Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 56 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 551

Hybrid View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

امروز هم یه خبره جدید گرفتم.
    شوان اشنایدر گزینه جدید زوج ژابی.به نظر خوبه ولی خوب مشخصه تیم خیلی به شاهین توجه نمی کنه

HALA MADRID

2. 7 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    افشین قطبی-مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو-کاسیاس-رائول-راموس-کاکا-کاظمیان-کریمی
    اسم واقعی شما
    امیر محمد

SpainPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    9,394
    تشکر شده 5,054 در 1,059 پست

Newww نظرسنجی

همین الان یه خبر خوندم که رئال برای خرید مایکون به اینتر پیشنهاد داد
    البته مایکون تا سال 2014 با اینتر قرارداد داره اما احتمال اومدنش هست

به نظر شماها مایکون و شوان اشنایدر گزینه های خوبی واسه خرید هستن؟چرا؟
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

In all circumstances
    I'm always a fan of Real Madrid

ویرایش توسط amir-97 : 06-15-2012 در ساعت 10:39

4. 7 کاربر از پست مفید amir-97 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amir-97 نمایش پست ها
    همین الان یه خبر خوندم که رئال برای خرید مایکون به اینتر پیشنهاد داد
    البته مایکون تا سال 2014 با اینتر قرارداد داره اما احتمال اومدنش هست
    به نظر شماها مایکون و شوان اشنایدر گزینه های خوبی واسه خرید هستن؟چرا؟
    خیلی موافق نیستم چون با توجه به سن این دو بازیکن و قدرتی که ما تو میانه داریم صرفا خریدهایی با هدف کوتاه مدت هستند که فقط سرمایه بالشگاه رو کم میکنن
    تو توانایی 2 بازیکن شکی نیس اما یکم این نقل و انتقال هر چند شایعس اما دیر هنگامه

6. 4 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع چپ
    مربی مورد علاقه
    فرگوستن.یواخیم لو
    بازیکن محبوب
    ون درسار.فیلیپ لام.اوزیل
    اسم واقعی شما
    نیلوفر

GermanyRealMadridBayern

Ali Karimi

تشکر ها
    341
    تشکر شده 1,594 در 391 پست

اشنایدر خرید عالی برای رءال مدت هاست رءال به همچین خریدی نیاز داشت با اومدن اشنایدر به رءال نه تنها خط میانیش قوی میشه بلکه دفاع وحمله اش هم قوی می شه
    کلا بازیکن خیلی خوبیه این رو. توی تیم ملی آلمان و بایرن هم نشون داده

8. 4 کاربر از پست مفید edin تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

من عاشق مایکون و اشنایدر هستم اگه این دو بازیکن به رئال بیان تیم واقعا خوب میشه ..............
    ولی مایکن یه کم ضعیف تر شده ..............
    بنظر من یه دفاع وسط بگیرن بهتره مثل تیاگو سیلوا ، میخواد بره پاریسن ژرمن اگه رئال یه پیشنهاد بده حتما رئال میاد.......

10. 4 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط omid2 نمایش پست ها
    من عاشق مایکون و اشنایدر هستم اگه این دو بازیکن به رئال بیان تیم واقعا خوب میشه ..............
    ولی مایکن یه کم ضعیف تر شده ..............
    بنظر من یه دفاع وسط بگیرن بهتره مثل تیاگو سیلوا ، میخواد بره پاریسن ژرمن اگه رئال یه پیشنهاد بده حتما رئال میاد.......
    داداش مایکن و هیچ کدوم از بازیکنای اینتر ضعیف نیستن.باید مورینیو مربیشون باشه.
    از موقع مورینیو رفت همشون ول شدن ولی ضعیف نشدن. پس رفتن راموس به دفاع وسط و خرید مایکن خیلی خوبه.

HALA MADRID

12. 6 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك هجومي
    مربی مورد علاقه
    مورينيو
    بازیکن محبوب
    T.T.Henry +Cristiano Ronaldo+shevchenco
    اسم واقعی شما
    عليرضا @A@L@i@

PortugalRealMadridMilan

Bergkamp

تشکر ها
    2,298
    تشکر شده 3,633 در 885 پست

مورينيو: مي‌خواهم در ليگ قهرمانان رکورد بزنم

سرمربي پرتغالي رئال مادريد هدف اصلي خود در فصل آينده را قهرماني تيمش در ليگ قهرمانان اروپا دانست.

ژوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد در نشستي خبري که در جاکارتاي اندونزي برگزار شد تاکيد کرد که هدف بعدي او با رئال قهرماني در ليگ قهرمان اروپا است.

مورينيو که در دومين فصل حضور خود در رئال اين تيم را قهرمان لاليگا کرد اما در ليگ قهرمانان اروپا در ضربات پنالتي مغلوب بايرن مونيخ شد، گفت: مي خواهم با سه باشگاه مختلف قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را جشن بگيرم و يک رکورد از خود به جا گذارم. خوشبختانه فصل قبل موفق شديم که قهرماني در لاليگا را جشن بگيريم حال نوبت ليگ قهرمانان اروپا شده است.

وي افزود: چهار فصل ديگر با رئال مادريد قرار داد دارم. با اين تيم پروژه بزرگي دارم. قصد داريم که رئال مادريد را بار ديگر به قدرت برتر فوتبال اروپا تبديل کنيم. اين تيم تشنه پيروزي است و مي تواند به افتخارات زيادي دست يابد.

آقاي خاص درباره احتمال به خدمت گرفتن هدايت تيم هاي ملي پرتغال و انگليس در آينده گفت: فکر نکنم که بتوانم در تيمي مربيگري کنم که در دو ماه تنها يک بازي انجام مي دهد و هر دو سال يک بار در يک رقابت بزرگ شرکت مي کند. من همواره نيازمند فشار و هيجان هستم.

مورينيو درباره اين سوال که آيا تيم ملي فوال کشورش شانسي براي قهرماني در يورو 2012 دارد گفت: خوشبختانه ما توانستيم در دومين ديدار خود مقابل دانمارک به پيروزي برسيم. الان ديگر شانس صعود از اين گروه را داريم و همه چيز به دست خود ما است. پرتغال نمي تواند جزو سه تيم برتر اين رقابت ها باشد اما اميدوارم که شگفتي در اين رقابت ها رخ دهد و اين تيم قهرمان شود. نبايد فراموش کنيم که بازيهاي مرحله بعدي تک بازي است و بعضي از آنها به وقت هاي اضافي و ضربات پنالتي کشيده مي شود. اگر پرتغال بتواند از گروه خود صعود کند در مرحله بعدي امکان هر اتفاقي وجود دارد.

.................................................. .................................................. ......................................

ايگواين: رئال را ترک نمي‌کنم

ستاره آرژانتيني رئال مادريد بار ديگر تاکيد کرد که قصد جدائي از کهکشاني ها را ندارد و فصل آينده را هم در سانتياگو برنابئو توپ خواهد زد.

گونزالو ايگواين ستاره آرژانتيني رئال مادريد که خبرهايي درباره جدائي او از جمع سفيد پوشان به گوش مي رسد بار ديگر تاکيد کرد که سانتياگو برنابئو را ترک نخواهد کرد.

ايگواين که در حال حاضر در آرژانتين به سر مي برد گفت: در اين پنج سال اخيري که در رئال بازي کرده ام پيشرفت محسوسي داشته ام و به بازيکن پخته اي تبديل شده ام.نمي خواهم رئال را ترک کنم. افتخارات زيادي با اين تيم به دست آوردم و هنوز کارهاي زيادي براي انجام دادن در اين تيم دارم. از اينکه در رئال مادريد و تيم ملي آرژانتين در کنار ستاره هاي بزرگي چون ليونل مسي و کريستيانو رونالدو بازي مي کنم بسيار خوشحالم.

ايگواين درباره اين سوال که مسي بهتر است يا کريستيانو رونالدو؟ گفت: نمي خواهم مقايسه اي در اين زمينه داشته باشم تنها چيزي که مي توانم بگويم اين است که از بازي در کنار اين دو ستاره بسيار خوشحالم.

ايگواين در اين فصل رقابت هاي لاليگا در بيشتر بازيها با توجه به درخشش کريم بنزما نيمکت نشين بود همين مسئله باعث شد تا خبرهاي از جدائي او در پايان فصل به گوش رسد که البته خود هيگواين و ژوزه مورينيو چنين خبرهايي را تکذيب کردند.

باشگاه‌هاي زيادي از جمله يونتوس و پاري سن ژرمن براي جذب اين مهاجم آرژانتيني ابراز علاقه کرده اند.

مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
    تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
    میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
    دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا

(
    شادمهر عقیلی)

14. 2 کاربر از پست مفید FC@ALI تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك هجومي
    مربی مورد علاقه
    مورينيو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    عليرضا @A@L@i@

PortugalRealMadridMilan

Bergkamp

تشکر ها
    2,298

به نظر من مايكن الان تو اين شرايط براي يكي 2 فصل خوبه ولي سنش بالا هست و شايد بيشتر از 2 فصل نتونه تو تيم رئال دوام بياره

(
    شادمهر عقیلی)

16. 4 کاربر از پست مفید FC@ALI تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

تصاویری از پیراهن سوم رئال مادرید
    مرجع خبري رئال مادريد : تصاویری از پیراهن سوم رئال مادرید برای فصل 13-2012 ، لو رفت .
    در این پیراهن که به عبارتی پیراهن دوم بازیهای چمپیونزلیگ خواهد بود ، به جای رنگ قرمز ، از رنگ سیز استفاده می شود .

کوئنترائو سومین مدافع برتر یورو
    مرجع خبري رئال مادريد : فابیو کوئنت رائو ، در یورو پس از دو بازی خوبی که برای پرتغال داشت ، نشان داد که یکی از بهترین بازیکنان تورنمنت است . به طوری که بر اساس رنکینگ کاسترول که بر اساس آما هر بازیکن نظیر گلها یا پاس صحیح سنجیده می شود ، او سومین مدافع برتر ترونمنت است .
    کوئنت رائو با عملکردش در دو بازی اول پرتغال در یورو در مقابل آلمان و دانمارک ، مادریدیسموها را سورپرایز کرده چرا که عملکردی بسیار بهتر از زمانی که پیراهن رئال مادرید را می پوشید ، داشته است .
    خودش هم تائید می کند که در تیم ملی پرتغال ، اعتماد به نفسش بیشتر می شود و حالا رنکینگ کاسترول هم توانایی هایش را تائید می کند . در این رنکینگ ، کوئنت رائو 8.84 امتیاز دارد و فقط بواتنگ آلمانی با 9.2 و لسکات انگلیسی با 8.97 امتیاز بالاتر از او هستند . در میان کل بازیکنان هم کوئنت رائو در رده هفدهم قرار گرفته است .

HALA MADRID

18. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك هجومي
    مربی مورد علاقه
    مورينيو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    عليرضا @A@L@i@

PortugalRealMadridMilan

Bergkamp

تشکر ها
    2,298

رئال مادرید و فسخ قرارداد کاکا !

ال کافنیدنشال، روزنامه اسپانیایی از وضعیت جدید کاکا در رئال مادرید میگوید. این نشریه ادعا دارد که رئال مادرید اسپانیا به دنبال هزینه های بالایی که باید در قبال دستمزد کاکا به وی پرداخت کند، سعی در فسخ قرارداد وی و اعلام وضعیت این بازیکن به حالت بازیکن آزاد را دارد.
    ال کانفیدنشان مدعی است که سران رئال مادرید قصد دارند که کاکا را به عنوان بازیکن آزاد اعلام کنند و قرارداد او را به اتمام برسانند. بنابراین در صورت تحقق چنین امری، کاکا قادر خواهد بود تا باشگاه جدید خود را بدون هزینه نقل و انتقال انتخاب کند. به نظر میرسد کاکا در برنامه های مورینیو جایی نداشته باشد، و از سویی هزینه هایی که رئال مادرید به عنوان دستمزد به کاکا پرداخت میکند بسیار بالا است. از سوی دیگر، رئال مادید هنوز با پیشنهاد مناسبی برای فروش کاکا مواجه نشده است، و تمام این موارد باعث شده تا فلورنتینو پرز تصمیم به فسخ قرارداد بازیکن برزیلی خود اتخاذ کند.

به نظر میرسد باشگاه هایی مانند پاری سن ژرمن، و منچستر سیتی به کاکا علاقه مند باشند، اما دستمزد 10 میلیون یورویی کاکا در رئال مادرید یکی از موانع انتقال این بازیکن 30 ساله است. چرا که حتی باشگاه های پرهزینه ای مانند منچستر سیتی و پاری سن ژرمن نیز چندان تمایلی برای پرداخت چنین دستمزدی برای کاکا ندارند. باشگاه برزیلی سائو پائولو نیز تمایل به جذب کاکا خواهد داشت، اما به نظر نمیرسد حتی این باشگاه برزیلی توان پرداخت چنین دستمزدی را داشته باشد، بنابراین ظاهرا تنها راه حضور دوباره کاکا در یک باشگاه بزرگ اروپایی، تصمیم وی بر کاهش دستمزدهای خود خواهد بود، و در این صورت حتی میتوان میلان را نیز یکی از مقصدهای احتمالی ستاره سابق شماره 22 خود دانست.

بعد از تصمیم میلان در عدم فروش تیاگو سیلوا، این باشگاه قادر نخواهد بود از مبالغ بالایی در فصل نقل و انتقالات تابستانی استفاده کند. اما در حالتی که بازیکنی مانند کاکا در وضعیت بازیکن آزاد در دسترس باشد، میلان میتواند وارد صحنه شود و بدون پرداخت هزینه ای این بازیکن را مجددا به خدمت بگیرد. با توجه به علاقه هواداران روسونری به کاکا، در صورتی که این بازیکن برزیلی راضی به کاهش دستمزد خود تا نیمی از مبلغ دریافتی فعلی در مادرید باشد، میتوان این احتمال را متصور بود که کاکا باز هم پیراهن قرمز و مشکی میلان را بر تن کند، چرا که کاکا به حضور در باشگاهی نیاز دارد که باز هم بتواند درخشش خود را تکرار کند، چون تنها در این صورت است که وی میتواند به حضور در تیم ملی برزیل برای رقابتهای جام جهانی 2014 امیدوار باشد.

(
    شادمهر عقیلی)

20. 3 کاربر از پست مفید FC@ALI تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 56 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)