Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 113 نخستنخست ... 456781656106 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 1125
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه منصور پورحیدری

پورحيدرى : پرسپوليسى كه دوازدهم شده بود نياز به تغييرات بيشترى داشت

منصور پورحيدرى رئيس كميته فنى استقلال گفت : همه ما تلاش مى كنيم تا استقلال در اين فصل از شرايط خوبى برخوردار شود.او درباره زمان شروع به كار كميته فنى استقلال اظهار داشت : در حال حاضر فتح الله زاده سفر است و قلعه نويى تلاش مى كند به بهترين شكل يارگيرى انجام دهد. اين موضوع باعث شده امير روزهاى شلوغى را پشت سر بگذارد. منتظرم ليست استقلال بسته شود تا پس از آن با حضور فتح الله زاده و قلعه نويى جلسه اى را برگزار كنم.
    وى درباره اينكه آيا به كميته فنى نفرات جديدى اضافه مى شوند يا خود او به تنهايى اين كميته را اداره خواهد كرد افزود : هنوز هيچ چيز مشخص نيست، همانطور كه گفتم بايد جلسه اى برگزار شود تا در آن جلسه تصميمات لازم را بگيريم. آن چيز كه مشخص است همه ما تلاش مى كنيم تا استقلال در اين
    فصل از شرايط خوبى برخوردار شود.پورحيدرى درباره تيتر يكى از روزنامه هاى ورزشى مبنى بر اينكه با توجه به يارگيرى انجام شده توسط پرسپوليسى ها اين ۶ بر صفر از فتح الله زاده پيش است اظهار داشت : مگر مسابقه اى در كار بوده است؟! طبيعى بود تيمى كه سال گذشته دوازدهم شده بود، تغييرات بيشترى داشته باشد. آن چيز كه مشخص است قلعه نويى و فتح الله زاده با توجه به نيازهاى استقلال يارگيرى كردند و تيم شرايط خوبى خواهد داشت.
    رئيس كميته فنى استقلال در ادامه افزود : متاسفانه دوستان سال قبل خيلى اذيت شدند و تيمشان شرايط خوبى نداشت. به همين دليل از يارگيرى فعلى پرسپوليس خيلى خوشحال هستند. با توجه به شرايط موجود استقلال از نظر جذب بازيكن به هيچ عنوان از رقيب سنتى خود عقب نيست.وى درباره اينكه احتمال دارد پرويز مظلومى در ليگ دوزادهم بدون تيم بماند گفت : چند روز پيش با پرويز صحبت كردم، به نظرم با توجه به فشارهاى زيادى كه او تحمل كرد مدتى استراحت كند به نفعش خواهد بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ستار همدانی

همدانى: به كسب جام هايى فراتر از جام حذفى مى انديشيم

ستار همدانى كه سابقه بازى در تيم استقلال را در سال هايى نه چندان دور دارد اكنون نيز به طور رسمى به خدمت اين باشگاه درآمده اما اين بار در پست مربيگرى و دستيارى امير قلعه نويى، همدانى صحبت هاى خود را با خبرنگار «ابرارورزشى» اين گونه آغاز كرد، ابتدا از پرويز مظلومى و كادرفنى سابق استقلال تشكر مى كنم كه در حد توان خود به اين تيم خدمت كردند و توانستند جام حذفى را به دست آورند كه در جاى خود بسيار ارزشمند است. همدانى ادامه داد: نگرش قلعه نويى يك نگرش خاص است و از ابتداى حضورش در استقلال به فكر همدلى و دوستى بين ساير اركان باشگاه بودزيرااميرقلعه نويى كارنامه اى مشخص دارد و مربى كاربلد است بنابراين سطح توقعات از ايشان بالا رفته و اگر كوچكترين خللى بين روابط افراد در تيم به وجود آيد تمام تيم را دربر خواهد گرفت و اسير حاشيه خواهد كرد كه اين امر تمام زحمات را برباد مى دهد. ضمن اينكه قلعه نويى هيچ گاه مسايل فنى را فداى رفاقت نمى كند و هميشه امور فنى براى وى ارجعيت داشته است. وى همانطور كه با بازيكنان صميمى است اما نمى گذارد كه از رفتار وى سوءاستفاده شود و آبروى ورزشى اش به خطر بيفتد. او با اشاره به حضور بازيكنان خوب و شايسته در استقلال اظهار داشت: استقلال بازيكنان خوبى را در فصل پيش به دور هم جمع كرد ما نيز اكنون تمام بازى هاى فصل پيش را آناليز كرده ايم و قلعه نويى كاملاً به نقاط ضعف و قوت تك تك بازيكنان واقف است. با نفراتى كه در اختيار گرفته ايم و سهميه هاى باقيمانده، نقاط ضعف را برطرف خواهيم كرد. استقلال در فصل دوازدهم تيم متفاوتى خواهد بود زيرا براى ۳جام خواهد جنگيد و تنها به كسب جام حذفى قانع نخواهد بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

خيلى چيزها از استقلال به دلم مانده است

مظلومى: به موقع يقه بعضى ها را مى گيرم

پرويز مظلومى سرمربى سابق تيم استقلال از ماليات ۸۰ ميليون تومانى خود خبر داد و به همين دليل ديروز به اداره ماليات مراجعه كرد. او در اين باره اظهار داشت:به مسئولان اداره ماليات گفته ام كه هنوز از استقلال طلب دارم و در ضمن برخى چك هايى هم كه گرفته ام هنوز پاس نشده است اما آنها گفتند اين موضوع ارتباطى به ما ندارد و بايد مالياتت را پرداخت كنى. وى با اشاره به اظهارات اخير مدير عامل تراكتورسازى كه گفته بود به خاطر هواداران مظلومى را به تبريز نبرد عنوان كرد۳: شب پيش با جعفرى صحبت كردم و گفتم متاسفانه يك سرى جوسازى ها به راه افتاده است كه اين احتمال وجود دارد به تيم لطمه بزند.از او و مسئولان تراكتور تشكر مى كنم .خودم هم برنامه هاى زيادى براى تراكتور داشتم اما وقتى جو را اينطور ديدم،از جعفرى خواستم صريعا با مربيان مدنظرش مذاكره كند تا تراكتور فرصت را از دست ندهد. مظلومى درباره آينده خود گفت:شرايط تيم ها به شكلى است كه فكر نمى كنم من در آغاز فصل سرمربى تيمى باشم.البته شايد براى كل فصل استراحت كنم.در استقلال فشار زيادى به من آمد و اميدوارم در ماه هاى آتى خستگى ناشى از اين فشار از بين برود. وى در پاسخ به پرسشى مبنى بر اينكه آيا درباره استقلال حرف ناگفته اى دارد يا نه اظهار داشت:از استقلال حرفهاى زيادى در دلم باقى مانده است كه آنها را هرگز از ياد نخواهم برد اما نمى خواهم درباره آن حرفى بزنم.افرادى كه براى استقلال در فصل گذشته حاشيه ساختند را به خدا واگذار مى كنم و سر پل صراط يقه شان را مى گيرم. مظلومى درباره اين موضوع كه گفته مى شود او خواسته تا افكار عمومى فيلم بازى استقلال مقابل سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا را ببينند تا خيلى واقعيت ها دستشان بيايد گفت:در اين باره حرفى ندارم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه هاشم بیک زاده

در ليگ دوازدهم همه چيز را ثابت مى كنيم

بيك زاده: از پرسپوليس نمى ترسيم

هاشم بيك زاده هافبك جديد تيم فوتبال استقلال گفت : مى خواهم چهارمين قهرمانى خود را در فصل آينده تجربه كنم.او درباره بازگشت خود به استقلال اظهار داشت : به خاطر هواداران و شخص قلعه نويى به استقلال آمدم، مى خواهم چهارمين قهرمانى خود را در فصل آينده تجربه كنم. خوشبختانه قلعه نويى به بازى من اعتقاد خاصى دارد و اين موضوع انگيزه هايم را دو چندان مى كند.وى افزود : تا به حال سه قهرمانى بدست آورده ام كه دو تاى آن باسرمربى گرى قلعه نويى بوده است، امسال تلاش مى كنم با هدايت او سومين قهرمانى مشترك و چهارمين قهرمانى خود را بدست آورم.بيك زاده درباره اينكه گفته مى شود با توجه به يارگيرى كه پرسپوليسى ها انجام داده اند آنها از رقيب سنتى خود پيش هستند گفت : مهم اين است كه بازيكنان كدام تيم از نظر فنى بالاتر باشند، ستاره هاى استقلال از پرسپوليس بهترند و از پرسپوليس نمى ترسيم. در ليگ دوازدهم همه چيز را ثابت مى كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه اندرانیک تیموریان

هفته آينده تكليفم با استقلال روشن مى شود

تيموريان: مى توانم مقابل قطر بازى كنم

آندرانيك تيموريان بازيكن تيم ملى فوتبال ايران مى تواند با برطرف شدن مصدوميتش در ديدار روز سه شنبه مقابل قطر به ميدان برود.او با اشاره به وضعيت خود اظهارداشت: بعداز بازگشت از ازبكستان به شدت سرما خورده بودم. در هواپيما كه بوديم هوا سرد و گرم مى شد و به همين دليل من و برخى از بازيكنان تيم ملى سرما خورديم. اين بيمارى هم سوغات سفر به ازبكستان بود كه خوشبختانه با كسب ۳امتياز همراه شد.وى ادامه داد: در حال حاضر شرايطم بهتر است و با داروهايى كه استفاده كردم توانستم در تمرين تيم ملى شركت كنم. اصلا دوست نداشتم بازى با قطر را از دست بدهم و خوشحالم كه مى توانم در اين بازى حساس هم تيم ملى را همراهى كنم.تيموريان با اشاره به ديدار حساس ايران مقابل قطر افزود: بازى آسانى نداريم. درست است كه در مرحله گروهى مقابل قطر به مشكل نخورديم اما نبايد اين بازى را ساده بگيريم. براى صعود از گروهمان بايد در بازيهاى خانگى امتياز كامل بگيريم و اميدوارم با حضور تماشاگران برد پرگلى مقابل قطر به دست بياوريم.وى در پاسخ به اين سوال كه «براى فصل آينده چه تصميمى مى گيرد؟»، گفت: بعداز بازى با قطر و اوايل هفته آينده تكليفم روشن مى شود. همانطور كه قبلا گفتم اگر لژيونر نشوم در استقلال مى مانم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فلاحت زاده

فلاحت زاده: استقلال رويايى مى شود

فرشاد فلاحت زاده، بازيكن اسبق تيم استقلال درخصوص روزهاى نقل وانتقالات اظهار داشت: استقلال از اين روزها عقب نمانده و همچنان در كورس است. من با اين صحبت هايى كه در رسانه ها مى شود مبنى بر اين كه استقلال نتوانسته در امر نقل و انتقالات موفق باشد، مخالفم.استقلال نفرات خوبى را از فصل گذشته جذب كرده است. بمب هايش را در سال گذشته تركانده است و حالا به قول رسانه ها با ترقه تركاندن هم مى تواند موفق شود. تيم پرسپوليس پارسال آن چنان بازيكنان سرشناسى را جذب نكرد و چاره اى جز تركاندن بمب ندارد. استقلال نفرات هماهنگى را داشت و فقط در چند نقطه كمى ناهماهنگ به نظر مى رسيد كه قابل ترميم است و با همين نفرات به خدمت گرفته شده كار استقلال پيش مى رود.فلاحت زاده درخصوص اعضاى جديد كادرفنى افزود: افراد سرشناس و خوبى به خدمت گرفته شده اند. حضور فتح الله زاده و امير قلعه نويى مى تواند يك استقلال رويايى را بسازد. منصور پورحيدرى نيز كه حضور دارد. خود فتح الله زاده يكى از بهترين مديران است. در اين چند سال موفق بوده و هميشه مى تواند با عمل حرف خود را ثابت كند و نيازى به سر و صداى زيادى ندارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه رضا حسن زاده

حسن زاده: به فتح الله زاده تبريك مى گويم

رضا حسن زاده، پيشكسوت تيم استقلال ابقاى فتح الله زاده درسمت مديرعاملى را به همه استقلالى ها تبريك گفت و اظهار داشت: درمورد ابقاى فتح الله زاده به عنوان يك استقلالى واقعى خوشحالم. در يك تيم فوتبال درايت وتفكرمديريتى مهم است. به جناب فتح الله زاده تبريك مى گويم كه در اين سمت ماندنى شدند. ايشان در جذب و به خدمت گرفتن بازيكنان بزرگ تبحر خاصى دارند. فتح الله زاده در اين مورد از شجاعت و تدبير زبانزدى برخوردار است و بازيكنان خوبى را در اختيار سرمربى قرار مى دهد. از اين بابت بسيار خرسندم كه ايشان مى ماند و مثل گذشته مى تواند كارهاى سختى راكه مديرعاملان ديگر از عهده اش برنمى آيند، ممكن سازد.بازيكن اسبق تيم استقلال در خصوص جذب بازيكنان در روزهاى نقل و انتقالات افزود: نمى شود گفت كه بازيكنان جذب شده اند، چون افرادى مثل ميثم بائو، هاشم بيك زاده و سياوش اكبرپور قبلا عضو استقلال بوده اند و حالا دوباره به تيم استقلال دعوت شده اند. خدا را شكر تجربه كامل دارند و پيراهن استقلال را براى بارى ديگر بر تن مى كنند.حسن زاده فعاليت استقلال در روزهاى نقل و انتقالات را مثبت ارزيابى كرد و ادامه داد: خود امير قلعه نويى به خوبى مى داند چكار مى كند و در اين امر صاحب تجربه كاملى است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فتح اله زاده

فتح الله زاده: مجيدى مشكلى براى كار كردن با قلعه نويى ندارد

مدير عامل تيم استقلال پس از توافق كامل براى ماندن در تيم و ادامه همكارى با آبى ها با شرايط خاصى مشغول بررسى اوضاع بازيكنان اين تيم است، وى مدعى شده كه جبارى و فرهاد مجيدى براى فصل بعد در اين تيم حضور دارند.
    مجتبى جبارى و مجيدى ۲ بازيكنى هستند كه مشكلات جدى اى براى همكارى با اميرقلعه نويى دارند و اين موضوع كاملا اثبات شده است اما مديريت تيم استقلال اصرار فراوان دارد كه اين دو بازيكن را براى حضور در تيم قلعه نوعى ترغيب و راضى كند، اتفاقى كه براى تيم حواشى بسيارى را به همراه دارد.وى مدعى شده است كه براى ادامه همكارى با فرهاد مجيدى اعلام آمادگى كرده است و قصد دارد كه اين اتفاق را رقم بزند و اوضاع را طورى پيش ببرد كه فرهاد مجيدى بتواند براى حضور در اين تيم اقدام كند و به جمع آبى ها باز گردد.مديريت تيم استقلال، مدعى شده است كه فرهاد مجيدى مشكلى براى بازگشت به تيم محبوب خود ندارد و در صورتى كه وضعيت ايده آل پيش برود وى براى استقلالى شدن آماده مى شود.گفتنى است؛ مجيدى هنوز قراردادى را با تيمهاى عربى امضاء نكرده است و حتى اعلام شده كه در انتظار مشخص شدن اوضاع در استقلال است، البته اين در حالى است كه مهاجم مورد علاقه فتح الله زاده پيش از اين اعلام كرده بود كه با اميرقلعه نويى و ديگر مربيان مشكلى ندارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه آتيلا حجازى

براى قلعه نويى آرزوى موفقيت دارم

حجازى: فتح الله زاده اصرار كرد بمانم اما نمى شد

آتيلا حجازى پيشنهاد على فتح الله زاده براى حضور در مجموعه استقلال را نپذيرفت.دستيار پرويز مظلومى در استقلال،گفت:مديرعامل استقلال چهارشنبه شب اصرار زيادى داشت تا در مجموعه بمانم اما من اين پيشنهاد را رد كردم.وى اظهار داشت:از ايشان متشكرم اما با توجه به پيشنهادى كه از سوى باشگاه مس رسيده ترجيح دادم ديگر در استقلال نباشم. حجازى ادامه داد:مى دانم كه آقاى فتح الله زاده يك استقلالى تمام عيار است و من اميدوارم كه كادر جديد در تمامى مسابقات موفق شود.براى اميرقلعه نويى هم در استقلال آرزوى موفقيت مى كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    پست آندو رو عشقه
    مربی مورد علاقه
    مورینیو - پپ - مارادونا
    بازیکن محبوب
    ناصر خان حجازی - فرهاد مجیدی - فرانک لمپارد - بوفون
    اسم واقعی شما
    محسن حبیبی

ArgentinaSS_TehranChelsea

Pirlo

تشکر ها
    0
    تشکر شده 52 در 21 پست

قربانی گـــاو جلوی پای قلعه نویی !!!هواداران زیادی مقابل کمپ باشگاه استقلال در آستانه برگزاری اولین تمرین این تیم حضور دارند.

حدود 1000 نفر از هواداران که اکثر آنها پیراهن‌های آبی به تن دارند مقابل از بازیکنان این تیم استقبال به عمل آوردند. همچنین این تعداد به محض ورود امیر قلعه‌نویی مقابل پای وی گوسفند و گاو قربانی کرده و بازگشت او را به استقلال تبریک گفتند.
    آنها سرمربی جدید تیم استقلال را تشویق کردند و خواهان شکست پرسپولیس و قهرمانی لیگ دوازدهم را شدند.
    تیم استقلال بنرهای بزرگی در حمایت از سرمربی این تیم به کمپ استقلال آوردند. روی یکی از این بنرها عکس امیر قلعه‌نویی با لباس ژنرالی حک و نوشته شده "ژنرال قلب فردیس."
    نفرات حاضر در این تمرین را افراد ذیل تشکیل می دهند:
    هاشم بیگ زاده،امیر حسین صادقی،حنیف عمران زاده،علی حمودی،میثم حسینی،مهدی اسلامی،میثم بائو،مهرداد حسینی،توحید غلامی،آرش برهانی ،امین منوچهری و مجتبی محبوب مجاز.

22. کاربر روبرو از پست مفید barsfootball تشکر کرده است .

صفحه 6 از 113 نخستنخست ... 456781656106 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)