Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 16 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 153
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadid "مصاحبه بازیکنان و مربیان آ اس رم در فصل 2010/2011"

به نام خدا

هرگونه مصاحبه ی بازیکنان و مربیان تیم آ اس رم در این تاپیک قرار می گیرد.

ویرایش توسط feri71 : 11-09-2010 در ساعت 10:34

2. 5 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

Neww

گرکو: برای اوکاکا خوشحالم!
    احساس می کنم بخشی از رم هستم!
    به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir،
    آلئاندرو گرکو پس از بازی دیروز مصاحبه ای را با Roma Channel ترتیب داد.
    برای اوکاکا خوشحالی؟
    " این پسر فوق العاده است. من امیدوارم که او در ادامه هم این روند را ادامه دهد. "

در دیدار امروز، شما در نیمه دوم وارد زمین شدید و یک برد سخت و دشوار را به دست آوردید.
    " ما می دانستیم که با برخی از مشکلات رو به رو می شویم اما نکته مهم 3 امتیازی بود که باید به دست می آمد. "

رانیری قبل از ورود شما به زمین چه چیزی گفت؟
    " چیز خاصی نگفت. من باید در خط میانی 3 نفره بازی می کردم و با ورود ووچینیچ ما به 2 هافبک تبدیل شدیم. "

بعد از نیمه اول چه اتفاقی برای رم افتاد؟
    " نمی دانم. بعضی از روز های سال سخت و دشوار است. ما خوب شروع کردیم. ما تغییراتی را در رم ایجاد کردیم و این فرصت خوبی بود برای اینکه در نیمه دوم موفق شویم. 3 امتیازی بود که ما آن را می خواستیم. بازی خوب یا بد مهم نبود. مهم نتیجه ای بود که به دست آمد. "

شما برای گلی که میلان در دقایق پایانی زد متاسفید؟ چه احساسی از تیم رم دارید؟
    " من از آن تشکر می کنم چرا که این تیم حتی در دوران سخت به من اعتماد به نفس داد. من تیمم را دوست دارم. اینجا بزرگ شدم. من همیشه احساس می کنم بخشی از تیم هستم. من در اینجا خوشحالم و می خواهم همین جا بمانم. البته این به خود تیم بستگی دارد. میلان مدت کوتاهی را در صدر می گذراند و قهرمانی همچنان برای دیگر تیم ها امکان دارد. ما باید این برد ها را تداوم ببخشیم سپس خواهیم دید چه اتفاقی می افتد! "

تیمی رقابتی! ووچینیچ از روی نیمکت می آید و 2 گل می زند!
    " بله، برای رسیدن به موفقیت باید یک صورت بزرگ داشته باشیم و ما آن را داریم. "
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

4. 6 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadid

بوریه لو: مقابل کاتانیا، شخصیت واقعی مان را نشان دادیم
    مارکو بوریه لو، گلزن باشگاه رم از عملکرد تیمش در نیمه دوم دیدار مقابل کاتانیا واقعا راضی است
    مارکو بوریه لو، دو گل از گلهای رم را وارد دروازه کاتانیا نمود تا بدین ترتیب جلوروسی بتواند سه امتیاز ارزشمند این بازی را مال خود کند.این در حالی بود که نیمه اول با نتیجه 1-2 به نفع کاتانیا پایان یافته بود ولی جلوروسی در نیمه دوم سه گل دیگر زد تا بازی را به نفع خود به پایان ببرد. بوریه لو زننده دو گل از 4 گل رم در پایان این مسابقه به توتومرکاتووب گفت:« در نیمه اول ضعیف بودیم ولی در نیمه دوم به جریان بازی بازگشتیم. ما شخصیت واقعی مان را در زمین مسابقه نشان دادیم. در زمینه گلزنی هم موفق بودیم، حتی اگر گلهای ما ساده و مبتدی به نظر می رسید.» بوریه لو در ادامه صحبتهایش مصدومیت او از ناحیه شانه و احتمال غیبتش در دیدار مقابل سمپدوریا را رد کرد و گفت:« شانه من؟ اوضاع خوب است و به دیدار یکشنبه شب می رسم.»
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

6. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadide

رانیری: پیروزی مقابل سامپدوریا مشکل خواهد بود.

کلودیو رانیری سرمربی رم در پی پیروزی در برابر سامپدوریا است اما اعتقاد دارد که پیروزی در جنوا کار آسانی نیست. ظهر فردا رم باید در دیداری حساس در مقابل آبی پوشان صف آرایی کند. گرگ ها اکنون جایگاه خود را در رتبه چهارم جدول سری آ تضمین شده می ببینند و خود را در یک امتیازی ناپولی و دو امتیازی رقیب دیرینه خود لاتزیو می بینند. با توجه به بازی مستقیم تیم های ناپولی و یوونتوس، جالوروسی میتواند فاصله خود را با این دو به طور جدی افزایش بدهد.
    فصل قبل دیدار رفت بین رم و سامپدوریا در حالی برگزار شد که رانیری با یک بازی هوشمندانه موفق شد از تیم قدرتمند دل نری یک تساوی رضایت بخش بگیرد. اما در دیدار برگشت سامپدوریا به گربه سیاه رم تبدیل شد و با شکست جالوروسی در المپیکو باعث شد تا رم بخت قهرمانی را از دست بدهد.
    رانیری در بازی فردا بر خلاف سال گذشته به دنبال پیروزی است. کلودیو اعتقاد دارد که آنها فصل را ضعیف آغاز کردند و در بازیهای حال حاضر تنها باید به دنبال پیروزی باشند تا جبران شکست های ابتدای فصل شود. سرمربی سابق چلسی در کنفرانس خبری گفت:"میتوانیم به رتبه های بالاتر صعود کنیم. حتی احتمال صعود به رتبه سوم هم وجود دارد. اما ما باید به خاطر بیاوریم که قرار است با یک سامپدوریای عالی بازی کنیم. ما به آنها احترام می گذاریم اما قصد ما پیروزی در برابر آنهاست."
    همچنین اخباری مبنی بر اعتراض توتی به نیمکت نشینی در بازیهای اخیر منتشر شده است که رانیری این اخبار را رد کرد و گفت:"توتی!؟ من فکر میکنم او سزاوار این قرارداد است (بازی کردن تا سن 38 سالگی) و در آینده نیز سرپرست تیم خواهد شد. رم در او خلاصه می شود. من نمی توانم رم را بدون توتی در نظر بگیرم. او نقش مرکزی را در برنامه های من اجرا می کند."

!!! No Totti No Party

8. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

توتی: من در اختیار مردم و مربی هستم!

آینده؟ در آینده خواهیم دید!
    به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir،
    فرانچسکو توتی اکنون در راس اخبار باشگاه رم قرار دارد. پسرک طلایی رم به دلیل نیمکت نشینی های پیاپی ابراز نارضایتی کرد و گفته می شود او و کلودیو رانیری دیگر روابط دوستانه ای ندارند!
    او که تنها 4 دقیقه برابر سامپدوریا به میدان رفت روز یکشنبه به Sky Sport 24 گفت: " راستش من خیلی متاسفم که چهار دقیقه پایانی را به میدان آمدم. آن تنها یک اتلاف وقت بود اما من آن را قبول دارم. "
    کاپیتان در ادامه و در پاسخ به چگونگی نشست اخیر مربیان و بازیکنان رم گفت: " من با مونتالی، پراده و کونتی صحبت کردم قبل از آنکه با مربی تیم به صحبت بپردازم. "
    صحبت شما در مورد آنچه که رخ داد و رخ خواهد داد، قانع کننده بود؟
    " من قانع نشده ام! "
    آیا در این فکر هستید که در آینده از رم بروید؟
    " فکر هایم را می کنم و بعدا خواهیم دید. "
    هر چند وقت یک بار شما ناراحت می شوید ...
    " من فقط گفتم که در تریگوریا ناراحت هستم اما در بیرون از آن خوب هستم! "

!!! No Totti No Party

10. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadid

قدم به قدم

بعدازظهر توتی در چزنا
    (Il Romanista-C.Zucchelli) توتی وارد زمین که شد می‌خندید، وقتی ووچینیچ داشت تعویض می‌شد و تماشاگران داشتند او را تشویق می‌کردند غافلگیر شد و بعد از آن گل رم با آنها خوشحالی کرد. آن بعد از ظهر فرانچسکو توتی بود.
    کاپیتان سعی کرد تا دویست و پنجاهمین گلش را برای جالوروسی بزند. اما موفق نشد و او دوباره تلاش می‌کند، شنبه شب مقابل کالیاری، چون او چهارشنبه در جام حذفی باید از خانه هم تیمی‌هایش را تشویق کند، شاید هم در استادیوم اما او لحظه آخر تصمیم می‌گیرد زیرا از قدیم این بازی استرس باورنکردنی برای هر هواداری داشته است.
    در حال حاضر، توتی به آینده‌اش نگاه نمی‌کند، اما تمرکزش روی سه امتیاز بسیار مهمی بود که مقابل چزنا گرفتند. او در تلویزیون و با خبرنگاران صحبت نکرد و مثل همیشه نظراتش را در سایت رسمی‌اش نوشت: "با توجه به نتایج دیگر تیمها، بدون شک نتیجه امروز واقعا مهم بود."
    چقدر درست، بدون آن سه امتیاز به نظر آن خداحافظی با رویای قهرمانی در لیگ بود. بعد از تساوی در دور اول کاپیتان معتقد بود که چزنا با شرایط خوبی به زمین خواهد آمد. او معتقد است که بعد از باخت مقابل سمپ و پیروزی مقابل چزنا باید قدم به قدم و با نهایت تلاش پیش بروند.
    کلودیو رانیری هم بعد از بازی در پاسخ به خبرنگاری که گفت "عملکرد ضعیف توتی" گفت:" من اینطور فکر نمی‌کنم، او فقط یک گل از دست داد. اما من در مورد چیزهای منفی صحبت نمی‌کنم."
    و چند قدم آن طرف‌تر مثل همیشه توتی بعد از بازی در کنار همه هواداران قرار گرفت، آنهایی که می‌خواستند او کلاه، پیراهن و دفترچه‌هایشان را امضا کند و او با حوصله این کار را انجام می‌داد. گرچه دیروز هم کسی می‌خواست به توتی و همسرش توهین کند. قطعا این دوران راحتی برای او نیست.
    دیروز در تورین دل‌پیرو گفت که توتی یک قهرمان بزرگ است و کارش را در رم به پایان می‌رساند.
    امیدوارم که کاپیتان یوونتوس درست بگوید.

!!! No Totti No Party

12. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadid

مطبوعات چیزها را بزرگ می کنند

بازیکنان باید انتخاب‌های رانیری را بپذیرند

کارلو ماتزونه سرمربی سابق جالوروسی معتقد است که بازیکنان باید تصمیمات رانیری را قبول کنند. در این فصل رم با موضوع نیمکت نشینی بازیکنان مشکلات زیادی داشته است.

"مطبوعات بدون شک کمکی نمی‌کنند و همه چیز را بزرگ می‌کنند. فرانچسکو می‌تواند هنوز هم بازی کند. اگر من بودم او را در دقیقه 90 به زمین نمی‌فرستادم اما رانیری هم اشتباه می‌کند. ما مربیان همیشه باید در چند ثانیه تصمیم بگیریم."

روجرئیو ریتزیتلی هم معتقد است که بازیکنان باید یک گروه باشند و در غیر این صورت باید با رویای قهرمانی خداحافظی کنند.

"گروه بودن و داشتن یک هدف واحد تنها راهی است که رم می‌تواند با آن برای قهرمانی بجنگد. تیم در چزنا خوب بازی نکرد اما مستحق برد بود و واضح است که نگرفتن سه امتیاز به معنای خداحافظی با قهرمانی بود."

"رم یک گروه نیست و همه چیز به نفرات بستگی دارد. به طور مثال وقتی حمله می‌کنند تیم متحد نیست و در فاز تهاجمی که سه مهاجم هستند هر کدام تلاش می‌کنند تا خودشان کاری کنند. این راه رسیدن به بهشت نیست."

"فکر نمی‌کنم مربی باتجربه‌ای چون رانیری به بازیکنانش دستورات را نگوید اما آنها را به حال خودشان می‌گذارد. بازیکنان به نظر آرام نیستند چون زیر فشار هستند و فکر می‌کنم می‌دانم چرا. در این فصل ترکیب رم بزرگ است. این چیز خوبی است، زمانی که کنترل شود و فکر می‌کنم رانیری در این کار مشکل دارد. بازیکنان باید به طور مستمر در زمین باشند تا خودشان را بهتر مطرح کنند و اگر 4 5 بازی باشند راحت‌تر نیمکت نشینی را قبول می‌کنند."

"این طور نمی‌توان پیش رفت. باشگاه باید این را برای بازیکنان روشن کند که همه آنها باید برای موفقیت رم تلاش کنند و تصمیمات مربی را قبول کنند. رم هنوز در کورس قهرمانی است. عصبانیت من مثل همه رمی ها به خاطر این است که رم از دیگر تیمها قویتر است و می‌توانست همه را پشت سر بگذارد اما در عوض برای خودش مشکل درست کرد. برای خارج شدن از این وضعیت باید مثل یک گروه عمل کنند و در غیر این صورت باید با رویای کسب قهرمانی خداحافظی کنند."

!!! No Totti No Party

14. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadide

مکسس قهرمان

برای اسکودتو می‌مانم

(Il Romanista - C.Zucchelli) او می‌خواهد بماند تا اسکودتو را ببرد و حتی اگر با رم به توافق نرسد هرگز جالوروسی را به طور آزاد ترک نخواهد کرد.

فیلیپ مکسس، همان طور که بازیکن بزرگی است، مرد حرفش هم هست: اول مستقیما همه چیز را با روزلا سنسی حل کرد، بعد با دیگر مدیرانی که با او صحبت کردند. در رم او ارزش زیادی دارد و حتی اگر تصمیم بگیرند که دیگر با او همکاری نکنند هرگز حرکت ناشایستی بروز نمی‌دهد. به هر حال پیش از همه چیز یک موضوع در ذهن او وجود دارد: بردن اسکودتو. او این موضوع را بیش از یکبار به زبان آورده و کسانی که خوب او را می‌شناسند این را می‌دانند. دیروز او دوباره این را با هوادارانی که در تریگوریا جمع شده بودند در میان گذاشت. آنها روی دیوارها نوشته بودند "مکسس قهرمان".

بدون شک فیلیپ یکی از نمادهای هواداران آ اس رم است. پس از25 آپریل خونین و بازی با سمپدوریا حتی محبوبیت او بیشتر هم شد. قرارداد او در 30 ژوئن به پایان می‌رسد و این روزهای سرنوشت سازی برای تمدید آن است. بین دوشنبه و سه شنبه، مدیربرنامه‌های او اولیور یوآنکس در رم خواهد بود و مستقیما با روزلا سنسی صحبت خواهد کرد. رئیس می‌خواهد شخصا در این مورد پیگیر باشد زیرا به ارزش این بازیکن آگاه است. احتمالا آنها برای قراردادی 4 ساله با دستمزد 3.5 میلیونی به علاوه پاداش‌ها به توافق می‌رسند که بانک هم با آن موافق است.

پس از دو کوپاایتالیا و یک سوپرکاپ او حالا یک جام مهم می‌خواهد.

روزنامه‌های فرانسوی خبر قرارداد 4 ساله او را تایید کرده‌اند و نوشته‌اند که با این قرارداد مکسس با کمتر از 15 میلیون یورو نمی‌تواند پایتخت را ترک کند. توافق در روزهای آتی انجام می‌شود و او با قوت قلب بیشتری در میدان دیده خواهد شد. در فرانسه هم لورن بلان از اینکه او خوب بازی می‌کند راضی است. پس از فصل گذشته که او غالبا روی نیمکت بود حالا در ترکیب فرانسه هم فیکس است. بعلاوه فرانچسکو توتی در تابستان می‌گفت:"امسال سال اوست" و کاپیتان درست می‌گفت چون این اتفاق افتاده و حالا وقت آن است که فصل را تا حد امکان در جای بالاتری تمام کند.

!!! No Totti No Party

16. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma هرگز طوفانی وجود نداشته است

با این هواداران و این روحیه هر اتفاقی ممکن است

کلودیو رانیری اصرار می‌کند که رم توان کسب اسکودتو را دارد و آنها با شکست کالیاری نشان دادند که اختلافی بین آنها نیست.

زمانی که در مورد رقابت در مورد کسب اسکودتو پرسیده شد، چلینو رئیس کالیاری گفت که فکر نمی‌کند رم بتواند.

"ما هر کاری خواهیم کرد تا بتوانیم ثابت کنیم که چلینو اشتباه می‌کند، چون من معتقدم رم در میان چهار یا پنج تیمی است که توانایی کسب پیروزی نهایی را دارند. حتی اگر اینتر و میلان ترکیبهای شگفت‌انگیزی داشته باشند."

"من پس از وقت استراحت کمی نگران بودم، چون ما در لاک دفاعی فرو رفته بودیم، اما خط هافبک عالی بود. ما هر سه روز یکبار بازی می‌کنیم، بنابراین من باید ترکیب را بچرخانم تا بهترینشان را در طولانی مدت بیرون بکشم."

"این بار اولی است که رم چنین ترکیب رقابتی دارد. این منطقی است که همه می‌خواهند بازی کنند و کنار آمدن با آن تحول سختی است، اما من متقاعد شدم که میوه‌های کار ما بدست می‌آیند."

جالوروسی در این فصل به دلیل حرکات بازیکنانش در هنگام تعویض حاشیه‌های زیادی داشته است.

"هرگز طوفانی وجود نداشته است. بعضی‌ها به طور خاصی رفتار کردند و روزنامه‌نگاران به درستی کارشان را انجام دادند."

"تعادل رختکن بسیار لطیف است و رم واحد از پسرانی تشکیل می‌شود که مسیر درست را انتخاب کنند. شاید ما به اندازه اینتر و میلان رقابتی نباشیم اما با این هواداران و این روحیه هر اتفاقی ممکن است."

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 01-23-2011 در ساعت 11:46

18. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma رانيه‌ري: اسكودتو را در چنگ خود حس ‌مي‌كنم

سرمربي تيم فوتبال رم ايتاليا گفت: با توجه به جو حاكم بر تيم با قاطعيت مي گويم كه اسكودتو را در چنگ خود حس مي‌كنم.

به گزارش یوفا: به نقل از خبرگزاري آنسا ايتاليا، كلوديو رانيه‌ري پس از پيروزي 3 بر صفر تيمش برابر كالياري تصريح كرد: با سيستم 4-3-1-2 وارد ميدان شديم و از هماهنگي كاستي، مكسس، بورديسو و ريسه با خط هافبك بسيار راضي بودم. نكات تاكتيكي مو به مو در زمين پياده شد و به حريف اجازه عرض اندام نداديم.
    وي افزود: رسيدن به صدر جدول هرگز دو راز دسترس نيست و اسكودتو را در فاصله نزديكي با خود احساس مي‌كنيم.

رانيه‌ري در خصوص مشكلات خود با توتي گفت: با توجه به انتشار يك فيلم كاملا خصوصي از داخل رم به سطح رسانه‌ها نمي توانم وجود چنين درگيري‌هايي را كتمان كنم اما مسئله مهم اين است كه هم من و هم توتي حرفه‌اي هستيم و اين مشكلات هرگز در زمين فوتبال راه ندارند.

!!! No Totti No Party

20. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma توتي: براي تصاحب صدر مصمم هستيم

یوفا: كاپيتان تيم فوتبال رم ايتاليا گفت: رقباي ما با لغزش مواجه خواهند شد و در اين شرايط براي رسيدن به صدر جدول مصمم هستيم.

به گزارش یوفا: به نقل از ساكرنت، فرانچسكو توتي و سيمونه پروتا دو هم تيمي در ايتاليا 2006 به همراه مرد فرانسوي تيم رم، منس با 3 گل باعث شدند رم از كالياري بگذرد و در فاصله 3 امتيازي ميلان (با يك بازي كمتر) قرار بگيرد.
    توتي در پايان اين بازي گفت: براي تصاحب صدر مصمم هستيم و تجربه‌ام اين جرات را به من مي‌دهد تا لغزش بزرگي را براي ميلان در هفته‌هاي آينده پيش‌بيني كنم.

وي ادامه داد: رقابت اصلي ميان رم، ميلان، اينتر و يوونتوس است. بايد مراقب همه چيز باشيم و بدانيم كه هر بازي باقيمانده از نيم‌فصل در حكم يك فينال بزرگ است.

!!! No Totti No Party

22. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 16 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)