تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
سلام
چرا من هر وقت میام این ویروسا نیستن
رامسرم که از دیروز و امروز پر شده از مسافر
ترافیک در حد لالیگا
آدم بخواد یه جا بره باید از راه های میانبر استفاده کنه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
لاهیجان در حال ترکیدن
امروز خبر دار شدم پهنای باند باران نت رفته بالا زدم تو دانلود دیدم راسته
شده 160 بیت
واسه ما که خیلی خوبه الان دانیال میگه واسه من 2 مگه![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
سرعت نت در حد بازی پرسپولیس
بچه ها یه سری آهنگ میخوام که با عکسهایی که دارم کلیپی همینجوری دربیاد
عکسها مربوط میشه به بازیهای جام رمضون اینجا که هستم
هر کی داشت بزاره ممنون میشم![]()
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شانس بیش از اونکه کارای ما رو تحت تاثیر قرار بده خود ما بوجودش میاریم اما جریانیه که نمیشه گفت وجود نداره و یه جورایی برای هر چیزی کمک رس یا از بین برندس
خوش شانسی اینکه تو بانک یه بار چند سال پیش یه پلاک بردم
بدشانسی اینکه: یادش بخیر یه کار اشتب به قول بچز کردیم یه جایی شانسمون بابامون همون موقع جلومون سبز شد حالا کلا 10 سال یه بار اونجا میمومد شانس من همون 10 سال یبار همون روز بود(نکته:اینجا یاد اون ماجراهای کارتون مورچه خوار میفتیم که میگفت سالی یه بار یه اتوبوس از اینجا رد میشه و دقیقا همون روزم مورچه خوار بیچاره اونجا بود و از روش رد میشد)![]()
F a r e w e ll ... Tito
توجه:بچه ها من به یکی از این ویروسا پیام دادم
تا حالا 3بار بهم پیام داده
برین پروفایلمو ببینین
ویرایش:عجب غلطی کردم
همینجوری داره پیام میده بهم
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
ویرایش توسط amir-97 : 08-21-2012 در ساعت 02:45
آقا جو رو خراب نکنید
کی گفته ویروس هستش؟
آقا اینم یکی مثل من و شما
هیچ فرقی هم نداره فقط برای اذیت و تبلیغ میان همین
صبح جعفر میاد پاکش میکنه![]()
ویروس که نیست ، کاربره.
آقا یه بار مشکلی توی انجمنی که من قبلا عضوش بودم پیش اومده بود خیلی جدی ، بعد همه سطوح مدیرا برای یه مدتی دسترسی ادمین داشتن تا بتونن با هم اون مشکلو حل کنن زودتر ، کسی هم سو استفاده نکرد.
به نظرتون بهتر نیست اینجا هم موقتا به چند تا از مدیرا دستریای بیشتر بدین (حالا ادمین نه ، سوپر مُد) این تاپیکها و پستهاشو زودتر ببندید و کاربر رو بن کنید؟ وقتی مدیر هست و میبینه کاربر تاپیک اول رو گذاشت ، اگه دسترسی داشته باشه و بنش کنه اون بیست تا تاپیک بعدی ایجاد نمیشه ها!
این بود تجربیات انجمن بازی من!![]()
F a r e w e ll ... Tito
ويروسه افتاد به جون من
تابلوئه ايرانيه ميخواد اذيت كنه ... مد كرده ارور رو تاپيك ميزنه
ميخوام يه خرده اذيتش كنم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)