Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 84
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

liverpool آخرین اخبار از باشگاه لیورپول فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه لیورپول فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه لیورپول در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

ویرایش توسط feri71 : 05-11-2012 در ساعت 19:25

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کنی داگلیش
    بازیکن محبوب
    جرارد محبوب قلبها
    اسم واقعی شما
    حمید

EnglandLiverpoolLiverpool

تشکر ها
    13
    تشکر شده 364 در 108 پست

جیمی کاراگر پس از اینکه در دیدار با چلسی نیمکت نشین بود گفت که فوتبال او تمام نشده است

به گزارش سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران، علی رغم آمادگی کامل این مدافع، در ترکیب اولیه تیم قرار نگرفت و این اولین بار در 11 فصل گذشته است.

کاراگر پس از آنکه در سال 1996 از تیم آکادمی به تیم اصلی راه یافت بیش از 500 بازی برای لیورپول انجام داده است.

اما این مدافع 33 ساله میداند که اکنون یک شروع کننده مطمئن برای قرمزها نیست. او در مصاحبه با دیلی تلگراف گفت:"من آینده لیورپول نیستم. دنیل اگر، مارتین اسکرتل و سباستین کواتس آینده هستند."
    "اما من اکنون می توانم در چند سال بخشی از دفاع تیم باشم. من تنها در یک بازی در ترکیب نبودم، بنابراین همه چیز تمام نشده است."
    "در دهه گذشته اگر به دلیلی در ترکیب تیم قرار نمی گرفتم، در صورت آمادگی دوباره به ترکبی باز می گشتم. الان متفاوت است و من باید آن را قبول کنم. با آن موافقت کنم و آن را درک کنم. من هفته ها دور از میدان بودم و بازیکنان جانشین من خیلی خوب کار کردند."
    "من بارها گفته ام که قدرت روحی برای یک بازیکن بسیار مهم است و این آزمایش دیگری است."
    "در گذشته مردم می گفتند که اگر من و جرارد بازی نکنیم ما با مشکل روبرو خواهیم بود، اما اکنون سه بازی در این شرایط انجام داده ایم و دو پیروزی خارج از خانه کسب کرده ایم."
    "این برای باشگاه خوب است. ما به آینده نگاه می کنیم. من مطمئنم که مربی، دمین کومولی و مالکان هر کاری می کنند که هر هفته برنده بازی ها باشیم.
    "من فکر می کنم استیون هم همین فکر را دارد که وقتی که ما در بازی هم نباشیم هر کاری می کنیم که به تیم کمک کنیم. چه بازی کنیم و چه خارج از زمین باشیم."
    "من هنوز می خواهم که هر بازی در زمین باشم ولی این باشگاه بزرگی است و من هرگز به بازیکنی که به جای من انتخاب می شود بی اعتنایی نمی کنم."
    "این یکی از مواردی بود که جرارد هولیه همیشه به من می گفت. شما باید به بازیکنانی که در زمین هستند احترام بگذارید، به خصوص آنهایی که هم پست شما هستند."

همانند پدری در قلب هواداران لیورپول.

4. کاربر روبرو از پست مفید hamid20 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کنی داگلیش
    بازیکن محبوب
    جرارد محبوب قلبها
    اسم واقعی شما
    حمید

تشکر ها
    13
    تشکر شده 364 در 108 پست

خوزه رینا اعلام کرد که لیورپول از زمانی فرناندو تورس به چلسی پیوسته است جای خالی او را حس نکرده است و آن هم بدلیل حضور تاثیرگزار لوئیز سوارز است

به گزارش وب سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران ، تورس با انتقال 50 میلیون پوندی راهی لندن شد بازیکنی که در طی حضورش در مرسی ساید در 141 مسابقه 81 گل به ثمر رساند .
    در پی خروج وی سوارز با 22.8 میلیون پوند جانشین وی شد و خیلی زود در میان هواداران محبوبیت زیادی پیدا کرد .
    رینا دروازبان قرمزها گفت : " فرناندو بازیکن بسیار خوبی است ؛ لوئیز هم مثل اوست و حتی بهتر از فرناندو هم است .
    " آنها بازیکنان بسیار خاصی هستند ؛ مثل آنها را خیلی کم پیدا می کنید.
    " باشگاه در جذب لوئیز بسیار خوب عمل کرد و امیدوارم سالهای زیادی در کنار ما باشد و امیدوارم هم گلهای زیادی مثل فرناندو بزند ."
    رینا و تورس رابطه خیلی نزدیکی زمانیکه او در مرسی ساید بود با یکدیگر داشتند بطوریکه حتی در خیابان ولتون زندگی می کردند.
    رینا افزود : " او همان بازیکن است ولی تیمش فرق کرده است ، قضاوت در موردش سخت است ( چطور می شود او را با بهترین فرمش در لیورپول قیاس کرد )
    " او خوان ماتا را در پشت سرش دارد که می تواند به او کمک کند که گلهای بیشتری بزند و بهتر عمل کند . او بازیکن خوبی است و یک تهدید جدی برای ماست – نه تنها او چراکه آنها بازیکنان خوب زیادی دارند که میتوانند ما را دچار مشکل کنند ."

6. کاربر روبرو از پست مفید hamid20 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کنی داگلیش
    بازیکن محبوب
    جرارد محبوب قلبها
    اسم واقعی شما
    حمید

تشکر ها
    13
    تشکر شده 364 در 108 پست

اکلستون به لیورپول بازگشت

به گزارش وب سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران ، اکلستون پس از اتمام دوران حضور قرضیش در راچدیل به لیورپول بازگشت
    اکلستون در 20 اکتبر برای مدت یک ماه به دیل پیوست و پس از انجام هفت بازی در این یک ماه به لیورپول بازگشت

8. کاربر روبرو از پست مفید hamid20 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کنی داگلیش
    بازیکن محبوب
    جرارد محبوب قلبها
    اسم واقعی شما
    حمید

تشکر ها
    13
    تشکر شده 364 در 108 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش فوتبال نيوز، ردنپ اتحاديه فوتبال انگليس را به در پيش گرفتن ' استاندارد دو گانه' متهم كرد و گفت: واقعيت اين است كه روني به خاطر رفتار خشن بايد سه جلسه محروميت را تحمل كند ولي وقتي اتحاديه فوتبال انگليس براي او درخواست تجديدنظر مي كند بايد پاسخگو تقاضاهاي مشابه درآينده نيز باشد.
    سرمربي تاتنهام كه به عنوان گزينه احتمالي جانشيني فابيو كاپلو مطرح است ، افزود: اين در حالي است كه درخواست بسياري از باشگاه ها براي موارد مشابه در اتحاديه فوتبال انگليس بايگاني شده است.
    طبق حكم يوفا، روني از حضور در سه ديدار تيم ملي انگليس در مرحله گروهي جام ملت هاي اروپا محروم بود ولي با درخواست تجديد نظر اتحاديه فوتبال انگليس اين محروميت به دو جلسه كاهش يافت.
    به اين ترتيب روني مي تواند در آخرين ديدار تيم ملي انگليس در مرحله گروهي كه برابر دانمارك خواهد بود به ميدان برود.
    دالگليش هم معتقد است درخواست اتحاديه فوتبال انگليس براي كاهش محروميت روني 'يك نمونه بد' براي همه تيم ها و بازيكنان است.
    'توني پاليس' سرمربي استوك سيتي نيز گفت: من كاملا با صحبت هاي دالگليش موافقم. مسلم است كه روني از پشت به بازيكن تيم حريف تكلي خشن زده است كه كاري جوانمردانه نبود.
    وي خاطرنشان كرد كه هدف از انتقادهاي دالگليش نشان دادن تبعيض هايي است كه در موارد مشابه در فوتبال انگليس صورت مي گيرد.
    اتحاديه فوتبال انگليس در پاسخ به اين انتقادها گفته است كه مقررات كميته انضباطي يوفا متفاوت با مقررات ملي و بازي هاي كشورها است ولي برخي از سر مربيان مطرح فوتبال در انگليس چنين عقيده اي ندارند

10. کاربر روبرو از پست مفید hamid20 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کنی داگلیش
    بازیکن محبوب
    جرارد محبوب قلبها
    اسم واقعی شما
    حمید

تشکر ها
    13
    تشکر شده 364 در 108 پست

کوئینز پارک رنجرز که برای اولین بار بعد از فوریه سال 1996 در آنفیلد مقابل لیورپول قرار می گرفت در 90 دقیقه نمایش قابل قبولی داشت اما در نهایت با نتیجه یک بر صفر مغلوب حریف نامدار خود شد.
    رادک سرنی دروازه بان رنجرز بهترین بازیکن این تیم بود و بارها مانع گلزنی شاگردان کنی دالگلیش شد.
    لوئیس سوارس مهاجم اروگوئه ای لیورپول در دقیقه 47 بازی با یک ضربه سر دیدنی تنها گل این بازی را وارد دروازه رنجرز کرد تا این تیم سه امتیاز شیرین خانگی را به خدمت بگیرد.
    لیورپول با این پیروزی 26 امتیازی شد و به رده ششم جدول رده بندی صعود کرد. رنجرز هم با 16 امتیاز در رده سیزدهم جدول رده بندی قرار گرفت.

12. کاربر روبرو از پست مفید hamid20 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کنی داگلیش
    بازیکن محبوب
    جرارد محبوب قلبها
    اسم واقعی شما
    حمید

تشکر ها
    13
    تشکر شده 364 در 108 پست

پس از کسب برد يک برصفر مقابل کوئينز‌پارک‌رنجرز

دالگليش: ليورپول فوتبال بزرگي خلق کرد

سرمربي تيم فوتبال ليورپول پس از کسب پيروزي خفيف مقابل کوئينز‌پارک‌رنجرز، شاگردانش را شايسته برد معرفي کرد.

به نقل از اسکای، کنی دالگلیش شب گذشته پس از برد یک بر صفر مقابل میهمان پرتلاش خویش گفت: با وجودی که به رنجرزی‌ها یک گل زدیم، اما واقعا شایسته برد بودیم. صاحب موقعیت‌های متعددی شدیم و می‌توانستیم بردی پرگل‌ داشته باشیم.
    او ادامه داد: بازیکنان لیورپول در این جدال در ادامه پیشرفت خود، فوتبالی بزرگ را خلق کردند و باعث رضایت من شدند. فکر می‌کنم جدا از مساله نتیجه، بزرگترین دستاورد تیم از رویارویی با کوئینز‌پارک‌رنجرز همین نمایش عالی و کیفیت بالا بود.
    لیورپولی‌ها در جدال مذکور با گل دقیقه ۴۷ لوئیس سوارز بر حریف غلبه کردند.
    تیم تحت رهبری دالگلیش با این نتیجه از ۱۵ بازی صاحب ۲۶ امتیاز شد و رد رده ششم جدول جای گرفت.

14. کاربر روبرو از پست مفید hamid20 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کنی داگلیش
    بازیکن محبوب
    جرارد محبوب قلبها
    اسم واقعی شما
    حمید

تشکر ها
    13
    تشکر شده 364 در 108 پست

لیگ برتر انگلستان 2011-2012
    لیورپول - ویگان لیگ برتر
    انگلستان 2011-2012 لیورپول - وست بروم ویچ لیگ برتر انگلستان
    2011-2012 لیورپول - فولهام لیگ برتر انگلستان
    2011-2012 بلکبرن - لیورپول لیگ برتر انگلستان 2011
    -2012 نیوکاسل - لیورپول لیگ برتر انگلستان 2011
    -2012 نورویچ سیتی - لیورپول لیگ برتر انگلستان 2011
    -2012 کوئینز پارک - لیورپول لیگ برتر انگلستان 2011
    -2012 ساندرلند - لیورپول لیگ برتر انگلستان 2011
    -2012 لیورپول - استون ویلا لیگ برتر انگلستان
    2011-2012 سوآنسی سیتی - لیورپول لیگ برتر انگلستان
    2011-2012 لیورپول - آرسنال لیگ برتر انگلستان 2011
    -2012 لیورپول - چلسی شنبه, 22 مرداد 1390 18:30
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 لیورپول 1 - 1 ساندرلند شنبه, 29 مرداد 1390 16:15
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 آرسنال 0 - 2 لیورپول شنبه, 05 شهریور 1390 21:00
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 لیورپول 3 - 1 بولتون شنبه, 19 شهریور 1390 18:30
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 استوک سیتی 1 - 0 لیورپول يكشنبه, 27 شهریور 1390 17:00
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 تاتنهام 4 - 0 لیورپول شنبه, 02 مهر 1390 17:30
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 لیورپول 2 - 1 ولورهمپتون شنبه, 09 مهر 1390 15:15
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 اورتون 0 - 2 لیورپول شنبه, 23 مهر 1390 15:15
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 لیورپول 1 - 1 منچستر یونایتد شنبه, 30 مهر 1390 20:00
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 لیورپول 1 - 1 نورویچ سیتی شنبه, 07 آبان 1390 20:00
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 وست بروم ویچ 0 - 2 لیورپول شنبه, 14 آبان 1390 18:30
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 لیورپول 0 - 0 سوآنسی سیتی يكشنبه, 29 آبان 1390 19:30
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 چلسی 1 - 2 لیورپول يكشنبه, 06 آذر 1390 19:30
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 لیورپول 1 - 1 منچستر سیتی دوشنبه, 14 آذر 1390 23:30
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 فولهام 1 - 0 لیورپول شنبه, 19 آذر 1390 18:30
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 لیورپول 1 - 0 کوئینز پارک يكشنبه, 27 آذر 1390 17:35
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 استون ویلا - لیورپول چهارشنبه, 30 آذر 1390 23:30
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 ویگان - لیورپول دوشنبه, 05 دی 1390 18:30
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 لیورپول - بلکبرن جمعه, 09 دی 1390 23:15
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 لیورپول - نیوکاسل سه شنبه, 13 دی 1390 23:30
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 منچستر سیتی - لیورپول شنبه, 24 دی 1390 18:30
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 لیورپول - استوک سیتی شنبه, 01 بهمن 1390 21:00
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 بولتون - لیورپول سه شنبه, 11 بهمن 1390 23:15
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 ولورهمپتون - لیورپول دوشنبه, 17 بهمن 1390 23:30
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 لیورپول - تاتنهام شنبه, 22 بهمن 1390 16:15
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 منچستر یونایتد - لیورپول شنبه, 06 اسفند 1390 16:15
    لیگ برتر انگلستان 2011-2012 لیورپول - اورتون

16. کاربر روبرو از پست مفید hamid20 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کنی داگلیش
    بازیکن محبوب
    جرارد محبوب قلبها
    اسم واقعی شما
    حمید

تشکر ها
    13
    تشکر شده 364 در 108 پست

لیورپول امروز تأیید کرد که لوکاس پس از آسیب دیدگی در بازی با چلسی در هفته ی گذشته از ناحیه ی رباط صلیبی، امروز بعدازظهر عمل موفقیت آمیزی را در برزیل انجام داد

به گزارش وب سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران، پزشکاه لیورپول نیز در آنجا حضور داشتند.

لوکاس درحال حاضر برنامه ی توانبخشی خود را زیر نظر تیم پزشکی باشگاه آغاز خواهد کرد

18. کاربر روبرو از پست مفید hamid20 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کنی داگلیش
    بازیکن محبوب
    جرارد محبوب قلبها
    اسم واقعی شما
    حمید

تشکر ها
    13
    تشکر شده 364 در 108 پست

کنی دالگلیش تأکید کرد که مهاجمان لیورپول بی دریغ به دنبال به راه انداختن جشنواره ی گل هستند

به گزارش وب سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران، قرمزها یک بار دیگر با ایجاد موقعیت های زیاد در مقابل کیو پی آر توانستند تنها یک گل را به رادک چرنی بزنند و با نتیجه ی 1-0 برابر مردان نیل وارناک پیروز شدند.

دالگلیش از عملکرد کلی تیم خوشحال است و با اعتماد به نفس از اتهامات عنوان شده علیه او بیان میکند که هنوز هم در مسیر درستی قرار دارند.

داگلیش گفت: "ما در بعضی از مواقع شانسهای خود را از دست میدهیم، بله، اما این دروازه بان است که بسیاری از آنها را سیو میکند."

"
    آیا من باید به بیرون بروم کاری در این باره انجام دهم؟ هر کسی که در آینده به اینجا می آید را به آنها بگوییم که از دروازه بان خود استفاده نکنند. این بهترین راه برای انجام آن است. اینطور نیست؟"

"
    فارغ از چیزی که من می گویم ، شایعاتی که ما کسانی را که زائده ذهن افراد هستند در ژانویه به خدمت می گیریم یا نه تمام شدنی نیستند ، نیازی نیست دراین باره چیزی بگویم."

"
    برای ما، عملکرد تیم فوق العاده بوده و ما بسیار خوشحالیم."

"
    بازیکنان زمانیکه گلزنی میکنند به من اعتماد قوی میدهند."

"
    آنها ادامه میدهند تا موفق به گلزنی شوند و حتی با وجود یک روز خوب برای دروازه بان حریف، آنها بازی را ها نمیکنند. آنها باید از آنچه انجام میدهند لذت ببرند و بازی را ادامه دهند و شانسهای بیشتری را ایجاد کنند."

"
    یک روز ما شانسهای بسیاری را خلق میکنیم و ممکن است بازی را پیروز شویم و ممکن از بازی را از دست بدهیم. ما میتوانیم بازی را 1-0 ببریم و من فکر میکنم که ما میتوانیم آن را انجام دهیم."

وی افزود: "من فکر میکنم که ما در بعضی از اوقات فوتبال درخشانی را در نیمه ی اول بازی کردیم و نباید باورها و روشهای بازی ما تغییری بکند."

"
    به همین دلیل ما در وهله ی اول بازیکنان جدیدی را به اینجا آوردیم و اصول خود را با آنها انجام دادیم."

"
    عملکرد ما فوق العاده بوده است و تنها چیزی که از دست داده ایم و آن را گم کردیم گل زدن بوده است."

"
    اگر شما به عملکرد ما در خانه نگاه کنید متوجه میشوید که آنها فوق العاده بوده اند. به امتیازات نگاه کنید. شاید خوب نباشد. ما بازیهایی را انجام دادیم که میتوانستیم در آنها پیروز شویم اما اینگونه نشد."

"
    دروازه بانهایی که به اینجا آمده کارهای خود را بسیار خوب انجام داده اند. من این را دوباره میگویم. ما مشکلی در گلزنی نداریم. بله. ما میخواهیم بیشتر کار کنیم و چیزهای بیشتری دریافت کنیم."

20. کاربر روبرو از پست مفید hamid20 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کنی داگلیش
    بازیکن محبوب
    جرارد محبوب قلبها
    اسم واقعی شما
    حمید

تشکر ها
    13
    تشکر شده 364 در 108 پست

بردلی اور مدافع کیو پی آر، لوییز سوارز را پس از نمایش بی نظیرش و گل او در پیروزی بعدازظهر شنبه، غیرقابل مهار توصیف کرد

به گزارش وب سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران، این اروگوئه ای برای بردلی اور در جریان پیروزی 1-0 قرمزها، تهدیدی ثابت برای او بود.

اور گفت: "من فکر میکنم او غیرقابل مهار است. او خیلی قوی است. نمیدانستم که قدرت او در برابر بازیکنان کوچک چگونه بود. من او را دوست دارم. من یک طرفدار بزرگ لیورپول هستم و بازی در برابر آن در این زمین لذت بخش بود."

اور به رؤیای بچگی خود پس از وارد شدن به زمین و 50 دقیقه بازی برای نیل وارناک، رسید.

با وجود از دست دادن این بازی او توانست لحظه ای را برای ادامه ی عمر خود حس کند.

او گفت: "این احساس متفاوتی برای من بود. من از نتیجه ناامید هستم. اما از دیدگاه شخصی خودم آن مانند رؤیایی واقعی بود (بازی کردن در اینجا). من برای این روز سالها رؤیا میدیدم."

"
    من فکر میکنم این بهترین هفته ی بازیکنان بود. این ناامیدکننده است که به خارج از خانه بیایی و هیچ چیزی بدست نیاوری. اما من فکر نمیکنم تیمهای دیگری که به آنفیلد می آیند بتوانند چیزی در این فصل بدست آورند."

"
    بازیکنان لیورپول بسیار خوب هستند. آنها بسیار خطرناک اند. در پایان شاید میتوانستیم یک امتیاز را بدست آوریم، اما اگر شما کل بازی را نگاه کنید لیورپول میتوانست گلهای بیشتری را هم به ثمر برساند. دروازه بان ما در این روز خیلی خوب عمل کرد

22. کاربر روبرو از پست مفید hamid20 تشکر کرده است .

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)