکنان بیش از حد احساس کنند که توانایی فنی بالایی دارند، نظر شما چیست؟
    ـ این هم کار اشتباهی است که ما مدیران در رقابتی بیفتیم که پول بیش از حد به بازیکنان بدهیم. ولی این اتفاق افتاد. اما شرایط استقلال و پرسپولیس متفاوت است و خود رسانه‌ها این مساله را بر نمی‌تابند. رویانیان وقتی در نقل و انتقالات دو بازیکن گرفت همه به من حمله کردند. همین دوستان مطبوعاتی بودند که به من حمله می‌کردند که چرا عقب افتاده‌ام و چرا بازیکن نمی‌گیرم؟ مدام می‌گفتند هواداران استقلال ناراحت هستند و تیترهای عجیبی می‌زدند.
    * ولی در آن زمان واقعا هواداران نگران بودند؟
    ـ پس برای رفع این نگرانی چکار باید می‌کردم؟ باید من هم بازیکن می‌خریدم. اما یک نکته‌ای را بگویم. اگر من صاحب این باشگاه بودم و باشگاه خصوصی بود این کار را نمی‌کردم. می‌گفتم مشکلی ندارد و مقابل حمله‌هایی که انجام می‌شود می‌ایستم. ولی حالا نمی‌توانم این کار را کنم چون هزار اتفاق دیگر می‌افتد. چون باشگاه خصوصی نیست نمی‌توانم کاری کنم.
    * چرا شما در زمانی که مظلومی هدایت استقلال را بر عهده داشت، دائما می‌گفتید که استقلال باید قهرمان شود، اما در زمان قلعه نویی چیزی نمی‌گویید.
    ـ مربیان برای من تفاوتی نمی‌کنند. تنها تفاوتی که وجود دارد این است که به زور باید به مظلومی می‌گفتم که روحیه قهرمانی داشته باش. اما او می‌گفت که می‌ترسد از قهرمانی صحبت کند. اما حالا قلعه‌نویی نمی‌گذارد که من حرف بزنم. من می‌گویم برای اول و دومی می‌رویم ولی خود قلعه‌نویی می‌گوید قهرمان می‌شویم. البته نمی‌گویم حتما باید قهرمان شویم، ولی به هر حال هدف ما همین است. وقتی خود قلعه نویی چنین دیدگاهی دارد چرا باید تحریکش کنم؟
    * استقلال در آسیا چگونه ظاهر خواهد شد؟
    ـ اگر مشکلات مالی ما برطرف شود و برنامه‌ریزی خوب انجام دهیم، می‌توانیم این دوره به جمع چهار تیم نهایی برسیم.
    * این روزها همچنان درباره خارج شدن یکی از بازیکنان خارجی از لیست مطرح است آیا برای این موضوع برنامه‌ای دارید؟
    ـ فعلا تا نیم فصل نمی‌توانیم کاری کنیم و تا آن موقع زمان داریم. هر وقت که قلعه‌نویی به من بگوید کدام یک را باید تسویه کنم من اقدام خواهم کرد. در این مساله تابع سرمربی هستم. ولی تاکنون لیستی به من داده نشده است.
    * برای جایگزین کردن در تیم فصل پیگیر هستید؟
    ـ به دنبال بازیکن هستیم که اضافه کنیم و بازیکن آسیایی مدنظرمان است.
    * بحث حضور عنایتی در استقلال هم مطرح شده است.
    ـ عنایتی بازیکن خوبی است و اول فصل هم گفتم که به استقلال بیاید. اما فکر می‌کنم که او عجله کرد چرا که می‌توانست در استقلال حضور پیدا کند. اما فعلا درباره بازیکن صحبتی نداریم. با این حال در نیم فصل می‌توانیم چند بازیکن را از لیست خارج و جایگزین کنیم.
    * بعد از افت فوتبال ایران کارشناسان بحث توجه به فوتبال پایه را مطرح کردند، نظر شما درباره این موضوع چیست؟
    ـ همه می‌گویند باید به فوتبال پایه رسیدگی شود، اما تعجب می‌کنم که چرا وقتی به عنوان یک کارشناس از معضلات فوتبال پایه می‌گویم کسی گوش نمی‌دهد. من منادی فوتبال پایه هستم و عملا این موضوع را ثابت کرده‌ام. ببینید الان چه کسانی نامشان مطرح می‌شود که خلاءشان در تیم ملی احساس می‌شود؟ می‌توانید نام ببرید؟
    *آندرانیک تیموریان، خسرو حیدری و مجتبی جباری.
    این بازیکنان را چه کسی ساخته است؟ آنها را من ساختم. معتقدم حالا که اصغر حاجیلو در آکادمی فعالیت می‌کند سلامت هم در آنجا وجود دارد. دیدید او تیمی درست کرد که توانست با تیم ملی کویت به تساوی دست پیدا کند.
    برای تیم‌های پایه مشکلاتی هم وجود دارد. ما بازیکن می‌سازیم و آماده می‌‌کنیم و وقتی به سن سربازی می‌رسد باید به تیم‌های نظامی که تعدادشان هم کم نیست برود. اگر قرار است خدمت کند برود سربازی. اگر باید بازی کند پس شرایطی ایجاد شود و برای خودمان بازی کند. نه این که ما بازیکن بسازیم و به تیم‌های نظامی بدهیم و او را نابود کنند. معلوم است با این شرایطی کسی در فوتبال پایه فعالیت نمی‌کند. این حلقه مفقوده‌ای است که یکی باید آن را درست کند. من این مساله را به عنوان یک هشدار ملی اعلام می‌کنم.

6. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

پیش فرض مصاحبه: امیر حسین صادقی

مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: من شک ندارم با ادامه این روند صعودی به زودی صدرنشین می شویم.
    “امیرحسین صادقی” در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران، درباره شرایط کنونی تیمش اظهار داشت: خوشبختانه اوضاع خوبی داریم. بچه ها با قدرت و انگیزه کارشان را دنبال می کنند و آماده دیدار با فجر می شوند. تقریبا همه چیز مهیا شده و امیدواریم با اسپانسرهایی که جذب شده مشکلات مالی هم حل شود و بدون دغدغه پای به میادین بگذاریم.
    وی ادامه داد: بازی با راه آهن را فراموش کرده ایم. باید به آینده بیندیشیم و اینکه در دیدارهای بعدی هم امتیازات خوبی جمع کنیم. من شک ندارم با ادامه این روند صعودی به زودی صدرنشین می شویم.
    صادقی در خصوص دیدار با فجرسپاسی افزود: تیم فجر امسال همه را غافلگیر کرده و نباید این تیم را دست کم بگیریم البته آنها در بازی با داماش اتفاقی ۶ گل زدند. با این حال باید نهایت تلاش خود را برای پیروزی در این مسابقه انجام دهیم و انشاءالله ۳ امتیاز را مال خود کنیم.

8. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

مهدی رحمتی، دروازه بان تیم استقلال، متهم اول برای پیغام دادن به بازیکنان تیم است که با رسانه ها مصاحبه نکنند، اما وی به مسئولان اعلام کرد که هیچ نقشی در این رابطه ندارد.
    مهدی رحمتی، دروازه بان تیم استقلال، متهم اول برای پیغام دادن به بازیکنان تیم است که با رسانه ها مصاحبه نکنند، اما وی به مسئولان اعلام کرد که هیچ نقشی در این رابطه ندارد.
    وی در صحبتی که با مسئولان استقلال داشت به اعضای باشگاه اعلام کرد هیچ نقشی در این موضوع نداشته و قصد ندارد خود را درگیر این مسائل حاشیه ای کند که باز شرایط ایده آل روحی دور بماند.
    وی اعلام کرده است، از مسئولان توقع دارد وی را همراهی کنند.

10. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه پدر جواد نكونام

پدر نكونام: از جواد مغرضانه انتقاد مي كنند+ عکس

پدر نكونام پس از حضور در تمرين استقلال از رسانه ها گلايه کرد و گفت: «از پسرم مغرضانه انتقاد مي كنند.»
    پدر جواد نكونام در تمرين يكشنبه استقلال با پورشه پسرش به تمرين استقلال آمد. پدر نكونام يك استقلالي است و يكي از دلايل آمدن جواد به استقلال پدرش بود. او از انتقاداتي كه اين روزها به جواد مي شود ناراحت است.
    حاج آقا نکونام درباره اين انتقادات گفت: «بعضي ها واقعا نمي دانم چرا مغرضانه از پسرم انتقاد مي كنند. پسرم بر سر اينكه در اسپانيا بماند، به استقلال بيايد يا قطر برود، يك ماهي درگير بود. او يك ماه تمرين نكرده بود و فقط چند دقيقه در آكادمي تيم هاي ملي تمرين مي كرد. بازيكني كه از سن 30 مي گذرد سخت است كه بدنش را در شرايط بازي نگه دارد. جواد بدون اينكه تمريني كند براي استقلال بازي كرد.»
    در هفته هاي گذشته انتقاد کردند كه نكونام پا به سن گذاشته و ديگر نمي تواند براي تيم ملي بازي كند. پدر نکونام در واکنش به اين حرف ها گفت: «چه كسي به جاي جواد بازي كند؟ اگر حقيقي را مثال مي زنيد بايد بگويم كي روش از اول روي جواد حساب كرده و نمي آيد كه در كوران بازي ها از يك تركيب ديگر استفاده كند. يا از اول از بازيكن ديگري استفاده مي كردند يا الان كه جواد بازي مي كند حمايت كنند. مگر جواد كم بازي خوب براي تيم ملي انجام داد.»

او درباره تحريم رسانه ها از سوي نكونام و ديگر ملي پوشان هم واكنش نشان داد: «من بعد از بازي لبنان اصلا روزنامه ها را نخواندم چون مي دانستم بعضي از روزنامه ها مغرضانه انتقاد مي كنند. وقتي فشار زياد باشد معلوم است كه اين اتفاقات مي افتد.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

پیش فرض مصاحبه: صادق ورمرزیار

کارشناس فوتبال کشورمان اظهار داشت: طرح مشورت کی روش در شرایط فعلی با افراد ایرانی سخنی غیر حرفه ای و غیرمنطقی است چرا که زمان عقد قرارداد باید به این نکات توجه می شد.
    صادق ورمزبار در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: کفاشیان به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال باید در هنگام عقد قرارداد با مربی خارجی در خصوص استفاده از دستیار با سرمربی به توافقات کامل برسند در شرایط فعلی بیان چنین سخنانی که کی روش از گزینه های ایرانی جهت مشاوره استفاده کند بیهوده و غیر معقول است.
    ورمزیار تصریح کرد: فدراسیون فوتبال در زمان عقد قرارداد با کی روش، به وی اختیارات بیش از حد معمول داده است و حتی انتخاب سرمربی تیم ملی جوانان و امید را بر عهده کی روش قرار داد اتفاقی که در اغلب کشورهای صاحب فوتبال رخ نمی دهد.
    وی تصریح کرد: متاسفانه در زمان عقد قرارداد بررسی و ارزیابی های دقیق در خصوص بندهای قرارداد با کی روش صورت نگرفت فدراسیون باید اختیاراتی مبنی بر معرفی گزینه های ایران در خصوص دستیاری کی روش در بند قرارداد درج می کرد که متاسفانه کوتاهی نمود و حال نمی توانیم از روی جبر مسئله ای را به کی روش تحمیل کنیم.
    ورمزیار خاطر نشان کرد: در شرایط فعلی باید به موفقیت تیم ملی کمک و از اعضا کادر فنی تیم حمایت کنیم تا مسابقات مقدماتی جام جهانی به پایان برسد و تیم ملی ایران با اقتدار به جام جهانی صعود کند.
    کارشناس فوتبال همچنین در خصوص دیدار تیم فوتبال سپاهان با الاهلی امارات اظهار داشت: تیم فوتبال سپاهان در شرایط مناسبی قرار دارد و اگر چه در ابتدای لیگ دوازدهم با افت مواجه بود اما پس از گذشت زمان، بازیکنان این تیم با یکدیگر هماهنگ تر شدند و در شرایط فعلی سپاهان تبدیل به تیم بسیار منسجم و قدرتمندی شده است و در مسابقات جام باشگاه های آسیا نماینده فوتبال ایران است بنابراین امیدوارم با درخشش قابل قبول از حیثیت فوتبال ایران دفاع کند.
    کارشناس فوتبال خاطر نشان کرد: تیم های عربی در مقابل فوتبالیست های ایرانی از اعتماد به نفس بالایی برخوردار نیستند از این رو بازیکنان ما می توانند با استفاده از ضعف بازیکنان عربی نتیجه ی مطلوب را کسب کنند و با توجه به این که دیدار در اصفهان و به میزبانی سپاهان برگزار می شود لذا شرایط برای پیروزی بازیکنان سپاهان فراهم تر از تیم الاهلی امارات است.
    وی خاطر نشان کرد: تیم های عربی پول های هنگفتی را صرف جذب و خرید بازیکنان درجه یک و حرفه ای می کنند از این رو از فوتبال حرفه ای برخوردار هستند در مقابل تیم ایران نیز بازیکنان فنی و سطح بالای بسیاری را در اختیار دارد اما متاسفانه عدم برنامه ریزی صحیح لطمه های جبران ناپذیری را به پیکره ی فوتبال زده است.
    کارشناس فوتبال خاطر نشان کرد: تیم های عربی از لحاظ فنی و سطح کیفی بالاتر از ملی پوشان ایران نیستند اما آنچه که باعث می شود در مقابل تیم های عربی به خصوص عربستانی با مشکل روبرو شویم علاوه بر عدم برنامه ریزی صحیح ، عدم اتحاد و هماهنگی بین بازیکنان و مسئولان فوتبال است.
    ورمزیار خاطر نشان کرد: تیم ایران شایستگی قرار گرفتن در مکان نخست آسیا را دارد و معتقد هستم که بسیاری از بازیکنان ما در سطح بازیکنان طراز اول دنیا عمل می کنند اما مشکلات موجود سبب شده است که زمینه برای شکوفایی بازیکنان فراهم شود.
    کارشناس فوتبال خاطر نشان کرد: مسئولان فدراسیون فوتبال برای موفقیت تیم ایران به جای این که پول های هنگفتی را هزینه معرفی کارشناسان متعدد کند بازیکنان خارجی با کیفیت همچون جانواریو را تبعه ایرانی کند و از اینچنین بازیکنانی در فوتبال ملی استفاده کنند تا فوتبال از روند رکود و افول خارج شود.

14. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

پیش فرض مصاحبه: میرشاد ماجدی

سرپرست تیم استقلال گفت: وضعیت استقلال در آستانه بازی مقابل فجرآرمانی است.
    میرشاد ماجدی درباره شرایط فعلی استقلال عنوان کرد:تمرین دیروز مصادف شده بود با حضور خانم کریمی و ادامه مراحل تصویربرداری فیلمشان . تیم هم تمرینی بسیار با نشاط را تیم پشت سر گذاشت که این امر نوید بخش ارائه یک بازی خوب در روز جمعه است.در مجموع شرایط استقلال برای بازی جمعه آرمانی است.
    وی درباره زمان برگزاری بازی عقب افتاده استقلال_پیکان بیان داشت:پیگیر بازی خود در هفته هفتم با پیکان هستیم اما تنها جوابی که شنیده ایم این است که به علت فشردگی بازی ها لیگ و تیم ملی فعلا نمی توانند این دیدار را برگزار کنند.پیش بینی من این است که این بازی در یک زمان نامناسب و در همین فشردگی لیگ برگزار خواهد شد که اصلا به نفع ما نخواهد بود .
    وی در پاسخ به این پرسش که با مصدومیت هادی عقیلی احتمال دعوت شدن صادقی به تیم ملی برای بازی مقابل کره جنوبی را چقدر می داند گفت:اگر بخواهیم به این موضوع عادلانه نگاه کنیم همان زمان هم که عقیلی بود صادقی باید دعوت می شد.در این هفت بازی که ما انجام دادیم صادقی جزو بازیکنانی بوده که نمودار او صعودی است .اگر کی روش با دقت به لیگ نگاه کند چند بازیکن جدید را برای بازی مقابل کره جنوبی به اردو دعوت خواهد کرد که صادقی و چند بازیکن شایسته دیگر می تواند جزو آنها باشد.

16. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه شاهرخ بيانى

بيانى: نگاه قلعه نويى رو به جلو است

بازى با راه آهن از نگاه شاهرخ بيانى هم بهترين بازى استقلال در فصل دوازدهم بود. آبى ها در اين بازى تاييد شاهرخ را هم گرفتند. بيانى كه به عنوان آناليزور در باشگاه استقلال فعاليت مى كند مطمئن است كه آبى ها در بازى هاى آينده هم به همين شكل ادامه خواهند داد.

•مقابل راه آهن تغيير و تحولات زيادى در تركيب اصلى داشتيد.

-هفته ها بود با قلعه نويى درباره بازى كردن ساموئل حرف مى زديم و از او مى خواستيم اين بازيكن را بازى بدهد. روى توزى هم كه اميرخان خودش نظر مثبت داشت و ميثم حسينى هم بعد از هفته ها در تركيب اصلى قرار گرفت و همانطور كه ديديد عملكرد مطلوبى داشت. اين تغييرات همگى به نفع استقلال بود و دليل بازى هجومى ما هم همين بود.

•استقلال موقعيت هاى زيادى را خلق كرد، علت اين فرصت هايى كه به دست آورديد چه بود؟

-توزى يك بازيكن سريع و هجومى است. آن روز جايى بازى كرد كه تخصص داشت. ساموئل هم خودش را خوب در تركيب نشان داد و هماهنگى مطلوبى با جواد نكونام داشت. از طرفى بازيسازى هاى خسرو حيدرى هم تاثير فراوان در ايجاد موقعيت هاى گل ما داشت. وقتى همه خوب بازى مى كنند بالطبع تعداد موقعيت ها هم زياد مى شود.

•هفته هشتم با تيم فجر بازى داريد. آنها تيم فوق العاده دونده اى هستند.

-فجر تيم خوبى است. آنها يك تيم دونده و جوان هستند اما تصورم اين است كه هفته به هفته استقلال شرايط تكنيكى و تاكتيكى بهترى خواهد داشت. تعداد گل هاى زده ما هر هفته بهتر خواهد شد. هنوز به آن تيمى كه دلخواه قلعه نويى است دست نيافته ا يم. قلعه نويى هميشه نگاهى رو به جلو داشته است و تيم هايش كمى دير به شرايط ايده آل مى رسند اما اگر روى فرم باشند ديگر هيچ تيمى جلودارشان نيست.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه علی فتح‌الله‌زاده

استقلال ديگر اجاره نشين نيست

فتح الله زاده:براى حمايت از كى روش نبايد همه را نابود كرد

مديرعامل باشگاه استقلال مى گويد براى ادامه راه به امير قلعه نويى اطمينان كامل دارد. او همچنين با دفاع ضمنى از كارلوس كى روش مى گويد نبايد به خاطر او همه اركان فوتبال را زير سوال برد و بايد با حمايت از تيم ملى راه را براى پيروزى بر كره جنوبى هموار كنيم.على فتح الله زاده پس از دورانى سكوت در گفت وگوى تفصيلى با خبرنگار ورزشى خبرگزارى دانشجويان ايران درباره موضوعات روز فوتبال ايران صحبت كرد:

• آغاز دوباره ليگ پس از تعطيلات با پيروزى استقلال همراه شد. احتمالا اين برد به شما كمك بزرگى در ادامه خواهد كرد. اول درباره تعطيلات صحبت كنيد و بعد از آن درباره اين برد حرف بزنيد.

ـ به دليل اين كه تمام امكانات بسيج شد و در اختيار كارلوس كى روش قرار گرفت، تعطيلات طاقت فرسايى در ليگ به وجود آمد و باعث شد بخشى از بازيكنانمان در اختيار تيم ملى باشند، بخشى از آنها مصدوم شدند و بخش ديگر هم كسانى هستند كه با قلعه نويى كار مى كنند و واقعا تيم ما سه تكه شده است. اما من فكر مى كنم تيمى كه بخواهد كاملا هماهنگ شود و به تيمى يك دست تبديل شود، معمولا نياز دارد كه با تمام بازيكن حداقل ۱۰۰ جلسه تمرين كند. ولى تاكنون اين امكان به وجود نيامده است و قلعه نويى همه بازيكنان را در اختيار نداشت. با اين حال توانستيم خودمان را حفظ كنيم. معمولا تيم هايى كه بازيكن زيادى در تيم ملى دارند، افت مى كنند ولى ما توانستيم خودمان را اداره كنيم. راه آهن يكى از تيم هاى خوب ماست و على دايى توانسته خيلى خوب بازيكنان اين تيم را آموزش دهد. از اين جهت كه توانستيم ۲ گل مقابل اين تيم به ثمر برسانيم اين برد برايمان حائز اهميت بود. تقريبا مى توان گفت كه تيم در حال حاضر اسكلت كلى خود را پيدا كرده و حالا بايد روى تيم كار شود تا به تيمى كه ما و قلعه نويى مى خواهيم تبديل شود. البته من خيلى نگران نيستم چون به كار قلعه نويى اعتقاد دارم. امسال زياد صحبت نمى كنم. معتقدم كه او مربى بزرگى است و به خوبى مى تواند تيمش را جمع كند. ضمن اين كه امسال علاوه بر اين كه بازيكنان خوبى جذب كرده ايم، بازيكنان معرفتى هم داريم. من تا امروز نتوانستم به آنها پولى بدهم اما آنها با تمام وجودشان به تيم خدمت كردند. البته ما با اسپانسر قرارداد بستيم و به حول قوه ا ى ظرف چند روز آينده پول به دستمان مى رسد و خيالمان راحت مى شود اما اين مسأله باعث نمى شود كه تشكر ويژه اى از بازيكنان و كادر فنى نداشته باشم.

• اين پول چه زمانى به بازيكنان خواهد رسيد؟

ـ اسپانسرى كه اكنون با آنها قرارداد بستيم به فرانسه سفر كرده بود و قرار بود روز گذشته به ايران بيايد و صبح هم ما چك ها را از او بگيريم اما پرواز او عقب افتاده است. وقتى او به ايران بيايد چك ها را مى گيرم و با توجه به اين كه به پنجشنبه و جمعه بر مى خوريم، شنبه كارهاى بانكى انجام مى شود و فكر مى كنم كه يكشنبه يا دوشنبه به بازيكنان پول خواهد رسيد.

• نظرتان درباره اعضاى جديد هيات مديره استقلال چيست؟ در اين مدت چند جلسه برگزار كرديد، در جلسه آخر هم به دليل جذب اسپانسر از شما تشكر شد.

ـ من هم وظيفه مى دانم كه متعاقبا از حسن ظنى كه اين عزيزان به خصوص افراد جديد و مقداد نجف نژاد به عنوان رييس هيات مديره به من داشتند، تشكر كنم. حقيقتا همه چيز پول نيست و ما بيش از آن كه به پول احتياج داشته باشيم به حمايت معنوى نياز داريم. بحمدالله در چند جلسه اى هم كه برگزار شد با آرامش از جلسه بيرون آمدم و از نظر روحى توان پيدا كردم چون فضاى دلنشينى در ميا ن اعضا وجود دارد. به عنوان مثال نجف نژاد به عنوان رييس هيات مديره با وزارتخانه هاى مختلف سه جلسه برگزار كرد و اين براى من ارزشمند است. بنابراين فكر مى كنم كه مجموعه خوبى هستيم و اميدوارم بتوانيم يك كار خوب انجام دهيم و باقيات الصالحاتى داشته باشيم و استقلالى ها هم لذت ببرند. ضمن اين كه مى خواهم خبرى را براى نخستين بار از طريق ايسنا اعلام كنم. اين كه در تلاش هستيم تا به زودى فروشگاه هاى زنجيره اى استقلال را راه بياندازيم و از طريق شما اعلام مى كنم كه فعلا قصد داريم اين فروشگاه ها را در مراكز استان ها ايجاد كنيم. كسانى كه دوست دارند به عنوان نمايندگى با ما همكارى كنند با باشگاه تماس بگيرند و شرايطشان را اعلام كنند تا آنها را در اولويت قرار دهيم.

• بالاخره توانستيد پولى از وزارت ورزش و جوانان دريافت كنيد؟

ـ من به اين نتيجه رسيدم كه اين المپيك به ضرر ما شده است. چرا كه وزير ورزش در المپيك ديده كه سجاد انوشيروانى، بهداد سليمى و كيانوش رستمى چگونه وزنه هاى ۴۰۰ ـ ۳۰۰ كيلويى را بالاى سر مى برند، به همين دليل مدام روى دست ما وزنه هاى سنگين مى گذارد و مى گويد كه فتح الله زاده هنوز جا دارد و فعلا پولى نمى دهد. فكر مى كنم منتظر است وزنه ها كمر مرا بشكنند و سپس به عيات من بيايد (با خنده).

• در جلسه هاى هيات مديره تاكنون بيشتر پيرامون چه مسايلى صحبت كرده ايد و چه برنامه ريزى هايى انجام داديد؟

ـ فعلا با دوستان در حال بررسى نقاط ضعف و قوت و دارايى هايمان هستيم. به عنوان مثال سمت «تلو» زمينى داريم كه به لحاظ اقتصادى مى تواند ما را متحول كند. من روز گذشته پيشنهاد دادم كه اين مسالله به شهريارى كه از دوستان خوب ما و فرد توانمندى است، سپرده شود و در آنجا طرح بياوريم و شهريارى پيگيرى كند. من مطمئن هستم كه آنجا نقطه عطفى در كار باشگاه خواهد شد.

• كم كم فصل سرما در راه است، اما در كمپ مكانى براى استقرار خبرنگاران وجود ندارد، آيا براى اين مساله فكر كرده ايد؟

مطمئن باشيد قبل از اين كه سرما برسد مكانى را براى خبرنگاران عزيز كه خيلى اذيت مى شدند تهيه مى كنيم تا بيش از اين اذيت نشوند.

• عده اى گفتند كه لوگوى تبليغ روى پيراهن استقلال در بازى مقابل راه آهن همان لوگوى پرسپوليس است.

ـ خير، اين لوگوى همان شركتى است كه تبليغش روى پيراهن ما خورده. البته اين يكى از نمادهاى پاسارگاد است و در لوگوى باشگاه پرسپوليس هم از همان استفاده شده است. ضمن اين كه اگر توجه كنيد زير آن هم ۲ «s» بزرگ وجود دارد. «اس اسى ها» چه كسانى هستند؟ استقلالى ها هستند ديگر(با خنده). از طرفى در لوگوى باشگاه پرسپوليس هم قابى وجود دارد كه لوگوى روى پيراهن ما آن را ندارد. اگر بخواهيم به اين شكل نگاه كنيم، وقتى كه براى اردو به كيش مى رويم نبايد در هتل داريوش اقامت داشته باشيم. زيرا تمام نمادهاى پاسارگاد آنجا وجود دارد. اين ها ظرافت هايى است كه عده اى از طريق آن خواستند با ما شوخى كنند.

• كمى هم درباره تيم ملى صحبت كنيم. شما وضعيت آن را چگونه مى بينيد؟

ـ من در چند روز گذشته از تيم ملى حمايت كردم. اما احساس مى كنم بعضى ها دوست دارند حقايق تيم ملى را به بيراهه ببرند. گفتيم حمايت مى كنيم، اما قرار نيست براى تبرئه كى روش همه را نابود كنيم. من صريح صحبت مى كنم. فردوسى پور دوست من است، ولى از برنامه «۹۰» ناراحت هستم. چون در اين مدت زياد مصاحبه نمى كنم، نخواستم در برنامه «۹۰» صحبت كنم. اما اينجا مى گويم كارى كه دوشنبه شب انجام شد، كار سه روزنامه نگار، يك كارشناس و خود فردوسى پور است كه القا مى كنند، فدراسيون فوتبال مقصر است. اگر ما كى روش را عوض كرديم و يك مربى خوب آورديم و تيم ملى جان گرفت براى مردم چه جوابى داريد؟ من خواهش مى كنم دوستان احساساتى و سليقه اى در رسانه ملى كار نكنند. يعنى مايلى كهن، پورحيدرى و ساير بزرگان فوتبال متوجه نيستند كه شما آن برنامه را پخش مى كنى؟ من از فردوسى پور گلايه دارم و انتظارم اين است كه او مانند سال گذشته در كنار فوتبال و براى بهبود آن قدم بردارد. نه اين كه به خاطر احساسات و رفاقت همه را نابود كند و تنها از يك نفر دفاع كند. معتقدم كى روش را نبايد عوض كرد و در اينجا با فردوسى پور موافقم اما نه به اين شكل كه براى حمايت از يك نفر همه را نابود كنيم. از كى روش حمايت مى كنم، اما او مشكلاتى هم دارد كه بايد برطرف كند. در حال حاضر ابراهيمى و رافخايى را در سپاهان و ملوان داريم. اين بازيكنان كجا هستند؟ يا همين آرش برهانى چرا در تيم ملى نيست؟ اين ها رگه هاى قوى ترى در ليگ ما ديده مى شوند كه بايد مورد استفاده قرار بگيرند اما با اين حال باز هم از كى روش حمايت مى كنم. واقعا نمى خواستم اين صحبت ها را انجام بدهم، ولى گفتم، چون از فردوسى پور انتظار دارم. او مطمئن باشد كه برنامه اين هفته اش بسيار اشتباه بود و نظرسنجى را به سمتى برد كه روى راى دادن مردم تاثير گذاشت. من از فردوسى پور يك سوال دارم. وقتى در خيابان درگيرى پيش مى آيد همه آن را نظاره مى كنند و جمعيت زيادى جمع مى شود، پس بايد بگوييم كه چون مردم جمع شده اند دعوا كردن خوب است؟ خير. دعوا كردن خوب نيست. بنابراين نسبت به تيم ملى هم بايد واقع بين بود. انتظارم اين است كه به انتقادها و نظرات افرادى مانند مايلى كهن، پورحيدرى ، مظلومى و مصطفوى توجه كند. در حال حاضر حيثيت ورزشى كشور در ميان است و بايد آن را مد نظر قرار داد. فوتبال ما حتما بايد به جام جهانى برود. تاكنون سه بار با مايه ايرانى به جام جهانى رفتيم و حالا كه سرمايه زيادى را خرج كرديم و كى روش را آورديم حتما بايد صعود كنيم. ضمن اين كه حمايت مى كنيم و بايد هوشياريمان را هم حفظ كنيم.

• پس شما هم معتقديد كه ليگ از سوى كادر فنى تيم ملى ديده نمى شود؟

ـ بله، من معتقدم كه ليگ ديده نمى شود و اين مساله بسيار خطرناك است.

• اشكالات تيم ملى بيشتر در چه زمينه هايى است؟

ـ فكر مى كنم كى روش دستيار تمرين دهنده خوب ندارد و ميانگين سنى تيم ملى هم بالا است. از نظر من اين ۲ مشكل اصلى تيم ملى است.

• خيلى ها معتقدند كه يك مربى خوب ايرانى بايد در كنار كى روش فعاليت كند.

-اين مساله به اختيار خود كى روش است اما نياز دارد كه يك دستيار كاركشته در كنار خود داشته باشد. اگر دستيارش از مربيان ايرانى انتخاب كند، بهتر است.

• بازى حساس ما با كره جنوبى پيش رو است. در اين مدت چه كار بايد كرد؟

ـ بايد حمايتمان را از تيم ملى بيشتر كنيم. تمام اميد من اول به خداست و بعد هواداران. از همه فوتبال دوستان و جوانان تقاضا مى كنم روز بازى با كره جنوبى با حضور ۱۰۰ هزار نفرى خود از تيم ملى كمك كنند. مطمئنم با حمايت آنها كره را در تهران شكست مى دهيم.

• قبول داريد كه حركت ملى پوشان و تحريم رسانه ها كار اشتباهى بود؟

ـ همان طور كه گفتم همه ما مشكلاتى داريم. شما آنقدر كه در خانواده از پدر انتظار داريد از فرزند نداريد. من به عنوان يك رسانه اى مى گويم كه ما هميشه اين بى مهرى ها را داشتيم و بايد تحمل كنيم، چرا كه هدف متعالى ترى داريم. اين حرف را مى زنم چون در حال حاضر بحث باشگاه مطرح نيست. اتفاقى است كه در تيم ملى افتاده است. از متصديان تيم ملى هم انتظار دارم آنها هم بازيكنان را درست تر تربيت كنند و آموزش هاى صحيح را به آنها انتقال دهند و خودشان عامل تحريك نباشند.

• اين چالش بين رسانه ها و بازيكنان بعد از المپيك به وجود آمد، يعنى زمانى كه رسانه ها روى اين موضوع تاكيد داشتند چرا با توجه به هزينه هايى كه در فوتبال مى شود، نبايد براى ساير رشته ها هزينه و امكانات لازم براى ساير ورزشكاران مهيا شود. يعنى بيشتر انتقادها به سمت كم توجهى به ساير رشته ها بود نه فوتبال، اما فوتباليست ها از اين مساله به عنوان مقايسه نام بردند.

از طرفى من حق را به فوتباليست ها مى دهم چون در ابتدا آتش اين موضوع خيلى تند بود. به جاى اين كه ساير ورزشكاران را بالا بياوريم و به معيشت آنها توجه كنيم فوتباليست ها را زديم. در حالى كه هر كسى نسبت به شغلى كه دارد دستمزد و هزينه هاى خودش را دارد. هر چند من هم معتقدم پولهايى كه در فوتبال ما ردوبدل مى شود بالاست، اما پول فوتبال همه جا بالا است، چون درآمدش بالا است. نگاه نكنيد كه اينجا يكسرى محدوديت ها باعث شده كه درآمد ما را بخورند. اگر درآمدمان را به خودمان بدهند ديگر به كسى احتياج نداشتيم. درآمد واقعى باشگاه هاى استقلال و پرسپوليس در سال ۵۰ ـ ۴۰ ميليارد تومان است. ولى همه اين درآمد را مى خورند به جز خود باشگاه. وضعيت ما مانند دختر زيبايى است كه فردى گوشواره ها و النگوهايش را در مى آورد و چاره اى جز گريه كردن ندارد، بعد همان فرد دلش به رحم مى آيد و با حالت بدى بخشى از اموال دخترك را به او مى دهد و نامش را لطف مى گذارد! يعنى حق ما را بر مى دارند و سپس بخشى از آن را با منت به خودمان بر مى گردانند. من اگر به اين جايگاه رسيدم به خاطر دوستان مطبوعاتى ام است. من جوانى بودم كه از مطبوعات به ورزش آمدم و در ورزش مديريت نكرده بودم . اين دوستان مطبوعاتى بودند كه نقاط ضعف مرا گفتند. افتخار مى كنم كه اگر مديرى موفق هستم، يك مدير مطبوعاتى هستم اما به هر حال ممكن است همه در كارهايمان اشتباه كنيم.
    به عنوان مثال در همين قضيه پرسپوليس بايد به اين تيم بيشتر كمك كرد. آنها هم مانند استقلال تيم بزرگى هستند كه هواداران زيادى دارند. بعد از اين كه پرسپوليس با تيم نفت تهران به تساوى دست پيدا كرد ديدم كه دو بار حملات شروع شده و فشار زيادى روى پرسپوليس مى آيد، در حالى كه اين هجمه از انتقاد حقشان نبود. دو روز پيش به رويانيان زنگ زدم و گفتم صبورتر باشد و ما در اين فوتبال بايد با اين بى مهرى ها بسازيم. گفتم تو كار خودت را انجام داده اى اما در بدشانسى افتاده اى. به رويانيان گفتم بر خلاف خيلى ها معتقدم مقابل تيم بزرگى مانند نفت تهران كه در صدر جدول قرار دارد خوب بازى كرديد و تساوى مقابل اين تيم نتيجه خوبى است. يعنى تيمى كه از همه تيم ها چهار گل مى خورد حالا با تيم بزرگ نفت تهران مساوى مى گيرد، خوب است. اگر مقابل سپاهان هم پيروز شويد كه خيلى عالى است اما حتى مساوى برابر اين تيم هم نتيجه خوبى محسوب مى شود و در بازى هاى بعد از سپاهان بايد براى برد پيش برود، پس حوصله كن. اين مساله را بيان كردم چون اعتقاد كارشناسى و مديريتى من است. دوست داريم افراد ديگر هم فقط اعتراض نكنند و به رويانيان كمك كنند. او زحمت كشيده و تيم خوبى را بسته است اما به لحاظ روحى با مشكل روبرو است. اگر كمك كنيم اين تيم راه مى افتد چون پتانسيلش را دارد. اگر استقلال، پرسپوليس و ساير تيم ها رشد كنند تيم ملى ديگر به اين وضعيت دچار نمى شود. اميدوارم دوستان از صحبت هاى من كه مفاهيم عميقى دارد برداشت سطحى نكنند و بخشى از آن را بر سرما نزنند.
    اين صحبت هايى كه انجام مى دهم از روى صداقت است. به عنوان مثال اگر كسى غير از فردوسى پور آن كار را مى كرد گلايه نمى كردم. چون مى دانم فردوسى پور ظرفيت بالايى دارد و مطمئنم قبول مى كند كه آن برنامه اشتباه بوده است. امروز هم ما، هم بازيكنان هم مقصريم و نمى توان عوامل ناكامى را تفكيك كرد. عادل خان مى داند كه درست مى گويم و قطعا مى پذيرد. اگر در ظاهر هم نپذيرد، در خلوت خودش قبول مى كند. حالا بگذريم از اين كه در يكى از برنامه هايش وقتى به او فشار آوردم، در برنامه بعدى كسى را آورد كه عليه ما صحبت كند. اميدوارم فردوسى پور به فوتبال كمك كند. شايد به گوش فردوسى پور نرسيده باشد اما من هميشه مدافع او بوده ام.
    او بايد روندى را پيش بگيرد كه در برنامه اين هفته خود در قبال تلويزيون پيشى گرفت. در ظاهر به تلويزيون حمله كرد كه چرا بازى را نشان نمى دهد اما بايد بگويم كه عادل خان من پيامت را گرفتم. اميدوارم او با همان نگاه به فوتبال نگاه كند.خودم تصميم گرفتم كه اگر شود با دوستان مطبوعاتى يا سردبيران حداقل ماهى يك بار جلسه بگذاريم و مشكلات را بيان و همفكرى كنيم. ما بايد بدانيم كه رسانه ها، مديران و بازيكنان همه در يك كشتى هستيم و اگر كسى بخواهد اين كشتى را سوراخ كند همه غرق مى شويم اما اگر سالم به ساحل برسيم همه بهره مى بريم. اميدوارم كه بتوانم اين كار را انجام دهم و بتوانيم چنين نشست هايى را برگزار كنيم. يادم مى آيد ۲۰ سال پيش به دعوت دوست شهيدم سالار گنجى كه رايزن ايران در پاكستان بود به اين كشور رفته بودم. او ما را به يك جلسه اى دعوت كرد كه سردبيران روزنامه ها دور هم جمع شده بودند و درباره مسايل مربوط خود صحبت مى كردند. آن زمان من سردبير مجله جوانان بودم و در روزنامه اطلاعات فعاليت مى كردم و هميشه دوست داشتم چنين كارى را انجام دهم اما وقتى وارد باشگاه شدم، درگيرى ها نگذاشت اين كار را انجام دهم. از آنجايى كه كار مطبوعات كار دائمى من است اگر از باشگاه بروم اين كار را مى كنم چون به سود مطبوعات است.

• استقلال در آسيا چگونه ظاهر خواهد شد؟

ـ اگر مشكلات مالى ما برطرف شود و برنامه ريزى خوب انجام دهيم، مى توانيم اين دوره به جمع ۴ تيم نهايى برسيم.

• اين روزها همچنان درباره خارج شدن يكى از بازيكنان خارجى از ليست مطرح است آيا براى اين موضوع برنامه اى داريد؟

ـ فعلا تا نيم فصل نمى توانيم كارى كنيم و تا آن موقع زمان داريم. هر وقت كه قلعه نويى به من بگويد كدام يك را بايد تسويه كنم من اقدام خواهم كرد. در اين مسالله تابع سرمربى هستم اما تاكنون ليستى به من داده نشده است.

• براى جايگزين كردن در تيم فصل پيگير هستيد؟

ـ به دنبال بازيكن هستيم كه اضافه كنيم و بازيكن آسيايى مدنظرمان است.

• بحث حضور عنايتى در استقلال هم مطرح شده است.

ـ عنايتى بازيكن خوبى است و اول فصل هم گفتم كه به استقلال بيايد اما فكر مى كنم كه او عجله كرد چرا كه مى توانست در استقلال حضور پيدا كند اما فعلا درباره بازيكن صحبتى نداريم. با اين حال در نيم فصل مى توانيم چند بازيكن را از ليست خارج و جايگزين كنيم.

• بعد از افت فوتبال ايران كارشناسان بحث توجه به فوتبال پايه را مطرح كردند، نظر شما درباره اين موضوع چيست؟

ـ همه مى گويند بايد به فوتبال پايه رسيدگى شود اما تعجب مى كنم كه چرا وقتى به عنوان يك كارشناس از معضلات فوتبال پايه مى گويم كسى گوش نمى دهد. من منادى فوتبال پايه هستم و عملا اين موضوع را ثابت كرده ام. ببينيد الان چه كسانى نامشان مطرح مى شود كه خلاءشان در تيم ملى احساس مى شود؟ مى توانيد نام ببريد؟

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ميرشاد ماجدى

ماجدى: زندى يك استثناست

ميرشاد ماجدى يكى از خوب هاى فوتبال ايران است كه اينروزها به عنوان سرپرست در تيم فوتبال استقلال ايفاى نقش مى كند.ماجدى اينروزها درباره حرف هايى كه درباره فريدون زندى به گوش مى رسد گله مند است. اومى گويد: بنابراين واقعيت را فراموش كرد كه فريدون زندى چند سال پيش مهمترين انتخاب عمرش را انجام داد و در دوراهى حضور در فوتبال بوندس ليگاى آلمان و فوتبال ايران دومى را انتخاب كرد و دربرهه اى هم كمك حال تيم ملى فوتبال ايران شد.ماجدى درباره حرف هايى كه در خصوص عدم تقاضاى قطرى ها از فريدون زندى براى بازى در ليگ آن كشور به گوش مى رسد گفت: اصلا چنين چيزى صحت ندارد، چرا كه اگر زندى مى خواست قبل از حضور در استقلال به قطر برود اين كار برايش بسيار سهل بود اما او ماند تا به انتخابش پشت نكرده باشد. ماجدى در ادامه افزود: اعتقاد داشته و داريم كه بحث اخلاقى فريدون زندى به هيچ وجه قابل مقايسه بحث فنى اين بازيكن نيست. او در مباحث اخلاقى يك استثناست. چرا كه او در برهه اى در انتخابش فوتبال ايران را برگزيد كه خيلى هاى ديگر اين كار را نمى كردند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 60 از 113 نخستنخست ... 1050585960616270110 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)