Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 31 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 307
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانه
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی-ژاوی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    حميدرضا

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    1,438
    تشکر شده 2,492 در 631 پست

آرسنال اخبار و بحث و تبادل نظر توپچی های لندن

به نام خدا

به کلوپ هواداران آرسنال خوش اومدید
    در این تاپیک به ارائه اخرین اخبار از باشگاه محبوب رسنا می پردازیم و درباره آخرین تحولات باشگاه آرسنال با یکدیگر تبادل نظر خواهیم کرد.
    به امید اینکه بتونیم توی این تاپیک دوستان آرسنالی خوبی پیدا کنیم و در کنار هم روزهای خوشی داشته باشیم.
    به امید موفقیت های توپچی های لندن

Welcome To ARSENAL Fabs Club

راز باش
    ولي فاش نشدني!

ویرایش توسط feri71 : 04-08-2011 در ساعت 19:25

2. 5 کاربر از پست مفید messi1373 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

بازیکن آرسنال شده!!!!
    چه بازتابی داشته اینجا
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

4. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

پیش فرض هازارد : آرسنال تیم بزرگی است !

خبر ها هاکی از آن است که آرسن ونگر به خاطر عقب افتادن تمدید قرارداد نصری درصدد جذب وی بوده است...

به گزارش رسانه های فرانسوی Eden Hazzard بازیکن تیم Lille از این که توسط آرسنال زیر نظر است خوشحال است. خبر ها هاکی از آن است که آرسن ونگر به خاطر عقب افتادن تمدید قرارداد نصری درصدد جذب وی بود .

این هافبک با استعداد که از تکنیک بالایی برخوردار است برای ونگر یک گزینه مناسب به شمار می رود.

اما با این وجود این بازیکن می گوید که در هنوز قصد ترک Lille را ندارد.

او در مصاحبه با مجله فرانسوی L’Equipe گفت:

"این خیلی خوب است که توسط آرسن ونگر تحت نظر باشید. آرسنال یک باشگاه فوق العاده است، باشگاهی که فوتبال زیبا را ارائه می دهد - نه پاس ها و تاکتیک های بی هدف - این برای من بسیار لذت بخش است اما اگر من تا به حال قصد رفتن به تیم بزرگی را داشتم می بایست تا الان Lille را ترک می کردم."

باشگاه های زیادی از جمله منچستر یونایتد خواهان به خدمت گیری این بازیکن هستند اما Hazzard احساس می کند که حرف زدن در مورد رفتن از تیم فعلیش بی معنی است.

او گفت:

"من شنیده ام که می گویند ، او به اینجا می رود - او به آنجا می رود و هر جای دیگری من سال های زیادی است که به این شایعات گوش می دهم ولی تنها چیزی که واضح است این است که من هنوز در باشگاهم هستم و هیچ جایی نرفته ام."

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

6. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال ونپرسی و کوشیلنی غایب خواهند بود

وران کوشیلنی و رابین ونپرسی در بازی حیاتی چهارشنبه در مقابل استوک غایب خواهند بود.

لوران کوشیلنی و رابین ونپرسی در بازی حیاتی چهارشنبه در مقابل استوک غایب خواهند بود.

مهاجم هلندی آرسنال از ناحیه همسترینگ مصدومیت کوچکی دارد و کوشیلنی نیز از ناحیه کمر احساس ناراحتی می کند. اما هر دوی این مصدومیت ها کوتاه مدت بوده و پیش بینی می شود هر دوی آنها به بازی در فینال جام اتحادیه برسند.

دیابی هم مصدوم است اما به هر حال او هنوز در حال گذراندن دوره محرومیتش است.

ونگر امروز در مصاحبه با Arsenal TV گفت:

"ما ونپرسی ، کوشیلنی و دیابی را در اختیار نداریم. بقیه بازیکنان مشکلی ندارند."

"دیابی محروم است، ونپرسی از ناحیه همسترینگ و کوشیلنی از ناحیه کمر مصدومند و هر دوی آنها می توانند برای بازی بعدی تیم برای فینال جام اتحادیه شرایط بازی را پیدا کنند."

8. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال گل زدن مقابل بارسلونا از نقاط به یاد ماندنی زندگی من خواهد شد

آرشاوین گفت که گلی که در مقابل بارسلونا به ثمر رساند از لحظات مهم زندگی حرفه ای او بود...

آرشاوین گفت که گلی که در مقابل بارسلونا به ثمر رساند از لحظات مهم زندگی حرفه ای او بود.

هرگز کسی که خجالتی باشد در رویداد های بزرگ قرار نمی گیرد ، این بازیکن روسی در بازی چهارشنبه گذشته مقابل بارسلونا توانست پاسی را که نصری برایش ارسال کرده بود به تور دروازه والدز بچسباند که با رد شیرین توپچی ها همراه بود و مسلما شیرینی این برد مدت ها در یاد هواداران می ماند.

آرشاوین گفت:

"گل زدن مقابل بارسلونا برای هر بازیکنی یک لحظه بسیار مهم است ، شاید هم در کل دوران ورزشیتان مهمترین باشد. این اتفاق زیاد نمی افتد مخصوصا اگر باعث پیروزی تیم نیز شود."

"وقتی من به زمین آمدم حس به خصوصی نداشتم فقط با آرامش به کار خود ادامه دادم و وقتی که موقعیت گل را داشتم آن را به گل تبدیل کردم."

"من فقط شانس خود را امتحان کردم و اگر جهت بازی را عوض می کردم به شما می گفتم."

"وقتی ری نیمکت بودم بسیار سخت بود چون بارسلونا بیشتر لحظات بازی توپ را در اختیار داشت ، این همان دلیلی است که شما باید صبور باشید."

"بعد از بازی من بسیار خوشحال ودم اما حالا دیگر آن بازی تمام شده است و من تمام تمرکزم را روی بازی بعدی گذاشته ام."

10. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال فابرگاس برترین پاسور اروپا

کاپیتان تیم فوتبال آرسنال در صدر جدول کسانی قرار گرفت که بیشترین موقعت را برای مهاجمان فراهم می کنند...

CARL ELDRIDGE می گوید که بنا بر بررسی های انجام شده توسط Opta ، سسک فابرگاس سلطان دادن پاس در اروپا است. و البته این آمار ها به صورت رسمی است.

کاپیتان تیم فوتبال آرسنال در صدر جدول کسانی قرار گرفت که بیشترین موقعت را برای مهاجمان فراهم می کنند.

آنها می گویند که سسک فابرگاس در هر بازی به طور میانگین هر 29 دقیقه یک موقعیت مسلم گل ایجاد می کند.

ما توپچی ها نباید از این آمار متعجب شویم ما مهارت های بالای سسک را می شناسیم و می بینیم که در هر بازی چه موقعیت هایی برای آرشاوین-والکات-ونپرسی و بقیه ایجاد می کند. و به راستی که سسک از این تقدیر ها خوشحال است.

او در مورد این موضوع در توییتر شخصیش یک پیام برای هوادارانش قرار داد.

سسک گفت:

"این باعث افتخار من است که برترین پاسور از جهت ایجاد موقعیت گل در اروپا شناخته شدم، بدون هم تیمی هایم این غیر ممکن بود. امیدوارم چیزهای بیشتری از راه بیاید!"

12. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    همه جا
    مربی مورد علاقه
    خودم
    بازیکن محبوب
    خودم
    Arsenal

Henry

تشکر ها
    262
    تشکر شده 457 در 106 پست

امارات میزبان دیدار دوستانه برزیل - اسکاتلند

باشگاه فوتبال آرسنال مفتخر است که اعلام می کند در تاریخ 27 مارچ 2011 ورزشگاه EMIRATE میزبان بازی دوستانه میان تیم های ملی برزیل و اسکاتلند است. باشگاه هم اکنون تاییده رسمی را برای برگزاری این بازی راس ساعت 2 بعد از ظهر به وقت لندن دریافت کرده است.

باشگاه فوتبال آرسنال وعده یک بازی تماشایی را بین دو تیم ملی فوتبال پرشور جهان را می دهد - برزیل پر افتخار ترین تیم تمام عرصه های جام جهانی به مصاف تیم اسکاتلند تحت فرمان Craig Levei می رود- این بازی اولین بار در لندن بعد از بازی سال 1999 است که در آن بازی انگلیس با نتیجه 1-0 در طی مسابقات انتخابی یورو 2000 شکست خورد.

این بازی اولین بازی بین این دو تیم است - بعد از بازی جام جهانی 1998 که با برتری 2-1 برزیل به پایان رسید.

این دو تیم همچنین قبل از آن در دو فینال جام جهانی با هم روبرو شدند - یکی ایتالیا 1990- و دیگری اسپانیا 1982.

برزیل که هم اکنون تحت هدایت Mano Menezes است در ماه جولای آینده باید از عنوان قهرمانی خود در رقابت های Copa America دفاع کند بنابراین به این بازی به چشم یک بازی مهم و در جهت آماده سازی تیم خود برای آن مسابقات نگاه می کند.

این برای ششمین باری است که برزیل در ورزشگاه EMIRATE به میدان می رود.

بازی های قبلی :

برزیل - آرژانتین سپتامبر 2006

برزیل - پرتقال فوریه 2007

برزیل - سوئد مارچ 2008

برزیل - ایتالیا فوریه 2009

برزیل - ایرلند مارچ 2010

مدیر اجرایی باشگاه آرسنال - Ivan Gazidis - نیز در مورد این بازی گفت:

"هر کسی در باشگاه با خوشحالی اعلام می کند که یک بازی بین المللی دیگر در شرف انجام در ورزشگاه EMIRATE است."

"هر دو کشور تاریخ پرافتخاری در فوتبال دارند و ما خود را برای خوش آمد گویی به تعداد زیادی از هواداران برزیل و اسکاتلند در ورزشگاه EMIRATE آماده کرده ایم و صد البته برای یک فوتبال هیجان انگیز."

"نکته آخر این است که هواداران آرسنال برای خرید بلیط های بازی در اولویت قرار دارند."

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

14. کاربر روبرو از پست مفید Shawty تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال آرسنال2 بارسا1

باشکوه!مثل آرسنال

وقتی یه توپچی گل میزنه

قبل از سوت آغازین بازی !!!!!

رابین شاد میشود!

جام جهانی که نیس اشکال نداره!یه بار هم شما ببازید

ویرایش توسط GOLL : 02-23-2011 در ساعت 11:30

16. 4 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

منتظر گلهای دور برگشت تو نیوکمپ هم باشید
    آرسنال فقط یه گل بسه!!!! دیگه چیزی نمیخوام این آخریشه
    بعد از این همه جام نگرفتن من حاضرم برم براشون بازی کنم ولی ببرن

18. 4 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

چه عکسای قشنگی!!!!!!!!!
    سیستم آرسنال فوق العاده است البته اجرای این سیستم به خاطر حضور بازیکن با هوشی مثل فابر گاس و آرشاوینه!!!!!!!

ali
    only
    karimi

20. 3 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    Aguero
    اسم واقعی شما
    mohammad reza

ArgentinaRealMadridInter

تشکر ها
    325
    تشکر شده 383 در 124 پست

آرسنال

نقل قول نوشته اصلی توسط GOLL! نمایش پست ها
    منتظر گلهای دور برگشت تو نیوکمپ هم باشید
    آرسنال فقط یه گل بسه!!!! دیگه چیزی نمیخوام این آخریشه
    بعد از این همه جام نگرفتن من حاضرم برم براشون بازی کنم ولی ببرن
    الهی که تو بازی برگشتم ارسنال ببره به حق امام زمان این دل من خنک شه یخده بخندیمو حال کنیم.

22. 2 کاربر از پست مفید mohammad reza hemmati تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 31 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع