Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 10 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 95
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك مياني
    مربی مورد علاقه
    رايكارد ... گوآرديولا
    بازیکن محبوب
    ژاوي هرناندز و اينيستا و كارلس پويول
    BarcelonaPersepolis
    تشکر ها
    131
    تشکر شده 326 در 57 پست

Bomb آبی و اناری های کاتالونیا (( اخبار,حواشی,گزارش بازیها و ... )) Barcelona Fans

به نام خدا

Barcelona Club

اين تاپيك براي بررسي و مرور منظم اتفاقات باشگاه به صورت هفته به هفته قرار گرفته است. در انتهاي هر هفته مباحث و اتفاقات پشت سر گذاشته رو اينجا مطرح مي كنيم و درباره بازي يا بازيهاي احتمالي اون روزها با همديگه صحبت خواهيم كرد. همه هواداران بارسلونا و ديگر هواداران و علاقمندان مي تونن توي بحث هاي ما شركت كنند و نظرات و حرف هاييي كه دارند رو اينجا مطرح كنند. نكته اي كه براي حفظ نظم تاپيك بايد رعايت بشه اينه كه چارچوب موضوع رو حفظ كنيم و فقط درباره مسائل بارسلونا با هم صحبت كنيم.

به امید موفقیت بارسلونا

2. 6 کاربر از پست مفید Baroon تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک نفوذی و طراح
    مربی مورد علاقه
    گوارديولا
    بازیکن محبوب
    ژاوي
    اسم واقعی شما
    احمد
    تشکر ها
    563
    تشکر شده 620 در 113 پست

Bia Inja خلاصه بازی اینتر و بارسا

تركيب تيم بارسلونا در اين بازي:

ويكتور والدز

پويول............مکسول............جرارد پيكه............دني آلوز

بوسگتس............کیتا............ژاوي

ابراهیموویچ............پدرو رودريگز............مسي

تعويضي ها:

آبیدال

هایلایت:

بارسلونا از ابتدای بازی حملات خود را آغاز کرد تا به گل اول خود دست یافت بعد از آن کمی بازی متعادل شد تا بالاخره اینتر به گل تساوی دست پیدا کرد بعد از آن بارسلونا آن بارسای همیشگی نبود و نه تنها نتوانست به بازی برگردد بلکه گلهای بعد از آن را هم درون دروازه خود دید اواخر بازی حملات بارسا دوباره خطرناک و زهر آگین شد اما راه بجایی نبرد تا اینتر این بازی را بتواند در خانه با اختلاف 2 گل با پیروزی پشت سر بگذارد.
    بدین ترتیب بارسا در بازی رفت و در خانه حریف با 3 گل مغلوب شد و در صورتی خود را در مرحله بعد خواهد دید که بتواند این تیم را در بازی برگشت با اختلاف بیش از دو گل ببرد.

تک گل بارسا نیز توسط پدرو رودریگز به ثمر رسید.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 6 کاربر از پست مفید Catalon تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا
    رائول: داور پنالتي بارسلونا را نگرفت

کاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا دو اشتباه بزرگ داور پرتغالي ديدار اينترميلان و بارسلونا را نابخشودني توصيف کرد.

به نقل از سايت خبري باشگاه رئال مادريد؛ رائول گونسالس بلانکو در برنامه‌ پخش مستقيم تلويزيون ملي اسپانيا (بخش ورزشي)، بازي بارسلونا برابر اينترميلان را تحليل کرد و گفت: به نظر من حق بارسلونا شکست نبود و شايد اگر همان نتيجه يک بر يک باقي مي‌ماند هر دو طرف راضي بودند.

وي گفت: اشتباه داور در ناديده گرفتن يک پنالتي بسيار واضح به سود بارسلونا براي من بسيار عجيب بود. من داور نيستم اما اين صحنه به قدري واضح بود که نيازي به داشتن تخصص نداشت. بارسلونا با آن پنالتي سرنوشت اين بازي بزرگ را تغيير مي‌داد. داور بارها به ضرر بارسلونا سوت زد و شايد هواداران اينترميلان هم اين را قبول کنند.
    کاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد افزود: يک آفسايد اشتباه هم به ضرر اينترميلان گرفته شد که مي‌توانست بسيار تاثيرگذار باشد.

6. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

انتقاد تند چابي از داور در تونل رختکن

ستاره تيم کاتالان، نحوه قضاوت داور پرتغالي را تبعيض آميز و جانبدارانه دانسته و در تونل به شدت عصباني شده و انتقادات تندي را روانه اين داور کرد.

در پایان دیدار دیشب شهر میلان و شکست 1-3 بارسلونا مقابل اینتر بود که اوضاع نه چندان مناسبی رخ داد. شاید کمتر کسی می توانست توقع چنین شکستی را برای قهرمان دور قبل این رقابتها داشته باشد.
    طبق گزارشهای منتشره در الجزیره و اسکای سپورت 24، چابی، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا ،در تونل انتقادات تندی را روانه داور مسابقه کرد. ستاره عصبانی باشگاه کاتالان در صحبتهایی به این نکته اشاره می کرد که بخشی از موفقیت اینتر مقابل بارسلونا به عملکرد اولگاریو بنکرنکا، داور پرتغالی این میدان که هموطن مورینیو نیز هست برمی گردد.
    طبق اخبار منتشره، مورینیو بلافاصله به سمت چابی برگشته و به او در مورد تام هنینگ اوربو، داور نروژی دیدار بارسلونا مقابل چلسی یادآوری کرده. داوری که نقش پررنگی در پیروزی تیم کاتالان مقابل آبی پوشان لندنی در دیدار مرحله نیمه نهایی فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا داشته و همچنان صحبت در مورد او داغ است.
    مورینیو پس از آن در گفتگو با اسکای سپورت 24 سعی در آرام کردن شرایط داشت و در این رابطه گفت:« افراد می توانند خیلی چیزها بگویند ولی اینها تنها احساساتی نادرست است و واقعیت ندارد

8. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

دلايل باخت بارسلونا

آناليز ديدار تيم هاي فوتبال بارسلونا و اينترميلان ايتاليا در دور رفت از مرحله نيمه پاياني ليگ قهرمانان باشگاه اروپا نشان مي دهد که پنج بازيکن بارسلونا عملکرد ضعيفي داشته اند.
    آمارها نشان مي دهد که بازيکنان بارسلونا 10 کيلومتر کمتر از ديدار با آرسنال انگليس در مرحله يک چهارم پاياني ليگ قهرمانان اروپا دويده اند.
    بر اساس اين گزارش، بازيکنان تيم بارسلونا در ديدار برابر تيم آرسنال در ورزشگاه امارات لندن 113/91 کيلومتر دويده بودند اما مجموع دوندگي آنها در ديدار ديشب تنها 104/11 کيلومتر رسيد.
    آمارها نشان مي دهد که دني آلوس (1.11 کيلومتر)، بوسکتس (1.64 کيلومترکمتر)، ژاوي (1.24 کيلومترکمتر)، پدرو (1.35 کيلومتر کمتر) و زلاتان (1.87 کيلومترکمتر ) از بازي قبلي بارسلونا در ليگ قهرمانان اروپا دويده اند.
    بازي ضعيف زلاتان مهاجم سوئدي بارسلونا باعث شد تا سرمربي اين تيم مجبور به تعويض اين بازيکن شود.
    در اين گزارش آمده است : هنوز دليل بازي پرانتقاد بارسلونا در بازي ديشب مشخص نيست اما نبايد فراموش کرد که بازيکنان اين تيم براي رسيدن به ايتاليا سفري طولاني و خسته کننده را پشت سر گذاشتند که نمي توان نسبت به اين موضوع بي توجه بود.
    تيم بارسلونا (مدافع عنوان قهرماني) سه شنبه شب در دور رفت از مرحله نيمه پاياني ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا با نتيجه سه بر يک مغلوب اينترميلان شد تا راه سختي براي صعود به ديدار فينال اين رقابت ها داشته باشد.

10. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

گوارديولا: اين هفته براي کسب دو عنوان قهرماني به ميدان خواهيم رفت

بارسلونا در رقابتهاي اين هفته لاليگا مقابل خه رس به ميدان مي رود و در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا هم ميزبان اينتر خواهد بود.
    مربی تیم کاتالان معتقد است که این هفته تیمش برای کسب دو عنوان قهرمانی به میدان خواهد رفت.متن گفتگوی پپ گواردیولا با روزنامه آ.اس را با هم مطالعه می کنیم:
    * در حالی که روز چهارشنبه میزبان اینتر هستید، رویارویی با خه رس ، کار آسانی نیست.نه؟
    - ما ماههاست که به تلاش می پردازیم. متمرکز شدن برروی بازی اینتر کار سختی است ولی می بایست این کار را انجام دهیم. این بازی، از سایر بازیهای دیگری که در نوکمپ برگزار کرده ایم، پرارزش تر است. چیزهای زیادی دیده ام که باعث می شوند که بدین ترتیب فکر کنم. برایمان بسیار ارزشمند و مهم است.
    * نتیجه دیدار خه رس، تاثیری بر عملکرد تیمتان در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی مقابل اینتر خواهدداشت؟
    - هر دیداری پیامدها و حوادث خاص خود را در پیش و پس از برگزاری بازی دارد. ما می بایست بسیار قوی از زمین خارج شویم و بدانیم که کار سختی را پیش رو داریم. نمی توانیم تکذیب کنیم، بازی نیمه نهایی خیلی نزدیک است و بازیکنان مثل همیشه به این نکته واقفند.
    * آیا از حمایت هواداران در آستانه دیدار مقابل خه رس مطمئنید؟
    - بازی ساعت خوبی برگزار می شود و مطمئنم که هواداران از ما حمایت خواهند کرد. از آنها درخواست می کنم که به ما کمک کنند.ما به کمک آنها نیاز داریم.
    * کمیته داوران، کارت دانی آلوس را نبخشید.در این رابطه چه نظری داری؟
    - کارتهای آلبیول و کامنی مورد بخشش قرار گرفت و مال ما نه، چه می توانیم انجام دهیم؟
    * آیا در آستانه دیدار حساس مقابل اینتر شاهد انجام سیستم چرخشی در ترکیب تیم خواهیم بود؟
    - بازیهای زیادی را به فاصله سه روز در میان برگزار کرده ایم و در عمل می بایست در مورد شرایط تیم تصمیم گیری کرد.
    * آیا ممکن است در بازی مقابل خه رس به مسی استراحت دهید تا انرژی اش را ذخیره کند؟
    - من توانایی این را ندارم که پیش بینی کنم که اگر او در دیدار مقابل خه رس بازی کند یا نکند، چه تاثیری برروند بازی خواهد داشت.

football3.ir

12. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک نفوذی و طراح
    مربی مورد علاقه
    گوارديولا
    بازیکن محبوب
    ژاوي
    اسم واقعی شما
    احمد
    تشکر ها
    563
    تشکر شده 620 در 113 پست

Bia Inja خلاصه بازی بارسلونا با خرز

تیم فوتبال بارسونا توانست برد دیگری را در خانه بدست آورد.

ترکیب این تیم در این بازی:

ويكتور والدز

مكسول............مارکز............چیگ رو............پويول

كيتا............يهيي توره............ژاوي

جفرن............ايبراهيموويچ ............هانری

بود.
    تعویضی ها:

مسی

جرارد پیکه

کرکیچ

هایلایت:

از ابتدای بازی تیم بارسا توانست خود را بر بازی سوار کند که این امر موجب شد تا جفرن و هانری در دقایق 14 و 24 به گل برسند.تا اینکه تیم خرز توانست 2 دقیقه بعد از گل هانری یکی از دو گل خوره را جبران کند.
    در نیمه دوم و در دقیقه 52 گواردیولا جفرن رو با مسی و جرارد پیکه رو با رافا مارکز تعویض میکنه تا با همون ترکیب کار رو ادامه بده.
    تا اینکه در دقیقه55 زلاتان ایراهیموویچ توانست گل سوم این تیم را درون دروازه خرز کند تا بازی با این نتیجه به پایان برسد.

14. 6 کاربر از پست مفید Catalon تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

او كاري نزديك به جادو انجام مي‌دهد
    روني: كلاس بازي مسي از من بالاتر است
    خبرگزاري فارس: از نظر مهاجم ملي‌پوش تيم منچستريونايتد گلزن آرژانتيني بارسلونا بهترين بازيكن حاضر فوتبال جهان است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت منچستر، وين روني اظهار داشت: كاري كه ليونل مسي با توپ انجام مي‌دهد، غيرقابل تصور است. فكر مي‌كنم كلاس بازي مسي از من بالاتر است و عنوان بهترين بازيكن كنوني جهان برازنده او است.

روني كه در فصل جاري 34 گل زده و در جزيره‌، نامزد عنوان اصلي عنوان مرد سال است، عنوان كرد: ‌مايه خوشحالي است كه مردم مرا در رديف بهترين‌هاي جهان بر مي‌شمارند. با اين حال گمان مي‌كنم رقيب من از بارسلونا، برترين بازيكن جهان است. مسي در واقع با توپ كاري نزديك به جادو انجام مي‌دهد.

روني عصر شنبه به دليل مصدوميت قادر به همراهي تيمش در ديدار هفته سي‌وششم برابر تاتنهام نشد. او بدين خاطر در دو هفته پاياني فصل جاري غايب بزرگ شياطين سرخ است.
    مسي در پايان سال گذشته ميلادي صاحب دو عنوان بهترين بازيكن اروپا و جهان شد.
    farsnews.ir

16. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک چپ
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،گاس هیدینگ
    بازیکن محبوب
    مسی،ژاوی،اينيستا،آلوز
    اسم واقعی شما
    سید محمد علی موسوی
    تشکر ها
    344
    تشکر شده 1,569 در 524 پست

از داوری اروپا چنین انتظاری نداشتم
    چون نامه جرم ما به هم پیچیدند / بردند به دیوان عمل سنجیدند
    بیش ازهمگان گناه مابود ولی / ما را به محبت علی(ع)بخشیدند

18. 2 کاربر از پست مفید MOHAMMAD ALI تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

گوارديولا با انديشه‌هاي تدافعي در برابر اينتر

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا براي رويارويي با اينترميلان سيستم 3-3-4 را انتخاب کرد.

جوزپه گوارديولا براي بازي بزرگ چهارشنبه شب سيستم 3-3-4 را به جاي 1-3-2-4 برگزيده است.
    کارشناسان اسپانيايي پيش از اين نيز پيش بيني مي‌کردند تيم گوارديولا با انديشه‌هاي تدافعي وارد نيوکمپ شود.
    در سيستم 3-3-4 بازيکنان بارسلونا به واسطه عقب کشيدن آبيدال، آلوس، بوسکتس و ژاوي تا مرز 70 درصد در يک سوم دفاعي خود حضور دارند و براي به ثمر رساندن گل به دو فاکتور مهم دل خواهند بست. اول ضدحملات وابسته به سرعت بوسکتس و کيتا و دوم هنرنمايي منحصربه فرد مسي، زلاتان يا پدرو رودريگس.
    در غياب پويول، 6 بازيکن بارسلونا يعني آبيدال، پيکه، آلوس، ميليتو، بوسکتس و ژاوي به شدت به والدس کمک خواهند کرد و چندان براي تغذيه مهاجمان تيم سفارش نشده‌اند.

20. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

صحبت مدير برنامه‌ام، حرف من نيست
    ابراهيموويچ: تا پايان قراردادم در بارسلونا مي‌مانم
    خبرگزاري فارس: گلزن تيم فوتبال بارسلونا از ادامه حضور در اين تيم تا پايان قراردادش خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي‌ميرر، زلاتان ابراهيموويچ عنوان كرد: براي من افتخاري است كه امسال در خدمت بارسلونا بودم. هيچ گاه از حضورم در اينجا پشيمان نشده و همواره از بازي لذت برده‌ام.

وي درمورد شايعه ترك بارسا كه از قول ميانورائولا، مدير برنامه‌هايش عنوان شده بود، اظهار داشت: حرفي كه او زده، سخن من نيست. حرفي كه از زبان من بيان شود، مهم است.
    زلاتان ادامه داد: ‌مطابق قرارداد 5 سال موظف به همكاري با بارسا هستم و مطمئنم حتما تا پايان قراردادم در اين تيم باقي خواهم ماند.

اين بازيكن تاكيد كرد: پس از 10 ماه حضور در نيوكمپ، به درك بهتري نسبت به بازيكنان رسيده‌ام. اين شناخت و درك مناسب كمك مي‌كند بازي‌ به بازي شرايط بهتري در زمين پيدا كنم.

ابراهيموويچ سوئدي تابستان گذشته با انعقاد قراردادي از اينترميلان به قهرمان لاليگا پيوست. او البته در ازاي ساموئل اتوئو و همچنين رد و بدل شدن مبلغي روانه تيم كاتالاني شد. در آن هنگام گلزن سوئدي عنوان كرد: من جايگزين اتوئو نشده‌ام چرا كه بازيكن متفاوتي با او هستم. قصد دارم در تيم بارسا به گونه‌اي كار كنم كه مسئولان اين تيم از بابت خريد من پشيمان نشوند. از مسئولان اينتر هم به دليل اينكه به من اجازه دادند به بارسلونا بپيوندم، ممنونم.
    farsnews.ir

22. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 10 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع