به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم
هفته اول لیگ برتر
ورزشگاه سنت جیمزز پارک - شنبه 13 آگوست 2011 ساعت 21:00
Newcastle 0 - 0 Arsenal
----------------------------------------------------------------
گزارش بازینیمه اول بازی :پس از مدتها انتظار بازی اول فصل در مقابل تیم نیوکاسل آغاز شد و ترکیب نه چندان اشنای همیشگی آرسنال وارد چمن های ورزشگاه سنت جیمزز پارک شد تا فصل دیگری را در تاریخ رقم بزند.
بازی با تاخیر چند دقیقه آغاز شد ، اتفاقی که در لیگ برتر انگلستان معمول نیست. همان دقیقه یک بازی بود که همچون بازی فصل پیش تیم آرسنال در دقیقه یک بازی توسط بازیکن تازه واردش (جروینیو) به گل برسد. آرشاوین با دید بسیار خوبش پاسی را برای جروینیو فرستاد که او با کم دقتی و از دست دادن زمان ، موقعیت خطرناک را از دست داد که رمسی توپ را در بیرون محوط برای روسیچکی آماده کرد که ضربه ی بغل پای او با فاصله بسیار کمی به بیرون رفت.
در دقیقه 8 بازی اما، این توماس ورمالن بود که خودش را به رخ آمیوبی کشید. در یک مصاف تک به تک او کاملا این بازیکن را به اصطلاح قورت داد !!...کاری که تخصص خود ورمالن است.
تیم آرسنال در ادامه ی روند بازی با حرکت زیبا،چرخش ها و پاس های بیرون پای توماس روسیچکی که در این بازی نشان داده شد حق او بیشتر از این ها بوده است تیم نیوکاسل را وادار به عقب نشینی کرد. در این میان نباید از کیفیت بسیار خوب بازی آرون رمسی و جروینیو و علی الخصوص حرکات تدافعی سانگ چشم پوشی کرد.
در دقیقه 16 بازی آمار تلویزیونی گوایای همه چیز بود که آرسنال 61 درصد بازی را در اختیار داشت. در دقیقه 17 بازی تیم آرسنال باز هم از سمت راست با حرکت جروینیو صاحب موقعیت شد که او در گوشه ی راست محوطه جریمه توپ را به صورت زمینی برای رابین به درون محوطه شش قدم فرستاد که دفاع تیم نیوکاسل با دفع اشتباه توپ را در چند قدمی رابین قرار داد اما ضربه ی رابین با پای غیر تخصصی اَش به دفاع برخورد کرد و به کرنر رفت.
در دقیقه 26 بازی تیم آرسنال با تجمع در میانه زمین به خوبی یک توپ ربایی توسط ونپرسی و آرشاوین داشت که آرشاوین و جروینیو تنها در مقابل کودیچینی قرار داشتند اما آرشاوین عجبه کرده و خیلی زود پاسش را فرستاد که کودیچینی توپ را به بیرون فرستاد.
در دقیقه 30 بازی اما با کرنری که توماس روسیچکی فرستاد کوسیلنی بالای دستهای دروازه بان تیم نیوکاسل توپ را به سمت چهار چوب فرستاد که دفاع تیم نیوکاسل از روی خط توپ را بیرون کشید. تیم آرسنال بازی قابل قبولی را در ادامه داد و توانست تیم نیوکاسل را در زمین خودش نگه دارد
آخرین موقعیت تیم آرسنال در دقیقه 43 بود که پاس چیپ آرشاوین به سبک فابرگاس برای رابین ونپرسی از پشت دفاع به او رسید اما دفاع تیم نیوکاسل با خطا !!!!! اجازه حرکت را به رابین نداد اما قصه ی غصه های داوری همچنان ادامه دارد.
در پایان نیمه اول بازی می توان گفت جروینیو بهترین بازیکن تهاجمی تیم ارسنال بود که متاسفانه در تمام کنندگی کمی مشکل دارد .مسلما در بازی های آینده بهتر خواهد شد. گیبز جای نگرانی برای کسی ایجاد نکرده است و خیلی خوب با شرایط کنار آمده. چزنی با طراوت و قد و بالای خوبش به خوبی در درون دروازه رهبری میکند و اما ، چه می کنه این ورمالن !!! ورمالن در کنار کوسیلنی حقیقتا خیال تیم را راحت کرده اند.نیمه دوم بازی:بازی دو تیم در نیمه دوم در شرایطی شروع شد که انتظار می رفت بازی جذاب تری نسبت به نیمه اول دیده شود ، اتفاقی که هرگز رخ نداد. در دقیقه 54 بازی بود که تیم آرسنال از سمت راست محوطه جریمه تیم نیوکاسل صاحب موقعیت شد و رابین ونپرسی پشت توپ ایستاد.او ضربه ی استادانه ای را به توپ زد که توچ دقیقآ روی سقف دروازه فرود آمد. کارگردان تلویزیونی با نمایش چهره ی هواداران نیوکاسل نشان داد که چقدر از به ثمر نرسیدن این توپ خشنود شدند. در دقیقه 59 بازی سانگ توپ را با قدرت از جوئی بارتون گرفت اما شیطنت کرد و روی پای او لگد گرفت ، اتفاقی که از دید تمامی داوران دور ماند و مسلما جریمه ای را از سوی اتحادیه در بر خواهد داشت. در دقیقه 63 بازی از جمله معدود حرکتهای تیم آرسنال بود که رابین پشت به محوطه قرار داشت و با دید خوب ، توپ را برای آرون که از کنارش در حال حرکت بود فرستاد و او به خوبی تئو را دید که در گوشه محوطه ایستاده است بود دید اما تئو ضربه اش را درست در دستان دروازه بان تیم نیوکاسل قرار داد.
در دقیقه 75 بازی جروینیو در درون محوطه سر توپی زد که تیونه به راحتی روی او خطا کرد ، داور حرکت را خطا نگرفت ، جوئی بارتون به بالای سر جروینیو آمد و پیراهن او را گرفت و او را از زمین کند و به بالا آورد، در گیری بالا گرفت و جروینیو ضربه ای را انگشتانش به صورت بارتون وارد کرد اما بارتون خودش را به زمین انداخت ، داور بازی جروینیو را از زمین اخراج کرد و به بارتون کارت زرد داد !!!!!!!!!
در ادامه بازی تیم آرسنال تحت فشار قرار گرفت و توانست با هنرنمایی های ورمالن و کوسیلنی از زیر این فشار با سربلندی بیرون بیاید .نکات حاشیه ای بازی:
- در این دیدار چهار بازیکن کارت زرد و یک بازیکن کارت قرمز دریافت کردند.
- جروینیو نودمین بازیکنی است که در اولین بازی خودش در لیگ برتر اخراج می شود.
- شاید زیباترین جمله را در مورد اخراج جروینیو جک ویلشر گفته باشد
" That is not football! I am pretty sure abu diaby got sent off for that last year!
"این فوتبال نیست. من کاملا مطمئنم که آبو دیابی فصل پیش به دلیل همین خطا از زمین بازی اخراج شد.- فصل گذشته ، کوسیلنی هم در اولین بازی خودش برای آرسنال از زمین بازی اخراج شدآرسنال با این تساوی در مکان هفتم جدول قرار گرفت.-[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
ویرایش توسط GOLL : 08-14-2011 در ساعت 00:21
مصاحبه آرسن ونگر پس از تساوی در خانه نیوکاسل...
درباره نظر شما از کارت قرمز جروینیو...
من فکر می کنم این صحنه یا برای دو طرف کارت قرمز داشت و یا دو کارت زرد و نه یک کارت قرمز و یک زرد .
درباره حرکت جوی بارتون در این صحنه...
ارتباطی بین این صحنه اخراج و اخراج فصل گذشته دیابی وجود دارد . او در هر دو صحنه این دو بازی با کارت زرد گریخت .
درباره اینکه صحنه پنالتی بود یا نه...
نمی دانم . به اندازه کافی برای دیدن آن نزدیک نبودم و باید آن را دوباره ببینم .
درباره عملکرد آرسنال...
فکر می کنم ما عملکرد محکمی داشتیم و بازی را در کنترل داشتیم . نیوکاسل بیشتر تساوی فصل گذشته را در ذهن داشت . آن ها سعی داشتند تا گلی دریافت نکنند و به خوبی دفاع کردند و این برای ما بسیار سخت بود چرا که ما برابر تیمی که کاملا در دفاع تمرکز داشت بازی کردیم . ما چیز هایی از دست داده بودیم . متاسفانه ما در یک سوم پایانی چیز هایی مثل سرعت در پاسکاریمان را از دست داده بودیم اما مجموعا عملکرد خوبی داشتیم . من صحنه ای که موقعیت گلی به نیوکاسل داده باشیم را به خاطر ندارم و می توان بابت این مسئله در این بازی خارج خانه به تیم تبریک گفت .
درباره واکنش بازیکنانتان...
ما تلاش می کنیم که فوتبال بازی کنیم و اگر امروز ما را تماشا کنید می توانید این مسئله را ببینید . روی هم رفته احساس می کنم بسیار سخت تنبیه شدیم . ما سعی کردیم بازی کنیم و برخی مواقع تحت تاثیر واقع می شدیم . باید سعی کینم این را کنترل کنیم . اگر در منطقه ای برای بهبود آن باشیم پس این درست است . از امروز خود درس گرفتیم .
درباره عملکرد کوشلنی و ورمائلن...
اگر امروز ما گلی دریافت می کردیم برابر بمباران اینکه چرا خریدی در دفاع نداشتم قرار می گرفتم . آن ها امروز مورد تقدیر باید قرار بگیرند .
درباره اینکه آیا شما فعالیت دیگری در نقل و انتقالات خواهید داشت...
من برابر خرج کردن پول نیستم و در صورت توانایی بازیکنی برای بهبود ترکیب کنونی مشکلی با آن ندارم . ما ترکیب بزرگی در اختیار داریم و اگر برخی از بازیکنان تیم را ترک کنند تلاش می کنیم تا بازیکنانی به تیم بیاوریم . ما درخواست کیفیت بالایی داریم و از خرج کردن پول نمی ترسیم .
درباره روابط هواداران با بازیکنان...
این مهم است که علاقه مندی بین هواداران و بازیکنان وجود دارد . بازیکنان تعهد خود را برای اینکه شایسته حمایت هواداران هستند را نشان می دهند . در 15 سال اخیر کیفیت بازیکنانی که من برای باشگاه خریدم را نگاه کنید .
درباره وضعیت فابرگاس و نصری...
ما در دو جبهه هستیم . در حال حاضر آن ها بازیکنان باشگاه فوتبال آرسنال هستند.
درباره تمایل منچستر سیتی برای نصری...
علاقه ای برای اظهار نظر درباره آن ندارم . ما شما را با خبر خواهیم کرد .
لعنت به باعث و بانی این بغض
![]()
سایت گل - آرسن ونگر سرمربی آرسنال از اینکه سسک فابرگاس این تیم را به مقصد بارسلونا ترک کرده ناراحت است.توپچی ها در سال 2003 فابرگاس را از بارسلونا وقتی تنها 16 سال داشت به خدمت گرفتند و او را به یکی از بازیکنان بزرگ فوتبال اروپا تبدیل کردند. او از سال 2008 کاپیتان آرسنال شد و یکی از محبوبترین بازیکنان این تیم نزد هواداران شد.اما بعد از 8 سال او بار دیگر به بارسلونا بازگشت تا برای این تیم بازی کند. او قراردادی 5 ساله با این باشگاه اسپانیایی به امضا رساند.اکنون ونگر که یکی از بهترین بازیکنان خود را از دست داده از رفتن فابرگاس ناراحت است.ونگر می گوید:" ما یک بازیکن کلاس جهانی خود را از دست دادیم. از این بابت ناراحتم. اما تلاش زیادی برای حفظ او کردم.""در نهایت به میل و علاقه او احترام گذاشتیم.""آرسنال 125 سال قدمت دارد و بازیکنان بزرگی آن را ترک کرده اند اما باشگاه به کار خود ادامه داده است. ما می خواهیم همین اصل را نشان دهیم که آرسنال با قدرت و صلابت به کار خود ادامه خواهد داد."
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
بنتنر میتواند بازی کند!
علیرغم احتمال جدایی بنتنر ونگر در مصاحبه ای اعلام کرد شاید بنتنر در بازی فردا شب به میدان برود...
بنتنر در تمام طول تابستان به درهای خروجی باشگاه نزدیک بود، همراه با تیم به تور آسیایی نرفت و در هیچ کدام از بازیهای تدارکاتی تیم هم به میدان نرفت، اما ونگر اعلام کرد اگر باشگاه مناسبی پیدا شود اجازه خروج وی را خواهد داد.
این مهاجم 23 ساله دانمارکی که هفته گذشته در جریان بازیهای ملی در مصاحبه ای در دانمارک اعلام کرده بود حتما از آرسنال جدا می شود شانس این را دارد که سه شنبه شب در لیگ قهرمانان برای آرسنال به میدان برود.
ونگر در مصاحبه ای راجع به نیکلاس گفت:
"او در مصاحبه اش گفت که آرسنال را ترک کرده ولی من چک کردم و او به هیچ وجه نرفته است!
من به او قول داده ام اگر باشگاه مناسبی را پیدا کند اجازه خروجش را می دهم و آن هیچ تغییری نکرده است چون وقتی من قولی می دهم به آن عمل می کنم.
اما اگر او فرصت مناسبی برای خروج از تیم پیدا نکند می ماند و مثل بقیه برای جایگاهش مبارزه خواهد کرد. او در تمرینات سر حال به نظر می رسد."
هروقت گواردیولا و مورینیو تونستن با بازیکنای دو سه فصل اخیر ارسنال هرسال جزو بیگ فور بمونند و یقیه تیمهای بزرگ رو بگیرند و شانس قهرمانی بشند بعدش میتونن ادعا بزرگترین مربی هستند
رابین فن پرسی آماده ی دریافت بازوبند کاپیتانی آرسنال استمهاجم هلندی آرسنال برای سسک فابرگاس که در هفته ی گذشته به بارسلونا پیوست آرزوی موفقیت کرده است ... آرسنال در اولین بازی پس از خروج فابرگاس به مصاف اودینزه خواهد رفت ، اما رابین نمی تواند در این بازی تیمش را همراهی کندفن پرسی هفت سال در ارسنال حضور داشته و به دوران اوج خود نزدیک شده است ...ملی پوش هلندی در این باشگاه رشد کرده و حالا پذیرای مسئولیتی جدید به نام کاپیتانی است .رابین در گفتگو با سایت رسمی باشگاه :" به عنوان کاپیتان شما نماینده ی یک باشگاه خواهید بود و من برای این مسئولیت آماده ام...من بیش از 10 سال در این فوتبال بوده ام و با مسائل مربوط به آن آشنایی دارم "" زمانی که 18 ساله بودم یک الگوی مشخص نداشتم .. هر روز چیزی وجود داشت که من را متعجب کند ...زمانی که به تمرین می رفتم یا بازی داشتیم ، هر روز در نوع خود یک سورپرایز برای من بود ...واکنش مردم پس از بازی ، هواداران ، رسانه ها ...همه ی اینها برای من شگفت انگیز بود...ولی من فقط به بازی فوتبال فکر می کردم "" اما حالا می دانم اوضاع از چه قرار است و از عواقب هر کاری آگاهم ...کاملا حس خوبی دارم ..احساس پختگی می کنم ...بنابراین آماده ی پذیرفتن این مسئولیت هستم ...می دانم هر بازیکنی نشان دهنده ی باشگاه خود است ...هر کجا که باشد..حالا زمان آن فرا رسیده که با این مسائل دست و پنجه نرم کنم... می دانم باید چه عملکردی داشته باشم و از جایگاه خود با خبرم "" شما همیشه باید تلاش کنید تا احترام خود را نشان دهید...این چیزی است که همه ی انسان ها باید در زندگی خود داشته باشند ...خوش رفتار و مودب بودن با مردم ...همین چیز های جزئی..مثلا اینکه در خیابان یک دقیقه از وقتتان را به مردمی که از کنارتان می گذرند اختصاص دهید .. احترامتان را به آنها نشان دهید ...و با اصول و مرام خود زندگی کنید.. "
هروقت گواردیولا و مورینیو تونستن با بازیکنای دو سه فصل اخیر ارسنال هرسال جزو بیگ فور بمونند و یقیه تیمهای بزرگ رو بگیرند و شانس قهرمانی بشند بعدش میتونن ادعا بزرگترین مربی هستند
پيروزی شيرين توپچی ها در يك بازی سخت و نفس گير....در اين بازي كه راس ساعت 23 :15 دقيقه به وقت تهران در ورزشگاه امارات آغاز شد ، آرسنال بازي را بسيار طوفاني شروع كرد و توانست تنها پس از گذشت 4 دقيقه با ضربه دقيق تئو والكات بر روي پاس رمزي دروازه اودينزه را فرو بريزد تا توپچي ها ادامه بازي را با آرامش بيشتري دنبال كنند.
آرسنال در مجموع نيمه اول بازي را تحت كنترل خود داشت ولي نتوانست موقعيت هاي چنداني را خلق كند . اودينزه نيز در لحظاتي بسيار خطرناك ظاهر شد و توانست دروازه آرسنال را با خطراتي جدي تهديد كند. مهم ترين آنها ضد حمله سريع اي بود كه آرمرو توانست با ژسني در موقعيت تك به تك قرار بگيرد كه با عكس العمل عالي ژسني دروازه آرسنال بسته ماند. آنتنيو دي ناتاله نيز از روي ضربه ايستگاهي تير دروازه آرسنال را به لرزه درآورد.
نيمه دوم بازي با يك تعويض براي آرسنال آغاز شد و طي آن كايرن گيبز مصدوم از بازي خارج و يهوهان جورو به جاي وي وارد ميدان شد اما تنها پس از گشذت 10 دقيقه يوهان جورو نيز مصدوم وي تعويض دوم آرسنال نيز با حضور كارل جنكينسون جوان به جاي وي صورت گرفت. اودينزه توانست در نيمه دوم بازي را تحت كنترل خود بگيرد و موقعيت هايي را نيز به روي دروازه آرسنال ايجاد كرد كه با هوشياري مدافعين و ژسني دروازه آرسنال تا پايان بازي بسته ماند و آرسنال توانست در دومين بازي خود در فصل جديد دومين كلين شيت پياپي خود را ثبت كند. ضمنا در انتهاي بازي نيز تئو والكات بر روي يك ضد حمله صاحب موقعيت شد كه ضربه فني وي با عكس العمل هندانوويچ دروازبان اودينزه راهي كرنر شد.
بدين ترتيب آرسنال توانست در روزي كه تعدادي از بازيكنان كليدي خود را از جمله سمير نصري ، رابين ون پرسي و جك ويلشر را در اختيار نداشت توانست نتيجه قابل قبولي را كسب كند. ضمن اينكه آرسن ونگر نيز در اين بازي به دليل محروميت از روي سكوها نظاره گر بازي بود.
سانگ هم محروم شد
بیانیه ی جدید fa ...اتحادیه ی فوتبال انگلستان بیانیه ی زیر را منتشر ساختالکس سانگ پس از پذیرفتن اتهام رفتار خشونت آمیز سه جلسه از همراهی تیمش محروم شداین اتهام به 13 اگوست باز می گردد...جایی که آرسنال در اولین بازی خود در لیگ جزیره به مصاف نیوکاسل رفته بودبه خاطر داشته باشید که سانگ برای بازی با لیورپول و سوانسی در خانه و منچستر در اولدترا فورد غایب خواهد بوداین محرومیت مختص بازی های داخل انگلستان است و سانگ ، چهارشنبه شب در بازی برگشت دور حذفی لیگ قهرمانان در برابر اودینزه در دسترس خواهد بود و شرایط بازی را داراست
فابرگاس: آرسنال با ویلشر و رمسی می تواند آینده درخشانی داشته باشد
کاپیتان سابق آرسنال تاکید کرد که با داشتن دو ستاره جوان انگلیسی، توپچی ها می توانند دوران جدیدی را تجربه کنند
Cesc Fabregas - Barcelona (Getty)
سایت گل- سسک فابرگاس، کاپیتان سابق آرسنال، به هواداران این تیم اطمینان داد که آینده این تیم با توجه به در اختیار داشتن ستاره های جوانی مانند جک ویلشر و آرون رمسی درخشان خواهد بود.
فابرگاس روز گذشته سرانجام راهی بارسا شد تا رویای حضورش در نوکمپ تحقق پیدا کند.
اما با جدایی او، مطمئنا هواداران آرسنال بیش از پیش از موفقیت تیم شان ناامید خواهند شد اما او تاکید کرد که با داشتن دو ستاره جوان انگلیسی، توپچی ها می توانند دوران جدیدی را تجربه کنند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من سه سال است که بازی های آرون را می بینم و جک هم دو سال و نیم در کنار تیم بود. جک می تواند در چند سال آینده کاپیتان تیم ملی انگلیس شود. در این مسئله تردیدی نیست.
لازم نیست جادوگر باشید تا از توانایی های او آگاه شوید. او می تواند ستاره آینده باشگاه باشد.
آرون هم بازیکن فوق العاده ای است و می تواند بهتر هم شود. او به یکی از بازیکنان اصلی آرسنال تبدیل خواهد شد. جک و آرون آینده باشگاه آرسنال هستند و می توانند عالی کار کنند زیرا آنها بازیکنانی مبارزه جو و پیروز هستند. آنها می توانند برای این باشگاه فوق العاده باشند."
سمیر نصری: هواداران آرسنال به من بی احترامی کردند
شایعاتی زیادی در مورد پیوستن این هافبک فرانسوی به منچسترسیتی منتشر شده و به همین دلیل، هواداران خشمگین توپچی ها علیه او شعار دادند
Getty
سایت گل- سمیر نصری، بازیکن فرانسوی آرسنال، از اینکه هواداران این تیم در دیدار مقابل نیوکاسل علیه او شعار دادند، ابراز ناراحتی کرد.
شایعاتی زیادی در مورد پیوستن این هافبک فرانسوی به منچسترسیتی منتشر شده و به همین دلیل، علی رغم اینکه او در دیدار مقابل نیوکاسل به میدان نرفت، هواداران خشمگین توپچی ها علیه او شعار دادند.
نصری در صفحه توئیترش نوشت:" من شعارهایی که هواداران در دیدار مقابل نیوکاسل می خواندند را شنیدم. این وافعا بی احترامی بود زیرا من هنوز بازیکن آرسنال هستم."
قرارداد نصری با آرسنال در تابستان 2012 به پایان می رسد و او تاکنون حاضر به تمدید قراردادش نشده است. گفته می شود باشگاه منچسترسیتی آماده است تا با انتقالی 20 میلیون پوندی او را به خدمت بگیرد.
فابرگاس: ونگر بهترین است
سسک فابرگاس هافبک جدید بارسلونا اعلام کرد پس از جدایی از آرسنال هم رابطه خود با ونگر را حفظ می کند...
سسک روز دوشنبه با قراردادی 5 ساله و مبلغی حدود 35 میلیون پوند به بارسا پیوست، قصه طولانی رفتن فابرگاس به بارسلونا با این قرارداد به پایان رسید و سسک هم از این قضیه خوشحال است اما معتقد است این قضیه باعث نخواهد شد رابطه او و ونگر خراب شود.
"هیچگاه نمیتوانم کلمات کافی را برای کارهایی که برای من انجام داده بیان کنم، هیچگاه او را فراموش نخواهم کرد، نمی توانم احترامی که برای او قائلم را بیان کنم. از اینکه الان اینجایم مدیون او هستم.
فکر نمیکنم اینجا دید خوبی نسبت به او وجود داشته باشد، او در اینجا جوری تجسم می شود که از نظر من اشتباه است، اگر امروز اینجا هستم فقط به خاطر اوست.
رابطه ما خارق العاده است، روز جمعه با او با او خداحافظی کردم و خیلی احساساتی شده بودم چون او برای من مثل پدر بود.
حتی در موقعی که خواستم به او بگویم چه قدر از او ممنونم نتوانستم حرف بزنم چون احساساتی شده بودم و نمی توانستم زیاد حرف بزنم.
پس از آن برایش پیامی فرستادم و گفتم هیچ وقت کارهایی که برای من انجام داد را فراموش نخواهم کرد. اگر او نبود من اکنون اینجا نبودم و رویایم به حقیقت نمی پیوست.
اگر آرسنال می خواهد باشگاهی بماند که اکنون هست باید برای همیشه زیر نظر ونگر باشد چون او بهترین است، همه به او احترام می گذارند و برای من برای همیشه بهترین کسی خواهد بود که در فوتبال با او رو به رو شدم.
فابرگاس اصلی ترین مرد خط میانی آرسنال در پنج سال گذشته بود و جدایی او ممکن است باعث به وجود آمدن ضعف در خط میانی تیم شود ولی خود سسک معتقد است توانایی جوانانی مثل ویلشر و رمزی چیزی فراتر از پر کردن جای اوست.
"مساله اصلا این نیست که خط هافبک آرسنال در حال حاضر مشکل خاصی دارد. جک ویلشر به زودی کاپیتان تیم ملی انگلیس خواهد شد، نیاز نیست یک پیشگو باشید تا این را بدانید.
همینطور آرون ، استعداد او باور نکردنی است ، ضربات نهایی او می تواند بهتر شود و او ستاره بعدی آرسنال است. آنها موفق می شوند و برای باشگاه خارق العاده خواهند بود.
نتوانستم آنجا جامی به ویترین افتخارات اضافه کنم، من فقط یک جام حذفی برنده شدم و بزرگترین حسرت من در دوران حرفه ای من این خواهد بود که به عنوان کاپیتان آرسنال جامی بالای سر نبردم.
بیش از اینکه نتوانستم جامی برنده شوم اتفاقاتی بود که هر سال می افتاد، برای برنده شدن تلاش می کردیم ولی در پایان شکست می خوردیم. اینگونه به نظر می رسید که آن در پایان کار آن روحیه لازم برای کسب جام را نداشتیم اما آرسنال باشگاهی بزرگ است و بدون من هم به راه خود ادامه خواهد داد همانطور که پس از جداییپاتریک ویرا و هانری کار خود را ادامه دادند.
هیچ بازیکنی بزرگتر از باشگاه نیست و من هم بزرگتر از آرسنال نبودم، من فقط یک بازیکن بودم و هشت سال را آنجا گذراندم و همه چیزم را ارائه کردم.
من همیشه یک هوادار آرسنال خواهم بود چون کاری که آنها برای من انجام دادند باور نکردنی است و من هیچوقت آنرا فراموش نخواهم کرد.
رابطه خاصی با ونگر دارم، ما ساعت ها در مورد این انتقال صحبت کردیم. او نمیخواست مرا با کمتر از 80 میلیون پوند بفروشد! اما در آخر من او را قانع کردم، من از او برای اینکه به خواسته بازیکنانش احترام می گذارد متشکرم.
مردم از من می پرسند چرا چهار سال پیش قراردادی بلند مدت با آرسنال امضا کردم، در آن زمان من فقط 20 سال داشتم. گواردیولا مربی بارسا نبود و من هیچ حسی میان من و بارسا وجود نداشت و آنها هم به من فکر نمی کردند، من هنوز بچه بودم!
از هواداران آرسنال عذر می خواهم که نتوانستم با آنها صحبت کنم و جدایی از آنها ناراحت کننده است چون من یک سوم از عمر خود را آنجا سپری کردم.
لحظه خداحافظی با هم تیمی هایم و به خصوص ونگر خیلی برایم احساسی بود."
سسک در مورد آرزوهای جدیدش هم صحبت کرده است:
"و من می خواهم از گواردیولا هم تشکر کنم که به من اعتقاد داشت، من دو یا سه سال قبل آماده نبودم ولی اکنون آماده شده ام.
می دانستم بهترین تیم دنیا مرا می خواهد و مدت زمان زیادی صبر کردم اما ارزشش را داشت ، این روز خاصی است، یکی از بهترین روزهای زندگی من."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)