اسپانیا قهرمان میشه به یک دلیل : اتحاد تیمی
اسپانیا
هلند
آلمان
ایتالیا
فرانسه
پرتغال
انگلیس
سایر تیم ها
اسپانیا قهرمان میشه به یک دلیل : اتحاد تیمی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
در جواب همه نظرات دوستان:
داداش داويد سينا خدايي بازيكنهاي اسپانيا متحد هستند؟نه اينطور نيست! كاتالان ها تو جام جهاني حتي حاضر نشدند سرود اسپانيا رو بخونند و بعد از پايان بازي فينال پرچم كاتالان رو تو زمين دور ميدادند! با تشديد رقابت رئال و بارسا و مشكلاتي كه بين بازيكنان اين دو تيم پيش اومده تفرقه بين بازيكنان اسپانيا بيشتر از قبل شده و اين ميتونه كمر تيم رو بشكنه!
اما در هر صورت اسپانيا از لحاظ مهره و مربي بهترين تيم حال حاضر جهانه و كسي نميتونه اينو انكار كنه!
در ادامه بايد بگم هلند واقعا تيم خوبيه و نميشه عملكرد فوق العادشو تو مقدماتي يورو نديده گرفت! به نظر من تيم هلند كاملا آماده رقابت با اسپانيا و ديگر قدرت هاي اروپاس و يكي از مدعيان قهرمانيه.
آلمان امسال يه جور ديگه فوتبال بازي ميكنه! بازيكن هاي جووني كه تو اين تيم هستند از تكنيك بيشتري نسبت به بازيكنهاي قبلي آلمان برخوردارند و بازي ْآلمان تركيبي از يه بازي منظم , تكنيكي و تاكتيكي شده.
به نظر من اين سه تيم شانس اول قهرماني هستند.
اما منم به نوبه خودم به عشقم پرتغال راي دادم و با اين كه قبول دارم شانس كمي واسه قهرماني داره ولي بازم به اين تيم اميد دارم
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
به نظر من شانس اول قهرمانی المانه به چند دلیل
اول اینکه تمام بازیکناش امادن
دوم تو این چند بازی اخیر دوستانه و مقدماتی خودشو نشون داد
سوم تو تمام بازی هاش داره با یه ترکیب ثابت بازی میکنه و از نظر تاکتیکی هم در سطح بالاییه
ولی تیمای دیگه رو بگم که مثل اسپانیا اون طراوت همیشگی تو بازیش دیده نمیشه و نمیشه گفت شانس اول قهرمانیه
و تیمایی مثل پرتغال و ایتالیا که تو این دو سال جون گرفتن و تمام بازیکناشونو ریکاوری کردن خیلی روحیهبالایی دارن و میتونن با تیمایی مثل المان و اسپانیا ضربه بزنن
حالا هی بگید اسپانیا // المان
اخر میبینید قهرمان کیه
اسپانیا قهرمان میشه .......... خدا میدونه که حقشه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
صد در صد پرتغال قهرمانه
خوب معلومه دیگه.
آلمان قدرتمندانه قهرمان خواهد شد.........
![]()
من که میگم هلند قهرمان میشه . المان و اسپانیا هم دوم و سوم میشن
از طرفی بهترین تیم از نظر تاکتیک و تکنیک اسپانیا میتونه باشه ولی چون مهاجم درست و حسابی نخواهد داشت (هم ویا رفت، همم تورس اونجوری خراب بازی میکنه!)، از یه طرفی هم آلمان خیلی خوب حمله میکنه ولی توی دفاع کردن و تکنیک خیلی خوب نیست!
با این وضع به احتمال زیاد آلمان میشه...
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
بدشانسی تنها عاملیه که می تونه جلوی قهرمانی آلمان روبگیره.از هرنظرکه بررسی کنیم این تیم بهترینه
هوادارای متعصب آلمان حتما به dfb.ir یه سری بزنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)