Design & Developed BY Patira

صفحه 60 از 78 نخستنخست ... 1050585960616270 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 591 تا 600 , از مجموع 772
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

perspolis @@هواداران دو آتیشه علی کریمی (جادوگر) در پرسپوليس

سلام!

بالاخره بعد از اين همه انتظار و خون دل خوردن علي كريمي به خونه خودش يعني پرسپوليس بازگشت!!

به نوبه ي خودم اين اتفاق خوب رو به همه هواداران علي كريمي و پرسپوليس تبريك ميگم..

در اين تايپيك فقط بحث و تبادل نظر صورت ميگيره ، لطف كنيد خبرهاي مربوطه رو در بخش آخرين اخبار از باشگاه قرار بديد!!

اميدوارم خبرهاي خوب و بحث هاي فني مفيدي در اين فصل داشته باشيم!

به اميد قهرماني و گرفتن جام توسط كاپيتان كريمي!!

ali
    only
    karimi

ویرایش توسط nobody11 : 06-19-2011 در ساعت 13:15

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن_علی دایی
    بازیکن محبوب
    ایکر کاسیاس_لیونل مسی_ون پرسی
    BarcelonaManUtd

Van Persie

تشکر ها
    2,021
    تشکر شده 3,952 در 742 پست

پیش فرض کریمی هم با پرسپولیس سفید امضا کرد

مرجع خبری پرسپولیس : پس از مهدی مهدوی کیا ، علی کریمی هم به عنوان دومین بازیکن پرسپولیس با این تیم سفید امضا کرد.

علی کریمی که دوشنبه شب و مصادف با مبعث پیامبر با پرسپولیس توافق کرده بود روز گذشته قرارداد خود را برای یک فصل دیگر با پرسپولیس به امضا رساند.

رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به این مطلب افزود: با کریمی روز گذشته قرارداد سفید امضا کردیم. البته ارزش این بازیکن بالاتر از این حرف هاست و از این طریق می گویم نباید نگران باشد چون پولش را می دهیم!

کریمی و مهدوی کیا تنها بازیکنان پرسپولیس هستند که بدون توافق بر سر مبلغ با این تیم قرارداد بسته اند.
    خداحافظ

3. 12 کاربر از پست مفید nima_76 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

perspolis

کارایی که اینیستا الان داره انجام میده واسه علی کریمی خاطره است

ali
    only
    karimi

ویرایش توسط nobody11 : 06-22-2012 در ساعت 21:35

5. 12 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    818
    تشکر شده 3,692 در 579 پست

درود بر شما

عکس بزرگ این حرکت اینیستا رو نداری؟

اگه داری تا بزرگتراشونو کنار هم بزاریم تا با کیفیت بهتری دیده بشه

7. 10 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

کریمی: برای دشمنانم آرزوی موفقیت می کنم/ عاشق پرسپولیس هستم

: برخی‌ها فصل قبل بهتر عمل کردند و بازیکنانشان را گرفتند و امسال که عقب مانده‌اند حرف و حدیث و حاشیه درست می‌کنند.
    علی کریمی در حاشیه تمرین امروز در جمع خبرنگاران گفت: امیدوار هستم مربی‌‌ای‌ به پرسپولیس بیاید که بتواند به این تیم خدمت کند. فکر کنم باشگاه در حال بررسی گزینه‌ها است که بهترین انتخاب را در کمترین زمان‌ داشته باشد.

گزینه‌هایی که در حال حاضر وجود دارد باید روی آن فکر شود تا بهترین آن انتخاب شود. باید زودتر کار خود را شروع کنیم چون به نظر من همین امروز هم دیر است. یک ماه به شروع لیگ مانده و باید محکم و با قدرت تیم خود را ببندیم چون کار سختی در ادامه بازی‌ها داریم.

وی در خصوص بازیکنان جدید این تیم گفت: بازیکنان بسیار خوبی جذب کرده‌ایم. جا دارد به تک تک بازیکنان پرسپولیس که به این تیم اضافه شده‌اند خیر مقدم بگویم و برای آنها آرزوی موفقیت کنم و یک خسته نباشید به بازیکنانی بگویم که دیگر در جمع ما نیستند و از ما جدا شده‌اند. برای این بازیکنان در تیم‌های دیگر آرزوی موفقیت می‌کنم.

کریمی ادامه داد: در جذب بازیکنان بسیار خوب عمل کرده‌ایم و در فصل نقل و انتقالات عالی کرده‌ایم. حالا باید همه دست به دست هم دهیم تا تیمی قوی،‌ محکم و با تعصب داشته باشیم.

وی در خصوص سقف قرار دادهای بازیکنان عنوان کرد: در مورد سقف قراردادها باید با باشگاه صحبت کنید. من نباید در این باره حرفی بزنم و همه چیز را باید باشگاه بگوید. برخی دوست دارند زیاد در این باره حرف بزنند اما مطمئن باشید اگر لازم شد باشگاه همه چیز را اعلام می‌کند. در فوتبال مسائل زیادی است که می‌شود در مورد آن صحبت کرد و فقط به این موارد پیش پا افتاده نپردازیم.

کریمی خاطرنشان کرد: برخی‌ها دوست دارند حاشیه سازی کنند. در فصل نقل و انتقالات هر فردی زرنگ‌تر باشد می‌تواند بهترین‌ها را بگیرد. فردی که تلاش کند مزد زحمات خود را می‌گیرد. آقایان فصل قبل بهتر عمل کردند و بازیکنانشان را گرفتند و حالا امسال عقب مانده‌اند و فقط حرف و حدیث درست می‌کنند. پرسپولیس امسال خوب عمل کرده و باید این مسئله را قبول کنیم. به نظر من بهتر است با هم جوانمردانه برخورد کنیم تا رقابت سالم ایجاد شود. تنش‌ها هیچ سودی ندارد و طبیعتا هر تیمی که بیشتر تلاش کند و با هوش باشد بیشتر به نتیجه می‌رسد.

وی در پاسخ به این سؤال که برخی بازیکنان اعلام کردند دوست ندارند کریمی در پرسپولیس بماند گفت: من به صحبت‌های مازیار زارع و این حرف‌ها کاری ندارم. من عاشق پرسپولیس هستم و خیلی چیزها باورم نمی‌شود اما اگر چنین چیزی باشد از ضعف آن بازیکنان است که دوست داشتند من نباشند و خودشان باشند. برای این افراد حتی اگر دشمن من باشند آرزوی موفقیت می‌کنم و انشاالله در زندگی ورزشی و فوتبالی خود موفق باشند.

کریمی افزود: اگر این افراد ورزشی هستند که حرفی ندارم. برخی از آنها اگر ورزشی نیستند جای سؤال دارد که دنبال چه منافعی هستند اما از همه مهمتر این است که الان علی کریمی در پرسپولیس حضور دارد. به آنها اعلام می‌کنم یک سال دیگر من را تحمل کنید انشاالله سال دیگر این آقایان که دوست ندارند کریمی باشد به هدف خودشان می‌رسند. من فقط به عشق پرسپولیس با این تیم قرارداد امضا کرده‌ام و به دنبال هیچ منافع و هیچ سودی نبودم.

9. 11 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع وسط
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    حمید

IranPersepolisManUtd

تشکر ها
    7
    تشکر شده 9 در 1 پست

ضایع شدن کریس رونالدو توسط الساحر الایرانی :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط perspolisi1 : 06-23-2012 در ساعت 15:11

11. 9 کاربر از پست مفید perspolisi1 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

جادوگر در تمرین امروز

13. 8 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

كريمي:ايتالياخيلي باتجربه بازي مي كند/ به پنالتي بكشد 50-50است

امشب رقابت‌ اروپايي‌ها در يورو 2012 به پايان مي‌رسد. ساعت 23:15 امشب دو تيم اسپانيا و ايتاليا رودرروي هم قرار مي‌گيرند تا قهرمان چهاردهمين دوره آن مشخص شود. علي كريمي درباره اين بازي حساس و پيش‌بيني‌اش از قهرمان جام چهاردهم گفتگويي انجام داده كه مي‌خوانيد. كاپيتان پرسپوليس نظر قاطعي در مورد قهرمان نمي‌دهد اما شانس ايتاليا را بيشتر مي‌داند.

از حذف آلمان شروع كنيم.
    متأسفانه من بازي آلمان – ايتاليا را نديدم اما آلمان‌ها اين بار هم مثل دفعات گذشته موفق به شكست ايتاليا نشدند. به نظرم تيم ايتاليا خيلي باتجربه عمل كرده و در واقع اين هنر سرمربي تيم است كه از نفراتش به بهترين شكل استفاده مي‌كند و شايد همين مسأله هم يكي از دلايل رسيدن آنها به فينال باشد.

خيلي‌ها اسپانيا و آلمان را فيناليست مي‌دانستند.
    شايد بعضي‌ها روي ايتاليا براي فيناليست شدن حساب باز نمي‌كردند اما فوتبال همين است و بايد از فرصت‌ها استفاده كرد. البته شانس هم مهم است. يك موقع پنالتي شما پس از برخورد به تير وارد دروازه مي‌شود و يك بار هم به بيرون مي‌رود، اتفاقي كه در بازي پرتغال و اسپانيا افتاد.
    و در مورد اسپانيا؟
    به نظرم آنها نتوانستند مثل جام جهاني بازي كنند و در واقع خيلي انتظارات را برآورده نكردند.
    پس يعني شانس قهرماني ايتاليا بيشتر است؟
    پيش‌بيني قهرماني خيلي سخت است اما اگر ايتاليا مثل 3-2 بازي آخرش باشد شانس بيشتري دارد ولي تا قبل از شروع بازي نمي‌توان شانس بيشتري را براي هيچ كدام از دو تيم قايل بود.
    اگر بازي به پنالتي بكشد چطور؟
    باز هم 50 – 50 است. به هر حال بعد از 120 دقيقه بازي، آن هم با فشار هواداران دو تيم، زدن پنالتي خيلي سخت است و تمركز بالايي مي‌خواهد و بعضي وقت‌ها در اين بازي‌هاي حساس پاي بازيكن به خاطر همين فشار و استرس ياري نمي‌كند چون فينال است.

15. 5 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    زیکو
    بازیکن محبوب
    رونــالدینهـــو
    اسم واقعی شما
    دانا

ArgentinaPersepolisBayern

تشکر ها
    15
    تشکر شده 186 در 42 پست

علی کریمی در تـــــ ویتـــــ ر خود: به نظر شما ایتالیا برنده میشه یا اسپانیا؟
    نظر من: ایتالیا

جدی میگم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

17. 6 کاربر از پست مفید dana10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

تلاش عجیب یک هوادار پرسپولیس برای رسیدن به کریمی

یک هوادار تیم فوتبال پرسپولیس برای رسیدن به علی کریمی در تمرین امروز دست به کار عجیبی زد.
    تمرینات پرسپولیس با وجود حضور هواداران همچنان پشت در‌های بسته برگزار می‌شود. امروز یکی از نوجوانان هوادار پرسپولیس که حدود 15 سال داشت، پس از اینکه تمرین تمام شد و بازیکنان مشغول سرد کردن بودند ناگهان از میله‌های درفشی‌فر بالا رفت و با پرشی بلند خود را به داخل ورزشگاه پرتاب کرد. ماموران حراست ورزشگاه پس از اینکه متوجه این قضیه شدند با وی برخورد کردند و اجازه ورود به وی ندادند. این هوادار با این وجود باز هم تاکید زیادی داشت که خود را به علی کریمی برساند اما موفق نشد. در پایان تمرین امروز نیز مارکار آقاجانیان از اعضای کادرفنی تیم ملی در ورزشگاه درفشی‌فر حضور یافت.

19. 5 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

شباهت چیپ کریمی با پیرلو

21. 5 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

صفحه 60 از 78 نخستنخست ... 1050585960616270 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع