Design & Developed BY Patira

صفحه 60 از 112 نخستنخست ... 1050585960616270110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 591 تا 600 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض پیش بازی منچستریونایتد- ویگان؛ شیاطین مقابل رقیب همیشه بازنده.

یونایتدها در هر 13 دیداری که مقابل ویگان انجام دادند، به پیروزی رسیدند و امیدوارند با پیروزی در دیدار فردا، فشار روز منچسترسیتی را حفظ کنند.

منچستریونایتد

دخه آ
    اسمالینگ, جونز, اونز, اونز
    والنسیا, کریک, گیگز, نانی
    رونی, ارناندس
    ویگان اتلتیک

الحبسی
    فیگروآ, آلکاراس, کالدول
    استم, مک کارتی, دیامه, جونز
    موزس, گومز,
    سامن
    سرالکس فرگوسن چندین بازیکن تیمش را در این دیدار به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت. اندرسون (زانو) تام کلورلی (قوزک پا) ریو فردیناند (کف پا) دارن فلچر (بیماری) مایکل اوون (ران) و نمانیا ویدیچ (زانو) همگی در این دیدار غایب خواهند بود.
    اشلی یانگ نیز در دیدار هفته گذشته مقابل فولام دچار مصدومیت شد و به این فهرست اضافه شد. حضور دارن گیسبون نیز در این دیدار در هاله ای از ابهام قرار دارد اما فیل جونز که در دیدار مقابل فولام از ناحیه گونه دچار مصدومیت شده بود، بهبود پیدا کرده و می تواند تیمش را در این دیدار همراهی کند.
    در مقابل روبرتو مارتینس با لیست بلند بالایی از مصدومان روبرو نیست. تنها امرسون بویسه و کریس کرکلند به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر نمی توانند تیم شان را در این دیدار همراهی کنند.
    آیا می دانستید؟
    یونایتدها در رقابت های این فصل لیگ برتر تنها یک بار شکست خوردند که آن هم در خانه مقابل منچسترسیتی بود.
    - منچستریونایتد در همه دیدارهایی که مقابل ویگان انجام داده به پیروزی رسیده است. این شامل 12 پیروزی در لیگ برتر و یک پیروزی 4-0 در فینال جام اتحادیه در سال 2006 است.
    - شاگردان فرگوسن در دیدارهایی که مقابل ویگان انجام دادند، 41 بار موفق به گلزنی شدند و تنها 4 باردروازه شان باز شد.
    - ویگان در دیدارهای خارج از خانه این فصل تنها 6 گل به ثمر رساند. تنها فولام در دیدارهای خارج از خانه گل های کمتری به ثمر رسانده است.
    - ویگان در 6 دیدار اخیرش تنها یک بار شکست خورده (4-0 مقابل آرسنال) اما همچنان در منطقه سقوط قرار دارند.

goal.com

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Just Real Madrid & Man Utdl

4. 5 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض فرگوسن: از بازیکنانم راضی ام؛ خریدی جدیدی نخواهیم داشت.

سرمربی اسکاتلندی اعلام کرد تنها در صورتی وارد بازار ژانویه خواهد شد که یک بازیکن بزرگ را بتواند به خدمت بگیرد یا اینکه یکی دیگر از بازیکنان تیم دچار مصدومیتی طولانی مدت شود.

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد از بازیکنانی که در اختیار دارد، راضی است و به همین دلیل در بازار نقل و انتقالات زمستانی هیچ خریدی انجام نخواهد داد.
    سرمربی اسکاتلندی اعلام کرد تنها در صورتی وارد بازار ژانویه خواهد شد که یک بازیکن بزرگ را بتواند به خدمت بگیرد یا اینکه یکی دیگر از بازیکنان تیم دچار مصدومیتی طولانی مدت شود.
    تام کلورلی، اشلی یانگ، دارن فلچر و اندرسون بازیکنانی هستند که برای چند هفته نمی توانند برای شیاطین سرخ به میدان بروند و نمانیا ویدیچ نیز تا پایان فصل قادر به همراهی تیمش نیست.
    فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من کاملا از قدرت تیم، کیفیت و میانگین سنی آن راضی هستم. تا انجا که به من مربوط می شود، براساس قواعد و اصولم تیم را هدایت می کنم. به خدمت گرفتن بازیکنان بزرگ می تواند به شما در کسب افتخارات مختلف هدایت کند اما نمی تواند قهرمانی شما را تضمین کند. امیدوارم بتوانیم نشان دهیم که عوامل دیگر هم می توانند در این زمینه موثر باشند.
    در فوتبال نمی تواند هیچ احتمالی را رد کرد. زیرا ممکن است یک روز شانس با شما باشد و روز دیگر نه. فوتبال در همه دنی همین طور است. اگر یک بازیکن بزرگ در بازار باشد، آنگاه برای خرید او اقدام می کنیم یا اگر بار دیگر یک مصدومیت جدی برای یکی از بازیکنان مان رخ دهد. آنگاه خرید یک بازیکن اهمیت پیدا می کند."
    منچستریونایتد در حال حاضر با 2 امتیاز اختلاف با منچسترسیتی، در رتبه دوم جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارد.

goal.com

6. 5 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

منچستر با 7مصدوم به مصاف ويگان مي رود

يونايتدها در هر 13 ديداري که مقابل ويگان انجام دادند، به پيروزي رسيدند و اميدوارند با پيروزي در ديدار فردا، فشار روز منچسترسيتي را حفظ کنند.
    سرالکس فرگوسن چندین بازیکن تیمش را در این دیدار به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت. اندرسون (زانو) تام کلورلی (قوزک پا) ریو فردیناند (کف پا) دارن فلچر (بیماری) مایکل اوون (ران) و نمانیا ویدیچ (زانو) همگی در این دیدار غایب خواهند بود.
    اشلی یانگ نیز در دیدار هفته گذشته مقابل فولام دچار مصدومیت شد و به این فهرست اضافه شد. حضور دارن گیسبون نیز در این دیدار در هاله ای از ابهام قرار دارد اما فیل جونز که در دیدار مقابل فولام از ناحیه گونه دچار مصدومیت شده بود، بهبود پیدا کرده و می تواند تیمش را در این دیدار همراهی کند.

در مقابل روبرتو مارتینس با لیست بلند بالایی از مصدومان روبرو نیست. تنها امرسون بویسه و کریس کرکلند به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر نمی توانند تیم شان را در این دیدار همراهی کنند.

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

8. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

جاناتان اوانز میگوید که تیم منچستر یونایتد تیم ویگان اتلتیک را دست کم نمیگیرد

مدافع تیم منچستر یونایتد میگوید که آنها نباید تیم ویگان اتلتیک را دست کم بگیرند.
    وی در گفتگو با وب سایت www.manutd.com، در این ارتباط اظهار داشت: چند سال پیش [ ژانویه سال 2009 ] ما تنها موفق به شکست 1 - 0 تیم ویگان اتلتیک شدیم، زمانی که ما کلین شیتهای طولانی مدت داشتیم. این یک دیدار بسیار محکم در ورزشگاه اولدترافورد بود. من میدانم که آنها در این لحظات به انتهای جدول رده بندی لیگ نزدیک هستند، اما آنها در چند هفته گذشته برخی نتایج مناسب داشته اند و من فکر میکنم برای این دیدار سختگیری لازم است. هنگامی که من به عنوان یک طرفدار مسابقات را نگاه میکردم همواره به یاد می آورم که این تفکر وجود داشت که آنها هرگز در خارج از خانه واقعاً برای گلزنی سعی نمیکنند. آنها تنها میخواهند در عقب باقی بمانند و با یک مهاجم بازی کنند. اما فکر میکنم در چند سال گذشته اندکی تغییر در این فلسفه به وجود آمده باشد. تیمها به اینجا می آیند و ممکن است آنها بیندیشند که به خوبی در صدد آن هستند ( بازی تدافعی ). من فکر میکنم گاهی اوقات گفتن آن نسبت به انجام دادنش آسان تر باشد. این متفاوت است هنگامی که شما از زمین ( ورزشگاه اولدترافورد ) خارج میشوید، این یک زمین بزرگ است و ما در خانه بسیار مسلط هستیم.
    جاناتان اوانز در خاتمه افزود: من هنوز هم درک نمیکنم که چرا اجراها در خارج از خانه چنین اثر عظیمی دارد. اما این انجام میشود و ضربت سخت و ناگهانیست به تیمهای مقابل، به ویژه ما در خانه خوب هستیم. ما با فورم خانگی خود در سال گذشته فاتح لیگ برتر انگلستان شدیم.

mufctalk.com

10. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

فرگوسن : گیگز توانایی بازی کردن را دارد

رئیس هیچگونه نزولی در کیفیت بازی گیگزی نمیبیند

به گفته فرگی او میتواند یک فصل دیگر بازی کند
    فرگوسن به هافبک کهنه کار خود اعتماد به نفس تزریق کرده و مدعی شده او توانایی ادامه دادن را دارد
    گیگز 38 ساله با گلزنی در پیروزی 5-0 تیمش برابر فولهام رکورد گلزنی در تمام ادوار لیگ برتر را به نام خود ثبت کرد
    ملی پوش سابق ولز بعد از بازی از احساس خرسندی و برنامه های آتیش سخن گفت

در ادامه فرگی نیز به حمایت از او برخاسته و میگوید :

" من فکر میکنم رایان میتواند یک فصل دیگر را بازی کند "
    " در حال حاضر اثری از کاهش قدرت , انرژی و سرعت در او دیده نمیشود در حقیقت او همان گونه ای است که دو , سه سال پیش بوده و این خارق العاده میباشد "

" اکنون اواسط فصل است و همه چیز به تفکرات گیگزی بستگی دارد "
    " او میداند که نمیتواند برای همیشه اینچنین ادامه دهد ما نیز این را میدانیم
    " اما با توجه به شواهدی که در اختیار داریم من معتقدم او میتواند یک فصل دیگر نیز به بازی کردن ادامه دهد "

mufctalk.com

12. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

ما فورمی برتر را نمایش میدهیم

در حالی که تیم منچستر سیتی امتیازاتی در صدر جدول رده بندی از دست داد و تیم منچستر یونایتد با نتیجه 5 - 0 در مقابل تیم ویگان اتلتیک به پیروزی رسید، سر آلکس فرگوسن احساس میکند قرمزها در زمان مناسبی در حال بر روی فورم آمدن هستند.
    هت تریک دیمیتار برباتوف به علاوه گلهایی از پارک جی سونگ و لوئیز آنتونیو والنسیا، یک بار دیگر رکورد 100 % پیروزی در رقابتهای لیگ برتر در مقابل تیم ویگان اتلتیک را تضمین کرد و بار دیگر به تفاصل گل عظیم در مقابل تیم منچستر سیتی کمک کرد.
    پس از پیروزی 5 - 0 تیم منچستر یونایتد در مقابل تیم ویگان اتلتیک در هفته هجدهم رقابتهای لیگ برتر انگلستان، سر آلکس فرگوسن در مصاحبه با شبکه MUTV، در این ارتباط اظهار داشت: همانطور که چند هفته پیش گفته بودم، قرار بود عده ای متحمل درد و رنج شوند. ما در حال حاضر واقعاً فورم خوبی را نمایش میدهیم و گلهای ما تهدیدی از همه بخشها هستند. اگر ما در روز سال نو با تیم منچستر سیتی به صورت مشترک در صدر جدول قرار داریم، این خوشحال کننده است.
    همچنین سر مربی تیم منچستر یونایتد پس از هت تریکی دیگر از دیمیتار برباتوف، از بازیکن بلغاری قدردانی کرد.
    سر آلکس فرگوسن ادامه داد: این یک دیدار واقعی برای او ( دیمیتار برباتوف ) بود. با هت تریک او من نیاز دارم ارتفاع ( بلندی ) گروهم را دوباره تنظیم کنم. ما واقعاً برای او خوشحالیم و این به اعتماد به نفس کمک میکند. با توجه به گزینه های که من با دانیل ولبک، وین رونی و خاویر هرناندز داشتم، دیمیتار برباتوف بهترین شروع کننده برای این مرحله از فصل نبود، بنابراین من واقعاً برای اوخوشحالم.

mufctalk.com

14. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

تمجید اورا از روحیه تیم

پیروزی پر گل امروز یونایتد در برابر ویگان روحیه از خود گذشتگی و با هم بودن ان ها را نشان داد که این می تواند کمک فراوانی به ان ها در مسیر دفاع از عنوان قهرمانیشان بکند.

پاتریس اورا که بازی را در پست همیشگیش یعنی در دفاع چپ به خوبی و با یک پاس گل اغاز کرد و بعد در ادامه به قلب خط دفاعی در کنار کریک منتقل شد به MUTV میگوید"این است روحیه یونایتد، شما میتوانید در همه جا بازی کنید.اگر که شما میخواهید که بازی را ببرید باید این مسئله را قبول کنید.شما دیدید که والنسیا امروز در پست دفاع راست چقدر خوب بازی کرد.این بخاطر این است که منچستر یونایتد مثل یک تیم بازی می کند.
    ستاره اصلی تیم است نه یک بازیکن خاص .به همین خاطر است که شما می توانید من و کریک را در قلب خط دفاعی بازی دهید .ما بازی ها را بخاطر روحیه و تلاش تیم می بریم.به همین علت است که من اینقدر به این تیم اطمینان دارم.
    من در شش سالی که در منچستر یونایتد بازی می کنم بار ها این را گفتم که هیچ تیمی این روحیه یونایتد را ندارد.این منچستر یونایتد است.به همین خاطر است که من بسیار افتخار می کنم که اینجا بازی می کنم."

این پیروزی در روز Boxing Day ،چهارمین برد پیاپی قرمز ها پس از حذف از لیگ قهرمانان است.
    "من فکر می کنم که حذف در این مرحله از لیگ قهرمانان بسیار نا امید کننده بود.اما در عین حال فکر می کنم که باعث شد که از خواب بیدار شویم چون همه به خودشان در ایینه نگاه کردند و گفتند که ما میتوانیم بهتر از اینها کار بکنیم.
    ما داریم همان کاری را انجام می دهیم که هر طرفداری از ما انتظار دارد.به همین خاطر است که من بسیار خوشحالم.ما داریم به سختی تلاش می کنیم چون اگر این کار را نکنیم و فقط به اسم منچستر یونایتد فکر کنیم ان وقت همه چیز اشتباه پیش میرود.
    به همین علت ما باید با همین روحیه و اعتماد به یکدیگر پیش برویم.اگر ما به بردن بازی ها با گلزنی زیاد و بسته نگه داشتن دروازه مان ادامه دهیم ان وقت در پایان فصل در صدر جدول خواهیم بود."

mufctalk.com

16. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

قرمزها امیدوار به 2 مدافع خود

فیل جونز و کریس اسمالینگ که هر 2 به دلیل بیماری در پیروزی در برابر تیم ویگان اتلتیک حضور نداشتند، در روز سال نو در دیدار با تیم بلکبرن راورز حضور خواهند داشت.
    دفاع چهار نفره موقت که شامل لوئیز آنتونیو والنسیا و مایکل کریک و در آخر پاتریس اورا در مرکز خط دفاعی در کنار مایکل کریک، برای دفع هرگونه تهدید تیم ویگان اتلتیک تأثیر چشمگیری ارائه کردند.
    لیست مصدومان تیم منچستر یونایتد به واسطه مسابقات آخر سال زیاد شده، اما سر آلکس فرگوسن امیدوار به فراخوانی فیل جونز و کریس اسمالینگ در برابر تیم بکلبرن راورز است، پس از آسیب دیدگی ریو فردیناند و جاناتان اوانز، که به احتمال زیاد به دلیل آسیب دیدگی ساق پا 2 هفته به دور از میادین خواهند بود.
    سر آلکس فرگوسن در مصاحبه با شبکه MUTV، در این خصوص گفت: ما یک کابوس در چند روز گذشته داشتیم. فیل جونز و کریس اسمالینگ هر 2 بیمار شدند، سپس ریو فردیناند از یک مصدومیت در پشت گلایه میکرد و جاناتان اوانز به دلیل مصدومیت در نیمه اول در برابر تیم ویگان اتلتیک از زمین بیرون آمد. این قدری ما را تحت فشار قرار داد، اما خوشبختانه ما نیمه اول خوبی داشتیم و یک گل زود هنگام به دست آوردیم که به ما کمک کرد و ما بازی را بدون هر گونه مصدومیت بیشتر مدیریت کردیم.
    سر مربی شیاطین سرخ در انتها تصدیق کرد: من امیدوارم که برای روز شنبه بیماری کریس اسمالینگ و فیل جونز بهبود پیدا کند بطوریکه این یک تقاوت ایجاد خواهد کرد.

mufctalk.com

18. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

پاتریس اورا خوشحال برای دیمیتار برباتوف

پاتریس اورا میگوید که او احترام زیادی برای راه و روش بازی کردن دیمیتار برباتوف در هر زمانی که به او شانسی در این فصل داده شده قائل است، با وجود فراهم شدن فرصتهای محدود در 11 بازیکن ابتدایی.
    مهاجم بلغاری تنها دومین شروع خود در مسابقات لیگ برتر در این دوره در پیروزی 5 - 0 در مقابل تیم ویگان اتلتیک آغاز کرد، اما موفق به هت تریک شد. پاتریس اورا میگوید که دیمیتار برباتوف از افسرده شدن در باره وضعیتش خودداری کرده و جای آن برخی از کارهای سخت را در تمرینات قرار داده است.
    پاتریس اورا در مصاحبه با شبکه MUTV، در این باره میگوید: من همیشه خوشحال میشوم زمانی که دیمیتار برباتوف گلی به ثمر میرساند، زیرا او پسر خوبیست و سزاوار آن است. او لحظات دشوار زیادی برای بازی نکردن زیاد داشته، اما او واقعاً سخت کار کرده است. شما مهاجمانی که ما داریم را میبینید: دانیل ولبک، چیچاریتو، وین رونی...این تیم منچستر یونایتد است. ما باید برای هر جایگاهی رقابت داشته باشیم، هر کسی باید برای جایگاه خود مبارزه کند. شما میبینید که دیمیتار برباتوف در برابر تیم ویگان اتلتیک هت تریک میکند و او سزاوار آن است زیرا میخواهد بازی کند.
    پاتریس اورا بخشی از چهار مدافع در برابر تیم ویگان اتلتیک بود با لیست مصدومان تیم منچستر یونایتد که مرد فرانسوی را وادار کرد این دیدار را با مایکل کریک در دفاع میانی به پایان برساند و او کاپیتان تیم منچستر یونایتد در غیاب نمانیا ویدیچ است که برای ادامه فصل مصدوم است و او اعتراف میکند که قرمزها در مقابل رسیدن به تناسب اندام نا امید کننده بسیار بد شانس هستند.
    وی در ادامه میگوید: این شروعی آزار دهنده است، زیرا این اولین سالی نیست که ما مصدومان زیادی داریم. 2 یا 3 سال پیش من با مایکل کریک و دارن فلچر در خط دفاعی بازی میکردم. این اولین سال نیست، اما من امیدوارم که همه سلامتی خود را به دست آورند زیرا دیدار در مقابل تیم بلکبرن راورز [ در شب سال نو ] مسابقه بزرگ، بزرگ، بزرگ دیگریست و ما به همه مدافعین خود نیاز داریم.
    مدافع شیاطین سرخ در خاتمه تصدیق کرد: من خوشالم که همواره یکی از افراد سالم هستم، اما من قدری نگرانم زیرا اگر ما میخواهیم در لیگ پیروز شویم به همه نیاز داریم.

mufctalk.com

20. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

manutd گیگز:تجربه ما در رقابت قهرمانی به کمک مان می آید .

شاگردان فرگوسن با پیروزی مقابل ویگان، فاصله امتیازی شان با رقیب همشهری را به صفر رساندند و اکنون تنها به دلیل تفاضل کمتر در رتبه دوم قرار دارند.

سایت گل- رایان گیگز، ستاره باتجربه منچستریونایتد، معتقد است تجربه بیشتر تیمش برای رقابت در شرایط پرفشار، شانس آنها برای قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ برتر را بیشتر کرده است.
    شاگردان فرگوسن با پیروزی مقابل ویگان، فاصله امتیازی شان با رقیب همشهری را به صفر رساندند و اکنون تنها به دلیل تفاضل کمتر در رتبه دوم قرار دارند و ستاره ولزی احساس می کند تیمش از موقعیت بهتری برای قهرمانی برخوردار است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تجربه سرمربی، بازیکنان و اعضای کادر فنی چیزی است که ما در نیم فصل دوم به آن نیاز داریم. همچنین اشتیاق تیمی برای رسیدن به قهرمانی نیز به ما کمک می کند.
    البته سیتی شروع بهتری داشت اما ما از موقعیت مان در جدول راضی هستیم به ویژه با توجه به آمادگی مان در حال حاضر.
    بازیکنان بزرگ در انتظار بازی های بزرگ نمی مانند. هر چه به پایان فصل نزدیک می شویم، بازی های بزرگ و بزرگتر می شوند.
    برای من شخصا، تنها به این دلیل فوتبالیست شدم که می خواستم در بازی های بزرگ حضور داشته باشم."

goal.com

ویرایش توسط ManUtd : 12-29-2011 در ساعت 21:05

22. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

صفحه 60 از 112 نخستنخست ... 1050585960616270110 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)