Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 83

Hybrid View

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

اينيستا: از قهرماني خود دفاع خواهيم کرد

آندرس اينيستا، ستاره اسپانيا مطمئن است که تيمش ميتواند قهرماني خود را در يورو 2012 تکرار کند.

قهرمان یورو 2008 با ایتالیا، کرواسی و جمهوری ایرلند همگروه شده است. اسپانیا در دوره قبلی رقابتها در یکچهارم نهایی ایتالیا را در ضربات پنالتی برد و در نهایت قهرمان شد.

اینیستا عنوان کرد که تیمش نمایش قهرمانانه خود را تکرار میکند: «اکنون رقبای ما برای یورو 2012 مشخص شدهاند: ایتالیا، کرواسی و ایرلند.

ما از قهرمانی خود دفاع میکنیم و تا آخرین لحظه تلاش خواهیم کرد!»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 2 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

دل بوسکه:شخصيت ايتاليابراي ماقابل احترام است

سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا پس از قرعه کشي مرحله گروهي جام ملت هاي اروپا 2012 گفت: از اين که با آلمان در يک گروه نيستيم خوشحالم.

به نقل از رویترز، ویسنته دلبوسکه در نشست خبری پس از مراسم قرعه کشی مرحله گروهی جام ملت های اروپا که از شلوغترین نشست های خبری در حاشیه این مراسم بود تصریح کرد: اگر راستش را بخواهید از این که با آلمان در یک گروه نیستیم خوشحالم.
    وی ادامه داد: حقیقت این است که از مدت ها پیش با خود می گفتم که اگر قرار است در یورو 2012 هم سرمربی اسپانیا باشم بهتر است که در مرحله گروهی به پست آلمان نخوریم. این تیم، تیم بسیار بزرگی است، مربی خوبی هم دارد و مجموعه ای از بهترین بازیکنان در آن عضویت دارند، آلمان از ما زخم خورده و در سال های اخیر فوق العاده پیشرفت داشته است.
    دلبوسکه درباره حریف اصلی اسپانیا در مرحله گروهی این رقابت ها گفت: ایتالیا تیم خوبی است، هر چند مدتی است خوب نتیجه نمی گیرد اما این تیم همیشه شخصیت داشته و برای من و تیمم فوقالعاده قابل احترام است.
    اسپانیا از گروه C و در خاک لهستان به مصاف ایتالیا، ایرلند و سپس کرواسی می رود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 2 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

شایعه عمودل و انگلیس تکذیب شد
    دلبوسکه: بعد از تیم ملی اسپانیا دیگر مربیگری نمیکنم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا شایعه مربیگری در تیم ملی انگلیس را تکذیب کرد و گفت: بعد از تیم ملی اسپانیا دیگر مربیگری نمیکنم.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، شایعه جدایی دلبوسکه از تیم ملی فوتبال اسپانیا و عقد قرارداد وی با تیم ملی انگلیس از روز گذشته بر سر زبانها افتاد اما این مربی موفق و بزرگ در نشست خبری خود آب پاکی را روی دست بریتانیا ریخت.

دلبوسکه تصریح کرد: فرض کنید که من از فوتبال اسپانیا جدا شوم، این مسئله غیر ممکن نیست اما این که مربی تیم ملی انگلیس شوم قطعا غیرممکن است.

دلبوسکه افزود: این که پس از من چه کسی در تیم ملی فوتبال اسپانیا مربیگری کند روشن نیست، اما اطمینان دارم که بهترین انتخاب صورت میگیرد، من با تمام قدرت در خدمت تیم ملی هستم و مسئولیت همه چیز بر دوش من خواهد بود اما همه دوستان به من کمک میکنند و هدف اصلی همه ما قهرمانی در یورو ۲۰۱۲ است.

دلبوسکه افزود: انگلیس یکی از رقبای اصلی اسپانیا به شمار میرفت و جدایی کاپلو از انگلیس اتفاق کوچکی نبود اما بزرگی فوتبال این کشور تحت الشعاع این حادثه قرار نخواهد گرفت.

دلبوسکه به همین بهانه بار دیگر به مردم کشور قول قهرمانی در یورو ۲۰۱۲ داد.

6. 2 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

کلمنته: پویول باید الگوی کسانی مثل راموس و په په باشد

خبرگزاری فارس: سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال اسپانیا گفت: پویول باید الگوی کسانی مثل راموس و پهپه باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، خاویر کلمنته سرمربی اسپورتینگ خیخون تصریح کرد: متاسفانه شاهد بازی ناجوانمردانه پهپه و راموس برابر رایووایکانو بودم و باورم نمیشود دو بازیکن بزرگ در تیمی به نام رئال مادرید اینگونه مسائل اخلاقی زیر پا بگذارند.

در بازی رئال مادرید مقابل رایووایکانو که با پیروزی یک بر صفر مادریدیها همراه شد پهپه و راموس بارها با بازیکنان حریف وایکانی درگیر شدند و در چند صحنه به طور عمدی به بازیکن حریف آسیب رساندند.

کلمنته که سابقه مربیگری در تیمهایی چون بیلبائو، اسپانیول، اتلتیکومادرید، رئال بتیس، رئال سوسیهداد، مارسی، مورسیا، وایادولید و تنهریف را دارد، در تیمهای ملی اسپانیا، صربستان و کامرون نیز مربیگری کرده است.

وی درباره حرکت راموس و پهپه افزود: بازیکن بزرگی مثل پویول باید الگوی کسانی چون پهپه و راموس باشند، او در بدترین شرایط روحی همچنان اخلاق را مد نظر قرار داده و هرگز رو به بازی ناجونمردانه نیاورده است.

8. 2 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

آراگونس از تصميم دلبوسکه حمايت کرد

تورس از اکتبر گذشته و بعد از دو گلي که در مرحله گروهي ليگ قهرمانان وارد دروازه تيم بلژيکي ژانک کرد، تاکنون نتوانسته براي آبي ها گلزني کند.

لوئیس آراگونس، سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا، از تصمیم ویسنته دل بوسکه در مورد کنار گذاشتن فرناندو تورس از فهرست تیمش برای دیدار مقابل ونزوئلا حمایت کرد.

نمایش های اخیر تورس انتقادهای زیادی را به همراه داشت و سرانجام دل بوسکه تصمیم به کنار گذاشتن او گرفت.

آراگونس در گفتگو با مارکا گفت:" من دلیل دعوت نشدن تورس را درک می کنم. او دوران خوبی را سپری نمی کند و باید در انتظار یک فرصت دیگر باشد. این اتفاق برای یک بازیکن که زیادی بازی نمی کند و در شرایط آمادگی خوبی قرار ندارد، طبیعی است."
    این در حالی است که چندین بازیکن تیم ملی اسپانیا از تورس حمایت کردند و ابراز امیدواری کردند که این بازیکن در فهرست نهایی اسپانیا برای رقابت های یورو 2012 حضور داشته باشد.

اسپانیا در دیدار فردا شب مقابل ونزوئلا آلوارو نگردو را نیز در اختیار نخواهد داشت. مهاجم سویا به دلیل مصدومیت از ناحیه ران اردوی تیم ملی اسپانیا را ترک کرد.

10. 2 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

ویار: قرارداد "دلبوسکه" پیش از یورو ۲۰۱۲ تمدید میشود

خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا گفت: بدون تردید قرارداد دلبوسکه پیش از یورو ۲۰۱۲ تمدید میشود.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، آنخل ماریا ویار در اولین مصاحبه اختصاصی خود پس از انتخاب دوباره به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا تصریح کرد: مربی تیم ملی باید از امنیت شغلی صد در صد برخوردار باشد، دلبوسکه با همه مشکلات شخصی با تمام قدرت در خدمت تیم ملی است و این برای من و همه مردم اسپانیا ارزشمند است.

وی افزود: صبر بالای دلبوسکه و تعامل کم نظیر او با مربیان بومی و غیر بومی شاغل در لالیگا اسپانیا مثال زدنی است و امیداورم این روند بسیار مثبت تا سالها پس از یورو ۲۰۱۲ نیز ادامه داشته باشد.

وی ادامه داد: هدف اصلی ما در قرارداد رسمی با ویسنته دلبوسکه قهرمانی در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل است و یورو میدانی مناسب برای آغاز پرواز دوباره ما بر فراز فوتبال جهان است. راه قهرمانی دوباره ما در جهان با قهرمانی دوباره در اروپا آغاز میشود.

12. 2 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

دل بوسکه: تا لحظه آخر منتظر ويا ميمانم

فوتبال اسپانيا در بهترين دوران خود به سر ميبرد. فکر ميکنم اگر تنش کمتري پيش بيايد و بيشتر تحمل شود، براي همه بهتر است.

ویسنته دلبوسکه مربي تيم ملي اسپانيا خوشبين است که داويد ويا رکورددار گلزني اين تيم از شکستگي پايش بهبود يابد و به موقع براي يورو 2012 آماده شود، ضمن اينکه ميگويد مهاجم ناآماده تيمش، فرناندو تورس هنوز شانس دارد که تواناييهايش را بازيابد و در جام ملتهاي اروپا بازي کند.

دلبوسکه گفت آخرين خبرها درباره مصدوميت ويا که در جام باشگاه های جهان در ژاپن پايش شکست، مثبت بوده و به مهاجم بارسلونا فرصت کافي ميدهد تا آمادگي لازم براي حضور در مسابقات اوکراين و لهستان را به دست آورد.
    مربي لافوريا روخا در مقر فدراسيون فوتبال اسپانيا و در مصاحبه با رويترز گفت: «آدمهاي دور و بر ويا و خودش فکر ميکنند به يورو ميرسد. تا آخرين دقيقه منتظرش ميمانيم چون داريم راجع به بهترين گلزن سالهاي اخير خودمان و کسي که قابل اتکا است، حرف ميزنيم. او در سالهاي اخير معمار موفقيتهاي اسپانيا بوده است.»
    عملکرد ويا در دو تورنمنت اخير فوقالعاده بود و گلهايش- او در 82 بازي ملي 51 گل زده- باعث شده اسپانيا قهرمان يورو 2008 و جام جهاني 2010 شود. در نقطه مقابل تورس است که از يک سال و خردهاي پيش و انتقال از ليورپول به چلسي با سرعت در سراشيبي سقوط قرار گرفته و دلبوسکه براي بازي تدارکاتي هفته گذشته برابر ونزوئلا او را به تيم ملي دعوت نکرد. روبرتو سولدادو جاي او را گرفت و مهاجم والنسيا با زدن سه گل در پيروزي صفر-5 تيمش آن هم در شرايطي که در نيمه دوم به بازي آمده بود شانسش براي حضور در يورو را زياد کرد.
    دلبوسکه ادامه داد: «ما به تورس وقت ميدهيم که ثابت کند آمادگي بازگشت به تيم ملي را دارد. فرناندو جايگاه ثابتي در تيم ما داشت به جز اين بازي آخر. ترکيب ما براي بازي با ونزوئلا به هيچ عنوان ترکيب نهايي نيست.»
    دلبوسکه با آن سبيلهاي خاص خودش و لباس رسمي اش گفت خوشحال است از اينکه اسپانيا را مدعي قهرماني دوباره اروپا ميدانند و تيمش ميتواند به اين افتخار بيسابقه برسد که دو بار پياپي در جام ملتهاي اروپا قهرمان ميشود در حالي که يک بار نيز در اين ميان جام جهاني را فتح کرده.
    اما به نظر اين مربي 61 ساله، هلند و آلمان که به ترتيب در رده دوم و سوم جام جهاني گذشته قرار گرفتند، ديگر شانسهاي قهرماني يورو هستند. غير از ويا، اسپانيا خيلي از بازيکناني را که در يورو 2008 با اين تيم قهرمان اروپا شدند در اين دوره نيز در اختيار دارد مثل ايکر کاسياس، سرخيو راموس، کارلس پويول، ژاوي، آندرس اينيستا، سسک فابرگاس، ژابي آلونسو و داويد سيلوا.
    دلبوسکه گفت:«ما تقريبا 4 سال است که با يک تيم ثابت در مسابقات شرکت ميکنيم و تغييرات زيادي در تيم رخ نداده، شيوه بازي و مسائل ديگر متحول نشده. فکر ميکنم تيمي داريم که اساسش رابطه خوب ميان بازيکنان است و اين براي موفقيت مسالهاي بنيادي است. ما کيفيت داريم، سيستم بازي درستي انتخاب کردهايم و تعصب لازم براي رقابت در ميان تيم ديده ميشود. بايد با تعقل پيش برويم و خيلي مراقب باشيم که مغرور نشويم و تواضع و فروتني خود را حفظ کنيم.»
    وضعيت باثبات اسپانيا در مرحله آماده سازي براي حضور در يورو در تضاد کاملي است با آنچه در انگليس در جريان است چون بعد از استعفاي فابيو کاپلو هنوز اتحاديه فوتبال انگليس جانشين او را تعيين نکرده است. از نظر دلبوسکه، رفتن مربي ايتاليايي در فاصله سه ماه مانده به يک تورنمنت عمده خيلي عجيب است هرچند او هنوز براي «سه شير» شانس خوبي قايل است: «فکر ميکنم رفتن فابيو در زمان مناسبي براي خودش رخ داد ؛بعد از اينکه سه سال نتوانست خود را در کارش منطبق کند. انگليس ميتواند قهرمان شود، آنها بازيکنان فوقالعادهاي دارند. انگليس ميتواند تيم خيلي خوبي در مسابقات داشته باشد و بدون شک ابزار لازم براي رسيدن به قهرماني اروپا را دارد.»
    دلبوسکه قصد دارد به کارش روي نيمکت تيم ملي اسپانيا تا بعد از جام جهاني 2014 در برزيل ادامه دهد و گفت اين کار قطعا آخرين کار او قبل از بازنشستگي است. ماموريت اول او هدايت اسپانيا به سوي سومين قهرماني متوالي است اما هشدار داد که هرچه زمان موفقيت تيم طولانيتر شود حفظ اين جايگاه سختتر خواهد شد: «آنچه من ميخواهم اين است که مردم اسپانيا به تيم ملي کشورشان افتخار کنند. ما آماده اين سفر هستيم، ميخواهيم بجنگيم و خودمان را در زمين نشان دهيم.»
    اسپانيا که هر هشت بازي مرحله مقدماتي يورو 2012 را با پيروزي پشت سر گذاشت، در گروه C اين رقابتها با تيمهاي ايتاليا، ايرلند و کرواسي بازي خواهد کرد.
    او همچنين به مساله اخير لاليگا اشاره کرد و از باشگاهها خواست از داوري انتقاد نکنند. جرارد پيکه در ديدار با اسپورتينگ خيخون اخراج شد و با حرفهايي که پس از مسابقه زد جنجال به راه انداخت. اين کارت قرمز اگرچه سختگيرانه به نظر ميرسيد اما گفتن اينکه اخراج «از پيش تعيين شده» بود، با اعتراض کميته داوران اسپانيا مواجه شد.
    دلبوسکه مربي و بازيکن سابق رئال مادريد گفت:«تا آنجايي که من به ياد دارم هميشه اين چيزها بوده اما توصيه ميکنم هرچه کمتر در اين باره حرف بزنند بهتر است.»
    فصل گذشته هم ژوزه مورينيو مربي رئال بارها از داوري انتقاد کرد و گفت توطئهاي عليه تيمش و به نفع بارسا در داوري شکل گرفته است، دلبوسکه اما گفت:«فوتبال اسپانيا در بهترين دوران خود به سر ميبرد. فکر ميکنم اگر تنش کمتري پيش بيايد و بيشتر تحمل شود، براي همه بهتر است.»

14. 3 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

تيم ملي فوتبال چين به مصاف اسپانيا مي رود

تيم ملي فوتبال چين با قهرمان جهان ديدار دوستانه برگزار مي کند.

نقل از فدراسیون فوتبال چین ، تیم ملی این کشور قرار است قبل از مسابقات یورو 2012 در دیداری دوستانه به مصاف اسپانیا برود.

این مسابقه روز سوم ژوئن در شهر سویا اسپانیا برگزار می شود.

'' کاماچو '' سرمربی اسپانیایی تیم ملی فوتبال چین در برگزاری این دیدار تدارکاتی نقش مهمی داشت.

اسپانیا در اولین دیدار خود در یورو 2012 در دهم ژوئیه به مصاف ایتالیا خواهد رفت.قهرمان جهان تا قبل از آن زمان تنها دو دیدار دوستانه برگزار خواهد کرد.

چین قبل از این یک بار در سال 2005 به مصاف اسپانیا رفت و شکست تلخ سه بر صفر را در مقابل این تیم تجربه کرد.

16. کاربر روبرو از پست مفید fcb10 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

laliga

دل بوسکه: از بازيهاي رائول لذت مي برم.

بيسنته دل بوسکه سرمربي تيم ملي اسپانيا در صحبتهايي به آناليز عملکرد رائول گونسالس، ستاره اسپانيايي شالکه پرداخته ولي هنوز با ابهام درمورد احتمال حضور اين ستاره در يورو2012 صحبت مي کند.

دل بوسکه در صحبتهایی گفته:« رائول عملکرد فوق العاده ای در فوتبال آلمان دارد و این برای من تعهدی را ایجاد نخواهد کرد؛ بلکه شادی فراوانی را به همراه دارد.» این درحالی است که رائول 34 ساله که قراردادش با شالکه درپایان رقابتهای این فصل به پایان می رسد در روزهای اوجش به سر می برد و در طول این فصل 17 گل در تمامی تورنمنتها بازی شالکه به ثمر رسانده است.

او در دیدار پنجشنبه شب شالکه مقابل اتلتیک بیلبائو دو گل تیمش را به ثمر رساند؛هرچند که بیلبائو در آن بازی با نتیجه 2-4 به پیروزی رسید. درخشش اخیر رائول باعث شده تا خیلی ها احتمال حضور او در یورو2012 را پررنگ تر بدانند.

در ماه دسامبر بود که دل بوسکه احتمال دعوت رائول به تیمش را رد نکرد. این درحالی است که آخرین بازی ملی رائول در سال 2006 برگزار شد.

دل بوسکه در صحبتهایی گفت:« نمایشهای اخیر رائول مرا تحت فشار قرار نمی دهد و فقط از بازیهایش لذت می برم. او نماینده خیلی خوبی برای فوتبال اسپانیا در رقابتهای بوندس لیگاست و با مهاجمان بزرگی در عرصه فوتبال بین المللی رقابت می کند.»

دل بوسکه درادامه درمورد داوید ویا که فاز نهایی اش مصدومیتش را طی می کند، گفت:« ویا یکی از گلزن ترین مهاجمان ماست و مجبورم که منتظر او بمانم و امیدوارم که خوب شود و به موقع به رقابتهای یورو برسد.»

سرمربی ماتادورها در مورد لیست نهایی اش برای رقابتهای یورو گفت:« من همه را در ذهن دارم. باید ایده ها را مرتب کرد و بهترین ها را انتخاب کرد. در زمان انتخاب لیست، بحث های فوتبالی را درنظر می گیرم. باید عادلانه انتخاب کرد و بهترین ها را براساس قابلیتهای فوتبالی شان برگزید.»

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

رائول مهمترين بازيکن تاريخ فوتبال اسپانياست

گوارديولا، مربي جوان بارسلونا روز جمعه و در استانه ديدار تيمش مقابل اتلتيک بيلبائو در کنفرانسي خبري شرکت کرد و به آناليز شرايط تيمش در آستانه اين بازي و عملکرد تيم حريف پرداخت.

گواردیولا درتمجید از اتلتیک گفت:« اتلتیک بیلبائو پدیده این فصل لیگ اروپاست و با احساسات فراوانی دراین رقابتها بازی می کند. انجام این بازی برای تماشاگران لذت بخش خواهد بود. شنبه شب بازی خیلی سختی را شاهد خواهیم برد. من هیچ وقت تیمی را ندیده ام که با این تعداد بازیکن فضاسازی کند.»
    گواردیولا درادامه صحبتهایش به تمجید از مارسلو بیه لسا، مربی آرژانتینی اتلتیک بیلبائو پرداخت و به شخصیت ویژه او اشاره کرد و گفت:« بازیکنان اتلتیک بازیکنانی هستند که به خوبی تاکتیک ها را پیاده می کند. من واقعا بیه لسا را تحسین می کنم. سعی می کنم از او درس بگیرم. بیه لسا می تواند هر تیمی در دنیا را مربیگری کند ومطمئنم که به بهترین نحو ممکن این کار راانجام خواهد داد.»
    بازی بعدی بارسا هم تا حدودی فکر گواردیولا را به خودش مشغول کرده؛ مصاف با میلان در نیوکمپ. گواردیولا درمورد زمین چمن بد سن سیرو که مانع از پیاده سازی سبک فوتبال بارسا در دیدار رفت دور یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا شد، گفت:« اینکه چمن سن سیرو بد بود، نه تقصیر میلان است و نه یوفا و نه رئال مادرید. تقصیر مسئولان ورزشگاه است.»

مربی بارسا درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که از دهه 90 که ورزشگاه سن سیرو مورد تعمیراتی قرار گرفت، این مشکلات هرساله تکرار می شوند.
    بازی تماشایی رائول گونسالس مقابل اتلتیک بیلبائو در لیگ اروپا، باعث شد تا گواردیولا که رابطه خوب و صمیمانه ای هم با رائول دارد به تمجیداز او بپردازد:« رائول مهمترین بازیکن تاریخ فوتبال اسپانیاست. کارهایی که او انجام می داد و هنوز هم انجام می دهد ،بهترین است. به او تبریک می گویم. رائول الگوی خوبی برای تمام ورزشکارانی است که فوتبالشان را آغاز کرده اند. برایش خیلی خوشحالم.»

WWW.varzesh3.COM
    ویرایش توسط fcb10 : 03-31-2012 در ساعت 19:56

19. کاربر روبرو از پست مفید fcb10 تشکر کرده است .

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)