Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام بازیکن رو شایسته انتخاب بهترین بازیکن سال 2011 می دو

رأی دهندگان
117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ژاوی هرناندز

9 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

52 44.44%
  • لیونل مسی

56 47.86%
صفحه 6 از 11 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 105
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

Bomb مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال جهان (گالا) 2011

با توجه به انتخاب 3 نامزد نهایی و نزدیک شدن به انتخاب بهترین بازیکن سال 2011
    به نظر شما کدام بازیکن بهترین بازیکن سال میشود ؟؟؟

((لطفا از کلکل کردن و دعوا کردن پرهیز کنید))

دوستان لطفا رای که میدید نظر و دلیل رای خودتون هم بگید

ویرایش توسط Mohammad : 12-19-2011 در ساعت 16:39

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed7 نمایش پست ها
    من بارها در مورد خصوصيات اين دو بازيكن صحبت كردم,بارها...
    هميشه گفتم كه رونالدو از نظر من و خيلي ها بازيكن كاملي هست و توانايي هاي فوق العاده اي داره!
    مسي هم انصافا بازيكن خيلي خوبيه و نميشه بازي هاي خوبش رو تو اين چند ساله انكار كرد و چيزي كه مشخصه از رونالدو موفق تر بوده!
    به نظر من تو بارسا بازي كردن خيلي آسون تر از بازي كردن واسه رئال! البته از لحاظ روحي هم همين طوره! بارسا تشكيل سده از مهره هايي با سابقه تو اين تيم كه همين باعث شده يه جو بسيار خوب تو اين تيم حاكم باشه,روحيه بازيكن هاي بارسا به مراتب بيشتر از رئالي هاست !اين ها همه به خاطر موفقيت هاي چند سال اخير به دست اومده! وقتي بازيكني مثل مسي كه توانايي هاي فردي بالايي داره مياد در كنار بازيكناني همچون ژاوي و اينيستا و فابرگاش و ويا و..... قرار ميگيره به كمال ميرسه,يعني مسي در كنار اينهاست كه بهترين عملكرد ممكن رو داره و توانايي فردي او تو تيمي غير از بارسا به چشم نيومده! به نظر من دليل اصلي عدم موفقيت مسي در رده ملي اون هم با اين همه زماني كه داشته و 2 جام جهاني كه با اين تيم بوده اينه كه مسي نميتونه بدون هم تيمي هاش تو بارسا اونبازي هارو تو تيم ملي تكرار كنه! چون تيمش اين همه موفقيت كسب نميكنه و اين باعث نميشه كه روحيه خوبي داشته باشه! چون آرژانتيني ها دارند بهش فشار ميارن و انتظارات ازش بالاست در حالي كه حقيقت اينه كه مسي تو همه اين سال هايي كه تو تيم مليبازي كرده يه بار هم نتونسته مثل بازي هاش تو بارسا رو انجام بده!
    كريس در مجموع عملكرد بهتري نسبت به مسي تو تيم ملي داره! كريس تو يورو 2004 واسه پرتغال خوش درخشيد و با اينكه سن كمي داشت تاثر زيادي تو بازي تيمش داشت و يكي از علل اصلي رسيدن پرتغال به فينال اون مسابقات بود!
    از وقتي كه بازي كن هاي نسل طلايي پرتغال به دلايل متفاوت از اين تيم جدا شدند كريس هم تيمي هاي چندان خوبي تو تيم پرتغال نداشت و همين ميتونست تاثير منفي تو كيفيت كار او داشته باشه! ولي در عين حال عملكرد خوبي داشت! ولي از جام جهاني 2010 به بعد يه خورده بد كار كرد كه حالا دوباره داره جبران ميكنه.
    اما ميخوام به حقيقتي اعتراف كنم:
    كريس از لحاظ رواني شرايط چندان مناسبي نداره و از وقتي كه يادم مياد تو بازي هاي بزرگ نميتونست تمام توانايي هاشو به نمايش بزاره! ولي مسي حداقل تو رده باشگاهي و تو بازي هاي بزرگ بهتر از بقيه بازي ها بوده.
    شايد هم دليل اينكه مسي تو بازي هاي بزرگ خوب كار ميكنه همين موفقيت هاي بارسا و اعتماد به نفس تيمي اين باشگاه باشه ولي از اين مطمئن هستم كه كريس تو بازي هي بزرگ نميتونه بازي خودش رو بكنه!
    به نظرم كريس زماني ميتونه بهترين بازيكن جهان بشه كه تو بازي رو در رو با بارسا موفق باشه و بهتره بگم تو رقابت با مسي تو الكلاسيكو برتر باشه يا حداقل باعث برد تيمش تو اين مسابقه باشه!
    مسي اين بار هم بهترين ابزيكن جهان ميشه حتي اگه كريستو اين بازي هاي بعد 100 تا هم گل بزنه! كريس فرصت خوبي تو الكلاسيكو داشت كه اونو از دست داد! اميدوارم تو بازي بعد جبران كنه و نشون بده كه كريس واقعي چيزي كمتر از مسي نداره و حتي ميتونه بهتر از اون باشه.
    خلاصه به نظر من مسي بهترين بازيكن جهان ميشه

آقا سعید با یکی از نظراتت مخالفم.

بارسا یا کل بازیکنان در الکلاسیکو عالی کار کردن.و این دلیل موفقیت مسی در الکلاسیکو هاست.

آیا رئال در الکلاسیکو ها موفق کار کرده در واقع خوب کار کرده منظورم بازیکن ها هستن؟
    مشخصا نه چون هماهنگی کاملو نداشتن.

جام حذفی رو یادته؟رئال عالی بود درسته؟ ودر همون بازی رونالدو بهتر از مسی و بهترین بازیکن زمین بود.

پس تا بازیکنان رئال خوب کار نکنن رونالدو هم نمی تونه مثل مسی در الکلاسیکو ها خوب کار کنه.

HALA MADRID

3. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    Messi - Xavi - Van Persie
    اسم واقعی شما
    Pouria

NetherlandsBarcelonaArsenal

تشکر ها
    184
    تشکر شده 891 در 207 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 نمایش پست ها
    گفتم یه سری از موفقیت های کریس رو در سال 2011 رو بگذارم.که حدود 1ماه پیش به طور خلاصه در سایت گل گذاشته شد.خودمم آخرش اضافه کردم

رونالدو در 2 فصلو نیمی که در رئال هست بیش مسی هتریک کرده
    رونالدو این قدر در فصل قبل خوب بود که از هواداران بارسا به عنوان بهترین بازیکن جایزه بهترین بازیکن رو به رونالدو دادن.
    97 درصد بازی هایی که رونالدو گل زنی کرده رئال برده.
    رونالدو در سال 2011 هم جایزه سال نشریه آس هم دریافت کرد.
    دریافت کفش طلای اروپا.
    همین طور که در بالا خوندین رونالدو در تیم ملی هم آمار خیلی خوبی داشته برعکسه مسی.
    اگر رئال قهرمان لالیگا یا چمپونزلیگ شده بود توپ طلا 100 درصد ماله کریس بود.
    بااین که رئال در الکلاسیکو ها موفق نبود ولی رونالدو بهترین بازیکن رئال بود و تنها در 1بازی موفق نبود.دراون بازی هم همه بد بودند.
    رونالدو یک مهاجم و یک هافبک کامل است از هر نظری که بگی.
    آمار غلام رضا رضایی در تیم ملی از مسی بهتره آیا می دونستید؟
    من قبول دارم رونالدو یه گلزن ماهر و عالی هست و تکنیک های موثر زیادی داره! کاش طرفدار های رئال هم واقعیت اینکه مسی بهترینه رو قبول کنن که بگذریم.

ولی میدونید مشکل از هیچکدوممون نیست، مشکل اینه که وقتی یه بازیکن از وسط میدون همه رو دریبل میکنه، طرفداراش میگن آفرین عجب تکنیکی ولی طرفدار تیم دیگه یا بازیکن دیگه میگه این فقط دریبل میکنه و اصلا پاس نمیده و...! برعکس وقتی یه بازیکن پاس میده و بیشتر روی پاس دادن کار میکنه تا به گل زدن، طرفداراش میگن بابا خیلی باحاله بازی سازه و... و ضد هاش میگن اصلا دریبل بلد نیست و ....

اینجا هم اینجوریه، در یه طرف رونالدوی تکنیکی و در طرفی دیگر مسی که بیشتر روی پاس کار میکنه! نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه... بازیکنی موفق میشه که هردوی این خصوصیات رو به نحو احسن داشته باشه. رونالدو در آپشن دوم خیلی خوب نیست و پاس های خارق العاده مثل مسی نمیده. حالا مسی گفتیم پاس هاش و هماهنگیش با تیم عالیه و از طرفی آپشن دومش هم تکمیله و بهترین دریبل هارو میزنه.

تازه من مطمئنم با پیشرفت دی ماریا در رئال، میتونه موقعیت های زیادی نسبت به جام جهانی 2010 داشته باشه آرژانتین و مسی هم بتونه گل بزنه!

نقل قول نوشته اصلی توسط King Kenny نمایش پست ها
    البته فکر میکنم بهتر بود جوابمو توی بحث اصلی میدادی .
    مگه سوال شما به بحث ربط داشت؟

در ضمن من گفتم دیگه بحث لیورپول رو تموم کنیم و بیشتر روی این سه نامزد بحث کنیم

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

VIVA La Maisa

:
    PEP GUARDIOLA, You are Always here

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

PEP's BARCA

5. کاربر روبرو از پست مفید Pouriaf تشکر کرده است .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

داداش علیرضا شما بیا برای من بگو چه طوری میشه جلوی تیمی بازی کرد که همش توپ رو در اختیار داره؟ باید از سانتر های بلند و سرعت بازیکنا برای ضد حمله و چیزایی استفاده کرد که خودت میدونی.توی الکلاسیکو دیماریا نفوذ های خوبی داشت.اوزیل خوب ضد حمله طراحی میکرد.کاکا خوب نفوذ میکرد.بنزما خوب تحرک داشت.ولی رونالدو ندرخشید و در سایه پویول موند.در حالی که په په و مارسلو و دیارا به شدت مسی رو مارک کرده بودن تونست پاس گل اول رو بده و شیرازه رئال رو از هم بپاشه.اصلا عملکرد فردی یک بازیکن ربطی به تیمش نداره.ممکنه تاثیر داشته باشه ولی مطلق نیست.وقتی مسی خوب بازی میکنه بازیکن های دیگه هم بهش جواب میدن البته توی بارسا.ولی توی ارژانتین مسی همون مسی بارساست ولی بازیکنای دیگه نیستن ازش استفاده کنن.نمیشه بد بازی کردن رونالدو در الکلاسیکو رو پای بازیکنای دیگه گذاشت.بهش پاس نمیدادن که میدادن.براش موقعیت نمیساختن که میساختن.کم کاری و ضعف از خودش بود.اینجا تفاوت ها رقم میخوره که بازیکنی مثل مسی بهترین بازیکن همون بازی میشه و رونالدو بدترین بازیکن همون بازی میشه.

7. کاربر روبرو از پست مفید spiderkiller تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط Pouriaf نمایش پست ها
    من قبول دارم رونالدو یه گلزن ماهر و عالی هست و تکنیک های موثر زیادی داره! کاش طرفدار های رئال هم واقعیت اینکه مسی بهترینه رو قبول کنن که بگذریم.

ولی میدونید مشکل از هیچکدوممون نیست، مشکل اینه که وقتی یه بازیکن از وسط میدون همه رو دریبل میکنه، طرفداراش میگن آفرین عجب تکنیکی ولی طرفدار تیم دیگه یا بازیکن دیگه میگه این فقط دریبل میکنه و اصلا پاس نمیده و...! برعکس وقتی یه بازیکن پاس میده و بیشتر روی پاس دادن کار میکنه تا به گل زدن، طرفداراش میگن بابا خیلی باحاله بازی سازه و... و ضد هاش میگن اصلا دریبل بلد نیست و ....

اینجا هم اینجوریه، در یه طرف رونالدوی تکنیکی و در طرفی دیگر مسی که بیشتر روی پاس کار میکنه! نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه... بازیکنی موفق میشه که هردوی این خصوصیات رو به نحو احسن داشته باشه. رونالدو در آپشن دوم خیلی خوب نیست و پاس های خارق العاده مثل مسی نمیده. حالا مسی گفتیم پاس هاش و هماهنگیش با تیم عالیه و از طرفی آپشن دومش هم تکمیله و بهترین دریبل هارو میزنه.

تازه من مطمئنم با پیشرفت دی ماریا در رئال، میتونه موقعیت های زیادی نسبت به جام جهانی 2010 داشته باشه آرژانتین و مسی هم بتونه گل بزنه!

داداش این جمله رو خوندی که نوشم رونالدو یک هافبک و یک مهاجمه کامله؟
    اسم مثلث رئال هم شنیدی؟مثلث برمودای رئال؟
    اوزیل رونالدو بنزما.
    رونالدو از نظر هماهنگی دادن پاس عالیه. بازی های رئال رو دنبال کن ببین رونالدو چه همکاری و چه پاس هایی میده. براش هم فرق نمی کنه با کدوم پا باشه.با هر دوپا عالیه.
    فقط برای شناخت بیشتر رونالدو بازی هاشو نگاه کن

HALA MADRID

9. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    Massimiliano Allegri
    بازیکن محبوب
    paolo maldini
    اسم واقعی شما
    Pedram

ItaliaMilanSS_Tehran

تشکر ها
    2,219
    تشکر شده 1,991 در 373 پست

گرچه جای ابراهیم اویچ خالیه ولی فکر کنم بازم مسی

Milan back to the era Avjt

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Pouria

تشکر ها
    184
    تشکر شده 891 در 207 پست

بارسلونا

آقا سعید با یکی از نظراتت مخالفم.

بارسا یا کل بازیکنان در الکلاسیکو عالی کار کردن.و این دلیل موفقیت مسی در الکلاسیکو هاست.

آیا رئال در الکلاسیکو ها موفق کار کرده در واقع خوب کار کرده منظورم بازیکن ها هستن؟
    مشخصا نه چون هماهنگی کاملو نداشتن.

جام حذفی رو یادته؟رئال عالی بود درسته؟ ودر همون بازی رونالدو بهتر از مسی و بهترین بازیکن زمین بود.

پس تا بازیکنان رئال خوب کار نکنن رونالدو هم نمی تونه مثل مسی در الکلاسیکو ها خوب کار کنه.
    من هم با این جمله شما مخالفم، اون شب رئال با کمال خوش شانسی برد بازیو در دقائق آخر با توجه به اینکه والدز هم نبود خوب معلومه یکی هم شما میبرین!

بذارید توی یه مورد هم راستش رو اعتراف کنم، من خیلی میخوام مسی برنده این افتخار باشه و از نظر تخصصی، باید هم بشه. ولی از ته قلبم میخوام ژاوی ببره اینو، چون دیگه آخرین سال های درخشانشه منظورم اینه که بعد از 5-4 سال دیگه ممکنه حتی به نیمکت بارسا هم بره و ...

پس بهتره این افتخار رو کسب کنه و با خود در این چند سال نگه داره

VIVA La Maisa

:

PEP's BARCA

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Pouria

تشکر ها
    184
    تشکر شده 891 در 207 پست

بارسلونا

داداش این جمله رو خوندی که نوشم رونالدو یک هافبک و یک مهاجمه کامله؟
    اسم مثلث رئال هم شنیدی؟مثلث برمودای رئال؟
    اوزیل رونالدو بنزما.
    رونالدو از نظر هماهنگی دادن پاس عالیه. بازی های رئال رو دنبال کن ببین رونالدو چه همکاری و چه پاس هایی میده. براش هم فرق نمی کنه با کدوم پا باشه.با هر دوپا عالیه.
    فقط برای شناخت بیشتر رونالدو بازی هاشو نگاه کن
    چرا نشنیدم؟ خطرناک ترین مثلث جهانه! من نگفتم که رونالدو پاس کاری نمیکنه، نه اصلا! من دیدم بازی هاشو دیدم همکاریش با بازیکنا رو، ولی خدا وکیلی نمیتونه پاس هایی به خارق العادگی پاس های مسی بده!

VIVA La Maisa

:

PEP's BARCA

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    داداش علیرضا شما بیا برای من بگو چه طوری میشه جلوی تیمی بازی کرد که همش توپ رو در اختیار داره؟ باید از سانتر های بلند و سرعت بازیکنا برای ضد حمله و چیزایی استفاده کرد که خودت میدونی.توی الکلاسیکو دیماریا نفوذ های خوبی داشت.اوزیل خوب ضد حمله طراحی میکرد.کاکا خوب نفوذ میکرد.بنزما خوب تحرک داشت.ولی رونالدو ندرخشید و در سایه پویول موند.در حالی که په په و مارسلو و دیارا به شدت مسی رو مارک کرده بودن تونست پاس گل اول رو بده و شیرازه رئال رو از هم بپاشه.اصلا عملکرد فردی یک بازیکن ربطی به تیمش نداره.ممکنه تاثیر داشته باشه ولی مطلق نیست.وقتی مسی خوب بازی میکنه بازیکن های دیگه هم بهش جواب میدن البته توی بارسا.ولی توی ارژانتین مسی همون مسی بارساست ولی بازیکنای دیگه نیستن ازش استفاده کنن.نمیشه بد بازی کردن رونالدو در الکلاسیکو رو پای بازیکنای دیگه گذاشت.بهش پاس نمیدادن که میدادن.براش موقعیت نمیساختن که میساختن.کم کاری و ضعف از خودش بود.اینجا تفاوت ها رقم میخوره که بازیکنی مثل مسی بهترین بازیکن همون بازی میشه و رونالدو بدترین بازیکن همون بازی میشه.
    دیماریا خوب کار کرد؟ اوزیل خوب کار کرد؟ تو الکلاسیکو هیچکس در واقع ریده بودن غیر از کاسیاس.
    تا هافبک ها عالی نباشن مهاجم خوب نیست درسته رونالدو 2موقیعت 100 گل خراب کرد که اونم دلیل خاص خودشو داشت.

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 12-20-2011 در ساعت 00:07

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط pouriaf نمایش پست ها
    من هم با این جمله شما مخالفم، اون شب رئال با کمال خوش شانسی برد بازیو در دقائق آخر با توجه به اینکه والدز هم نبود خوب معلومه یکی هم شما میبرین!

بذارید توی یه مورد هم راستش رو اعتراف کنم، من خیلی میخوام مسی برنده این افتخار باشه و از نظر تخصصی، باید هم بشه. ولی از ته قلبم میخوام ژاوی ببره اینو، چون دیگه آخرین سال های درخشانشه منظورم اینه که بعد از 5-4 سال دیگه ممکنه حتی به نیمکت بارسا هم بره و ...

پس بهتره این افتخار رو کسب کنه و با خود در این چند سال نگه داره
    منم با شما مخالفم.
    رئال با کمال خوب بازی کردن در نهایت برد 3 تک به تک داشت که 2تاشو آدبایور خراب کرد.
    والدز که از پینتو بدتره خیلی بد سوتی میده.تو این چند سال که من دروازه بانی والدزو دیدم فقط در سوپرکاپ در برنابئو خوب کار کرد.

HALA MADRID

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط Pouriaf نمایش پست ها
    چرا نشنیدم؟ خطرناک ترین مثلث جهانه! من نگفتم که رونالدو پاس کاری نمیکنه، نه اصلا! من دیدم بازی هاشو دیدم همکاریش با بازیکنا رو، ولی خدا وکیلی نمیتونه پاس هایی به خارق العادگی پاس های مسی بده!
    درسته.
    مسی تقریبا در هر بازی اون پاس ها رو میده.رونالدو هم اون موقیعت براش پیش نمیاد چون کنار بازی می کنه تخصص کنار هست.
    ولی به جاش شوت های وحشتناکی می زنه

HALA MADRID

صفحه 6 از 11 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)