البته خیلی جالبه مصاحبه ولی من یکی چشمم آب نمیخوره.
آخه بیاند بگند اول فصل نه این آخرین سال آله است بعدش بگن نه احتمال تمدید هم هست.
این از آله اون از جی جی.
ولی اگه آله تمدید کنه که خیلی عالیه.هم دبل کنه هم تمدید کنه واقعا رویاییه.
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
البته خیلی جالبه مصاحبه ولی من یکی چشمم آب نمیخوره.
آخه بیاند بگند اول فصل نه این آخرین سال آله است بعدش بگن نه احتمال تمدید هم هست.
این از آله اون از جی جی.
ولی اگه آله تمدید کنه که خیلی عالیه.هم دبل کنه هم تمدید کنه واقعا رویاییه.
تیم تو اوجه یه باره یکی میاد میمیره.ما که گفتیم تسلیت ولی درست نیست کل بازیها به تعویق بیفته.
حالا هم شانس ما اد این بازی باید لغو بشه.
بازی بعدیمونم با رمه که ایشالا خون به مغز انریکه نمیرسه و ازون ترکیبات آلبالویی توتی تو دروازه استکلنبرگ وینگر چپ استفاده کنه تا ما لولشون کنیم.به امید برد.
آره احمد منم حس خوبی نسبت به این تعویق بازی ندارم
تیمی که رو دور برده باید پشت سر هم تو شرایط مسابقه باشه اما دیگه شده دیگه...
بنده خدا اجلش رسیده بوده.
مثل اینکه تو برگامو دفنش میکنن. یووه هم الان واسه بازی چزنا تو این شهر بود رفتن سرخاکش
احتمالا بعد فاتحه خونی شامم میدن!![]()
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
آره خب ... باید یه جوری جلوی یوونتوس گرفته می شد که بالاخره ....مثل تعویض تو بازی والیبال میمونه ! وقتی تیم رو دور امتیاز گرفتنه مربی حریف میاد دست به تعویض می زنه تا دور بخوابه ! الان احتمال داره وضعیت تیم این روال رو داشته باشه ! که البته از یه زاوی دیگه نگاه کنیم می بینیم همچین هم بد نشد ! یوونتوس بازی های سنگینی داره و سیستم چرخشی کونته برای مقابله با خستگی بازیکنا تا اینجا جواب داده بود ولی خب بالاخره اونم همیشگی نبود ! من که این قضیه رو به فال نیک می گیرم ! امیدوارم تاثیر مثبتی داشته باشه !
اون کلیپ هم دیدم ! خیلی صحنه وحشتناکی بود ! بنده خدا معلوم بود اجلش رسیده بود !هی پا می شد هی می خورد زمین !
پ . ن : حمید ؛ بابا تو که بچه کرجی ! این احمد اصفهانی باید بیشتر فکر شام و اینا باشه !![]()
شام مرده چه طمعی میده.به به.مخصوصا جوجش با برنج شفته شده.
در صورت تمدید نشدن قرارداد آله ایشالا شام انیلی و ماروتا.حالا دوست داشتید ناهارم روش.راستی هی بازی یووه لاتزیو رو که میبینم بیخودی یاد پروتزی میفتم.لامصب عجب دروازبانی بود.چرا از یووه رفت؟
راستی از منینگر چه خبر؟
عجب غلطی کردیم بابا شهرضا کلا سوای اصفهانه.
حالا شام چی بوده
به به نذر
راستی کی میاد بریم ایتالیا شام خوری![]()
ویرایش توسط R.BAGGIO.10 : 04-14-2012 در ساعت 23:01
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته بیشتر تایم اوت گرفتنی این اتفاق رخ میده. آقا نمیدونی چه اصراریه؟مثل تعویض تو بازی والیبال میمونه !
من دیگه الان بچه زنجان محسوب میشم. ترکا هم که میدونی. مرده خوری تو ذاتشونه یه جورایی.پ . ن : حمید ؛ بابا تو که بچه کرجی ! این احمد اصفهانی باید بیشتر فکر شام و اینا باشه !
ولی این احمد که تکلیفش معلومه. هرچی هست شهرضا هم تو محدوده اصفهونه دیگه! میبینی که برنج شفته شده هم دوست داره
ولی خدایی خبره معتبره:
آخه یه حس خوبی داشتم که میلان این هفته امتیاز میده و ما هم 3-0 میزنیم. الان دیگه اون حسه رفت!از آنجا که پیرماریو موروسینی هافبک ناکام باشگاه لیورنو که دقایقی قبل از دنیا رفت زاده شهر برگاموست ، و اکنون یوونتوس نیز در شهر برگامو به سر میبرد اعضای باشگاه یوونتوس برای مراسم عزاداری این بازیکن در این شهر حاضر خواهند شد .
امروز بازی لیورپول مهدی اینارو دیدم. اصلا از این سوارز خوشم نمیاد خیلی غده. تکروی هم زیاد میکنه یووه جای اینجور بازیکنا نیست. بچه بازی نیست که میخواد بیاد جای امثال ترزگه :x رو پر کنه.
دوستان نظرتونو بگین
توز هم که از اون بدتر.
بالوتلی هم که طرفدارا باهاش مشکل دارن اخلاقشم که
میمونه فن پرسی - تورس - هیگواین و روسی
روسی که فوتبالش به کل نابود شد. بنده خدا دوباره مصدوم شد. هم یورو رو از دست داد هم روحیه رو هم که دیگه فکر نمیکنم بعد مصدومیت اون بازیکن سابق بشه.
فن پرسی خیلی رویاییه. فکر نمیکنم ماروتااز این جنما داشته باشه. تازه رئال و بارسا هم دنبالشن
هیگواین بازیکن خوبیه ولی صرفا یه تمام کننده س. دوره این جور بازیکنا کم کم داره تموم میشه. به سبک بازی مدرن یوونتوس شاید کمتر بخوره. هر چند فکر کنم اگ بیاد میتونه گلای زیادی بزنه. فک کن پاسای پیرلو...
اما تورسعاشقشم. همیشه دوست داشتم یه روز تو یووه ببینمش. مطمئنم تو یووه احیا میشه و همون تورس اتلتیکو و لیورپول میشه. سبک بازی انگلیس خشن و بیش از انازه سرعتیه و بازیکنی مثل تورس تو ایتالیا مطمئنا میتونه موفقتر باشه.
چه شود زوج متری و تورساله هم پشت سرشون
![]()
Alessandro Del Piero
به عرض دوستان برسونم ایشون قبلا به لیورپولی بودنش اعتراف کرده !
اما در مورد سوارز ! سوارز یکی از سمج ترین و پر حرکت ترین بازیکنای لیگ جزیره هست ! و به نظرم این نوع بازی کردنش خیلی به مذاق کونته خوش بیاد ! از بین این چهار نفر کلا سوارز محتمل ترین گزینه هست !
توز که اون اخلاف مذخرفش کلا با اخلاقیات باشگاه و مربی های یووه سازگار نیست ! مگر این که بیاد زیر دست آقام تا به راه راست هدایتش کنه !
فن پرسی هم که ونگر به صراحت اعلام کرده به هیچ وجه حاضر نیست از دستش بده ! و بر خلاف عادت ونگر و باشگاه آرسنال گفته هر چقد بخواد بهش میدیم تا تو تیم موندنی باشه ! تازه اگر هم درصدی احتمال این باشه که فن پرسی آرسنال رو ترک کنه خیلی سخته بارسا و رئال از دستش بدن !
هیگواین هم با اینکه بازیکن دوست داشتنیه ولی سخته از رئال دل بکنه ! مگر اینکه رئال بخواد یه مهاجم تاپ بخره که جای هیگواین رو تنگ کنه ! کلا من یکی که امیدی به اومدن این بشر ندارم ! حالا بحث نوع بازیش که دیگه مهم نیست !
تورس هم با اینکه از نظر من یه خائن محسوب میشه ولی هنوز ته قلبم دوسش دارم ! تو تایپیک بارسا یه کاریکاتور جالب از تورس گذاشته بودن که دیدنش خالی از لطف نیست !
تورس خیلی بازیش افت کرده ! و یه شوک روحی میتونه به حالت سابقش برگردوندش !
خب بازیها لغو شد کلی هم برنامه چیدم که از ماهواره ببینم که همش هدر رفت![]()
چیز دیگه هم خواستی بگو راستی دیشب بد خوابی در موردت دیدمآخه یه حس خوبی داشتم که میلان این هفته امتیاز میده و ما هم 3-0 میزنیم. الان دیگه اون حسه رفت!
بعد این همه سال یه حرف درست و حسابی زدی لیورپولی,بارسلونایی... خلاصه پرچمی بوووووووووووووووقپ . ن : حمید ؛ بابا تو که بچه کرجی ! این احمد اصفهانی باید بیشتر فکر شام و اینا باشه !![]()
لعنت به باعث و بانی این بغض
در مورد من؟؟راستی دیشب بد خوابی در موردت دیدم![]()
![]()
یعنی قوه تخیل در حد لالیگا! رسول تو که منو ندیدی چ جوری خواب دیدی من موندم!حالا چی بود قضیه؟ البته خواب اهرمیا برعکسه. حتما میخوام پولدار شم
![]()
اگه دقت کرده بودی من گفتم تو بین انگلیسیا لیورپول رو دوست دارم. مسئله اینجاست که کلا اینگیلیسیا رو دوست ندارمبه عرض دوستان برسونم ایشون قبلا به لیورپولی بودنش اعتراف کرده !
البته یه جا خوندم ونگر گفته تمیایی که فن پرسی رو میخوان باید 35 میلیون یورو و بالاتر پیشنهاد بدن. یووه هم از این بابت مشکلی نداره. خود RVP هم انگار داره ترانسفرای آرسنالو رصد میکنه تا اگه دوباره ونگر بازیکن زاقارت خرید و ستاره نیاورد بره. مشکل اصلی همون رئال و بارسا هستن که به خاطر رو کم کنی هم که شده یکیشون فن پرسی رو میگیره.
در ضمن ماروتا هم چشاش مشکل داره میره فن پرسی رو بگیره یهو میبینی ولکاتی چیی از آرسنال برداشت آورد!
اما تورس همونطور که گفتم تو یووه احیا میشه. شماره 9 یوونتوس و لباس سیاه و سفید خوشگلمون خیلی بهش میاد. خیلی دوست دارم زوج متری-تورس رو ببینم. دوتا جیگر خوشگل![]()
Alessandro Del Piero
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)