به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
اخبار نقل و انتقالات تیم استقلال در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
اخبار نقل و انتقالات تیم استقلال در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
ویرایش توسط hamedss : 05-29-2012 در ساعت 22:34
اگه کریم انصاریفرم بیادش کار حله
فقط اس اسو عشق است![]()
ليگ برتري هاي استقلال باصادقي تکميل مي شود
بائو، بيگ زاده، دهنوي، منوچهري،انصاري فردو اکبرپور وصادقي 7مهره ليگ برتري آبي ها هستند .
![]()
استقلال با جذب اميرحسين صادقي پرونده نقل و انتقالات ليگ برتري خود را مي بندد. بائو، بيگ زاده، دهنوي، منوچهري،انصاري فردو اکبرپور مهره هاي ليگ برتري استقلال هستند و حالا هم از بين فرشيد طالبي و اميرحسين صادقي، قلعه نوعي مدافع سابق آبي ها را ترجيح داده و کار انتقال او را هم بايد قطعي دانست.
تنها ابهام کنوني اين تيم ماندن يا نماندن جباري و آندو است که قرار شده بعد از بازي با قطر مشخص شود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
امين نوروزي در استقلال حکم گرفت
طي حکمي از سوي مدير عامل باشگاه استقلال دکتر امين نوروزي به سمت معاونت پزشکي اين باشگاه منصوب شد.
![]()
به گزارش خبرنگار مهر، امين نوروزي که سالها با باشگاه استقلال همکاري داشت در چند سال اخير با فدراسيون پزشکي - ورزشي همکاري داشت و با بازگشت قلعه نويي به استقلال مجددا از سوي علي فتح الله زاده دعوت به کار شد. نوروزي از فيزيوتراپ هاي باتجربه و با دانش فوتبال کشورمان به شمار مي رود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
آخرين وضعيت نقل و انتقالات استقلال
مديرعامل استقلال تاکيد کرد اين باشگاه در نقل و انتقالات از سپاهان و پرسپوليس جلوتر است.
علي فتح الله زاده درباره اينکه چه زماني با سيد جلال حسيني قرار داد امضا ميکنند، گفت: از فردا مذاکرات با حسيني را جدي ميکنيم. ميخواهيم تيم قوي ببنديم. با دهنوي و اکبرپور هم صحبت کردهايم.
وي درباره تمديد قرارداد مهدي رحمتي اظهار داشت: رحمتي که دستيار مديرعامل است. به او ماموريت دادهايم يک بازيکن را براي ما بياورد و اگر نتواند بياورد بايد نصف قراردادش را به ما بدهد.
مدير عامل استقلال درباره اينکه حسيني با همه تيمها مذاکره ميکند و در آخر در سپاهان ميماند گفت: سيد جلال پسر خوبي است. درست است که سال گذشته ما را سر کار گذاشت اما به ما قولي نداده بود. امسال هم اگر نميتواند به استقلال بيايد بايد زودتر بگويد تا ما در خط دفاع دچار مشکل نشويم.
فتح الله زاده در پاسخ به اين سؤال که در نقل و انتقالات از پرسپوليس و سپاهان جلو هستند يا خير عنوان کرد: از سپاهان و پرسپوليس جلو هستيم. اگر امروز با اين 5 بازيکن قرارداد امضا نميکرديم چه غوغايي ميشد اما ما توانستيم بازيکنان خودمان را نگه داريم و از سپاهان و پرسپوليس جلوتر هم ميزنيم. با تدبير بازيکن انتخاب ميکنيم نه با هوچيگري.
مديرعامل استقلال درباره حضور اميدوار رضايي در باشگاه گفت: با توجه به اينکه سر اميدوار رضايي خلوتتر شده از او خواستم به باشگاه بيايد و روي 2، 3 پروژه اقتصادي و راهبردي کار کند و براي آنها وقت بگذارد. يکي از مباحث ما تلويزيون است. پولي که سازمان ليگ بابت پخش تلويزيوني به ما ميدهد منصفانه نيست و ميخواهيم اگر بشود خودمان با تلويزيون مذاکره مستقيم داشته باشيم.
وي درباره اين شايعه که گفته ميشود وزارت ورزش قصد دارد پس از بسته شدن تيم وي را برکنار کند گفت: حتي اگر وزارت ورزش اين منظور را هم داشته باشد مهم اين است که تيم را خوب ببندم و اگر هم کنار بروم همين که هواداران بابت بستن تيم خوب شاد ميشوند مهم است.
فتح الله زاده در مورد اينکه آيا با مجتبي جباري براي تمديد قرارداد تماس گرفته است يا خير گفت: خير، من هنوز با بازيکنان ملي پوش خود صحبت نکردم. اگر با مهدي رحمتي هم صحبت کردم به اين دليل بود که ميخواست به من بگويد که پسردار شده است. جباري در ليست قلعه نويي است.
مدير عامل استقلال در مورد اينکه آندرانيک تيموريان از باشگاه قطري پيشنهاد دارد اظهار داشت: شايد يک تيم قطري او را بخواهد ولي اگر قرار باشد در ايران بماند در استقلال خواهد ماند. ما ميخواهيم تيم قدرتمندي ببنديم.
وي درباره جدايي هنکه از استقلال و اينکه گفته ميشود بيش از 400 هزار يورو از استقلال طلب دارد گفت: کل قرار داد هنکه 400 هزار يورو نيست. او قرار داد 260 هزار يوروي با استقلال داشت و 50 هزار يورو از ما طلب دارد. ايشان رفتني است و امير قلعه نويي دستياران خود را معرفي ميکند.
فتح الله زاده درباره بازيکناني مثل امير آبادي، شريفات و عزيززاده گفت: قلعه نويي هنوز ليست مازاد خود را به ما اعلام نکرده و فردا اين ليست را مشخص ميکنيم. من آدم با مرام و با معرفتي هستم و هر چه زودتر تکليف اين بازيکنان را مشخص ميکنم. همه ميگفتند استقلال کيانوش رحمتي را به دليل آسيب ديدگي نميخواهد اما ما او را حفظ ميکنيم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
پنجمين خريد استقلال
اميرحسين صادقي با مسئولان باشگاه استقلال براي عقد قرارداد نهايي به توافق رسيد.
بازيکن فصل پيش تيم فوتبال تراکتورسازي که رابطه نزديکي با اميرقلعه نويي دارد با مسئولان باشگاه استقلال براي عقد قرارداد نهايي به توافق رسيد و قرار است بزودي قراردادش را در هيات فوتبال استان تهران به ثبت برساند.به گزارش مسئولان باشگاه استقلال با اميرحسين صادقي براي فصل آينده به توافق نهايي رسيدند و با وي قرارداد يکساله داخلي امضا کردند. قرار است صادقي بزودي قراردادش را در هيات فوتبال استان تهران به ثبت برساند. قبل از اين هاشم بيک زاده، ميثم بائو، امين منوچهري به صورت رسمي و قاسم دهنوي به صورت امضا قرارداد داخلي با استقلال بسته بودند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
عزيززاده، امير آبادي و شيرزاد حذف شدند
ليست مازاد تيم امير قلعه نوعي آماده است و حتي وي پس از ورود به اين تيم آنرا ارائه کرد اما اين ليست بصورت رسمي اعلام مي شود تا بازيکنان بتوانند با شرايط مناسب براي آينده خود اقدام کنند.
![]()
چند بازيکن سال قبل در اين فهرست حضور دارند و امير قلعه نوعي قصد ندارد آنها را براي تيم فصل آينده خود حفظ کند به همين دليل نام آنها را در فهرستي ويژه به علي فتح اله زاده ارائه کرده است تا مدير عامل استقلال اقدامات لازم را در اين خصوص انجام دهد تا بازيکنان پس از تسويه حساب بتوانند با شرايط ايده آل از تيم جدا شده و براي آينده خود تصميم گيري کنند.
نام حميد عزيز زاده نيز در کنار مهدي امير آبادي که پيش از اين صحبت از جدايي اش مطرح بود قرار گرفته است البته گفته مي شود با اينکه شرايط اميرآبادي براي ماندن در تيم استقلال مهيا نيست اما اعلام شده که بدليل رابطه خوب وي با امير قلعه نوعي و شاگردي چند ساله وي در کنار اين مربي،احتمال ماندنش در تيم وجود دارد اما اين شرايط در خصوص جواد شيرزاد و عزيز زاده صادق نيست.
از طرف عنوان شده است که شريفات در ليست انتظار امير قلعه نوعي است زيرا وي نظر قطعي خود را در خصوص اين بازيکن اعلام نکرده است و قصد دارد که شرايط را مورد بررسي قرار دهد و پس از آن در خصوص ماندن و همکاري با اين بازيکن تصميم نهايي را اتخاذ کند.
شايان ذکر است از طرف شريفات در انتظار پاسخ مسئولان و مربي تيم استقلال براي ادامه همکاري با اين تيم است زيرا در غيراين صورت وي بايد براي گرفتن رضايت اقدام کند و تيمش را اعلام کند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
ادعاي منوچهري زمان عقد قرارداد
امين منوچهري مهاجم تيم سايپاي کرج به تيم استقلال آمد اين در حالي است که برخي معتقدند با حضور اين بازيکن پرونده حضور انصاري فرد در استقلال بسته شده است اما اين اتفاق قرار نيست رخ دهد.
![]()
مسئولان تيم استقلال زمان مذاکره با منوچهري باب مذاکره با انصاري فرد را نيز باز کردند تا شرايط براي حضور دو مهاحم سايپا که رابطه صميمانه اي نيز با يکديگر دارند ، مهيا شود اما تصور مي شد که با حضور يکي از اين دو مهاجم حضور ديگري منتفي است اما قرار نيست اين اتفاق رخ دهد و مسئولان تيم استقلال اعلام کردند که حضور کريم انصاري فرد در اين تيم قطعي است.
گفتني است ، امين منوچهري هنگام عقد قرارداد با تيم استقلال به مسئولان اين تيم قول حضور انصاري فرد را داده است اين مهاجم اعلام کرده زمان تصميم گيري براي حضور در استقلال با انصاري فرد به توافق کامل رسيده است که هر دو شرايط را مورد بررسي قرار دهند تا بتوانند با يکديگر راهي تيم استقلال شده و در اين تيم به فوتبال خود ادامه دهند اتفاقي که با تاييد هر دو اين بازيکنان روبرو شده است.
شايان ذکر است ، منوچهري اعلام کرده است که با انصاريفرد قول و قرار گذاشته که هر دو در يک تيم حضور داشته باشيم و يک فصل را در کنار يکديگر سپري کنيم.
گفتني اين که مهاجم جوان سايپا مدعي شده که انصاري فرد به زودي قراردادش را با استقلال امضا مي کند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
پرسپولیس ۶ سهمیه، استقلال 4 سهمیه
کدام یک کهکشانیتر میشوند؟
خبرگزاری فارس: پرسپولیس تاکنون ۶ و استقلال ۴ سهمیه لیگ برتری جذب کردهاند.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در فصل نقل و انتقالات رقابت حساسی دارند.
هر تیم می تواند 7 سهمیه لیگ برتری جذب کند. پرسپولیس تاکنون شهاب گردان، سید جلال حسینی، محسن بنگر، مهرداد پولادی، حسین ماهینی و محمد قاضی را به عنوان سهمیه های لیگ برتری جذب کرده است.
گفته می شود این تیم به دنبال کریم انصاری فرد و محمدرضا خلعتبری نیز است. خلعتبری با توجه به اینکه در امارات بازی می کند سهمیه لیگ برتری به شمار نمی رود.
استقلال نیز تاکنون میثم بائو، هاشم بیک زاده، امین منوچهری و قاسم دهنوی را از لیگ برتر به خدمت گرفته و بدین ترتیب از 7 سهمیه لیگ برتری 4 نفر را جذب کرده است. باشگاه استقلال به دنبال جذب امیر حسین صادقی، سیاوش اکبرپور، کریم انصاری فرد است. آنها البته خلعتبری را هم می خواهند.
هنوز تکلیف بازیکنانی مثل مهدی رحمتی، آندرانیک تیموریان، مجتبی جباری در استقلال و علی کریمی در پرسپولیس مشخص نشده است. ضمن اینکه دو تیم استقلال و پرسپولیس هنوز تکلیف دروازه بان دوم خود را مشخص نکرده اند.
گفته می شود امیر قلعه نویی می خواهد از دروازه بان خارجی استفاده کند اما در عین حال شنیده می شود شاید این باشگاه سراغ وحید طالب لو برود. از سوی دیگر باشگاه پرسپولیس هم به دنبال دروازه بان دوم است. شنیده ها حاکی از آن است که این باشگاه نیم نگاهی به طالب لو دارد اما هنوز دو باشگاه پرسپولیس و استقلال برای جذب گلر دوم اقدام جدی نکرده اند.
باید تا روز آخر منتظر ماند و دید کدام تیم گوی رقابت را می رباید و کهکشانیتر می شود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
اکبرپور برگشت،صادقی و انصاریفرد یکشنبه میبندند
جدایی یرکوویچ و وضعیت مبهم ساموئل
خبرگزاری فارس: سیاوش اکبرپور به عنوان پنجمین بازیکن استقلال در فصل جدید با مسئولان این تیم قرارداد بست.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، سیاوش اکبرپور مهاجم فصل گذشته تیم تراکتورسازی تبریز که سابقه حضور در جمع آبیپوشان را دارد، با عقد قرارداد یک ساله به این تیم پیوست.
علی فتحاللهزاده با اعلام این خبر به خبرنگار فارس گفت: با این بازیکن قرارداد 4 برگی داخلی امضا کردهایم و او فصل آینده در استقلال بازی خواهد کرد.
وی همچنین با تائید خبر مذاکره با امیرحسین صادقی گفت: با این بازیکن نیز مذاکرات خوبی انجام دادیم و یکشنبه آینده قراردادمان را نهایی خواهیم کرد.
مدیرعامل باشگاه استقلال از آخرین مذاکرات با کریم انصاریفر خبر داد و گفت: از نظر من انصاریفرد 90 درصد استقلالی است و تمام امضاهای مربوط به این بازیکن انجام شده و روز یکشنبه پس از صحبت نهایی قرارداد او را رسمی خواهیم کرد.
وی همچنین از جدایی یرکوویچ خبر داد و گفت: این بازیکن فصل آینده با ما نخواهد بود. ساموئل نیز پیشنهاد بالایی به ما داده و در صورتی که رقمش را پایین بیاورد او را میخواهیم.
فتحاللهزاده در پایان گفت: منصور پورحیدری به عنوان رئیس کمیته فنی و مدیرفنی تیم انتخاب شده است.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
پس از عقد قرارداد داخلى ۲ ساله بااستقلال؛
منوچهرى امروز قراردادش را ثبت مى كند
مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال سايپا امروز قراردادش با استقلال را در هيات فوتبال ثبت مى كند.امين منوچهرى كه عصر چهارشنبه با حضور در دفتر على فتح الله زاده قرارداد داخلى ۲ ساله امضا كرده بود، شنبه براى ثبت قرارداد به هيات فوتبال مى رود.قرار بود منوچهرى روز پنجشنبه قراردادش را ثبت كند كه به علت عدم حضور مسئول امور مالى باشگاه سايپا اين امر به شنبه موكول شد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)