به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
فرستنده شکیبا در تاريخ ۲۸ تیر ۱۳۹۰ (۸:۱۲) (149 بار خوانده شده)
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: شکیبا رهنما / FCBarcelona.ir
روز دوشنبه - مصادف با پنجاهمین روز از پیروزی بزرگ در فینال ومبلی - تمرینات بارسا دوباره آغاز شد. در این مدت٬ سه بازیکن قراردادها خود را تمدید کرده و پنج بازیکن قهرمان زیر 21 ساله های اروپا شده اند.
برای بیشتر بازیکنان٬ تعطیلات تابستانی خوبی پس از قهرمانی سه گانه (لیگ قهرمانان اروپا٬ لالیگا و سوپر کاپ اسپانیا) سپری شده است. تنها بازیکنانی که در کوپا آمریکا بازی می کرده اند و پنج بازیکن اسپانیایی که در رقابت های زیر 21 ساله های اروپا مشغول بوده اند٬ تعطیلات بلند مدتی نداشته اند.
3 تمدید قرارداد مهم
با این که هنوز باشگاه مهره ی جدیدی خریداری نکرده است٬ سه تن از مهم ترین بازیکنان تیم بزرگسالان حضور خود را برای سه سال دیگر در باشگاه تضمین کردند. نخست تیاگو با رییس باشگاه برای حضور خود تا سال 2015 به توافق رسید. چند روز بعد٬ ارتقا فونتاس به تیم اول اعلام شد. و در نهایت٬ پدرو رودریگز قرار داد خود را تا سال 2016 با باشگاه تمدید کرد. ویکتور سانچز و کاسرس که به طور قرضی به دیگر تیم ها پیوسته بودند٬ بالاخره بارسا را ترک گفتند در حال که هنریکه به طور قرضی به پالمیراس ملحق شد.
راز باش
ولي فاش نشدني!
فرستنده مهبد در تاريخ ۲۸ تیر ۱۳۹۰ (۱۷:۰۰) (158 بار خوانده شده)
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: مهبد مرتضوی / FCBarcelona.ir
حتی بهترین بازیكن جهان هم نتوانست در دیداری كه در وقت قانونی 1-1 مساوی شد و در ضربات پنالتی 5-4 به سود ارگوئه به اتمام رسید، آرژانتین را از حذف نجات دهد.
پنالتی از دست رفته كارلوس توز آنها را از تورنمنت حذف كرد، در این دیدار هر دو تیم 10 نفره شده بودند و مسی بازو بند كاپیتانی را بعد از اخراج سخت گیرانه ماسكرانو، دیگر ستاره بارسا که در دقیقه 86 کارت دوم را گرفت، بر بازو داشت. جنبه مثبت قضیه برای بارسا این است كه مسی، ماسكرانو و میلیتو یك هفته قبل از موعد مقرر (اگر آرژانتین طبق انتظار به فینال می رسید) بر می گردند.
رهبری مسی
پس از دریافت گلی زودهنگام که توسط دیگو پرز به ثمر رسید، مسی باردیگر توانست با استفاده از ضربه آزاد به دست آمده برای دیگو فورلان، به بازی بازگرداند. استعداد بازیکن بارسایی، شخصیت دهی و رهبری او در بازی کلید بازگشت آرژانتین به بازی بود.
راز باش
ولي فاش نشدني!
عادت ندارم کپی پیست کنم اما پسر رئیس اودینزه نزدیک شدن به پایان مذاکرات رو برای انتقال الکسیس با قیمت پایه ی 27 میلیون تایید کردهتا پایان هفته دیگه ابی اناری میشه
داداش منافق معنی بدی داره. و تهمت زدن بزرگترین گناهه.کسی که تو زندگیش فقط کار خوب کنه اما فقط یک بار به کسی تهمت بزنه به بهشت نمیره. جز اینکه قبل از مرگ رضایت شخصی را که بهش تهمت زده را بگیرد.
من نمی دونم منظورت به کی بود ولی این کار خوب نیست.
من شدم خوزه مورینیو. هرچی بگم میره توکانون توجهات و اگه توهین باشه مدیر کل سایت یقیه ی منومی گیره و حتی هشدار میده درصورت تکرار از سایت اخراجی.
ولی بعضی ها هر حرفی بزنند چون تو کانون توجهان نیستند حرفشان میره زیر سایه ی حرف های من و کسی متوجه نمیشه حالا هرچه قدرهم آن حرف بد باشه کسی به آن ها هشدار نمیده.مثل این آقا که انوقدر بهش تذکر ندادند که دور برمیداره و میاد بعضی از کاربران را منافق می خونه.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
جدیدترین خبر !!!!!!!!!!!!
سایت رسمی باشگاه بارسلونا خبر پیوستن سانچس به بارسلونا رو اعلام کرد !!!!!!!!!!!
به همه اب اناری ها تبریک میگم !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
ویرایش توسط David Sina : 07-22-2011 در ساعت 00:42
باشه بی معرفت ! حالا دیگه ................ دور برداشتن کار وسایل نقلیه است ! در ضمن مدیر سایت به منم هشدار داده !!! منظور از منافق اونی که شما فکر میکنی نیست !!! به شما هم ربطی نداره !!!
شما که ادعای مسلمونی داری و میخوای بری بهشت خوب نیست کنایه بزنی و حرفی که دربارش اطلاعی نداره بزنی !!!مفهوم شد ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جرارد پیکه مدافع 24 ساله بارسلونا امیدوار است تا تیمش موفقیتهای بیشتری را کسب کند. این درحالی است که کاتالونیایی ها درحال حاضر خود را برای رویارویی با رئال مادرید در سوپرکاپ اسپانیا که ماه آینده میلادی برگزار خواهد شد آماده می کنند.پیکه در صحبتهایی از انگیزه های بالای تیمش برای کسب جام قهرمانی گفته و امیدوار است تا بار دیگر شاهد اقتدار بارسلونا مقابل رئال باشیم.با وجود این انگیزه های فراوان پیکه به خوبی می داند که غلبه بر رئال کار آسانی نخواهد بود . مدافع جوان بارسا به اسپورت گفت:« در ابتدا دو بازی سخت در سوپرکاپ درمقابل رئال و پورتو پیش رو خواهیم داشت که می خواهیم در این بازیها به پیروزی برسیم. چرا که خیلی خوب می شود که این دو جام را به جامهای حاضر در موزه باشگاهمان اضافه کنیم.»پیکه ادامه داد:« بعد از آن رقابتهای لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و کوپا دل ری و همچنین رقابتهای مقدماتی یورو با تیم ملی اسپانیا آغاز می شود. هر زمان که ما وارد زمین می شویم تک تک بازیکنان نهایت تلاشمان را برای موفقیت تیم به کار می گیریم و پپ گواردیولا ما را در همین مسیر هدایت می کند. ماهمیشه به همین ترتیب بازی می کنیم.»بارسلونا و رئال مادرید در دودیدار رفت و برگشت در ماه آگوست و در سوپرکاپ اسپانیا مقابل هم قرار خواهند گرفت
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
انتقال بویان کرکیچ به رم با مبلغ 12 ملیون تایید شد شرط بازگشت با مبلغ 13 ملیون در پایان سال 2012 هم در قرارداد ذکر شده.اینو میگن یک انتقال موفق چون تا دو فصل دیگه مسلما ارزشش بیشتر از این حرفاست
د لائورنتیس در صحبتهایی اعلام کرد که مسی باید تیم ملی کشورش را بایکوت کند
![]()
سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا، تشبیه به یک احمق شده است و متهم به این شده که خودش را در رقابتهای کوپا آمه ریکا بی ابرو کرداین صحبتهای آئورلیو د لائورنتیس ، رئیس باشگاه ناپولی است که معتقد است که تورنمنت ها برای حضور بازیکنان جوان است تا مهارتهایشان را نشان دهند و برای جا افتادن ستاره ها نیست.
رئیس باشگاه ناپولی درحالی این صحبتهارا به زبان آورده که چند روز پپیش به اروگوئه ای ها هشدار داده بود که اگر ریسک مصدومیت ادینسون کاوانی ادامه یابد، علیه تیم ملی اروگوئه شکایت خواهد کرد.د لائورنتیس به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« اگر من جای مسی بودم، می گفتم که به کوپا آمه ریکا نمی آیم. مرا به دادگاه ببرید، محرومم کنید ولی نمی آیم تا خودم را بی آبرو کنم، چون من بازیکن بزرگی هستم. من برای بارسلونا بازی می کنم و برای بازی کردن در کنار عده ای احمق که نمی دانند چطور در کنار من بازی کنند، نمی آیم.
رئیس باشگاه ناپولی ادامه داد:« مسی یک احمق است که با حضور در کوپا آمه ریکا خودش را بی آبرو کرد و اشتباه بزرگی هم انجام داد.»آرژانتین یکی از مدعیان قهرمانی در کوپا آمه ریکا بود ولی میزبان این رقابتها درمرحله یک چهارم پایانی کوپا آمه ریکا از گردونه این رقابتها حذف شدند و سرخیو باتیستا اکنون به باد انتقاد گرفته شده است.رئیس باشگاه ناپولی ادامه داد:« چطور یک بازیکنی که بایک سیستم خاص بازی می کند، می تواند به سبک بازی دیگری تطبیق پیدا کند و با سیستم و بازیکنان دیگری که با آنها آشنایی زیادی ندارد، آن هم در یک بازه کوتاه زمانی بازی کند؟ من مخالف این هستم.»
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)