Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 4567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 66
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    striker
    مربی مورد علاقه
    Guus Hiddink ♥ José Mourinho ♥ Roberto Di Matteo
    بازیکن محبوب
    King Didier Drogba ♥ All Chelsea Players ♥ Specially Frank Lampard And John Terry
    اسم واقعی شما
    Farid

EnglandChelsea

تشکر ها
    732
    تشکر شده 1,559 در 429 پست

پیش فرض آخرین اخبار و مصاحبه‌هاى بازيكنان و مربيان شیرهای لندن در فصل 11-2010

به نام خدا

اخبار جدید باشگاه چلسی در این تایپ قرار خواهد گرفت

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    «««««»»»»»
    ||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
    «««««»»»»»
    ||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||

2. کاربر روبرو از پست مفید Chelsea FC تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    Guss Hiddink
    بازیکن محبوب
    Torres
    اسم واقعی شما
    محمود

EnglandChelseaMes

تشکر ها
    3
    تشکر شده 6 در 2 پست

کالو هنوز در آرزوی قهرمانی در اروپا

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

سالومون کالو مطمئن است که میتواند به همراه چلسی آرزوی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را برآورده کند.

پس از دابل کردن در فصل پیش , جام قهرمانی اروپا برای چلسی به یک اولویت تبدیل شده اما رومان آبراموویچ بار دیگر ناکامی تیم خود را پس از شکست مقابل منچستر یونایتد در اروپا مشاهده کرد و این آرزو برای یک سال دیگر پابرجا ماند.

بعضی اعتقاد دارند چلسی که 5 بار در نیمه نهایی و 1 بار در فینال شکست خورده پتانسیل قهرمانی در اروپا را همیشه دارد.

سالومون کالو مهاجم چلسی که از سال 2006 به چلسی خدمت میکند مطمئن است که چلسی قهرمان اروپا خواهد شد.

سالومون کالو در مصاحبه با سایت رسمی چلسی گفت :
    ” من به این دلیل به چلسی آمدم تا این فرصت را پیدا کنم که به چیزهای بزرگی برسم. من تا به حال با چلسی در انگلستان به همه ی جام ها دست یافته ام اما تنها جامی که مانده جام باشگاه های اروپا است و من فکر میکنم که من میتوانم این جام را به همراه چلسی در آینده بالای سر ببرم.”

کالو همچنین خوشحال است که در پایان این فصل برای چلسی عالی کار کرده و در 3 بازی اخیر خود 2 گل را برای چلسی زده است.

کالو :
    “من همیشه در چلسی فصل را باقدرت تمام میکنم. فکر کنم این به این دلیل است که من زیاد مصدوم نمیشوم. من همیشه در تمرینات حاضر هستم پس وضعیت بدنی من همیشه خوب است و این به من انگیزه میدهد که فصل را باقدرت تمام کنم.”
    ” وقتی که پایان فصل نزدیک میشود , کسانی که مصدوم بوده اند و بازی های زیادی را انجام داده اند بسیار خسته میشوند. اما برای من که خیلی بازی نکرده ام و مصدوم نشدم اینطور نیست. این به من طراوت و شادابی برای بازی کردن را میدهد.

منبع:کلوب هوادارن چلسی(chelseaclub.us)

4. 3 کاربر از پست مفید Mahmoud Chelsea تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    Guss Hiddink
    بازیکن محبوب
    Torres
    اسم واقعی شما
    محمود

EnglandChelseaMes

تشکر ها
    3
    تشکر شده 6 در 2 پست

براي جانشيني آنچلوتي
    آبراموويچ به زولا و هيدينك مي‌انديشد

خبرگزاري فارس: منابع خبري انگليس گزارش كردند بازيكن ايتاليايي و مسئول فني هلندي اسبق اين تيم نامزد هدايت چلسي در آينده هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي‌تلگراف در شرايطي كه تيم فوتبال چلسي تحت رهبري كارلو آنچلوتي بخت قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا و جام حذفي انگليس را امسال از دست داده و براي تكرار عنوان قهرماني ليگ برتر كه سال گذشته آن را بدست آورد، فاصله امتيازات زيادي با منچستر دارد و اميد بسيار چندان بالايي ندارد.
    بر اين اساس، بازار شايعات در مورد بركناري كارلو آنچلوتي مربي ايتاليايي آبي‌هاي لندن بيشتر قوت گرفته است و تازه‌ترين اخبار در مورد جانشين احتمالي وي حكايت از بازگشت يكي از دو مربي اسبق چلسي دارد.
    با توجه به اخباري كه از گوشه و كنار شنيده مي‌شود، رومن آبراموويچ، مالك روسي و متمول چلسي علاقمند به بازگرداندن جيان‌فرانكو زولا ايتاليايي يا گاس هيدينك هلندي است.
    زولا 44 ساله در سال‌هاي 1996 تا 2003 براي آبي‌پوشان بازي كرد و به‌عنوان مربي در ليگ برتر فعاليت مي‌كند.
    هيدينك نيز در سال 2009 براي مدت 4 ماه بصورت موقت زمام آبي‌ها را در دست داشت و نتايج خوبي نيز كسب كرد.
    در شرايطي كه 4 هفته تا پايان ليگ برتر باقي‌مانده است فاصله چلسي با منچستر صدرنشين 6 امتياز است.

منبع:کلوب هوادارن چلسی(chelseaclub.us)

6. 3 کاربر از پست مفید Mahmoud Chelsea تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 49 در 17 پست

bartar یکشنبه فینال لیگ برتر انگیس در سال 2011

شاید طرفداران فوتبال در ذهن خود بازی منچستریونایتد-آرسنال را فینال لیگ جزیره قلمداد می کردند اما بنا به گفته آرسن ونگر ناکامی های آرسنال از بازی با بیرمنگام سیتی (فینال جام اتحادیه انگلیس) آغاز شد ، بعد در لیگ قهرمانان مغلوب بارسلونا شدند و در آخر هم با مساوی در برابر تاتنهام از کورس قهرمانی لیگ ، جاماندند .

چلسی این فرصت را غنیمت شمرد و با بردی که مقابل منچستریونایتد بدست آورده بود خود را از بحران خارج کرد و از رتبه پنجم به رتبه دوم صعود کرد ، تا بجای فینال "منچستریونایتد-آرسنال" طرفداران فوتبال فینال "متچستریونایتد-چلسی" را ببینند دیداری که روز یکشنبه ساعت 19:40 به وقت ایران برگزار خواهد شد .

نویسنده : محمدرضا حسینی

8. 4 کاربر از پست مفید aftabgardon تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea چـک خـوشنـود از جـایگاه دومی و نمـایش مکیکران

چـک خـوشنـود از جـایگاه دومی و نمـایش مکیکران

ـتر چـک مـعتقد است که چـلسی می تواند در تسـاوی 2-2 ـیش برابر نیـوکاسل نکـات مثـبتی را نیز پیـدا کند.

آبی ها در آخرین دیدار خـانگی این فصل ـشان نتـوانستند حـداکثر امتیـاز ممکن را کسـب کنند و گُل دقـایق آخر تیلـور سـکوت را بر هـواداران آبی هـای حـاضر در استـمفوردبریج حـاکم سـاخت.

امـا با وجـود اینکه آنـان نتـوانستند در آخرین بازی خـانگی ـشان پیروز شـوند پـتر چـک نکـات مثـبت آن تسـاوی را در نظـر گرفت و از خشـنودیش برای تـضمین شـدن جـایگاه دوم ـی لیگ و فرصت دادن به سـتاره ی آیـنده های چـلسی گفت.

وی در این رابطه در وبسـایت شـخصیش نوشـت:" بـا وجـود نتـجه ی بـد این بـازی، من دو نکـته ی مثـبت در آن پیـدا کردم. اولی این بود که آرسنـال شـکست خـورد (توسط اسـتون ویلـا) و این به معنی قـطعی شـدن جـایگاه دوم لیگ ـمان بود.

نکـته ی مثـبت دوم، نمـایش هـافبک جـوانمـان، جـاش مکیکران بود. او بـازی را آغـاز کرد و نمـایش عـالی را به نمـایش گذاشت. جـاش همین چـندوقت پیش 18 سـاله شـد و اگر او راهی را که پیش گرفته را ادامـه دهد، بـدون شـک در آیـنده سـتاره ی بـزرگ چـلسی خـواهد بود. او فـوق العـاده تـوانـاست و آینـده اش کـاملـاً در دسـتان خـودش است."

چـک اعلام کرد که تسـاوی آبیها برابر نیـوکاسل می توانست به دلیل این بـاشد که آنان جـام قهرمانی لیگ را تسـلیم منچسـتریونـایتد کرده بودند.

وی افـزود:" از آنجـا که یـونایتد در روز شـنبه به طور قـطع قهرمانی لیگ ـش را ثـبت کرد، بـرای من به نظـر می رسـید که هر کـدام از مـا هنـوز از اینکه نتـوانسـتیم جـام قهرمانی را به دست بیـاوریم، حس نـاراحتی درونمان بود.

مـا خیلی دوست داشتیم که آخرین بـازی فصل در اسـتمفوردبریج را بـا پیروزی به پـایان ببریم و دریـافت گُل در آخرین دقـایق راه تشـکر از هـوادارانمان نبود، هـوادارانی که تمـام سـال مـارا حمـایت کردند.

همچنین اون بازی به نـوعی خلـاصه ی فصـلمان بود، اینکه مـا در این فصل به نـوعی نتوانستیم در شرایط های خـاص کـارمان را تکمیل کنیم."

منبع : سایت رسمی چلسی

10. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

کالو : اول از همه "اتحاد"

سالومون کالو اذعان کرد که در درجه ی اول اتحاد چلسی مهم است و همچنین گفت که درباره ی آینده ی آنجلوتی ابهام دارد.

این سوال درباره ی آینده ی کارلتو وجود دارد که آیا او که در اولین فصل حضورش در چلسی دابل کرد و این فصل هیچ جامی را به ارمغان نیاورد ، تا پایان قرارداد 3 ساله اش در چلسی میماند یا نه.

برای سالومون کالو اهمیتی ندارد چه کسی سرمربی چلسی باشد و برای او مهم تر از همه باهم بودن بازیکنان میباشد.
    مهاجم ساحل عاجی چلسی میگوید که نمایش چلسی برای فصل بعد باید بهتر شود.

کالو در مصاحبه با اسکای اسپورت درباره ی آنجلوتی: " من نمیدانم. مهم نیست. برای من مهم تر از همه این است که تیم باقی بمانیم."

"فصل پیش ما دابل کردیم و یک تیم بودیم. این فصل هم اگر چیزی نبردیم و شرایط همانگونه بود. من به دنبال بهانه نمیگردم. مهم نیست که چه بازیکنانی و چه کسی سرمربی میباشد ، مهم این است که بازیکنان با هم متحد باشند و عملکرد بهتری داشته باشند."

" ما تصمیم نمیگیریم. ما اینجاییم تا برای باشگاه بازی کنیم. ما خوشحال میشیم که با هرکسی کار کنیم ( هر مربی ). این هیئت مدیره است که تصمیم میگیرد.بازیکنان هم هی توانشان را در زمین پیاده میکنند و این از همه مهم تر است."

12. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

|=| بهترین های چلسی |=|

مراسمی در استمفوردبریج به منظور انتخاب بهترین های فصل 2010-2011 چلسی برگزار شد که طی آن:

پیتر چک بهترین بازیکن فصل چلسی از دید هواداران

اشلی کول بهترین بازیکن چلسی از دید بازیکنان و کارکنان چلسی

جاش مک ایچران بازیکن جوان این فصل چلسی

پیتر چک بهترین بازیکن فصل 2010-2011 چلسی شد.
    بیشتر از 28000 تن از هوادارن چلسی در نظرسنجی سایت رسمی باشگاه به پیتر چک به عنوان بهترین بازیکن این فصل رای دادند و پیتر چک جایزه ی بزرگ این فصل خود را از دستان آنجلوتی دریافت کرد.
    پیتر چک 43 مین برنده ی این جایزه ی بزرگ میباشد.کسی که به رکورد بیشترین تعداد بازی در چلسی به عنوان بازیکن خارجی در بازی با اورتون که یک شنبه میباشد ، خواهد رسید.
    چک گفت : " من 7 سال در چلسی بوده ام و بازی کردن با بهترین بازیکنان دنیا ، کار را برای یک دروازه بان سخت میکند که جایزه ای را ببرد ، اما من خیلی خوشحالم. من واقعا از این قدردانی میکنم چون بازی کردن در باشگاه و بازیکنانی عالی و برنده شدن این جایزه ، دست آورد بسیار مهمی است."
    "من از زمانی که در این باشگاه شروع به کار کردم ، عاشق این باشگاه شدم. من احساس میکنم در خانه ی خودم هستم. بعضی بازیکنان هستند که از زمانی که من کارم را در این باشگاه شروع کردم ، با من همراه بوده اند و الان هم همراه من هستند. ما سال های خوب ، متوسط و بدی را با هم داشتیم. اما آنها این احساس را به من میدهند که در خانه هستم و این من را تشویق میکند که به آینده نگاه کنم."
    "شما همیشه دوست دارید تا همه چیز را برنده شوید اما جام باشگاه های اروپا تنها چیزی است که برنده نشدیم."
    کارلتو درباره ی دروازه بان تیمش گقت : " من بابت پیتر چک بسیار خوشحال هستم چون او همیشه خوب بازی میکرده. من همیشه در نیمکت آرام بوده ام چون پیتر در دروازه بوده است. او یک بازیکن فوق العاده حرفه ای و یک انسان فوق العاده است. ادامه بده. آفرین."
    همچنین 2 بازیکن دیگر چلسی که در رتبه های دوم و سوم جای گرفتند ، ایوانوویچ و دروگبا بودند.

اشلی کول هم به عنوان برنده ی نظرسنجی بازیکن بازیکنان که در آن نظرسنجی هم تیمی هاشی و کارکنانی که در چلسی با او بوده اند ، شرکت داشته اند.
    این بازیکن 30 ساله گفت : " برای من به عنوان یک بازیکن این جایزه ی بسیار مهمی است. افرادی که همیشه در کنارشان کار میکردم و در واقع مثل خانواده ی من بودند ، به من این رای ها را داده اند پس این جایزه خیلی ارزش دارد."
    " به عنوان یک تیم ما هیچ وقت تسلیم نشدیم. ما همیشه اعتماد به نفس داشته ایم اما این دفعه شکست خوردیم اما فصل بعد امیدوارانه عوض میشود و ما به جایگاه واقعی خود برمیگردیم."

گل رامیرس به منچستر سیتی هم به عنوان قشنگترین گل فصل که نظر سنجی چلسی تی وی بوده ، انتخاب شد.
    رامیرس در آن بازی 2 بازیکن منچستر سیتی را جا گذاشت و در نهایت ضربه ی دقیق خود را به سمت دروازه کوبید تا در نهایت چلسی 2-0 منچستر سیتی را در یک بازی حساس در ماه مارچ شکست دهد.
    رایمرس جایزه ی خود را یه یکی از سازمان های خیریه کودکان و به هواداران چلسی " Lisa Snowdon و Johnny Vaughan " تقدیم کرد.

جاش مک ایچران به عنوان بهترین بازیکن جوان فصل 2010-2011 چلسی معرفی شد. این بازیکن 18 ساله و هافبک جوان چلسی ، اولین بازی رسمی خود را در سال 2010 برای چلسی انجام داد. توانایی پاسکاری ، دید عمیق او و ارتباط خیلی خوب او همه را تحت تاثیر قرار داده است.
    او جایزه ی خود را از دست آقای Tommy Docherty مربی اسبق چلسی دریافت کرد و گفت : " این اولین جایزه ی رسمی و انفرادی من میباشد و از این بابت بسیار خوشحال هستم. اولین بازی من دقیقا همان چیزی بود که منتظرش بودم. من از 7 سالگی در چلسی بوده ام و آرزو داشتم که روز برای چلسی بازی کنم که به حقیقت پیوست."
    کاپیتان سابق چلسی " رون هریس " جایزه ی ویژه ای را به مناسبت 795 مین حضور خود در باشگاه و جایگاه های مهم باشگاه دریافت کرد.
    آنجلوتی در مورد برندگان گفت : "جاش خیلی جوان است اما او شخصیت عالی دارد و کیفیت بالایی را داراست. ما استعداد یابی خیلی خوبی را از طرف آکادمی نشان داده ایم و ما قهرمان رزرو ها شدیم. ما امیدواریم نه تنها جاش بلکه همه ی بازیکنان جوان در آینده موفق شوند."
    " من میخواهم از همه تشکر کنم چون رامیرس خودش نیامد ! اشلی خیلی خوب و مستمر بازی کرد و تجربه ی خیلی خوبی را نشان داد. او بهترین دفاع چپ در دنیاست و من امیدوارم که او همان کیفیت را در آینده هم روی زمین پیاده کند. اما ما بازیکنان بسیار خوب زیادی داریم و من از اینکه هر روز به آنها تمرین می دهم خوشحال هستم."

14. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

کـارلو در برابر تصمیم چلسی، وقـار خـودش را حـفظ می کند

کـارلو آنجـلوتی اعلام کرد که اگر در هـفته ی دیگر چلسی در خـروج را به او نشـان دهند گریه نمی کند. این مـربی ایـتالیایی تأیید کرده که او در روز جمـعه ی هفته ی آینـده با سـران باشگاه جـلسه ای دارد و همچنین اذعان داشته که هیچ نمی داند که قرار است او را اخراج کنند یا خیر.

اما اگر قرار باشد او اخراج شـود، آنجـلوتی که فصلی بدون جـام را پُشت سر گذاشته، با آن تصمیم مشکلی نخـواهد داشت، اگرچه مـایل است تا بمـاند.

او در این رابطه گفت:" بـاشگاه باید کـار من را قضـاوت کند.

اگر آنان می خـواهند تغییر ایجـاد دهند، هیچ مشکلی نیست. شمـا بعد از تصمیم آنان شـاهد گریه ی من و یا عکس العمل خـاصی از من نخـواهید بود. لذا من تصمیم باشگاه را قبول خـواهم کرد و به دنبـال راه حـلی دیگر می روم."

آنجـلوتی که در اولین فصل ـش در چلسی مـوفق شـد عنوان دابل جزیره را برای آبی ها به ارمغان بیاورد، اعلام می کند که هیچ گـاه تصـور این را نمی کرد که در 12 مـاه آینـده خـود را در آسـتانه ی اخراج شـدن ببیند.

وی در مـورد مـتعجب شـدن از این بابت گفت:" نـه ! این فوتبـال است. من از این بابت متعجب نخـواهم شـد.

زمانی که من در انگلستـان آغاز به کار کردم، اگر فردی به من می گفت که ما در دو سـال قهرمان جام حـذفی و لیگ می شـویم، احساس رضایت می کردم.

در طول این دو سـال، من از شرایط تیم راضی بودم. سـال پیش، فـوق العـاده بود.

امسـال شـرایط زیاد خـوب نبود. امـا ما می تـوانیم از تجـربه ی امسـالمان برای بهتر بازی کردن در فصل آینده اسـتفاده کنیم.

من هروقت کـار می کنم خـوشحـالم، بنـابراین از این فصل نیز لـذت بردم. من برای کـارم 15 سـال آموزش دیدم، بعـضی اوقات عناوینی را بردم و بعضی اوقات نیز نتوانستم. اما در پـایان هرفصل خوشحال بودم چراکه کار کرده بودم."

کـارلو آنجـلوتی به منـظور مـوفق کردن چلسی در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا به این تیم آورده شـد تا خـواسته ی رومن آبراموویچ که بیش از هرچیزی قهرمانی لیگ قهرمانان اروپـاست، برآورده شـود. اما چلسی در دو فصل حـضور کـارلو حـتی مـوفق به صـعود به نیمه نهـایی این رقابت ها نیز نشـد.

در این بین از آنجـلوتی در مـورد خـاطرات خـوب و بدش در چلسی پرسیـده شد.
    وی در پـاسخ گفت:" بهـترین خـاطره ام، پیروزی برابر منچستریونایتد (فصل پیش) بود و بدترین خاطره شـکست برابر منچستریونایتد در لیگ قهرمانان اروپـا."

منبع : کانون هواداران چلسی در ایران 

16. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

کـارلو : مصدومیت بازیکنان کلیدی، برایمان گران تمام شد

کـارلو آنجـلوتی مـاه های نـوامبر و دسـامبر را نقـاط اصلی از دست دادن شـانس قهرمانی امسـال چلسی دانسـت.

همـه چیز از شکست چلسی در خـانه برابر سـاندرلند در 14 مـاه نـوامبر آغـاز شد. سپس نتـوانستیم در شش بازی لیگ برتر ـمان به پیروزی برسیم و سرانجـام از رتبه ی اول به پنجم جـدول لیگ جزیره سـقوط کردیم.

زمان بـازسـازی از سـال جدید آغـاز شد و برای بـازگشت سـخت جنگیدیم و بـالـاخره توانستیم فـاصله ی 15 امتیـازیمان را با یونـایتد به 3 امتیـاز کـاهش دهیم، اما شکـست در الترافورد دو هـفته ی پیش به معـنی این بود که مأموریت دفاع از عنوان قهرمانی سـال گذشـته ـیمان بدون مـوفقیت به پایان رسید.

در این رابطه از کـارلو پـرسیده شـد که از چـه زمانی مشکلات نمـایان شـدند و وی در پـاسخ گفت:" نـوامبر و دسـامبر، زمانی که نتوانسـتیم روز های بدمـان را به خـوبی مدیریت کنیم.

زمانی که ما در ابتدای فصل 6-0 پیروز می شـدیم ، من گفتم که روز های سـخت هم فرا خـواهند رسید. اما زمانی که روز های سـخت و ناگوار فرا رسـیدند، به خـاطر مصـدومیت ها نتوانستیم بدرسـتی آن شرایط را کنترل کنیم - دروگبا، لمپـارد ، تری و اسـین همه مصـدوم بودند. این مشکل بود."

سپس از این مربی ایتـالیایی پرسیـده شد که آیـا به خـاطر کـوچک کردن تـرکیب تیم و از دست دادن بازیکنان بزرگسـال تیم در تـابسـتان افسـوس می خـورد، گفت:" نـه ! چونکه زمانیکه ما تصمیم به تغییر فلسـفه ی بـاشگاه و وارد کردن بازیکنان جـوانتر به ترکیب اصلی گرفتیم، من مـوافقت کردم. سپس ما تـا ماه نوامبر در بعضی از بازی ها از بازیکنان جـوان استفاده کردیم و به تجـربه ی آنان را افزودیم. بـالـاک و دیگران در فصل گـذشته کمک بسیـاری به ما کردند اما به نظرم زمان آن رسیده بود تا در تـابستان تغییرات را اعمال سازیم و بازیکنان جـوان بیشتری را از آکـادمی وارد ترکیب اصلی کنیم.

شـاید در مـواقعی از فصل که چـیدمان تیمی را تغییر می دادم تا دفـاعی تر بازی کنیم، مـالکیت توپ را از دست می دادیم و کنترل ضـعیف تری بر بازی داشتیم. اون انتخـاب ما بود که دفـاعی تر بازی کنیم چونکه بعضی اوقات با وجود مـالکیت توپ، بازده قابل توجهی کسب نمی کردیم و من سـاختار تیمی را تغییر می دادم تا بیشتر از ضدحملات استفاده کنیم.

بعضی اوقات من سـاختار تیمی را به 4-2-2 تغییر می دادم، بعضی اوقات هم دوباره به ترکیب 4-3-3 روی میاوردم . اما درکُل فصل پیش هـویت سـاختاری تیم مشـخص بود اما این فصل کمی متفاوت بود."

18. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

chelsea ژيرکف و بوسينگوا در ليست فروش چلسي

تيم فوتبال چلسي دو ستاره روسي و پرتغالي خود را در ليست فروش گذاشته است.

ورزش3-مدیران چلسی علاقمند به فروش یوری ژیرکف و خوزه بوسینگاوا هستند. بازیکن روسی که در سال 2009 از زسکا مسکو درازای 18 میلیون پوند منتقل شد، در استامفوردبریج هیچ‌گاه در حد یک چهره موفق و با ثبات ظهور نکرد. وی در لندن با مصدومیت‌های متوالی و پرتعداد روبرو شد و از فرم مطلوب خارج شد تا در نهایت تنها در 32 بازی به میدان برود.
    با توجه به این نکته که آبی‌ها در منطقه دفاع چپ با کمبودهای مواجه هستند، نظر نهایی چلسی بر فروش این ستاره 27 ساله است. در شرایط کنونی اسپارتاک مسکو برای استخدام این مدافع ابراز تمایل کرده است.
    همچنین خوزه بوسینگاوا که در سال 2008 با رقم 16.2 میلیون پوند از پورتو خریداری شد، در منطقه دفاع راست چهره‌ای قاطع و تاثیرگذار نبوده است. این بازیکن نیز اسیر چند مصدومیت شد تا به نیمکت‌نشین ثابت استامفوردبریجی‌ها تبدیل شود.

20. 2 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

رد پای هیدینک در چلسی

گاس هیدینک تایید کرده که او به عنوان مشاور در چلسی ، پس از دوران مربی گری اش در این تیم ، حضور داشته

پس از اینکه در سال 2009 اسکولاری نتایج قابل قبولی را برای چلسی نگرفت ، گاس هیدینک به عنوان سرمربی موقت چلسی در فبریه همان سال منصب شد. او با چلسی جام حذفی را فتح کرد علی رغم اینکه به عنوان سرمربی روسیه به کارش ادامه میداد.

هیدینک به شدت در استمفوردبریج محبوب شد و با آینده ی نامعلوم کارلو آنجلوتی در چلسی ، گاس هیدینک یکی از نام هایی است که برای سرمربی گری فصل بعد آبی در نظر گرفته شده.

هیدینک در زمانی که به عنوان مشاور در تیم PSV حضور داشت ، پیشنهاداتی را از طرف باشگاه آژاکس هلند داشت.

او در ستون خود در دیلی تلگراف نوشت : " کار کردن در چلسی خیلی خوب بود. از 2 سال پیش که من باشگاه را ترک کردم ، به عنوان نقش مشاوره در مورد ترکیب تیم مشغول به کار بودم. این زمان بسیار کمی را از من میگیرد و من میتوانم مسئولیتم را در ترکیه با این کارم ادغام کنم. در کل هیچ مناقشه ای نیست."

این مربی 64 ساله با توجه به یوهان کرایوف و نزدیک شدن به او ، آژاکس را با جدیت زیر نظر دارد.

هیدینک افزود :" او قبلا از من خواست که روی صندلی هیئت مدیره آژاکس بنشینم. در نوع خودش خیلی چالش خوبی به نظر میرسد اما من در مورد عملی بودن آن نگران هستم گرچه ممکن است از نقش مشاوره کمتر پیچیده باشد."

منبع : اسکای اسپورت

22. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 4567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)