با توجه به انتخاب 3 نامزد نهایی و نزدیک شدن به انتخاب بهترین بازیکن سال 2011
به نظر شما کدام بازیکن بهترین بازیکن سال میشود ؟؟؟
((لطفا از کلکل کردن و دعوا کردن پرهیز کنید))
دوستان لطفا رای که میدید نظر و دلیل رای خودتون هم بگید
ژاوی هرناندز
کریستیانو رونالدو
لیونل مسی
با توجه به انتخاب 3 نامزد نهایی و نزدیک شدن به انتخاب بهترین بازیکن سال 2011
به نظر شما کدام بازیکن بهترین بازیکن سال میشود ؟؟؟
((لطفا از کلکل کردن و دعوا کردن پرهیز کنید))
دوستان لطفا رای که میدید نظر و دلیل رای خودتون هم بگید
ویرایش توسط Mohammad : 12-19-2011 در ساعت 16:39
آقا سعید با یکی از نظراتت مخالفم.
بارسا یا کل بازیکنان در الکلاسیکو عالی کار کردن.و این دلیل موفقیت مسی در الکلاسیکو هاست.
آیا رئال در الکلاسیکو ها موفق کار کرده در واقع خوب کار کرده منظورم بازیکن ها هستن؟
مشخصا نه چون هماهنگی کاملو نداشتن.
جام حذفی رو یادته؟رئال عالی بود درسته؟ ودر همون بازی رونالدو بهتر از مسی و بهترین بازیکن زمین بود.
پس تا بازیکنان رئال خوب کار نکنن رونالدو هم نمی تونه مثل مسی در الکلاسیکو ها خوب کار کنه.
HALA MADRID
من قبول دارم رونالدو یه گلزن ماهر و عالی هست و تکنیک های موثر زیادی داره! کاش طرفدار های رئال هم واقعیت اینکه مسی بهترینه رو قبول کنن که بگذریم.
ولی میدونید مشکل از هیچکدوممون نیست، مشکل اینه که وقتی یه بازیکن از وسط میدون همه رو دریبل میکنه، طرفداراش میگن آفرین عجب تکنیکی ولی طرفدار تیم دیگه یا بازیکن دیگه میگه این فقط دریبل میکنه و اصلا پاس نمیده و...! برعکس وقتی یه بازیکن پاس میده و بیشتر روی پاس دادن کار میکنه تا به گل زدن، طرفداراش میگن بابا خیلی باحاله بازی سازه و... و ضد هاش میگن اصلا دریبل بلد نیست و ....
اینجا هم اینجوریه، در یه طرف رونالدوی تکنیکی و در طرفی دیگر مسی که بیشتر روی پاس کار میکنه! نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه... بازیکنی موفق میشه که هردوی این خصوصیات رو به نحو احسن داشته باشه. رونالدو در آپشن دوم خیلی خوب نیست و پاس های خارق العاده مثل مسی نمیده. حالا مسی گفتیم پاس هاش و هماهنگیش با تیم عالیه و از طرفی آپشن دومش هم تکمیله و بهترین دریبل هارو میزنه.
تازه من مطمئنم با پیشرفت دی ماریا در رئال، میتونه موقعیت های زیادی نسبت به جام جهانی 2010 داشته باشه آرژانتین و مسی هم بتونه گل بزنه!
مگه سوال شما به بحث ربط داشت؟
در ضمن من گفتم دیگه بحث لیورپول رو تموم کنیم و بیشتر روی این سه نامزد بحث کنیم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
PEP's BARCA
داداش علیرضا شما بیا برای من بگو چه طوری میشه جلوی تیمی بازی کرد که همش توپ رو در اختیار داره؟ باید از سانتر های بلند و سرعت بازیکنا برای ضد حمله و چیزایی استفاده کرد که خودت میدونی.توی الکلاسیکو دیماریا نفوذ های خوبی داشت.اوزیل خوب ضد حمله طراحی میکرد.کاکا خوب نفوذ میکرد.بنزما خوب تحرک داشت.ولی رونالدو ندرخشید و در سایه پویول موند.در حالی که په په و مارسلو و دیارا به شدت مسی رو مارک کرده بودن تونست پاس گل اول رو بده و شیرازه رئال رو از هم بپاشه.اصلا عملکرد فردی یک بازیکن ربطی به تیمش نداره.ممکنه تاثیر داشته باشه ولی مطلق نیست.وقتی مسی خوب بازی میکنه بازیکن های دیگه هم بهش جواب میدن البته توی بارسا.ولی توی ارژانتین مسی همون مسی بارساست ولی بازیکنای دیگه نیستن ازش استفاده کنن.نمیشه بد بازی کردن رونالدو در الکلاسیکو رو پای بازیکنای دیگه گذاشت.بهش پاس نمیدادن که میدادن.براش موقعیت نمیساختن که میساختن.کم کاری و ضعف از خودش بود.اینجا تفاوت ها رقم میخوره که بازیکنی مثل مسی بهترین بازیکن همون بازی میشه و رونالدو بدترین بازیکن همون بازی میشه.
داداش این جمله رو خوندی که نوشم رونالدو یک هافبک و یک مهاجمه کامله؟
اسم مثلث رئال هم شنیدی؟مثلث برمودای رئال؟
اوزیل رونالدو بنزما.
رونالدو از نظر هماهنگی دادن پاس عالیه. بازی های رئال رو دنبال کن ببین رونالدو چه همکاری و چه پاس هایی میده. براش هم فرق نمی کنه با کدوم پا باشه.با هر دوپا عالیه.
فقط برای شناخت بیشتر رونالدو بازی هاشو نگاه کن![]()
HALA MADRID
گرچه جای ابراهیم اویچ خالیه ولی فکر کنم بازم مسی
Milan back to the era Avjt
من هم با این جمله شما مخالفم، اون شب رئال با کمال خوش شانسی برد بازیو در دقائق آخر با توجه به اینکه والدز هم نبود خوب معلومه یکی هم شما میبرین!
بذارید توی یه مورد هم راستش رو اعتراف کنم، من خیلی میخوام مسی برنده این افتخار باشه و از نظر تخصصی، باید هم بشه. ولی از ته قلبم میخوام ژاوی ببره اینو، چون دیگه آخرین سال های درخشانشه منظورم اینه که بعد از 5-4 سال دیگه ممکنه حتی به نیمکت بارسا هم بره و ...
پس بهتره این افتخار رو کسب کنه و با خود در این چند سال نگه داره![]()
VIVA La Maisa
PEP's BARCA
VIVA La Maisa
PEP's BARCA
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)